Marinetek oy

tyytyväinen

Kun täällä tämmöinen satamaosio on ja laitureistakin on monenlaista juttua päätin minäkin kertoa kokemuksia.
Kun keväällä 2008 pääsin ensimäisen kerran mökillä käymään kohtasi minua lohduton näky.
Laituri minkä olin 2000 luvu alussa kovalla työllä ja joka ikinen kevät korjailut oli tullut tiensä päähän.Puutavataa oli sikin sokin pitkin rantaa,osa oli myös poistunut ilman minun lupaa koko saaresta .
Tuli mieleen kaveri jonka kiinteä laitusi oli talven aikana lähtenyt lätkimään ja etsiessään omaa laituria löysi 7 muuta kiinteätä laituria mutta ei omaansa.
Pari mökkinaapuria oli hankkinut uudet laiturit vuosi-pari sitten ja katelessani niiden rantoja huomasin että siinä ne laiturit makasivat aivan ehjinä ja paikkallaan MUTTA MINUN LAITURI OLI PALASINA
Minunkin mitta kiinteään laiturin ja varsinkin sen joka vuotiseen kunnossapitämiseen täyttyi.
Naapurit ei ollut paikalla niin että hyppäsin Busteriin ja vakoilemaan napureiden laitureita.
Huoasin että ponttoonilaitureita ne molemmat oli ja lösinkin pienen kyltin missä luki Marinetek.
Kotiin tultuani heti nettiin ja Marinetekin haulla löysin yrityksen joka valmistaa laitureita.
Maanantaina soitin Marinetekkiin ja sieltä neuvottiin ottamaan yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja kertoivat kuka on minun mökkäni lähin jälleenmyyjä.
Soitto sinne ja kaveri kun vastasi minun kysymyksiin tuntui kyllä tietävän mistä puhui.
Hän pyysi minua lähettämään sähköpostitse kartan missä oli merkitty minun mökkipaikka ja sovittiin tapaaminen mökillä parin viikon päähän.Mainittakoon että tapaaminen oli viikonloppu mutta ei se kuulema haitannut häntä ,se oli hänen työtään.
Kyselin myös oliko hän toimittanut naapureiden laiturit ja niin kuulema oli.
Sopimamme Lauantai tuli ja 2 minuttia ennen sopimaamme aikaa myyjä saapui rantaamme.
Luotettavan tuntuinen kaveri kyseli ja kertoi ja selitteli maallikolle laitureista.
Löysimme,toki hänen ehdotuksesta meille sopivan mallin(laiturimalleja oli paljon) ja päädyimme Meritähti 1.
Myyjä lähetti sähköpostitse tarjouksen n.s avaimet käteen periaatteella seuraavan viikon Tiistaina missä kerrottiin toimitus aika n 3-4 viikkoa tilauksesta.
Hinta oli edullisempi kun mitä olin mielessäni arvioinut ja juttuja kuulut laitureiden hinnasta.
En ollut paikalla kun laituria asenettiin mutta puhelin soi ja myyjä kertoi että lairuri oli asenettu,ihan sovitusti.
Hommaan kuului että joss betoni painot ensimäisen talven jälkeen oli n.s ¨hakennut paikkaansa¨¨ niin soitto,ja myyjä käy paikalla suoristamassa laiturin.
Niinhän siinä kävi että ensimäisenä keväänä kun tulin mökille laituri oli hieman vinossa.
Soitto myyjälle ja seuraavalla käynillä mökillä laituri oli suora ja siitä asti ei ole ollut mitään ongelmia.
Eli suosittelen lämpimästi ,homma hoituu.

13

1203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisäys

      Tämä unohtui: Venemessut osasto 3d11

    • Jokakesä

      Ponttonilaiturissa on sekin etu, että jos siitä irtoavat kiinnityslenkit myrskyllä, niin se on helppo hinata telakalle kunnostukseen.

    • tyytyväinen

      Oli aika myrky 2010 mutta ei mitään lenkkejä irronnut eikä tarvinnut korjaila muutenkaan

    • kokemusta_on

      Ihan kiva lukea vaihteeksi tämmöinen juttu, kun täällä on se yksi katkera löpisijä, joka on pistänyt kellon soimaan aina, kun pitää keksiä Marinetekista jotain pahaa sanottavaa. Se ei ole kuitenkaan koskaan haukkunut tuotetta huonoksi eikä siihen ole ilmeisesti syytäkään.

      Minulla on kokemusta kolmesta marinetekin laiturista eri puolilla rannikkoa. Niistä ei ole pahaa sanottavaa. Tosin lampputolppa ei tunnu kestävän kaikkien humalaisten mielenjohteita, mutta idiootinvarmaa ratkaisua ei taida olla olemassakaan. Ja saahan tolpat valita makunsa ja lompakkonsa mukaan.

    • allu0

      Eikai Marinetek tuolla mailmalla saisi laituriurakoita huonoilla tuotteilla ja muutenkin huonolla maineella.Taitaa tuotteet olla ainakin piirun verran parempi ja hinnat kilpailukykysiä
      Myös jälleenmyyjät taitaa osata hommansa vaikka ainahan joukkoon voi eksyä poikkeuksia.
      Taitaa jälleenmyyjillä olla suuri merkitys millaisen maineen koko laiturivalmistaja saa kun ilmeisesti Marinetek ei myy mökkilaitureita suoraan kuluttajalle,ainoastaan jälleenmyyjien kautta.

    • messukäviä

      Kävin venemessuilla ja näin siellä Marinetekin osaston.
      On pojilla tempaus kun meinaavat laiturilla seilata Tallinnasta-Helsinkiin.
      Kyllä minulta jäis tekemättä mutta saihan alus(laituri)suun hymyyn.

    • Farytale

      Kiva satu

    • varokaahan

      Joo mutta jos et ole yksityinen etkä ostamassa jälleenmyyjältä, lue huijarilafka-ketjusta miten menee yrityksesti tai veneseurasi oikeudet tämän firman sopimuksien mukaan. Ja kommentit olivat vain kirjoittajia vastaan, ei tippaakaan asiallista "tarkistamme sopimuksemme ja palaamme asiaan" tms. vaan ovat sitä mieltä, että sopimuksessa saa lukea mitä sattuu kunhan heidän omaksi edukseen on. Tarkkana ostaessa!!

      • sopimustekniikkaa

        Sopimukset pitää lukea ennen allekirjoitusta. Sopimus on nimensä mukaisesti asiakirja, johon on kirjoitettu, mitä on yhdessä sovittu. allekirjoituksella vahvistetaan, että asioista ollaan yhtä mieltä.

        Suomessa on sopimusvapaus. Ihmiset ja yritykset saavat sopia lähes mitä vaan. Jokainen saa allekirjoittaa itselleen epäedullisen sopimuksen, mutta pakko ei ole. Jos sopimus ei miellytä, siitä neuvotellaan ja jos saavutetaan yksimielisyys, pistetään nimet sen merkiksi alle.

        On tietenkin joitakin yksityisten henkilöiden sopimuksia, joiden sisällöstä on laissa säädetty, kuten vaikka vuokrasopimukset ja työsopimukset. Yritysten ja yhdistysten välisiä sopimuksia ei rajoiteta yhtä paljon, eikä ole tarvettakaan.

        Jos joku yhdistyksen nimissä allekirjoittaa huonon sopimuksen, häntä tuskin valitaan uudelleen, silloin kyseessä on ns poliittinen vastuu.


    • varokaahan

      Ja jos et reklamoi 4 pv kuluessa toimituksesta, olet hyväksynyt toimituksen. Tässä on hyvä vedota sopimusvapauteen jne kun ottaa suomen ennätyslyhyen valitusajan itse ensin käyttöön.

      • paitaressunessu

        Tarkoitatko ehkä sitä, että et lue sopimuksia, joita allekirjoitat vai miksi olet itsellesi niin vihainen? On olemassa sellainen yleisesti hyväksytty normi, joka on tasapuolinen kaikille osapuolille suosimatta ketään. Sen nimi on kauppalaki. Se edellyttää, että tuote tarkastetaan viipymättä, kun se saapuu. Onko lakikin tehnyt sinulle pahaa.

        Voi sinua ressua, kun et mitään osaa ja muita joudut syyttämään. Tyhmyys ei ehkä ole synti, mutta iso häpeä se on.


    • varokaahan

      Kauppalain pykälät 31-33 eivät toteudu 4 pv ehdolla.

      Ai olen ressu ja tyhmä. Onnea jos olet fiksumpi. Onnittelut siitä, kuulut Mensan jäsenistössä sitten todella korkealle pisteinesi. Jos et yllä, päättele kumpi on sitten tässä se tyhmä!

      Ja tuo vastaus oli siis taas perinteisesti ilmaistuna "toinen puhuu aidasta, toinen aidan seipäästä". Eli tarkoitin vain, että fima joka käyttää yleisen käytännön vastaisesti pikaista tarkastusvaatimusta 4 pv rajalla, ei luota omaan laatuunsa ja yrittää sillä pelastaa osan tapauksista ei-korvattaviksi. Tämä on kokonaan eri asia kuin se tyhmyys, että joku ei lukisi sopimusta minkä on hyväksynyt. Minä kyllä luen, mutta tiedän että kaikki eivät. Kerro sinä vielä muita yrityksiä, joissa on 1-4 pv tarkastusaikaa, minä tyhmä kun en sellaisia tiedä, 14 päivää kun on niin valtavan vakioitunut kiitos kuluttajansuojan, sitä ei yleensä muuteta huonommaksi yrityksille ja yhdistyksille.

      Ja 4 pv aikana ei useinkaan asennuksessa paljastuvia virheitä vielä voi havaita jos asennus tapahtuu myöhemmin. Esim. jos kelluu vinossa tms. "olisit tyhmä tarkastanut 4 pv sisään niinkuin kauppalain mukainen sopimuksemme sanoo, osta uusi", sanot sinä silloin.

      Ja tästä saavat ihmiset taas nähdä, kuinka yritys ei halua tehdä asialle mitään, kaikki ovat tyhmiä ketkä kritisoivat. Onneksi meillä asiakkailla on mahdollisuus valita,

      Firman puolesta tuleva palaute kertoo niin selvästi, missä toiminnan taso menee ja miten asiakkaan etu ei ole pieninkään kiinnostuksen kohde.

      • mensamyass

        Kirjoituksesi perusteella ei tuota ongelmia pestä sinua älykkyydessä kuten ei kenelläkään MENSAn oikealla jäsenelläkään.

        Et perustele millään tavalla väitteitäsi, vaan "korotat ääntäsi" ja kuvittelet että se jollain tavalla olisi perustelu väitteillesi.

        Miksi kauppalaki ei toteudu mielestäsi?
        Miksi vetoat kuluttajan suojaan, vaikka se ei koske tapausta, eikö se ole vähän tyhmää?
        Minulle riittää mainiosti neljä päivää toimituksen tarkastamiseen, itse asiassa yleensä muutama minuutti on tarpeeksi. Jos olet Mensan jäsen (heh heh), niin miksi et ymmärtänyt sopimuksen sisältöä, kun allekirjoitit sen? Onko neljään laskeminen kuitenkin hiukan haastava?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe