älkää ratsastako elefanteilla!

th2015

14

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinonnäreet

      Suomessa naaraspuoliset norsut ratsastaa miesparoilla, jotka ovat onnistuneet höynäyttämään miehekseen.

    • hinkuvinkuli

      Ihminen on luomakunnan valtias ja ravintoketjun huipulla.
      Kukkahattutädit ja pitkätukkahuumehipit nyt suojelisivat mitä tahansa. On nyt kuitenkin niin että on helppoa olla mukamas suvaitsevainen kun ei ole itsellä penniäkään missään kiinni. Silloin on hyvä vinkua.

      • suuremmattiedot

        Pitkätukka huumehipit :) Tulihan mielenköyhyys esille.
        God made grass, man made booze who do you trust?


    • th2015

      Voi kun he tajuaisivat että pelkkä elefanttien näkeminen riittää monelle.. Pitäisi suosia paikkoja missä eläimiä ei pakoteta mihinkään.. Minusta se ei tee kukkahattutätiä etthaei halua tukea eläinten kiduttamista..mutta valitettavasti juuri noin ajattelevien ihmisten takia julmuus jatkuu..

      • suhteellisuutta

        Ihmisiä orjuutetaan, kidutetaan, tapetaan, raiskataan ja nöyryytetään myös ja paljon suuremmassa määrin kuin muita eläimiä. Olkaamme huolissaan myös ihmisistä. Norsut ei ole ainoita jotka kärsivät.
        Kun ostat kananmunan, kalaa tai jauhelihaa tai maitoa niin itketkö itsesi uneen joka ilta niiden eläinten oloista? En usko.


      • iyutfygouio
        suhteellisuutta kirjoitti:

        Ihmisiä orjuutetaan, kidutetaan, tapetaan, raiskataan ja nöyryytetään myös ja paljon suuremmassa määrin kuin muita eläimiä. Olkaamme huolissaan myös ihmisistä. Norsut ei ole ainoita jotka kärsivät.
        Kun ostat kananmunan, kalaa tai jauhelihaa tai maitoa niin itketkö itsesi uneen joka ilta niiden eläinten oloista? En usko.

        hyvä!


    • Kyllä tämäkin turistipåyydys työllistää satoja Thaimaassa ja elefantit syö paremmin kuin heidän kouluttujat. Et varmaan tienyt että ohjaaja ja elfentin työsuhde on elinaikainen.

    • th2015

      Itse ostan aina luomua ja suosin pientuottajia..lihaa harvoin edes käytän..ja olen kyllä kiinnostunut tuotantoeläinten olosuhteista niin kuin muistakin eläimistä.. Ja tuo perus ihmisetkin voi huonosti kommenti on naurettava.. sulkeeko yksi asia pois muut? eli jos minä en halua tukea eläinten kiduttamista, en voi samalla olla kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista..:D Se että porukka puolustelee täällä eläinten rääkkäämistä ihmisten huvitusten vuoksi on aika surullista... Mutta kannattaa ottaa selvää asioista.. tottakai heidän suhteensa on elinikäinen..minne ne norsut sieltä lähtisivät? :D olisiko joitakin muita keinoja rahastaa näillä eläimeillä..aidatut puistoalueet missä voisi käydä KATSOMASSA eläimiä.. Monessa paikassa tämä tajuttu ja näin alettu toimimaan.. Afrikan maissa mm. metsästyssafareita muutettu valokuvaussafareiksi..

      • näinseon

        Kaikki Suomessa kotieläimiä pitävät ihmiset pitäisi vangita ja eläimet vapauttaa. Ei koirille ja kissoille ole ihmisen kanssa eläminen luonnolista. Akvaariokalat ne vasta kärsivätkin niin pienessä tilassa joutuvat elämään. Kotieläimiä pitävät syyllistyvät kaikki eläinrääkkäykseen.


      • NO-fishing

        Kalastus se vasta väkivaltaista on. ajatelkaa nyt herkullinen ruoka killuu silmien edessä nappaat sen suuhun ja ruoan sisällä kipeää tekevä koukku ja sinut kiskotaan yläilmoihin. Kaikki kalastajat teloitettava.


    • Thaimaantietäjä

      Taas päästiin paskanpuhumis linjalle kun keskustelu siirtyi yhteen puolustuskyvyttömään ryhmää kohtaloilihin ,eli eläimiin kaksi muuta ryhmää ovat vanhukset ja lapset jotka eivät osaa
      puoliaan pitää.kyllähän se näkyy kaikkialla minkälainen välinpitämätön porsas nyky
      ihminen on,useita tapauksia että ihminen saa vaikka kuolla kadulle kukaan ei pysähdy auttamaan kun on niin pirun kiiretai ei kuulu mulle.Olettaisin ja toivon hartaast i että noita kommentteja ole loppuunasti mietitty.Suomessa tämmöistä toimintaa ei kukaan tervejärkinen
      hyväksy, senkö takia seon hyväksyttyä kun käy lomalla Thaimaassa missä näitä julmuuksia
      ja huonoa norsujen pitoa on usealla norsufarmilla.Täällä joku väitti että elefantin ja ohjaajan suhde on elin aikainen ,joo,joo norsu on alistettu pakkotyöhön niin kauan kuin henki pihisee.
      Vastuulinen kalastaja ottaa saalikseen sen määrän kalaa mitä tarvitsee,se vastuullinen kalastaja tainnuttaa saaliin oikein välittömästi kun se on veneessä.Sitä elävää kalaa ei suinkaa potkita tai tallota tai pistellä puukolla vekkejä täyteen,niinkuin norsun poikasta tökitään häkissä missä sillä ei ole mitään mahdolisuutta paeta.Tällainen oli yhden "kukka
      hattu tädin" mielipide joka on innokas vetouistelija.

      • TiedäÄläLuule

        Tuo dokumentti on tehty kalastelemalla kaikkein räikeimmät tapaukset jostakin syrjäseudulta. Ne norsut mitä minä olen nähnyt Thaimaassa ovat voineet hyvin eikä niissä ole ollut vammoja. En kylläkään ratsasta norsuilla koska se ei mielestäni ole norsujen tehtävä.
        Hevosella olen ratsastanut ja hevonen nauttii suhteesta ihmiseen, luottamuksesta ja hyvästä ohjauksesta. En tunne norsujen sielunelämää. Koiratkin nauttii siitä että ne tietää kuka on isäntä ja kuka tuo leivän pöytään ja ne nauttivat palvelemisesta ja tuntevat osaamisen iloa ja haluavat näyttää taitojaan.
        Ilman norsujen "hyötykäyttöä" elinkeinona ei Aasiassa olisi enää norsuja. Ne olisi tapettu pois aikakausia sitten. Onko siis parempi sukupuuttoon tappaminen vai se että ne elävät symbioosissa ihmisen kanssa?
        Satavarmaa on ainakin se että jokainen norsu saa laadukkaamman elämän kuin Suomen turkistarhaeläimet.
        Hua hinin kupeessa on esimerkkinä luomunorsufarmi jossa norsut on koulutettu palkitsemalla, ei hakkaamalla. Sen vieressä on elefanteille oma sairaalakin. Norsut vaikuttavat todella onnellisilta ja leikkisiltä tuossa farmilla. Suosittelen niille jotka haluavat ratsastaa norsuilla.

        Ei pidä mustamaalata kaikkia farmeja joidenkin ääritapausten varjolla. Joissakin kirkoissa käytetään kuoropoikia hyväksi mutta se ei tarkoita sitä että niin tapahtuu jokaisessa. Viisas ihminen erottaa jyvät akanoista ja tietävä ei harrasta stereotypioita.


      • äläoletosikko

        Tainnuttaa???Tarkoitit tappaa rajun rääkkäyksen jälkeen kun olet vastaan rimpuilevaa kala parkaa jolla on kipeää tekevä koukku vielä syvällä kurkussa. Murhaaja olet kalojen mielestä. Mieti kuinka monta kalaa jää orvoksi Sinun takia. Häpeä, kaloillakin on tunteet, sinulla ei.


    • 28x

      Minua säälittää pienet ja suloiset silakanpoikaset jotka joutuvat orvoiksi koska menettävät usein äitinsä säälimättömän ryöstökalastuksen uhreina. Eikä silakoita edes tainnuteta vaan joutuvat kitumaan tuntikausia ja sätkimään lajitovereidensa kanssa haisevissa ruumissa ennen joutumistaan jätemyllyyn ja päätymistään minkinrehuksi. Usein raukat jo kuolevat hapenpuutteeseen ennen jauhatusta.

      Sitä ennen ovat kituneet merissämme vammaisina ja yksisilmäisinä ydinvoimaloidemme saastepäästöjen seurauksena. Siksi ne ovatkin jo ihmisille kelpaamatonta ruokaa eikä niitä enää toreilla myydä. Kaikki myytävä kala on nykyisin kuollutta, pakastettua, norjalaista tai kirjolohta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5391
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2232
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2216
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      870
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      753
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe