Jasmin Beach Hotelli - GÜMBET

Alanyalainen

Onko kellään kokemusta hyseisestä hotellista? Tai millainen kylä Gumbet noin yleensä on? Jostain luin että olisi kallista muuhun Turkkiin verrattuna. Kuinkahan paljon kalliimpaa esim. vaatteet?

6

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kinkut

      Olin vuosi sitten Siesta Beach huoneistohotellissa Jasmin oli lähellä sitä.Meidän hotelli oli surkea ja hometta näkyvissä.Emmee tykänneet koko Bodrumista.Hotellita on monta km.keslustaan.Dolmukset kulkee.Kallista oli myös verrattuna esm.Marmarikseen.Merenlahti oli likaista vettä.
      Suosittelen Marmarista jos ette ole ostaneet matkaa.
      Minä en menee sinne Bodrumiin toisen kerran.

    • tätäkö

      "Kinkut" vali ,melkoisesti poikkeava netin tiedoista Bodrumista ja gympetistä. Kannattaa lukea netin kertomuksia (muut kuin suomi24). Ollaan lähdössä 02.10 Turihan beach hotelliin. Netissä kehutaan paikkaa. Marmariksessa ja Alanyassa käyty pariin kertaan saas nähdä mimmonen paikka. (pakolaisia täältä menee kosille)

    • Turkkifani

      Bodrum muuten hieno, mutta uuidakseen pitää mennä sariin tai altaalla. Turkkilaisten oma jetset paikka.Jasmin beach hotellissa asuin ja aivan mukiin menevä.On mukava paikka, voi käydä Kos,illa ja retkeillä muihin kyliin.En voi sanoa ettenkö vielä menisi.Kalliimpi kuin Alanya.

    • hyvä_mesta

      Kyllä me meressä kävimme uimassa, sateet tuovat mutaa rannoille, vesi ei oikeen vaihdu kun on suojaisa meren lahti. Hinnat minusta suht samat kuin alanyassa. Lokanta paikoissa (paikallisten) syö 3e jonkin "pita kebabin". Hintaerot suuria ravintoloissakin (olut 5-12tl) jopa 1/2 ero ruuissakin. Tarjouksena 10e 2x ruoka ja 2xiso olut, muutama vaihtoehto. Älä osta ensimmäisinä päivinä kuin välttämätön - muuten maksat liikaa. Roskaisuus paikkakunnalla hiukan hämmästytti. Kos retki n.20e (kokopäivä retki). Tinkiä täytyy saa 1/2 pois,tai mennä bodrumiin kiinteäntavaran kauppoihin."kinkut" on aika neka kommentti ko. kohteesta - näitä on aina - valitsee halvimman hotellin ja odottaa 5*.

    • käynytsiellä

      Olimme 2015 heinäkuussa Bodrum Beach resortissa Gumbetissa ja 2014 Alanyassa. Suosittelen kyllä Gumbetia, oli kivempi paikka kuin Alanya. Hinnat olivat mielestäni krääsässä samaa luokkaa kummassakin paikassa. Feikki Michael Kors laukku maksoi Gumbetissa tinkimisen jälkeen 10e. Kävimme Kosin saarella, joka on muuten kiva päiväretki. Kävimme myös Gumbetista lähtevällä päivä merellä risteilyllä, suosittelen Camel beachia, jossa oli tunnin pysähdys. Myyvät allinclusivea merimatkoille, meillä oli sellainen.
      Kokonaisuutena voin suositella Gumbetia.

    • kopp234

      Olin muutama vuosi sitten Jasmin Beach hotellissa. Hotelli oli muuten oikein mukava, mutta täysi englantilaisia. Ei niistä muuta haittaa ollut, mutta joka ilta oli jotkut bileet altaalla ja kestivät varmaan kello kahteen yöllä. Meillä oli huone altaan lähettyvillä ja voit kuvitella, että kamalasti ei tullut sillä reissulla metelin vuoksi nukuttua. Kannattaa varmistaa sitten missä osassa huone on.

      Työntekijät olivat mukavia ei yhtään tunkettelevia ja asiallisia. Hamamin myyjä Emin kävin tosin myymässä palveluita alussa, mutta kun emme olleet kiinnostuneita ei tyrkyttänyt. Jäi usein kanssamme juttulemaan ja hänestä jäi muistot asiallisena kaverina.
      Muuten Gümbet hieman pettymys etenkin rannan suhteen. Matala ja kivinen ranta eikä oikein houkuttanut uimaan.

      Hotellin ohitse meni dolmus Bodrumin keskustaan ja takaisin. Ihastuin muuten kohteeseen sen kauniiden talojen (kaikki valkoisia ja matalia) sekä siihen, että kukaan ei tyrkyttänyt mitään. Bodrumin markkinoilta löytyi halvalla hyvälaatuisia tekstiilejä mitä en muualla ole nähnyt. KOhteena suosittelen Bodrumia ehdottomasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe