Anjalankosken Terästyö Ky - Työpaikkana?

kymiläinen

Aika monta avointa työpaikkaa ovat ilmoitelleet. Kasvaako yritys niin vauhdilla että töitä on ja tekijöistä pulaa, kärkkyvätkö vain alipalkkaan suostuvia tekijöitä vai onko vaihtuvuus työntekijöissä niin suurta, ettei siellä kukaan viihdy?

19

5692

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • anttipe

   ite joskus työharjoittelussa siellä. Paska paikka.

   • kymiläinen

    Miksi et tykänny?


  • työKIIRE

   Työpaikka-ilmoituksessa: "Valitettavasti työkiireiden vuoksi emme ota vastaan puhelintiedusteluja tai työkohteessa käyntejä!"

   Tämä kertoo jo että kaikki asiat eivät ole kunnossa. Voikohan asiakaskaan soittaa heille ja kysellä mitä olisi tarjolla? Ei heillä varmaan siihenkään ole aikaa ku on työkiireitä.

   Suomennettuna: "Jatkuvan kaaoksen vuoksi emme tee asioita kunnolla! Lähetä sähköpostia ni vastaamme joskus jos koemme sinun olevan kiirettämme tärkeämpi."

  • SIPPOLA

   Haemme kasvavaan joukkoomme asennustyönjohtajaa.

   Asennustyönjohtaja vastaa eripuolilla Suomea olevien työmaiden työsuunnittelusta, koulutuksesta, tarkastuksista sekä budjetoinneista yhtiön johdon kanssa. Työnjohtaja osallistuu tarvittaessa asennustöiden tekemiseen ja toimii työmailla yhtiön edustajana. Työ on sekä matkatyötä mutta tarvittaessa saattaa edellyttää toimimista työnjohtajana konepajallamme.

   Odotamme sinulta:
   - Myyntihenkisyyttä ja kykyä toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa
   - Kunnianhimoista ja määrätietoista otetta johtamiseen
   - Työtä pelkäämätöntä reipasta asennetta
   - Tulosvastuullisuutta
   - Täsmällistä työsuunnittelua ja - seurantaa
   - Kykyä todentaa ja valvoa asennustöiden laatua
   Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
   - Vähintään 3-vuoden kokemusta työnjohdollisista tehtävistä tai pitkäaikaista ja vahvaa alan kokemus
   - Kykyä noudattaa tiukkaa aikataulu- ja budjettikuria
   - Sähköalan koulutusta
   - Kykyä valvoa hitsauslaatua
   Eduksi katsomme:
   - Sähköpätevyyden
   - Hitsaustaidon
   - Sujuvan englanninkielen taidon
   Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi 14.2.2015 klo:12:00 mennessä sähköpostitse. Kuvallisen hakemuksen tulee sisältää vähintään kaksi suosittelijaa, joista toisen tulee olla jonkin aikaisemman työnantajan edustaja. Paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Emme huomioi hakemuksia, jotka eivät täytä vaatimuksia. Vastaamme ainoastaan haastatteluun kutsuttaville. Tutustu päätoimialaamme osoitteessa www.anjalankoskenterastyo.fi

   SAMA SUOMENNETTUNA:

   Haemme vaihtuvaan joukkoomme duunari-autonkuljettaja-myynti-markkinointi-sähkö-hitsaus-asennus-työnjohtajaa
   Vastaat kaikesta missä päin Suomea tahansa.

   Tämmöstä ku sais sulta:
   - Kauppaat kaikkea missä ikinä olet
   - Vallanhimoista ja hierarkista otetta johtamiseen
   - Diagnosoitua ADHD:ta
   - Taloon päin kallistuvuutta
   - Kaiken huomioonottamista ja kyttäämistä
   - Kykyä nähdä silmillä ettei alaisilla mene vituiksi
   Sitte tuli vielä mieleen että:
   - Vähintään 3 vuotta pitäis olla oltuna jossain työnjohtajana tai pitkää alalla
   - Kyttäät että hommat tehdään kiireessä ja halvalla
   - Sähköalan koulutus (ihan hyvä ettei viimesellä rivillä yllätetä)
   - Kykyä kattella silmällä miten on hitsattu
   Ja viel tuli mieleen et:
   - Sähköpätevyys ois kiva
   - Hitsaustaitokin ois kiva
   - Sujuva englanninkielentaito ois kiva
   Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi 14.2.2015 klo:12:00 mennessä sähköpostitse. Kuvallisen hakemuksen tulee sisältää vähintään kaksi suosittelijaa, joista toisen pitää olla onnellinen että on päässyt susta eroon. Paikkoja on haettu ainakun edellinen on lähteny, ja täytetty aina kun joku on saatu. Emme huomioi hakemuksia, jotka eivät täytä vaatimuksia. Esim. jos et kirjoita olevasi reipas emme vastaa sulle. Ja tietenkin sä olet reipas jos sä niin kirjotat, ni sitte meitä kiinnostaa. Vastaamme vain harvoille ja valituille, mutta emme kerro milloin, ettet saa tietää ettei meitä kiinnosta. Se mitä tarjoamme työnantajana selviää sulle sitte jos sut valitaa, joten turha siitä tässä ilmoituksessa on kertoa eli haluamme hakemuksia vain työttömiltä. Tutustu meidän mainossivuihin, joissa on kuvia töistä ja facebook-linkki osoitteessa www.anjalankoskenterastyo.fi

  • Pensseli-setä

   Nää työpaikkailmotukset on ihan huippuja =))

   Kunnianhimoista ja määrätietoista otetta - Tsiikatkaa kunnioittaen miten mä puristan tätä ruiskua! Himoitsen kunniaa, joten ryhdyin maalariksi!

   Työtä pelkäämätöntä reipasta asennetta - Haen työtä, vaikka pelkään sitä.

   Tulosvastuullisuutta - Mä maalaan, tai mä itken ja maalaan!

   Täsmällisyyttä - Maalasin ihan kaiken eikä yhtää valunu!

   Kykyä noudattaa tiukkaakin aikataulua laadusta tinkimättä - Yleensä maalaan sillee että käytän aikaa enemmän ku mitä siihen menee, mut kyllä kykenen maalaamaan myös sillee että siihen menee vain se aika mikä siihen menee.

   Vähintään 5-vuoden työkokemusta teollisesta maalaamisesta - Jos on tehnyt vaaditulla asenteella teollisuusmaalarin hommia vuoden, ni luulis jo osaavan. Ilman koulutusta pitää unelmoida ja ruiskia vielä 4 vuotta lisää jossain muualla.

   Kuvallisen hakemuksen tulisi sisältää vähintään kaksi suosittelijaa - Äiti ja isi sano että mä näytän hyvältä ku mä maalaan! Ks. kuva!

   Emme huomioi hakemuksia, jotka eivät täytä vaatimuksia. - Löytyi tutkinto Aalto-yliopiston maalari-linjalta, mutta kuva puuttui, oli vain yksi suosittelija ja en maininnut että olen reipas.

   Vastaamme ainoastaan haastatteluun kutsuttaville.- Siinä onkin moni palanu loppuun, kun on painanu vastaa-painiketta sähköpostissa. Kannattaa tuokin aika käyttää johonkin tuottavaan bisnekseen eikä alentua mihinkään inhimillisiin tekoihin.

   On se oltava
   vaativaa ja
   kovapalkkaista
   hommaa.

   "Haemme kasvavaan joukkoomme teollisuusmaalaria.
   Maalari vastaa tuotteiden pintakäsittelystä aina hiekkapuhalluksesta maalaukseen sekä omalta osaltaan siitä, että tuotteet valmistuvat ajallaan ja niiden laatuvaatimukset annettuihin standardeihin täyttyvät. Maalarin tehtäviin kuuluu myös valmiiden tuotteiden pakkaaminen asiakkaalle toimitettavaksi. Maalari osallistuu toisinaan myös tuotannon esivalmisteluun liittyviin tehtäviin.

   Odotamme sinulta:
   - Kunnianhimoista ja määrätietoista otetta
   - Työtä pelkäämätöntä reipasta asennetta
   - Tulosvastuullisuutta
   - Täsmällisyyttä
   Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
   - Kykyä noudattaa tiukkaakin aikataulua laadusta tinkimättä
   - Alan ammatillista koulutusta sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta
   tai
   - Vähintään 5-vuoden työkokemusta teollisesta maalaamisesta
   Eduksi katsomme:
   - Muun metallialan koulutuksen ja kokemuksen
   Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi 16.2.2015 klo:12:00 mennessä sähköpostitse. Kuvallisen hakemuksen tulisi sisältää vähintään kaksi suosittelijaa. Paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Emme huomioi hakemuksia, jotka eivät täytä vaatimuksia. Vastaamme ainoastaan haastatteluun kutsuttaville."

  • Paskapalkka

   Kävin tuolla vuosi sitten haastattelussa silloin hakivat asennus/hitsaus taitoista hiab-autonkuljettajaa,kokemusta kappaletavara nostureista,pyöräkuormaajista ja asennustöistä minulla on vuosia,hitsatakin osaan.
   Haastattelu eteni siihen asti hyvin kunnes palkkatoivetta piti esittää,pyysin 15e/h jolle naurahdettiin kerrottiin alkuun palkan olevan n.10e/h josta se hiukan 4kk koe-ajan jälkeen nousisi.
   Kiitin ja poistuin....

   • LusikallaKauhaan

    Miksi tota palkkaa ei voi laittaa noihin työpaikkailmotuksiin ni säästäisi kaikkien aikaa. Varsinkin kun noilla sitä aikaa ei näytä olevan.

    Kaikenmaailman ammattitaidot, pätevydet, vastuullisuudet ja ahkeruudet kyllä luetellaan vaatimuksissa, mutta sieltä puuttuu että pitää olla vähääntyytyväinen ja pienellä toimeentuleva.


   • Erkki.theNimimerkki

    "pyysin 15e/h jolle naurahdettiin kerrottiin alkuun palkan olevan n.10e/h josta se hiukan 4kk koe-ajan jälkeen nousisi.

    Kiitin ja poistuin...."

    Mä oisin alkanu nauramaan tollaselle "NOIN. 10 euroa / tunti joka HIUKAN korottuu koeajan jälkeen", niin paljon etten olisi omin jaloin päässy koko puulaakista ulos. Sen jälkeen oisin vielä pari vuorokautta nauranu autossani siellä parkkipaikalla.

    Aika köyhä paikka. Miksi se kasvaa jos homma ei tuota?


  • 759153

   Muutamia kymmeniä työntekijöitä. Kymmenkunta työmaata ympari suomea. Yksi johtaja ei pysty hoitamaan rulettia ja siinä sivussa tekee tarjouskyselyihin vastauksia..

   • niinpäjoo

    Paljonko on muutamia kymmeniä työntekijöitä? 30-90?
    Yksi johtaja ei kerkeä, mutta entäs ne loput toimihenkilöt, päälliköt ja johtajat?


   • 759153
    niinpäjoo kirjoitti:

    Paljonko on muutamia kymmeniä työntekijöitä? 30-90?
    Yksi johtaja ei kerkeä, mutta entäs ne loput toimihenkilöt, päälliköt ja johtajat?

    Sama kuin kouvolassa. Mikään ei onnistu koska hallintoa on liikaa. Olin monta vuotta Salosen Kallen pajalla että reissussa aikoinaan ja kaikki toimi.


   • kymiläinen
    759153 kirjoitti:

    Sama kuin kouvolassa. Mikään ei onnistu koska hallintoa on liikaa. Olin monta vuotta Salosen Kallen pajalla että reissussa aikoinaan ja kaikki toimi.

    Mikä on Salosen Kallen paja?


   • 759153
    kymiläinen kirjoitti:

    Mikä on Salosen Kallen paja?

    Anjalankosken Projektiasennus. Omistaja vaihtui -90 luvulla Jotain toimintaa mutta en ole sen jälkeen siellä ollut. Hallit on vielä ja jotain uuttakin on värkätty.


   • Anonyymi
    759153 kirjoitti:

    Anjalankosken Projektiasennus. Omistaja vaihtui -90 luvulla Jotain toimintaa mutta en ole sen jälkeen siellä ollut. Hallit on vielä ja jotain uuttakin on värkätty.

    Pitää ottaa pankista velkaa sitten on siellä varaa käydä töissä


  • Anonyymi

   Huonoa porukkaa on tosiaan töissä, kun hommista ei tule mitään ! Täysin amatöörimäistä toimintaa valitettavasti. Ei kannata sieltä hankkia mitään, jos ei ongelmia halua.

  • Anonyymi

   Vieläkö Anjalankosken terästyö on olemassa?

   Ollut yrityssaneerauksessa ja talouslukujen perusteella todella velkaantunut. 2021 tappiota -3,4 miljoonaa ja omavaraisuusaste -500 %. Toimitusjohtaja on nostanut vuosina 2016 - 2020 palkkaa itselleen n. 750000 euroa.

  • Anonyymi

   Paska työnantaja olin töissä heille n.3kk nosto ovi pitää asentaa 6 tuntiin mikä on utopinen aika myyvät niin halvalla ovia ja siltoja et saivat puolalaisia ovia ja siltoja myytyä hyvin ylimielistä porukkaa koko sakki ja ne muutamat asentajat jotka tapasin painoivat niska limassa asennuksia kuin olisivat urakkapalkalla töissä ja nuolivat pomon ja omistajien perseet puhtaaksi
   ÄLKÄÄ MENKÖ KOSKAAN HEILLE TÖIHIN!!!!!

  • Anonyymi

   Omavaraisuusaste -518 % ja teki vuonna 2021 -3,4 miljoonaa tappiota. Miten tämä yritys voi olla enää olemassa?

   Toimitusjohtaja kertoi käyneensä opiskelemassa kansanopistossa englantia, jotta voi kommunikoida ulkomaisen työvoiman kanssa paremmin. Suomalaiset työntekijät ovat kuulemma liian huonoja ja epärehellisiä. Myyvät Itä-Eurooppalaisia tuotteita ominaan.

   • Anonyymi

    Anjalankosken Terästyön tulkinta oli työnantajana: Jos siirryt työmaalta toiselle kesken työpäivän, kyseessä on vapaa-ajalla suoritettava työmatka. Aivan käsittämätöntä. Edes asiakkaat eivät oleta tällaista vaan maksavat matkustamisen, mutta siitä ei tässä perämetsän sisäsiittoisessa (Virtasien osuus 75 % hallinnosta) haluta maksaa palkkaa.

    Suunnittelijoiden pitäisi laskeskella ja tilata ruuvitkin yksittäisinä kappaleina. Aivan kuin raksallakin laskettaisiin jokainen naula erikseen.

    Mistähän johtuu että suunnittelijat lähtevät melkein saman tien muualle töihin, kun ovat ensin uskoneet valheet miten hommat hoidetaan. Valehtelevat että vaihtuvuus on pientä, mutta tätäkin kirjoittaessa palkkalistoilla ei ole ainuttakaan suunnittelijaa. Oma-alotteisesti lähteneiden suunnittelijoiden lista on todella pitkä.

    Suunnittelijaa on haettu jo kymmenen vuotta, mutta ei kukaan halua olla narsistin haukuttavana päivästä toiseen, kuten omistajan perheen jäsenet. Säälitti kuunnella miten omistaja haukkui omaa perhettään ja työntekijöitään kun eivät osanneet lukea omistajan ajatuksia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kun katsoit mua silmiin

   Niin... Olin ihan rakastunut... Olisin halunnut kertoa sua rakastan.
   Ikävä
   153
   3065
  2. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   395
   2347
  3. Stefun tallilla helvetti irti

   kertoo Seven. Sähkölasku maksamatta ja hevoset kituu tallissa kylmissään. Juoma-automaatit ei toimi yms. Martina samaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2332
  4. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   93
   1584
  5. Perusnatsi piti palopuheen Kiovassa

   Kremlissä oltiin tästäkin oikeassa; Ukraina on natsien hallussa.
   Maailman menoa
   275
   1411
  6. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   463
   1394
  7. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   52
   1097
  8. Pinja Sanaksenaho rehellisenä Selviytyjät viidakko-oloista: "Pieni shokki, että herranjumala ei..."

   Ohhoh! Tubettaja Pinja Sanaksenaho joutui lähtemään Selviytyjät Suomi -kisasta, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvost
   Tv-sarjat
   10
   1077
  9. Surullinen tarina kulissien takaa

   Palstallahan on kovasti lgbtq-agendoja puolusteltu ja vihalla vastattu kun on epäilty että lapsia ja nuoria houkutellaan
   Sinkut
   128
   1042
  10. Hyvää yötä halikaveri

   Meenpäs sittenkin vaan nukkumaan. Tai tuskin uni tulee mutta jotain. Halitaan huomenna tai joskus. Ehkä. 💞 T. Itku-i
   Ikävä
   177
   975
  Aihe