eerolalla kilahti

kilkal

46

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PelleHerman

      jälleen

      • Ampiaisnainen

        Palkansaajien huijaajat

        Suurin osa perussuomalaisten kärkinimistä kannattaa tuloverojen korotuksia. Reilu neljännes on eri mieltä.

        Perussuomalaisten linja tai sen puuttuminen huolettaa muita puolueita. Viime perjantainen puolueen vaaliohjelman julkaisu ei poistanut epävarmuutta.

        Mitä mieltä perussuomalaiset ylipäätään ovat tärkeistä poliittisista kysymyksistä?

        Nykypäivä ja Verkkouutiset selvitti asiaa tutkimalla 32 perussuomalaisen kärkipään eduskuntaehdokkaan vastauksia MTV3:n vaalikoneessa.

        Tulosten perusteella perussuomalaisissa erottuvat puolueen päälinjoilla oleva suurempi ryhmä ja eteläisempään Suomeen keskittyvä, perinteisempiä oikeistolaisia teemoja ja veronalennuksia kannattava joukko.

        Kahdella jakkaralla

        Oikeistosiiven edustajat kokevat perussuomalaisten puolueohjelman lähinnä suuntaa-antavana ohjeistuksena.

        - Puolueohjelma on valmisteltu kabinetissa ja annettu ikään kuin taivaasta. Se on ohjaava, mutta ei sitova, tulkitsee Uudenmaan kärkinimiin kuuluva espoolainen Teemu Lahtinen.Puolueen oikeistosiiven epävirallinen johtohahmo on Helsingin Jussi Halla-aho.

        Noin 30 kärkinimen ryhmästä tähän oikeistoryhmään kuuluu noin neljäsosa. Heihin voidaan lukea Teemu Lahtisen ja Johannes Niemisen lisäksi ainakin Kymin Juho Eerola,

        Pääosa perussuomalaisten ehdokkaista on maaseutumyönteisempiä kuin halla-aholaiset oikeistoehdokkaat.

        Halla-aholaiset kokevat olevansa lähellä kokoomusta esimerkiksi verolinjoissa.Lopputulemana on puolue, jolla ei ole yhteisiä linjoja ainakaan talouspolitiikassa.


      • Lahja.Koski

        Me olemma Kymist ja tyäväenmiehiit. Palkansaajien asialla nimellisesti.


    • Arskanauraa

      Kilin Kalin

    • NaisenergiaSuvi

      Paula kilautti Arskan

    • rullahousu

      Olisko syytä tehdä uusi runkkuvideo?
      Vaalit lähestyy ja vessapaperi rulla housuissa ei enää vakuuta.

    • seuraaja

      Eerolan luikuri ei saa meiltå mitään ääniä, kierompaa jätkää ei ole. Kusetti levosen tekemään puoluejäsenen päälle perättömiä rikoksia jotta saadaan erotettua jäsen. Ja tietojeni mukaan oli Eerola väärentääs myös erokirjeitäkin mitä ei ole koskaan kirjoitettu. Nyttemmin Eerola sohlaa myös kilpailijaehdokkaan mahdollisuuksia ehdokkuuteen, ja etsii syytä millä Kouvolan ehdokas Korpivaara saadaan pois ehdokaslistalta oman edun parantamiseksi.

      • WanhaSetä

        Korppiwaaran vaalipalikka vauhdissa.


      • Lemikki

        On sillä silmää tuolla Arto Hirvosella valita paras ehdokas Pekka Korpivaara perussuomalasista eduskuntaan.


      • PelisiHuomattuArska

        Ei sinusta Hirvonen ota selvää, kirjoittelet täällä mitä sattuu

        Vaaliasetelmat
        19.2.2015 17:28
        Juho ilmoitti puolueen työvaliokunnassa hän ei tarvitse rehellisen ja nuhteettoman Arto Hirvosen apua vaalitaistelussa. Vaikka Arto Hirvonen on Juhon kaveri.

        seuraaja
        20.2.2015
        Nyttemmin Eerola sohlaa myös kilpailijaehdokkaan mahdollisuuksia ehdokkuuteen, ja etsii syytä millä Kouvolan ehdokas Korpivaara saadaan pois ehdokaslistalta oman edun parantamiseksi.


    • mielipidevapaus

      Juho Eerola on ollut pennusta saakka umpikieroon kasvanut marakatti, selkäsaunan se vaatis kuten ennenvanhaankin oli tapana jos ojentaa piti.

      • Uuni.on.susi

        Rauhotu Jari, et saa trollauksella muuta aikaan kuin itsellesi pahan olon.


    • Eerolan_sukka

      Älkää nyt kiusatko Eerolaa. Onhan hän kuitenkin osoittanut kyvykkyytensä politiikassa.
      Osaa hienosti pelata populistipeliään, jotta pysyy otsikoissa. Muutahan ei tarvitakaan persuäänestäjien vakuuttamiseksi.
      Sehän ei haittaa, että Eerola on parempi laulajana tai stripparina kuin poliitikkona. Mikä ei toki sekään ole paljon.

      • Rapatessa.roiskuu

        Oletko työtön, menikö luottamus? Muuta suuntaa, et voita täällä päivystämisellä mitään.


    • HyvätVeljetPS

      Halla-aho ja Eerola kokevat Hirvisaaren leimanneen heidätkin
      HS 4.10.2013
      Perussuomalaisten kansanedustajaa James Hirvisaarta odottavat potkut
      Puolueen varapuheenjohtaja Juho Eerola oli itse tekemässä yksimielistä erottamisesitystä puoluehallituksen työvaliokunnassa torstaiaamuna.



      Lain laatijat näyttävät kansalaisille esimerkkiä lainkuuliaisuudesta

      Halla-aho, Eerola ja Immonen maksavat Hirvisaaren sakot

      Turun Sanomat

      To 1.3. klo 10:03 kotimaa

      Perussuomalaisten kansanedustajat Jussi Halla-aho, Juho Eerola ja Olli Immonen kertovat tiedotteessaan maksavansa yhdessä puoluetoverinsa James Hirvisaaren sakot.

      James Hirvisaari antoi vertaistukea Freddy van Wonterghemille

      23.2.2012Kymensanomat

      Perussuomalaiset olivat joukolla tukemansa puoluetoveria oikeudenkäynnissä. Freddy van Wonterghem (vasemmalla) sekä kansanedustajat Juho Eerola ja James Hirvisaari keskustelivat ennen oikeudenistuntoa.

    • Myötähäpeää

      Kotkalainen kansanedustaja KORKEASSA asemassa

      http://persuista.blogspot.fi/2012/06/olipa-kerran-mari.html

      Milloin sulla on kesäloma? Saako sulle soittaa? Reilu vuosi sitten olin aivan tavallinen heppu ilman mitään korkeaa asemaa.

      maanantai 25. kesäkuuta 2012

      Olipa kerran Mari...

      "Oletko jo puolueen jäsen? Kiinnostaako kuntavaaliehdokkuus?"

      Perussuomalaisia ei ilmeisesti kiinnosta muut kriteerit kuin hyvä ulkonäkö värväämisessään, ei edes että onko Mari Nieminen todellinen ihminen. Mari Nieminen oli valitettavasti fiktiivinen hahmo, Marin tulevaisuus Perussuomalaisessa puolueessa on ohi. Harmillista, hänen suosionsa olisi ollut todennäköisesti huikea.

    • Yks_kaaje

      Kotkalaiset tässä teille todellinen ehdokas ,paras mahdollinen etujenne ajaja . Tietää kyllä mihin luukkuun ne anomukset laitetetaan ,että rahaa tulee. Asiantuntia eläkeasioissa. Nyt teillä kaakkois suomalaiset on mahdollisuus tehdä historiaa ja äänestää eduskuntaan sellainen muutos jota ei ennen ole nähty eikä kuultu eduskunnan käytävillä ja saleissa . Hän on Sonja Nyman Kommunistinen työväenpuolue . Parempi vaihtoehto kuin yksikään tähänasti eduskunnassa kansanedustajana ollut persu. Ei puhele hävyttömyyksiä toisista ihmisistä eikä konttaile humalassa nelivetopäällä kaikin puolin kelvollinen ehdokas .
      Ajatelkaa . Pääsette historiaan jenginä joka on äänestänyt ekan romanin eduskuntaan . Saavutus sekin .En tiedä riittäkö Guinnessin ennätystenkirjaan.
      Ei muuta kun äänestämään .

      https://youtu.be/9Rk-P9M2YQo

      • perussuomalaistenEntinen

        Vaalien ehdokaslistat valmiita - imatralainen Sonja Nyman katuu ehdokkuuttaan

        —  Perun ehdokkuuteni. Tein virheen, kun lupauduin mukaan, Nyman kertoo Uutisvuokselle.

        Nyman on aiemmin ollut ehdokkaana Imatralla kunnallisvaaleissa perussuomalaisten ehdokkaana.


    • PutjettikirjaLukematta

      Juho Eerola /ps (vastauspuheenvuoro): Arvoisa herra puhemies! Täällä on tänäänkin pääministerin toimesta kuultu väitettävän, että Suomesta ei ole lapioitu rahaa näihin kriisimaihin - kyllä on, asian voi tarkistaa vaikka valtion budjetista: sille on siellä ihan oma momenttinsa eli "Suomen Pankin eräiden sijoitustuottojen siirto Kreikan valtiolle". Kolmessa vuodessa tähän on jo kulunut 100 miljoonaa. Sitten nämä niin sanotut SDP:n vakuudet, mistä tässä puhuttiin. Eli neuvoteltuaan ensin itselleen tämmöisen tuottojen vaihtosopimuksen, jota mikään muu maa ei halunnut ja joka koetettiin vielä salata, Suomi joutui heti ja kerralla pääomittamaan osuutensa tästä Euroopan vakausmekanismista, ja hinnaksi tuli 1,44 miljardia ja luopuminen vielä korkotuloista. Eli muunneltua totuutta puhuu se, joka väittää, että Suomesta ei ole lapioitu tänne yhtään rahaa tähän eurokriisin hoitoon.



      Valtiovarainministeri Antti Rinne (vastauspuheenvuoro): Arvoisa puhemies! Minä en nyt tiedä, kuka puhuu muunneltua totuutta.

      Jos katsoo budjettikirjaa kokonaisuudessaan, niin momentilla 28.01.69 on Suomen Pankin Kreikan velkakirjoista saamaa tuottoa, joka siirretään Kreikalle osana eurooppalaista arvopaperimarkkinaohjelmaa. Mutta sitten siellä on toinen momentti, joka on 13.02.01, ja sieltä se vastaava tulo löytyy. Tämä on läpikulkuerä Suomen valtion budjetissa. Tämä ei ole millään tavalla minkäännäköinen... (Välihuutoja) Kannattaisi tarkistaa asiat, kun näitä asioita lähtee levittelemään.

      Sitten minä haluan todeta näistä lainoista, että nämä meidän lainat ovat tuottaneet itse asiassa 60 miljoonaa euroa korkotuottoja tähän mennessä ja vakuustilillä on korkotuloja 12 miljoonaa euroa, että eivät nämä nyt ihan tyhjän päiten ole siellä olleet.

    • TosiEdustava

      Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Juho Eerola näyttää, miten ei kannata vastata kansalaispalautteeseen.


      http://urly.fi/o3C

      • Lapsellinen

        Tunnen myötähäpeää jälleen kerran kotkalaisen kansanedustajan puolesta, Facebookista;

        Persut saivat tällä vaalikaudella puoluetukea 7 000 000 euroa vuodessa eli yhteensä 28 000 000 euroa. Lisäksi yhden kansanedustajan palkkiot ovat suuruusluokkaa 120000e VUOSi eli vaalikaudella 18 720 000. Kokonaiskulut kansanedustajista ja puoluetuesta 46 720 000 euroa. He tekivät 1717 kysymystä ja 1173 aloitetta (yht 2890). Yhden kysymysen tai aloitteen hinnaksi tuli 16166 euroa. Voisiko aloitteita kirjoittaa halvemmallakin?

        Juho Eerola Taitaa Mikko olla hintailaatusuhde parempi kuin millään muulla eduskuntapuolueella? En tiedä Mikko mitä puoluetta kannatat, mutta veikkaan jonkin aikaa vittuiluasi seuranneena punavihreää sosialistilinjaa? Laske sama kuvio noilta mainitsemiltani jengeiltä ja vedä käteen.

        Juho, valitettavasti minun on todettava että teidän Venäjän lapsiasimies-tasoinen maahanmuutto- ja Kreikka-keskustelua on niin saman toistoa. että oli hieman aika laskea mistä minä veronmaksajana sinulle arvoisa kansanedustaja maksan.


      • Saamaton.ääliö.Mikko

        Ai joo! Nythän mä tajusin, mikä sun sukunimi on. No, onnea vaan jatkoon, luuletko, etten kerro eteenpäin....
        Ei kukaan voi olla noin tyhmä!!!!!!!


      • hatn
        Lapsellinen kirjoitti:

        Tunnen myötähäpeää jälleen kerran kotkalaisen kansanedustajan puolesta, Facebookista;

        Persut saivat tällä vaalikaudella puoluetukea 7 000 000 euroa vuodessa eli yhteensä 28 000 000 euroa. Lisäksi yhden kansanedustajan palkkiot ovat suuruusluokkaa 120000e VUOSi eli vaalikaudella 18 720 000. Kokonaiskulut kansanedustajista ja puoluetuesta 46 720 000 euroa. He tekivät 1717 kysymystä ja 1173 aloitetta (yht 2890). Yhden kysymysen tai aloitteen hinnaksi tuli 16166 euroa. Voisiko aloitteita kirjoittaa halvemmallakin?

        Juho Eerola Taitaa Mikko olla hintailaatusuhde parempi kuin millään muulla eduskuntapuolueella? En tiedä Mikko mitä puoluetta kannatat, mutta veikkaan jonkin aikaa vittuiluasi seuranneena punavihreää sosialistilinjaa? Laske sama kuvio noilta mainitsemiltani jengeiltä ja vedä käteen.

        Juho, valitettavasti minun on todettava että teidän Venäjän lapsiasimies-tasoinen maahanmuutto- ja Kreikka-keskustelua on niin saman toistoa. että oli hieman aika laskea mistä minä veronmaksajana sinulle arvoisa kansanedustaja maksan.

        Ei lapsia vielä tajua
        Ennen kuin ryssä on vallanut kaakko suomen 600kertaa niissä käynyt ja mennyt vielä avioon .kokemusta on eerola täysin oikeassa.Nähkää totuus Pitääkö raja siirtää kymi joelle ennen kuin tyhmin sen tajuaa.


    • Ei.teitä.jaksa

      Eli henilökohtaiseen vittuiluun ja täysin hatuista vedettyihin vassareiden ja demareiden avautumisiin ei sovi edustajan reagoida? Ei varmaan kannata myöskään kommentoida kun demareiden Soares yritttää mustamaalata Eerolaa jonkun eduskunnassa työskennelleen ihmisen temppujen perusteella. Tähän samaan syssyyn yritti vassarien Mielonen "näytelijä" (lähinnä pelle bingon- vetäjä) työntää omat angstinsa ja osasi (toisin kuin Soares) kopioida useita vuosia vanhoja juttuja epäluotettavilta nettisivustoilta.
      Näiden kateellisten panettelijoiden takia täällä taas huudetaan esinahka ruvella totuuksia, joita ei edes Juudas tule todistamaan.
      Ehkäpä Eerolalla on jo vähän enemmän uskottavuutta kuin teillä saatanan vikisijöillä. Jutuistanne paistaa läpi aivan selvästi aikeenne, joten mitäpä jos kävisitte jo vaihtamassa puhtaat kutipaperit ja rupeaistte taas tapanne mukaan itkemään itsenne uneen. Olette vaan niin säälittäviä.

      • HaistIte

        Laske sama kuvio uudestaan noilta mainitsemiltasi jengeiltä ja vedä käteen.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013110617689685_uu.shtmlYhteen hiileen pikkujoulujen jatkoilla. Vasemmalta puolueen toinen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Juho Eerola, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen, jengiläinen sekä kansanedustajat Kaj Turunen ja Osmo Kokko.



        Kansanedustaja Juho Eerola kehottaa kansalaista vetämään käteen.

        https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153038491122171&set=a.10150160044242171.302566.764482170&type=1&theater



        Keskustelu on jo poistettu Juho Eerolan omilta sivuilta, mutta kuvakaappaus edelleen nähtävissä Facebookissa. Tällaisille kansanedustajille maksetaan palkkaa työstään tällä hetkellä. Onneksi vaalit on tulossa!


      • Mikko.voisi.jo.lopettaa

        saahan sen jutun näyttämään mieleiseltään, kun korostaa vain yhden kirjoittajan osuutta asiaan. Oletkos miettinyt, mitä tämän koko jutun alulle panija on viime kuukaudet harrastanut. Hän on "kiitettävästi" kunnostautunut nettikiusaajana ja vaanii toisten tekemisiä ja raportoi lähes päivittäin juorulehtiin havaintojaan. Sanoisin, että melko säälittävää ja selkärangatonta touhua.


      • jokueitajuu
        HaistIte kirjoitti:

        Laske sama kuvio uudestaan noilta mainitsemiltasi jengeiltä ja vedä käteen.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013110617689685_uu.shtmlYhteen hiileen pikkujoulujen jatkoilla. Vasemmalta puolueen toinen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Juho Eerola, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen, jengiläinen sekä kansanedustajat Kaj Turunen ja Osmo Kokko.



        Kansanedustaja Juho Eerola kehottaa kansalaista vetämään käteen.

        https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153038491122171&set=a.10150160044242171.302566.764482170&type=1&theater



        Keskustelu on jo poistettu Juho Eerolan omilta sivuilta, mutta kuvakaappaus edelleen nähtävissä Facebookissa. Tällaisille kansanedustajille maksetaan palkkaa työstään tällä hetkellä. Onneksi vaalit on tulossa!

        Miksi tämä M..j Koivusen nimi on mustattu tuosta keskustelusta, kun kerran Eerolankin tiedot näkyy??


    • EdustavaEdustaja

      Kansanedustaja käristää rottaa musiikkivideolla
      10.11.2014 Iltalehti

      Perussuomalaisten kansanedustajan Juho Eerolan yhtye on julkaissut musiikkivideon, joka pitää sisällään raakoja kohtauksia.

      Videon rankimmassa kohtauksessa isketään heinähanko miehen yläruumiiseen. Samassa kohtauksessa potkitaan maassa makaavaa miestä.

      Eerola käristää yhdessä kohtauksessa kuollutta rottaa, toisessa simuloi Suomi-konepistoolilla masturbaatiota.
      Toisessa kohtauksessa Eerolaa kurittanut blondi suutelee sohvalla tummahiuksista Perussuomalaiset vastustaa homoliittoja. Kahden naisen välinen kohtaus ei ole Eerolan mukaan poliittinen kannanotto.

      Juho Eerola käristää musiikkivideolla kuollutta rottaa. Eerolan mukaan rotta on aito

      Eerolan pitelemä Suomi-konepistooli on aito, mutta deaktivoitu. Videon rankimmassa kohtauksessa isketään heinähanko miehen yläruumiiseen.

      • SamaaSakkia

        Jorma-Kalevi Mertsu Merivirta
        "kulttuuri anti"-täst miä piän-ei huano ;)


      • No_hui

        Aika hullulta saa asiat kuulostamaan, kun niitä katsoo sinipunaisten linssien läpi. Eipä ihme, jos elämä ahdistaa.


    • MissäWontte
    • 6355Euroa_kk

      Oleellista on se, että ehdokas tietää, miksi hän haluaa eduskuntaan: haluaako hän palvella vai haluaako hän valtaa.

      Juho Eerolan päämäärät on tulleet selväksi suomalaisille, kalifiksi kalifin paikalle. Oman joukon tekemisiin ei ota kantaa, ettei omat näpit pala.

      Halla-aho ehdotti seuraajakseen kansanedustaja Juho Eerolaa.
      Eerola erosi Suomen Sisusta
      Juho Eerola sanoi ennen eduskuntaryhmän kokousta olevansa edelleen kiinnostunut hallintovaliokunnan puheenjohtajuudesta.

      • Putous

        Mitähän se Eerola halusi korkeassa asemassaan.

        Kotkalainen kansanedustaja KORKEASSA asemassa

        http://persuista.blogspot.fi/2012/06/olipa-kerran-mari.html

        Milloin sulla on kesäloma? Saako sulle soittaa? Reilu vuosi sitten olin aivan tavallinen heppu ilman mitään korkeaa asemaa.

        maanantai 25. kesäkuuta 2012

        Olipa kerran Mari...

        "Oletko jo puolueen jäsen? Kiinnostaako kuntavaaliehdokkuus?"

        Perussuomalaisia ei ilmeisesti kiinnosta muut kriteerit kuin hyvä ulkonäkö värväämisessään, ei edes että onko Mari Nieminen todellinen ihminen. Mari Nieminen oli valitettavasti fiktiivinen hahmo, Marin tulevaisuus Perussuomalaisessa puolueessa on ohi. Harmillista, hänen suosionsa olisi ollut todennäköisesti huikea.


    • SisuaPakoon

      Torin laidalla kuulee kaikenlaista, esimerkiksi tällaistakin saattaa kuulla;

      Isä Eerola (kok) ja Kervinen (neuvoton) olisivat vaalitukena lahjoittaneet pojalle 100 rotanloukkua jotta pääsee esille rokkikukkona uudessa vaalivideossa (yourTube). Rotan grillaamisella julkisuuteen.

      Rajamarketin kulmilla saattaisi kuulua ostoaikeissa olevasta kansanedustajasta ostamassa rekkatarjouksesta Wc / talouspaperia housun täytteeksi.

    • PerussPeliä

      Persujen sisäpiiritietoja vuotaa mediaan, miten on kunnallis- ja valtakunnanpolitiikassa.
      Mallina lainaus Kymensanomien kommentointi osiosta, pääosassa ( kohta entinen ? ) kansanedustaja, mikäli kansalaisten silmät aukenee pojasta ja puolueesta.

      Analyytikko10.3.2014 18:21
      Perussuomalaisten epärehellinen tie alkoi kun Juho Eerola solutti Vesa Levosen persuihin, ja antoi Levoselle tilan jossa laitetaan ns rivit kuntoon. Tällä Juho tarkoittaa sellaista riviä jolle hänelle olisi mahdollisimman paljon henkilökohtaista hyötyä edetä viihdepolitikkona.
      Juho Eerolan mitään sanomaton ura politiikassa rajoittuukin pääasiassa oman edun tavoittelulle joka näkyy sitten näissä epämääräisissä erottamisprosesseissa.

      Markku Stenholmin suoraselkäinen päätös lopettaa tuollaisessa roistoporukassa oleminen on hieno ja rehellisyyttä kunnioittava teko, Markulle hatun nosto.
      Miksi Olli Kekkonen tukee tälläistä toimintaa? En voi käsittää tätä asiaa, sillä Olli antaa itsestään umpirehellisen mielikuvaa, mutta on kuitenkin kieroutunut. Liekö ahneus sitten ajanut tähän pisteeseen myös Ollin, kun jokaisesta lappusen viennistä kerää kilometrikorvausta, olihan tämänkin takana käynti kirjaamossa kun piti eroittamista koskevia papereita hakea.

    • Olettepellejä

      Nämä viestit lämmittää mieltä. On todella mahtavaa, että Juho Eerola on näin vaikutusvaltainen. Jos ei olisi teille uhka, miksi kuluttaisitte aikaanne hänen mustamaalamiseen? Niinpä. Kävin eilen äänestämässä Juhoa, te ette taida vaivautua vaaliuurnille asti, kun tämä loan heittäminen ja valehtelu on teille näin tärkeää.

    • 6000-E-kk

      Hyvä läpileikkaus Juho Eerolasta "poliitikkona"

    • YksArto

      Tiedänpä nyt ainakin keitä ei tule äänestää

    • Anonyymi

      KANNATTAA LUKEA KOKO KETJU JA AVATA MYÖS LINKIT, SIITÄ SELVIÄÄ KOKO PERSUJEN LIIKEIDEA. Kiinnittäkää huomiota myös Liisa Eerolan hiusmuotoiluun ja kohottamiseen, kaikkien lasten YSTÄVÄ , myös menetettyjen.. Itkupoku raivoa.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015020619155793_uu.shtml

      • Anonyymi

        Liikeidea? Jäin jotenkin vajaaksi mun ymmärrys nyt. Voitko avata että tyhmäkin ymmärtää?


    • Anonyymi

      Mites Optimax Eerola? Vieläkö vedättää ja sanoo töitä olevan vaikka kuinka paljon vaikka oikeasti ei siellä mitään ole? Ajattaa omaan laskuun räntäsateessa turhaan ihimisiä...

      https://www.optimax.fi/yhteystiedot/

    • Anonyymi

      Kun kannattaa persuja,niin saa laatutakuun.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe