Missikilpailuformaatti

Nytt

Uudistakaa niitä Miss Suomi-kilpailuja tai lopettakaa koko touhu.

Esimerkkejä:
Valitkaa kansainvälisiiin kilpailuihin voittajat eri kisoista tai jos on pakko pitää yhdet Miss Suomi -kisat ja valita voittaja, niin valitkaa eri voittaja Miss World Finland ja/tai Miss International -Finland kutsukilpailun muodossa esim.. entisestä perintöprinsessasta/missistä toisin sanoen uudistakaa edes jotenkin kilpailua. Vielä viime vuonna luvattiin harkita missien ikärajan nostamista korkeammaksi. No tämäkään ei toteudu? Se, että jälleen kerran matkustetaan Turkkiin, ei ole mikään uudistus.missifformaattiin.
Missikisat vaikka lyhyemmäksi kestoltaan, kutsukisat kilpailuun (eri voittajia) missien iät 2o - 27 niin kuin kansainvälisissä kioissa on jo nyt jne. Please, uudistakaa formaattia.ede jotenkin!

10

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meehoitoon

      Et sitten tajua että näitä kisoja tehdään siksi että sovinistiukot vanhat käävät jotka kuuluvat muka eliittiin saisivat itselleen tyttöjä?

    • uusikaa

      Miss Suomi kisat todella ovat jo pitkään kaivanneet uudistumista.Pitäisi poistaa silikonirintakielto,sekä muiden kauneusleikkauksien kielto.Perinteistä ehkä ei haluttaisi luopua,mutta nyt eletään 2000-lukua,ei 50-lukua,ja fakta on se,ettei Suomi-luomulla ole "silariviidakossa" mitään mahdollisuksia pärjätä.Ikärajaa pitäisi hieman nostaa,ettei joka teini"pentu" ala sitten ottaa itselleen 18-vuotis synttärilahjaksi silareita,koska haluaa missiksi.Uusi alaikäraja voisi olla vaikkapa se 20-v,tai jopa enemmänkin.Kisojen järjestäjien pitäisi myös taata missille PALJON sponsoreita,ja joitakin tiettyjä keikkoja (juonto,malli ym.).Ja nyt en tarkoita mitään Sokoksen keikkoja,vaan sen lisäksi paljon enemmän kaikkea muuta.Nykyajan missi jää tyhjän päälle ja joutuu itse etsimään itselleen yhteistyökumppaneita,eikä oikein ketään kiinnosta.Näin ei saisi olla.Missiorganisaatio pystyisi varmasti suhteillaan järjestämään missille enemmän töitä,jos vaan viitsisi edes vähän välittää.Missiä voitaisiin myös markkinoida paljon paremmin/enemmän.Mutta ei organisaatio ei välitä.Tyttö jätetään tyhjän päälle.Lopettaisivat koko kisojen järjestämisen,kun ei kerran ole haluja uudistaa kisoja nykyaikaiseksi,eikä ole mitään kiinnostusta edes kunnolla pitää huolta misseiksi valituista henkilöistä.

    • kusetusta

      Typerillä kakaroilla rahastustahan tämä on koko touhu.Missiorganisaatio on huomannut,että missi ei enää "myy",eikä ketään oikein enää kiinnosta ottaa missiä töihin,mutta Miss Suomi-kisat kuitenkin silti järjestetään,että järjestäjä saa edes vähän rahaa.Tyttö lähetetään sitten sinne Sokokselle,että saadaan rahat edes sieltä pois.Ja jos missi poloinen nyt saa sitten itselleen itse haalittua niitä vähäisiäkin töitä,niin niistäkin palkoista organisaatio vie "hillot päältä".Sanoisivat vaan rehellisesti,että lopetetaan koko roskan järjestäminen,koska sen voittajalle ei ole enää markkinarakoa Suomessa,eikä missi voi selvitä taloudellisesti missin hommilla.Ennenhän tytöt itsekin hyötyivät tuosta rahastuksesta.Ei ollut väliä,vaikka organisaatio otti aika ison palan palkkioksi palkoista,kun töitä riitti,ja sitä rahaa jäi sitten ihan mukavasti omaankin taskuun.Nyt elää missi kaurapuurolla ja makaroonilla,ja lähtee luomuna Universum kilpailuihin halpis ryysyissä.Vain tyhmä haluaa tänäpäivänä missiksi.Siitä muuten minulla ei ole enää täyttä varmuutta järjestääkö organisaatio enää edes näitä Sokoksen keikkoja?Oletan että niitä vielä on.Ja kaikki tietoni perustuu kuulopuheisiin.En siis esim. tiedä tarkkaan,minkälaisen sopparin tuore missi allekirjoittaa ym.

      • paljoks

        Minua kiinnostaisi tietää,että montako prosenttia keikkapalkoista menee suoraan missiorganisaatiolle,vai meneekö yhtään?Kertokaa ihmeessä,jos joku tietää FAKTOJA!Siis faktoja.Ei mitään huhupuheita,kiitos.


    • asiaaaaaa

      Olen täysin samaa mieltä.Uudistakaa Miss Suomi-kilpailuja tai lopettakaa koko touhu!

    • valtaa

      Minä suosittelisin sellaista uudistusta,että Miss Suomi valittaisiin kokonaan kansan äänestyksellä.Toki tässäkin olisi riskinsä.Tyyliin todellista äänestystulosta ei välttämättä kerrottaisi,tai jonkun ruman tytön rikas sukulainen soittelisi eri numeroista "miljoona" kertaa.Mutta olisihan se kuitenkin perempi vaihtoehto ja saattaisi ehkä jopa palauttaa edes vähän kiinnostusta kisoja kohtaan,kun edes annettaisiin kansalle mahdollisuus itse valita mieleisensä missi.Toki tämä kansan valitsema missi ei sitten pärjäisi maailmalla,mutta sillä ei olisi niin väliä.Eihän siellä pärjää tuomaristonkaan valitsemat vaihoehdot,joten sehän olisi ihan yksi ja sama,kuka valinnan tekee.Ja kansa tykkäisi,kun saisi kerrankin (enemmistö) mieleisensä.

    • eipkä

      Pitäisi tehdä niin että kymmenen tyttöä valittaisiin erilaisten kisojen kautta niin sanottuun missi valmennukseen ja se kestäisi esim. vaikkapa puolivuotta.Tämän missi "valmennuksen"aikana tehtäisiin kauneusleikkauksia ja muokattaisiin tyttöjä ja yritettäisiin valmistaa kaikista heistä niin sanottua "täydellistä" missiä.Sen jälkeen näistä muokatuista tytöistä joku valittaisiin Miss Suomeksi sitä varten järjestetyssä kisassa.Eli ennen Miss Suomi kisoja pakollinen puolen vuoden mittainen missi valmennus ja jokaiselta tytöltä nimi paperiin,että suostuu kirurgin veitsellä leikeltäväksi tarvittaessa.Toki jos joku niin hyvännäköinen ja muotoinen löytyy,ettei tarvitse leikellä,niin ei sitten.Mutta tuskimpa löytyy.Tällä varmistettaisiin että yhtään ainoata "rumaa"finalistia ei missikisassa olisi.Finalistit olisivat TODELLA kauniita kaikki.Ne tytöt jotka eivät sitten sijoittuisi missi finaalissa kärkikolmikkoon olisivat ainakin saaneet itselleen ilmaiset kauneusleikkaukset.Kärkikolmikon palkinnot pitäisi myös uusia täysin.Itse missille jokin huikea rahapalkinto ja auto OMAKSI,eikä mitään vuodeksi käyttöön.Ja perintöprinsessoille myös hyvät raha palkinnot.Ja kaikkille finalisteille kaikki kisojen aikana käytetyt vaatteet ja meikit ym.ym. kisojen jälkeen lahjaksi.Ja isoja sponsoreita tyttöjen taakse pitämään huolta.Mutta ei.Eihän tällaisia muutoksia tule,koska pienellä köyhällä Suomella eikä sen onnettomalla missiorganisaatiolla ole sellaiseen varaa!

    • missmiljoona

      Se Vesa Keskisen järjestämä MissMiljoona kisa aikoinaan oli hyvä idea.Sitähän ei moni meinannut uskoa todeksi,että saako voittaja todella palkinnoksi niin paljon rahaa.Mutta eikös se mennyt niin että kisan voittaja todella sai kyseisen summan,vaikkakin osissa (verotuksen takia).Näin mä ainakin muistelen.Ei ollut mitään kusetusta siis.Miss Suomelle miljoona euroa palkinnoksi ja kisan taso vaatimukset TODELLA kovaksi,niin eiköhän ala ihmisiä kiinnostaa ja rumat akat kisoista kadota.Alaikäraja 21-v,pituus vähintään 175cm,ja kauneusvirheitä esim.iso nenä ym. ei saisi olla.Pitäisi olla "klassisen"kauniit piirteet.Ja kirurgin vaistä saisi käyttää.Tosin aluksi voisi olla hieman hiljaista,kun kukaan ei täyttäisi näitä vaatimuksia.Mutta kun ensimmäiset itsensä kauneusleikkauksissa leikelleet tyttöset alkaisivat ilmestyä,niin eiköhän saataisi hurja kisa käyntiin.Mutta mistä rahat?Tässä liikeidea Euro Jack Pot voittajille,tai muuten rikkaille!

    • uusiksi

      Muistan lukeneeni jostain että Miss Suomi kisan järjestämiseen (eli omistamiseen) liittyvät oikeudet hinnoiteltiin jossakin vaiheessa noin 20 miljoonan arvoiseksi.Taisi olla vielä markka-aika.Eli Eino Makuselta olisi voinut ostaa FinnArtists Oy:n kyseisellä summalla.Onko kellään tietoa siitä ostiko joku kyseisen oikeuden vai vieläkö siellä on Eino Makunen puikoissa?Jos on niin nyt joku miljonääri äkkiä ostamaan Miss Suomi kisat,vauhtia,hop,hop!!!

    • kilpailutetaan

      Jokuhan voisi perustaa vaikkapa esim. Miss Beauty Finland-kisan,tai Miss Suomi-Finland-kisan,tai jotain vastaavaa.Ja sen perustaja voisi sitten tehdä kisasta juuri niin nykyaikaisen ja uusitun,kuin ikinä haluaa.Kansainvälisiin kisoihin esim. Universum ei sitten sitä tyttöä tietenkään voisi lähettää,kun Miss Suomi järjestö omaa ne oikeudet ,mutta voisi alkaa palauttelemaan kansan kiinnostusta missejä kohtaan ja markkinoida missiä Suomessa.Ja Miss kun Miss Suomi organisaatio huomaisi että heillä on kilpailija,niin avot..heidänkin olisi PAKKO uudistua.Helppohan siellä on tehdä mitä lystää,kun ei ole kilpailijoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe