ensimmäinen kerta!

tyttö15vee

elikkäs,olen siis 15v tyttö. mulla toi eka kerta alkas olla jo lähellä,ja tiiän et oon valmis ja poikakin odottanut jo aika kauan. jännittää silti aivan saatanasti,ei niinkään se yhdyntä vaan se että teen jotai väärin tai etten osaa hoitaa hommaa loppuun,olen täysin valmis mut pelkään ja jännitän sitä että poika ei tykkää siitä mitä teen tai en näytä hyvältä tai en vain osaa..en tiedä miten vois edetä siihen koska musta tuntuu jotenkin aralta olla alasti vaan siinä ja jotenkin noloa,älkää sanoko "et nähtävästi ole valmis" kyllä olen valmis ,jännitän vain. neuvoja ja vastatkaa nopeasti!

6

3613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nimimerqqi

      et ole valmis

    • OdottaisinSinunaVielä

      Mitäs tähän nyt sitte vastaisi.... Ensinnäkin.. Ei et ole valmis. Mutta tiedän, että jos olet niin päättänyt, päätäsi on turha yrittää kääntää.. Monet vain katuvat nopeasti hukkaan heitettyä neitsyyttä. Sen pitäisi olla harkittu teko, koska tulet muistamaan sen lopun ikääsi sen henkilön kenen kanssa neitsyytesi menetit. Jos poika on yhtään vanhempi kuin sinä, tulee hänen tietää että seksi sun kanssa on laitonta... Haluaisin myös sanoa että sun pitää olla varma, että se haluaa muutakin sinusta kuin korkata sun neitsyyden.. Mutta itse asiaan

      . 1. Tämä on se tärkein. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ HARRASTA SEKSIÄ ILMAN KONDOMIA, OLI SITTEN SYY MIKÄ TAHANSA. Oletan että tiedät että seksin ei tarvitse kestää kauan saadaksesi sukupuolitaudin tai tullaksesi raskaaksi. "Touhutippakin" voi tehdä raskaaksi...

      2. Jos tuo sinun poikaystäväsi sinusta oikeasti välittää, on seksi muutakin kuin mekaanista edes takaisin liikkumista. Sinä tuskin ensimmäisellä kerralla teet huippusuoritusta, eikä sun tarvitsekkaan. Ottakaa hitaasti. Ensimmäinen kerta saattaa olla hyvinkin kivulias (saattaa myös olla verenvuotoa) ja ensimmäinen kerta on yleensä todella tunteikas kokemus.. Älä anna sun poikaystävän vaan runnoa tai tunteettomasti panna menemään. Sulla on oikeus vaatia ottaa hitaasti ja edetä hellästi.

      3. Ulkonäköpaineista ei kannata murehtia... Seksin aikana hormoonit hyrrää niin, että jos poikaystäväsi sinusta välittää, olet kaunis juuri niinkuin olet. Alasti oleminen jännittää... mutta voit vaatia ensimmäiselle kerralle vaikka valot pois ja että teette sen suurimmaksi osaksi peiton alla. Näin ei tule valtavat ulkonäköpaineet.

      4. Älä aloita vielä suuseksiä... Se tulisi jättää myöhemmäksi, koska sun pitää tuntea sun kumppani tosi hyvin (HUOM SUUSEKSISTÄ VOI SAADA SUKUPUOLITAUDIN JA SUUSEKSISSÄ EI PERIAATTEESSA VOI KÄYTTÄÄ EHKÄISYÄ). Edetkää normaalilla seksillä ja yrittäkää pitää yhdyntä lyhyenä... Pitkä ensimmäinen kerta tuntuu kyllä seuraavat 2-3 päivää...

      5. Sinun iässäsi et ole vielä kypsä seksiin.. Se on täysin tosi eikä sitä muuta vastaan väittäminen.. Seksin aloittaminen on vain nykynuorten trendi yhä nuorempana.. Joten ainoa neuvo on huolehtikaa ehkäisy, ottakaa hitaasti älkääkä asettako suorituspaineita. Ensimmäinen kerta on monesti lyhyt, mutta jos teet sen todelakin sellaisen henkilön kanssa kuka sinusta välittää, jää sinulle hyvä muisto. Muista näyttää ja sanoa jos sinuun sattuu.. Ja voit pyytää seksin lopettamista... Älä missään nimessä jatka hammasta purren.. Siitä ei jää mukavaa muistoa.

      PS. Ensimmäisellä kerralla keskittykää vain itse normaaliin seksiin. Älä yritä muuta... Muuten koko homma on vain suurta sähläystä. Kun ensimmäinen kerta on ohi, voit keskittyä jo vähän muuhunkin :) Mitä seksin etenemiseen tulee, on se yleensä ensin pussailua ja koskettelua.. sen jälkeen seuraa itse seksi.

      PSS: Jos vahinko käy ja kumi puhkeaa tms.. Älä jää yksin murehtimaan asiaa vaan ota yhteyttä ehkäisyneuvolaan tai kerro vanhemmillesi. Yleensä saat enemmän tukea kuin voisit arvatakkaan. Yksin tuollaisen asian kanssa painiminen on raskasta.

      • tyttö15veee

        kiitos asiallisesta vastauksesta! mietin vaan sitä että miten eteemme siihen..otanko vaan vaatteet pois vai alanko vaan riisuu sitä? miten siihen edetään? tapahtuuko asiat vaan itsestään? en tiedä,olen neitsyt ja kokematon..ollaan kyl kiihkeästi pussailtu ja vähän muutakin mutta mä en tiedä miten siihen seksiin edetään, haluan tätä mutta jännittää..ja poikaystävä on päälle vuoden vanhempi ollaan seurusteltu noin puoli vuotta


      • OdottaisinSinunaVielä
        tyttö15veee kirjoitti:

        kiitos asiallisesta vastauksesta! mietin vaan sitä että miten eteemme siihen..otanko vaan vaatteet pois vai alanko vaan riisuu sitä? miten siihen edetään? tapahtuuko asiat vaan itsestään? en tiedä,olen neitsyt ja kokematon..ollaan kyl kiihkeästi pussailtu ja vähän muutakin mutta mä en tiedä miten siihen seksiin edetään, haluan tätä mutta jännittää..ja poikaystävä on päälle vuoden vanhempi ollaan seurusteltu noin puoli vuotta

        Kiitos kiitos, ihan "mukava" opastaa, näistä asioista kun ihmiset eivät tarpeeksi puhu. Tuntuu typerältä sanoa, että ns kokemusta on.. Mutta sattumien kautta moni nainen on ollut ensikertalainen minun kanssani (täysikäisiä kaikki), joten olen oppinut huomioimaan eri asioita ja suhtautumaan asiaan tietyllä "hienotunteisuudella". Ehkä hyvä sinun saada myös mieheltä kantaa asiaan, siksi päätin vastata.

        Ensiksi anteeksi pitkästä vastausvälistä... Mutta mitä itse seksiin tulee. Ensimmäinen kerta voi olla jopa hyvinkin sellainen "Joko sä haluat / ootko sä valmis siihen" jne. suunniteltua juttua joka etenee vähän joillakin ennalta sopimattomilla kaavoilla.. Kysytään mitä seuraavaksi, haluaisitko enemmän, haluaisitko tätä jne. Ensimmäisen kerran jälkeen... noh sitten seksi meneekin omalla painollaan. En halua saarnata, mutta ikä vain tuo tiettyä "näkökulmaa" seksiin, vaikka olisitkin vielä neitsyt.. Eli toisinsanoen olet vielä nuori seksiin vaikka se ei tavatonta sun iässä olekkaan.

        Mutta itse asiaan. Nukkumaan mentäessä sitä vai yleensä tulee muutenkin halittua mielitettynsä kanssa.. Älä mieti asiaa sen enempää, mutta jos pakko on "karkeaa" esimerkkiä käyttää.. Asia menee jotakuinkin pussailun kautta kosketteluksi jonka jälkeen tulee halu saada jotakin enemmän = seksi. Mutta jos et tunne "halua" seksiin, voi se olla merkki siitä ettet ole pohjimmiltasi oikeasti valmis.. Seksi on yksi vaistojen pohjalta menevä juttu.. Sitä vain tietää mitä tehdä. Yksinkertainen neuvo: tee niin kuin sinusta tuntuu. Joko asiat tosiaankin tapahtuu ns. "itsestään" sitä vaan ihmisen halut määrää mitä seuraavaksi tehdään. Ehkä helpompaa on teidän jättää seksi nukkumaan menon yhteyteen... Siinä tulee kuitenkin vähän kevennettyä vaatetta jo ihan vain nukkumaan menoa varten, eikä tule kiusaantunut olo riisua toisen edessä kireitä farkkuja jne. Siinä on jotenkin helppo edetä. Vaatteiden lähtemistä ei tarvitse jännittää.. Jos seksi kiinnostaa siinä, tilanteessa ja haluja riittää, vaatteet lähtevät kuin itsestään päältä. Sitä vain haluaa riisua jos näin voisi sanoa.

        Haluaisin vielä korostaa sitä ensimmäistä kertaa... Olethan varma, että haluat sen jakaa juuri hänen kanssaan? Monesti on kauhea kiire saada ensimmäinen kerta ns. alta pois.. Mutta mikään kiire ei asian kanssa oikeasti ole. Ja tosiaan... Olet ehkä nähny aikuisviihdettä... Unohda joka sekunti niistä videoista. Seksi ei ole todellakaan sellaista mekaanista suoritusta.. Varsinkin ensimmäisellä kerralla on tärkeä ottaa hitaasti, sillä sua saattaa sattua, saattaa olla verenvuotoa jne, se on normaalia.. mutta rajansa kaikella ja jos kipua on paljon on hyvä lopettaa ja yrittää uudestaan toisella kerralla (jolloin todennäköisesti jo helpompaa). Ensimmäisellä kerralla on hyvä edetä todella hitaasti muutenkin... Jo itse seksin aloittaminen voi vaatia kärsivällisyyttä... Kehosi ei ole vielä seksiin tottunut ja se tuo "tiettyjä rajoituksia" ja homma saattaa vaatia vähän semmoista "sovittelua".

        Lohdutuksen sanoja vielä loppuun. Jännitys on turhaa. Jokainen nainen jonka kanssa olen heidän ensimmäisen kerran jakanut, on osannut sen mitä pitääkin ensimmäisellä kerralla osata. En ole vaatinut yhtään sen enempää enkä vähempää. Vasta monien kertojen jälkeen vasta alat saada kosketusta siihen mistä pidät jne. Toinen kerta seksissä on vain toki jo huomattavasti luonnollisempi kuin ensimmäinen kun olet tajunnut ettei siinä ole mitään ihmeellistä tai jännitettävää. Kunhan jätätte kaiken "ylimääräisen" näin ensimmäisellä kerralla pois.. Keskitytte vain itse (inhoan näitä sanoja.. :D) yhdyntään. Ensimmäisen kerran jälkeen sua saattaa myös itkettää ja tunteet nousee pintaan jne. Sen takia olisi hyvä vain pitäytyä itse perus seksissä, ettei ekalla kerralla ainakaan tule mitään uutta liian nopeasti. Kuitenkin ekan kerran käsittelyssäkin on jonkin verran mietittävää..

        Loppuun vielä.. Jos tämä seksikerta on jotenkin .. noh epämiellyttävä, siinä mittakaavassa, että poikaystäväsi teki jotain mitä et halua tai pakotti sinut johonkin.. Sen jälkeen puhu vanhemmillesi. Vanhempiesi kanssa mietitte sitten mitä tehdä asialle. En voi kyllin tuota korostaa. Sillä voit uskoa että kun sanon että parempi kertoa.

        PS. Muistakaa kondomi!


      • tyttö15vee

        olet kyllä asiallinen ja hienoa saada vastakkaisensukupuolen näkökulmakin tähän! haaha mietin sittä että entä jos ei saada kalua sisälle,tai muuta vataavaa olen tosi jännittynyt


    • tyttöt

      Mä menetin neitsyyden just ku olin täyttäny 12. Menetin neitsyyteni 18vuotiaalle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe