Sky Bistro ei toimi

F-Kr

Finnairilta ei saa palvelua enää edes rahalla. Lipussa AY-numero, operoiva yhtiö Flybe ja Englanteihin ollaan menossa. Lento helmikuun alussa. Flyben sivuilla ei puhut sky bistrosta mitään. Finnairin sivuilla kirjauduin Varaukseni-sivustolle, jossa olikin ateriankuva-painike. Klikkasin aikomuksenani tilata lennolle syönti. Ei onnistunut, painikkeen painamisen jälkeen ei tapahtunut mitään. Ei näy ateriaa mistä valita.

Niin tyypillistä Finnairia. Otetaan lipun hintaan sisältyä ateria pois. Laitetaan ateria etukäteen tilattavaksi ja maksulliseksi. Ja tilaussysteemi ei toimi. Vältän Finnairia aina kun vain voi, tällä kertaa en voinut välttää.

24

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoService

      Niin tyypillistä Finnairia.

    • FinnairOFFISIAL

      ostikko lipun siks että saat syödä lennolla,,, ekkö olisi pärjänny noin parin tunnin lentoo ilman ruokaa, saa###nan vatipää

      • NoService

        Lentomatkustamiseen liittyy erityisen paljon odottamista. Pitää olla pelivaraa joka välissä ja kentällä joutuu notkumaan tunteja. Normisettiä on aamiainen kotona joskus viiden aikaan aamulla ja seuraava syönti vasta iltapäivällä, ellei koneessa saa jotakin ruokaa. Mieluummin söisi koneessa jotain tukevampaa kuin snack-tasoista.


    • niinpä_niin

      Mistä näitä uusavuttomia pölhöjä oikein tulee? Jos jokin ei toimi, niin kumpiko on järkevämpää: ottaa yhteyttä Finnairin eBusiness Helpdeskiin vai kirjoittaa Finnair-palstalle suoli24:ään?

      • MaxiPriest

        Suoli24 on soveliain foorumi. Finnair aiheuttaa harmia ja mielipahaa, luvattujen mutta toimimattomien palvelujen julkituominen on kaikkien matkustajien etu. On nähty että Finnairin saa reagoimaan vain julkisuuden kautta. Finnairin asiakaspalvelun tehtävä on valitella tapahtunutta ilman korjaavia toimenpiteitä.

        Sky bistron kuvastossa puhutaan uusimmillaan vain tammikuusta. Huomenna on helmikuu ja ateriat pitää varata min. 72 h etukäteen. Näin palvelee vain Finnair.


      • linkkiäkaivataan

        Voisitko laittaa linkin sellaiseen kuvastoon, jossa puhutaan uusimmillaan vain tammikuusta.


      • Esimerkiksi

      • linkkiäkaivataan
        Esimerkiksi kirjoitti:

        http://www.finnair.com/fi/fi/skybistro

        Takasivulla oikeassa alakulmassa on 1/2014. Se tarkoittaa, että kuvasto on valmistunut/painettu tuolloin. Missä kerrotaan, että se olisi voimassa vain tuon yhden kuukauden?


      • Esimerkiksi
        linkkiäkaivataan kirjoitti:

        Takasivulla oikeassa alakulmassa on 1/2014. Se tarkoittaa, että kuvasto on valmistunut/painettu tuolloin. Missä kerrotaan, että se olisi voimassa vain tuon yhden kuukauden?

        Sivut 4-7.


      • niinmuttakun
        Esimerkiksi kirjoitti:

        Sivut 4-7.

        No jos jossakin pdf-kuvastossa ei ole erikseen helmikuuta, niin ei kai se tarkoita, ettei helmikuulle voi netin kautta mitään tilata?


    • superalko

      minne sinä työtön pummi muka lennat finnairilla?

      käys taas hakemassa lasti reisisadamista ja aloita kiskominen

    • Operoiva_thetani

      Tiedätkö, mitä ilmaus ”operoiva yhtiö” tarkoittaa? No operoiva eli liikennöivä yhtiö on se, joka oikeasti hoitaa lennon. Mahdollinen t. mahdoton tarjoilu koneessa on sen käytäntöjen mukainen. Joten ihan turhaan valitat Sky Bistrosta tässä yhteydessä.

      Lipussa oleva AY-numero tarkoittaa vain sitä, että lentomatka on ostettu Finnairilta. Oston ehdoissa kyllä kerrotaan, että sovelletaan liikennöivän yhtiön ehtoja.

      AY-numero kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa. Codesharingin tarkoitus on vain lisätä myyntiä johtamalla asiakkaita harhaan, saamalla heidät luulemaan, että he ostavat yhtiön X lennon, kun he todellisuudessa ostavat yhtiön Y lennon yhtiöltä X. X:llä, tässä siis Finnairilla, ei ole asiassa muuta tekemistä kuin että se markkinoi lentoja ja saa niiden tuosta osuuden, jonka suuruus on liikesalaisuus.

      • operoivayhtiö

        Höpö höpö taas. Ota asioista selvää äläkä puhu asian vierestä. Flyben ja aloittajan Manchesterin lennon tapauksessa on kyse Finnairin ulkoistamista Euroopan-lennoista eikä mistään code sharesta. Kyllä ne ovat "Finnairin lentoja" ja Sky Bistro on niillä tarjolla.


      • 1plus1

        Näin on.

        Lisäksi:

        Sky Bistro lanseerattiin elokuussa 2014, ja se korvasi ilmaisen tarjoilun marraskuussa. 1/2014 ei viittaa tammikuuhun.

        Sky Bistron tuotteet eivät ole ennakkotilattavissa millään lennoilla.


      • 1plus1

        Helmikuun menu on nyt näköjään koneissa ja myös verkossa. Kuukausittain vaihtuvat leivät / wrapit poistettu ja ainakin kombojen hintaa korotettu muutamalla eurolla.


      • Muilla_edelleen

        En ole lentänyt Finnairilla vuosiin yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Ainaisen myöhästymisen ja muutenkin muita yhtiöitä heikomman kokemuksen (pois lukien Aeroflot) ansiosta lopetin Finnairin käyttämisen jo 1990-luvulla. Katsoin "Sky-bistron". Se on aivan järkyttävää paskaa kilpailijoihin nähden. N. 3 v. sitten lensin Finnairilla Thaimaahan. Millään muulla lentoyhtiöllä ei lentoemon törkeä ylipaino ja siitä seurauksena giganttinen perse ole herättänyt minua, eikä tuupannut sekä syötäviä, että juotavia melkein syliin joka kerta kun ahteri kääntyy käytävällä. Kallista, mutta laadutonta - se on nykyFinnair pähkinänkuoressa.


      • Ö.li
        Muilla_edelleen kirjoitti:

        En ole lentänyt Finnairilla vuosiin yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Ainaisen myöhästymisen ja muutenkin muita yhtiöitä heikomman kokemuksen (pois lukien Aeroflot) ansiosta lopetin Finnairin käyttämisen jo 1990-luvulla. Katsoin "Sky-bistron". Se on aivan järkyttävää paskaa kilpailijoihin nähden. N. 3 v. sitten lensin Finnairilla Thaimaahan. Millään muulla lentoyhtiöllä ei lentoemon törkeä ylipaino ja siitä seurauksena giganttinen perse ole herättänyt minua, eikä tuupannut sekä syötäviä, että juotavia melkein syliin joka kerta kun ahteri kääntyy käytävällä. Kallista, mutta laadutonta - se on nykyFinnair pähkinänkuoressa.

        Mitä valitat? Olisit onnellinen kun sait kuuman lentoemon perän syliisi. Pienellä kurkotuksella olisit voinut vielä työntää naamasikin siihen ihanuuteen.


    • Selvennystä

      En ymmärrä miksi puhut Sky Bistrosta ja sen toimivuudesta - ei-toimivuudesta tässä yhteydessä. Haluat ennakkotilata aterian Finnairin Euroopan-lennolle. Sky Bistrolla ei ole tässä mitään tekemistä.

      Finnairin Euroopan lentojen ateriat tilatataan ennakkoon tältä sivulta: http://www.finnair.com/fi/fi/information-services/on-the-aircraft/food-and-drink-on-board/pre-order-meal

      Otsikko "Tilaa ateria ennakkoon Euroopan-lennolle" ja sen alla vielä kerrotaan "Ennakkoon tilattavat ateriat ovat saatavilla Finnairin ja Flyben operoimilla Euroopan sisäisillä reittilennoilla, pois lukien Suomen, Skandinavian ja Baltian sisäiset lennot sekä Pietarin-, Varsovan-, Krakovan-, Dubain- ja Kanariansaarten-lennot molempiin suuntiin". Eli sinun lennollesi voit kyllä tuollaisen aterian tilata.

      Kuten sanottukin jo, Sky Bistro -aterioita EI voi tilata ennakkoon.

      • Selvennystä

        Vielä sen verran että kirjoitit avauksessasi: "Finnairin sivuilla kirjauduin Varaukseni-sivustolle, jossa olikin ateriankuva-painike. Klikkasin aikomuksenani tilata lennolle syönti. Ei onnistunut, painikkeen painamisen jälkeen ei tapahtunut mitään. Ei näy ateriaa mistä valita."

        No ei näy ei koska aterian voit tilata Varaukseni-sivun kautta vain jos lento on sekä Finnairin liikennöimä että markkinoima. Suoraan tuolta jo mainitsemaltani sivulta: "Jos lentosi on Finnairin liikennöimä ja markkinoima, voit tilata aterian ennakkoon Varaukseni-sivun kautta."

        Kuten itsekin tiedät, sinun lentosi liikennöi Flybe.

        Tilaat siis ateriasi tuolta nettisivulta, et Varaukseni-sivun kautta.

        Nämä kaikki jutut on kyllä noilla Finnairin sivuilla mielestäni todella selvästi kerrottu.


    • 10plus

      Finnair heikensi Sky-bistro -valikoimaa viime kuun vaihteesta: lämpimät ruoat poistettiin listalta. Tai siis kaikki varsinaiset lämpivät ruoat - pikanuudelit ja -puuro jäivät (noissa kun pelkkä kuuman veden lisäys kuivamuonaan riittää).

      • MELK

        Vuosikertomuksissa lukee vuodesta toiseen kuinka palvelua parannetaan ja kuinka kaiken keskipisteessä on asiakkaat. Joku tässä nytt feeluttaa kun aistihavainnot kertovat palvelun tason laskevan kuin Mansikkin häntä ja johto kiittelee itseän vuolaasti. Kohta kait ne maalauttaa itsestään taulut, ostavat arvonimiä ja anovat rupeleita.


    • Bagel

      Miksi lentokoneessa pitää aina syödä? Eikö matkan tarkoitus ole päästä määränpäähänsä? Syökää ennen lentoa, lennon jälkeen tai ottakaa eväät.

      • Valista_meitä

        Älyn jättiläinen on sanonut sanottavansa. Minkälaiset eväät pakkaisit 1,5 vrk lentomatkalle?


      • 3plus

        Ei kukaan tietenkää syömään pakota. Näen ruokailumahdollisuuden tarjoamisen hyvänä palveluna lentoyhtiöltä - etenkin vähän pidemmällä lennolla.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe