Onko teillä kotisivuja?

Alloittelija

Oon aloitteleva taiteilija ja tiedustelisin onko kellää kotisivuja ja mistä sellaset olisi hyvä hankkia? Käykö kotisivuilla paljon kävijöitä ja saako teoksia esimerkiks myytyä sivujen kautta? Minkälaiset kotisivut olisi mahdollisimman vetävät?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Verkkogalleristi

      Kannattaa ehdottomasti hankkia kotisivut jossa esittelet toimintaasi ja töitäsi. Niiden kautta on helppoa tehdä myös kauppaa jos se taiteesi on sellaista mikä nykyihmistä kiinnostaa.
      Itse myyn säännöllisesti omaa osaamista omilla sivuillani. Tilauksia tulee ajoittain jopa ruuhkaksi asti.
      Tuo kaikki tietenkin edellyttää että sivustollasi käy paljon vierailijoita. Paras suosittelija sellaiseen ovat hakukoneet jotka toimivat sen mukaan mitä sivuillasi on kävijöitä. Jos niitä on paljon niin sivustosi näkyvät hakutuloksissa helposti ja hommahan silloin pelittää niinkuin pitääkin. :)
      Ala väsäämään heti kotisivut ja laita sinne parhaimpia töitäsi niin siitä se lähtee. Äläkä unohda laittaa niille cv- täsi jos sinulla sellainen on. Se helpottaa huomattavasti "menekkiäsi."

    • Artcom

      Esimerkiksi Kotisivukoneen palvelun kautta voi helposti tehdä kotisivun suhteellisen edullisella kuukausimaksulla. Älä kuitenkaan pane omaa osoitettasi sinne. Sähköpostiosoite riittää kaupaamiseen. Vaikka ilmainen gmail-osoite.
      Löytyy netistä nimellä Kotisivukone.

      • Artcom

        Esimerkiksi Kotisivukoneen palvelun kautta voi helposti tehdä kotisivun suhteellisen edullisella kuukausimaksulla. Älä kuitenkaan pane omaa osoitettasi sinne. Sähköpostiosoite riittää kauppaamiseen. Vaikka ilmainen gmail-osoite.

        Löytyy netistä nimellä Kotisivukone. Vastaaviapalveluja tarjoaa toisetkin, joista voi löytää mieleisen.


    • totuudentorvi123456

      Kotisivupalveluita löytää vaikka mistä, en jaksa edes infota (googleta) mutta siihen kannattavuuteen sanoisin ettei juurikaan kannata JOS et laita tietojasi sinne.

      Kukaan ei osta sun töitäs eikä varmasti ota yhteyttä kotisujen kautta jossa vaan joku kälynen gmail osoite yhteystietoina ja nimikin vaan tyyliin "jaska tässä terve"..

      Toki mikään ei koettamasta mutta tulee vaan yks kuoleva-pysähtynyt sivu lisää nettiin jos et panosta siihen kunnolla ja henkilökohtaisesti tuot itsesi esille.

      • TottaHemmetisä

        Olet ihan oikeassa! Minäkin ihmettelin kovasti tuota edellistä. =O Jos haluaa netissä myydä jotain niin silloin kannattaa myös toimia sen mukaan! Kannattaa todella panostaa kotisivuihinsa ja hyväksyä myös kumppaneita siihen joista on selkeää hyötyä itselleen!


    • Rettomus

      Jos taiteella aikoo jotain teinata niin ehdottomasti kannattaa tehdä portfolio.

      Ilmaisia kotisivunvääntötyökaluja on melkoisesti, mutta melko harva on oikeasti sekä hyvä, että helposti yksilöitävä (tärkeä asia portfoliossa on henkilöbrändäys).

      Itse joskus töissä kotisivukone.fi:ä käyttäneenä voin sanoa, että se on kyllä kokeilemistani WYSIWYG-ohjelmista paremmanpuoleinen, mutta suhteessa melko kallis (kuukausimaksut helposti 20 euroa) ja se vaatii jonkinverran harjoittelua. Se on myös hieman jäykkä, eikä kaikkea haluttua voi tehdä.

      Kannattaa varmaan eka kokeilla jotain ilmaisohjelmaa, ja jos päädyt siihen tulokseen, että otat taiteen/portfolion tosissasi, teetät itsellesi portfoliosivut. (Tai opettelet koodaamaan.)

      (Yksi hieman halvempi ratkaisu on teettää sivut opiskelijatyönä. Esimerkiksi ainakin Metropolian digitaalisen viestinnän linja tekee kurssiensa puitteissa asiakasprojekteja opiskelijatyönä. Metropolialla on myös mediatoimisto Valo, joka tekee sivuja hieman halvemmalla.)

      Anteeksi tuo Metropolia-mainostus, satun vain tietämään noista koska olen sieltä kohta valmistuva Digiopiskelija :D

    • Käyttäjäg

      Tee itsellesi google -sähköpostitili, jonka jälkeen voit luoda veloituksetta https://sites.google.com/ googleen ilmaiset sivut.

    • Artcom

      123Kotisivu.fi tarjoaa myös helppokäyttöistä ja edullista kotisivupalvelua!

    • Turhia_fantasioita

      Muutaman vuoden ajan päivitin kotisivuja ja sitten tuli tappi vastaan. Kauppaa ei tulllut juuri lainkaan. Taisin myydä 3-4 taulua vuodessa (1000-1500 €).
      Totesin, että tyhjän saa pyytämättäkin ja keskityin näyttelyihin.
      Näin on parempi.
      Näin saa paremman hinnan/työ, eikä tarvitse kiistellä siitä onko ostaja saanut sellaisen mitä on kuvitellut. Näyttelyssä ostaja näkee teoksen ja tietää mitä ostaa. Ei tule kaupan purkuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe