Alkaa olla aika luovuttaa

uupunut

Eiköhän nuo psorin ihmeparantelu jutut tällä palstalla voida jo hylätä, kun ainoa vaihtoehto on remissiovaihe jos onni suo. Minulle ei ole remissiovaihetta tullut. Ei ole olemassa parannuskeinoa vaikka kuinka toivoisi.

Psori iski joitain vuosia sitten, jalkapohjatkin ovat olleet pahoilla haavaumilla ja erinäisiä läiskiä ollut iholla niin olen silti toivonut ja jaksanut mennä eteenpäin, tehdä parhaani, jotta perheeni ja ex-työnantajani olisivat tyytyväisiä. Ihovaivaan Neutigason on auttanut, mutta enää en sitä käytä kun siirryin metotreksaattia käyttämään pakosta.

Nyt nivelpsori lääkitys (metotreksaattia) ja nähtävästi diagnoosi annetaan myös kun en sitä vielä halunnut. Kipua on ja välillä ei vain voi tehdä mitään. Lääkityksessä ei enää minun mielipidettäni kyselty kuten ihopsorin kohdalla tehtiin, annettiin vain kortisonia piikkinä ja pillerit kaupan päälle.

Kaiken kruunaa vielä se, että työnantaja päätti lopettaa työsuhteeni yt-neuvottelujen tuloksena. Töitä olen hakenut ja niin kauan olen ollut kiinnostava kunnes mainitsen ikäni 45v., jolloin kiinnostus minua kohtaan lopahtaa totaalisesti.

Olen perheellinen, mutta alan olemaan heillekin vaivaksi kun en enää pysty niin paljoa auttamaan ja lisäksi on ikänäkö tullut, joten lukiessani tarvitsen silmälasit.

Kaikki nämä alle 10 vuoden sisällä. Ilmeisesti olen vain niin huono ihminen, että olen tällaisia asioita saanut osakseni muutenkin kovan elämäni lisäksi.

Onneksi kyynelkanavani ovat toimineet ja olen pystynyt päivittäin itkemään. Joka päivä eristäydyn perheestäni kun en voi enää olla itkemättä ja en halua, että perheeni näkee ja tietää tästä. Heillä on jo muutenkin tarpeeksi paha mieli näistä psorin tuomista vaivoista.

Päivittäin mietin, että mitä täällä teen kun en pääse töihin ja vaivoja tuntuu vain tulevan lisää ja lisää. Mitä virkaa on enää elää, olla yhteiskunnan riippakivenä, missä nuoruus on valttia. Olen vakavasti pohtinut, että haluanko enää kokea seuraavaa kesää kun en siitä ole enää nauttinut muutamaan vuoteen. Valitettavasti olen vielä aamuisin herännyt vaikka kovasti toivon ettei enää tarvitsisi herätä, ei koskaan enään.

Tässä minun elämäni realiteettia, toivottavasti muilla psori- ja nivelpsoriaatikoilla menisi hieman paremmin.

15

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omavalintas

      Ei siitä parane, mutta oireista pääsee eroon ja oireet pysyy erossa elintavoilla.

      Kaikille nyt vaan ei sovi kaikki ruoka ja kaikki myrkyt.

      Ihan on oma valintsi,mitä haluat tehdä.

    • taikuskoton

      Ruokavalio on höpöhöpö juttua. Toki terveellinen elämä ja monipuolinen terveellinen ruoka tukee normaalia elämää, mutta ei se ole parannuskeino. Tähän mennessä ei ole näyttöä, että ruokavalio tai jokin muukaan konsti toimisi aivan varmasti. Jokainen kokeilee yksilöllisesti mitä haluaa ja uskoo mihin haluaa, mutta mitään varmaa ei ole olemassa.

      Laitatko tähän elintavoista lähteet (kirja jne.), jossa on todistetusti tutkittu jonkin auttavan?
      Ei siis tyyliin tässä on blogini tai twiittini, jossa höpisen kokemuksistani tai, että tiedän yhden blogin josta luin. Laitatko oikeat faktat esille, josta selviää kuka ja mikä taho on tutkinut sekä tutkimustulokset. Muussa tapauksessa tuollaiset höpinät voi unohtaa, sillä itse en ainakaan mitään höpöhöpö juttuja usko enkä kuuntele. Toki jokainen voi tuhlata rahansa vaikka hevosenlantaan jos uskoo siitä olevan apua.

      • Erkkimerkkii

        Tuo asenne ei ainakaan auta


      • veritas

        Tuo asenne ei ehkä auta, mutta ei haittaakaan psorin suhteen.
        Ruokavaliot ja kaikki höpö höpö luontaistuotteet ja vahva usko eivät auta mitään.
        Psori on geeneissä ja sillä hyvä. Teet sitä tai tätä, niin sairaus vie ja sinä katselet.

        Toivottavasti lääketiede kehittyy ja myöhemmin saisimme oikean parantavan hoidon psoriin. Vielä sitä ei ole.
        Harmittaa myös, kun kaikki luontaistuotehuijarit ja "ravintotieteilijät" lärpättävät muka asiantuntijoina silkkaa pötyä.


    • TriPagano

      Lue paganon kirja

    • ihaomavalinta
    • terve.teille

      Ikäviä kohtaloita, eikä itellänikään tyytyminen siihen mitä on.
      Ruokavalio juttuihin meni usko aloin syödä normaallisen terveesti kun huomasin ettei mitään vaikutusta.
      Normi lääke jutut niillä mennään, poppa konstit niihin en luota ainoastaan etelän aurinko ja kesän lämpö.

      • Omatoiminen

        D-vitamiinijohdannaisvoide auttaa mutta kaikki hyvät lääkevoiteet poistuvat markkinoilta systemaattisesti. Mitähän se vaikuttaisi jos sekoittaisi perusvoiteeseen tai vaseliiniin muutaman D-vitamiinipillerin murskattuna ja voitelisi sillä psorikohtia?

        Pitäiskö ruveta tekemään omat psorivoiteensa kun ei apteekista enää saa. Daivonexia saa enää lääkärin erityisluvalla. Maksaa kela-korvauksen jälkeen jotain 62e mutta kun apteekki ottaa reseptin käsittelymaksua 12-18e, niin se saattaa maksaa 80e tuubi. Vaseliini maksaa pari euroa purkki ja siihen muutama pilleri muusattuna, niin ei se kalliiksi tule. Jos jotkut vetelevät suuhunsa pilleritolkulla D-vitamiinia ja sisäisesti ei kuulemma tehoa psoriin, niin tuskin sen omatekoisen voiteen voiteleminenkaan kauheen haitallista voi olla.


    • Windahl

      Vaikuttaa siltä että kaikki psoripotilaat ovat työttömiä tai muuten vaan vähissä varoissa, kun valittavat jonkun lääkevoiteen kalliutta. Tuubihan kestää vaikka kuinka kauan, ja oikeasti auttaa psoriläiskien hoitoon.

      • Hushushus

        No kyllä vähissä varoissa ollaankin! Ostin just lääkevoiteen joka maksoi apteekin käsittelymaksun kanssa 113€. Säilyy avattuna 6 kk joten revi siitä!!!!!!!!!!!!!! Turha tänne on tulla v.ttuilemaan, mee sinne mistä oot tullutkin! Tuskin sulla edes itselläsi on psoriasista joten mitä tällä palstalla teet???


      • OlikoProtopicia
        Hushushus kirjoitti:

        No kyllä vähissä varoissa ollaankin! Ostin just lääkevoiteen joka maksoi apteekin käsittelymaksun kanssa 113€. Säilyy avattuna 6 kk joten revi siitä!!!!!!!!!!!!!! Turha tänne on tulla v.ttuilemaan, mee sinne mistä oot tullutkin! Tuskin sulla edes itselläsi on psoriasista joten mitä tällä palstalla teet???

        Se on jäätävän kallis voide.


      • Hushushus

        Oli Daivonexia lääkärin erityisluvalla kun ei ole muuten saatavissa, ja siihen ei saa kela-korvausta.


      • Berde

        Yhdellä tuubilla ei potkälle pötkitä.


    • lonkero5

      aloittajalle voin sanoa että olen kärsinyt psorista 50vuotta välillä saan parannettua kun käy etelässä merivedessä uimassa mutta henkisesti ottaa välillä koville lääkekokeiluja on ollut monenlaisia eikä oikeastaan ole ollut hyötyä päänahan olen saanut hyvin pidettyä kurissa betnovat voiteella pitäisi päästä ihotautiin erikoistuneelle lääkärille jos sais jotain apua mihinkään hölynpölyyn en usko vointeja

    • EeAataMikkään

      Minulla tilanne se että mikään ei auta, voiteet, valohoidot, sisäinen lääkitys, gluteeniton ja muutenkin terveellinen ruokavalio, d-vitamiini, sinkki, rasvahapot, homeopatia, kuolleen meren suola kuorinnat kokeiltu, ei auta niin ei auta.
      Nyt odotetaan kelalta päätöstä, että saadaan biologinen lääkitys alkamaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe