Minun itsenäisyyspäiväni

Burn it!

Kastelen Suomen itsenäisyyspäivää varten hankkimani Suomen lipun 95E:llä, tallon lipun maahan ja tuikkaan sen lopuksi tuleen videokameran kuvatessa jalustallaan iloisella liekillä palavaa lippu-riepua.

Tämän jälkeen siirryn sisätiloihin TV:n ääreen toivoen että vihdoin tänä vuonna pääsisin seuraamaan livenä presidentinlinnan edustan mielenosoitusten muuttumista väkivaltaisiksi mellakoiksi.

6

646

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kaarlo

   riepoo?...

  • weird83

   palaapas maahanmuuttaja siihen surkeaan maahasi, josta olet kotoisin!

   me suomalaiset olemme ylpeitä lipustamme ja sen merkityksestä. mitäpä sä luuseri siitä ymmärrät.

  • piita

   sä palat Helvetin tulessa eikä sua pelasta mikään!

  • Antti_K

   ...itse en vain jaksaisi edes lippua polttaa. Sehän ei merkitse enää mitään - ei mitään. Oikeastaan aika huvittavaa että Suomella edes on lippu. Itsenäisyyshän on menetetty jo aikaa sitten. Eihän meillä ole edes omaa valuuttaa ja kohta ei ole edes omaa lakia. MIKÄ VALTIO SE SELLAINEN ON???

   Minäkin toivon että kansa näyttäisi edes jollain tapaa mieltään (ei ehkä väkivaltaisesti). Naamiointikielto oli osoitus nykyisten poliitikkojen arvoista. Minun puolestani voivat painua helvettiin. Toisaalta kansa on päättäjänsä valinnut. Ikävä vaan että vaalikarjaa lahjotaan edelleen hernekeitolla ja ilmapalloilla.

   • Lollot

    Suomi voitti itsenäisyytensä! Ja yhdistyminen Euroopan unioniin ei tietääkseni itsenäisyyttä ole vienyt... Äänestin EU:ta vastaan. Euro oli suorastaan kunnianloukkaus. Mutta olen silti ylpeä siitä melkein ainoasta itsenäisyytemme merkistä : siniristilipusta!!!! Eläköön Suomi! Haistakoon kaikki Komukat mitä tahtoo!!!


  • Mega

   Kannatetaan ja odotetaan, antakaa palaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   199
   6163
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   88
   1933
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   394
   1420
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   18
   1339
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   284
   1283
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   10
   936
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   252
   907
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   878
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   805
  Aihe