Hyvät uutiset tähän

Positiivisuudenetsijä

Nyt kun tätä kaikkea huonoa täällä lukee, tuntuu, että omankin matkan odotus on latistunut - joten kaipaisin - ja varmaan moni muukin - positiivisia kokemuksia, onnistuneita matkakokemuksia, oikeita matkadokumentteja jne jne.....

Voisikohan ajatella, että tällä otsikolla kootaan vain positiivisia viestejä.

Minä voin aloittaa:
Meidän matkantekomme valmistelut ovat edennyt kuin juna ilman suistumisvaaraa. Sovitut asiat ovat pitäneet jne. - sydämestäni toivon, että näin on jatkossakin!

15

797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myöskin

      Sama täällä! Varaaminen,vahvistus ja kaikki ihan niinkuin pitää. Mielenkiinnolla odotamme matkaa ja avoimin mielin. Aina on ollut mukava lähteä reissuun ja mukava tulla kotiin... Ja aina on mielipiteitä yhtä paljon kuin ihmisiä ja ne joilla jotakin "pielessä" ,varmaankin kirjoittavat tänne enemmän. Kannattaa itse kerätä omat kokemukset. Pitkällä pinnalla matkaan,niin kaikki on helponpaa...

    • Asiallista

      Ostimme matkat 1.3 top10:stä, mutta kone oli jo varattu täyteen. Suosittelivat 8.3 lähtevää matkaa, joka oli halvempi. Otimme sen ja palauttivat matkan erotuksen parissa päivässä.
      Matkalaukku saatiin maksettua, n. 25e ja kaikki tuntuu toimivan. Top10 vastaa nopeasti kyselyihin ja tähän saakka kaikki tiedot ovat pitäneet paikkansa. Kyselin etukäteen lennoista, sain heiltä aikataulut ja muut tarpeelliset tiedot. Plussana tuli ateriat lennolla.
      Viikossa tuli matkavahvistus, laukutkin ok. Varmistin hotellin tason long beach hotellissa, vaikka lukeekin B&B, on moderni huoneisto. (siirretty tähän viestiketjuun).

    • Ritane

      Meillä myös top 10 kautta tilattu, kaikki tullut aikanaan, matkalaukun maksamisen jälkeen uusi dokumentti, jossa laukku mainittu. Eilen tuli taas uusi, minusta näyttää samoilla tiedoilla, lisänä hieman lisäinfoa ja linkkejä P-K sivuille. Kysyin myös GoI lisäkyselynä, koska luki, että return kuljetus - mutta se tarkoittikin ihan oikein, että molemminpuolinen kuljetus. Tuota bed and breakfast -määritelmää mietin - että kait se on kuitenkin oma huone, oma suihku jne...? Long Beach -hotelli meilläkin.
      Toistaiseksi siis - ja uskon lujasti, että jatkossakin, että pääsemme matkaan ja kaikki on ok. Kävimme viime maaliskuussa Kyreniassa Grouponin matkalla, silloinkin oli kaikenlaista kirjoittelua (ei niin paljon näitä kuin nyt) - mutta meillä meni kaikki hyvin, joillakin oli lentoaikataulut vääriä jne., mutta onneksi niin päin, että tulivat liian aikaisin kentälle.

      Tsemppiä kaikille, iloa ja myötätuulta ja toivon myös niille, joilla epäselvyyksiä, että heilläkin asiat menevät parhain päin!

    • aurinkoaofotellen

      Itseäni on ilahduttanut se, että vaikka meillä on ollut (ja on edelleen) paljon epäselvyyksiä matkassa Grouponin kanssa, niin olemme saaneet aivan mahtavan ystävällistä asiakaspalvelua Grouponin puhelinpalvelusta. Ei varmasti ole heillä helppo työ tämän kaiken sähellyksen keskellä ja silti jaksavat olla ystävällisiä, kuuntelevia, auttavaisia ja jopa asiakasta kannustavia. Hyvin on siellä asiat hoidettu ja hyvää porukkaa otettu hommiin! :)

      Ja toinen asia mistä haen positiivisuutta tämän kaiken keskellä on se, että nuo matkanjärjestäjät eivät voi huonontaa säätä paikan päällä, he eivät voi viedä kulttuurinähtävyyksiä meiltä, he eivät voi viedä sitä Kyproslaista vieraanvaraisuuttta ja kohteliaisuutta mitä siellä kohtaamme. Hyvä reissu siitä tulee, kunhan perille päästään :)

      • Vanaemme

        Tosi ystävällistä asiakaspalvelu, mutta .,..?


    • Asiallista

      Nyt on enään vain yksi hyvä asia. Maksettiin luottokortilla.

      • myöskin

        Sama täällä,maksettiin luottokortilla,ei ole lähtö vielä tänä viikonloppuna eikä esim pieniä lapsia,jotka pettyvät varmaan kovasti. 2 aikuista voi lähteä minne vaan. Tsemppiä kaikille!!!


      • Niiden 15vuoden aikana, kun olen 2-3 kertaa vuodessa matkustanut jonnekkin lämpimään aina on kaikki pelannut niinkuin on pitänytkin. Ei pidä koskaan odottaa liikoja matkoiltaan niin ei tule pettymyksiä.


      • kyprokselle

        Mitähän hyvää keksisi?


      • Epäasiallista

        Eikun uutta matoa koukkuun ja matka Sideen varattu samalle ajalle suomalaiselta yhtiöltä. Eiköhän ne rahat tuolta luottoyhtiöstä tule joskus.


      • positiivista
        maurin kirjoitti:

        Niiden 15vuoden aikana, kun olen 2-3 kertaa vuodessa matkustanut jonnekkin lämpimään aina on kaikki pelannut niinkuin on pitänytkin. Ei pidä koskaan odottaa liikoja matkoiltaan niin ei tule pettymyksiä.

        nyt ei ainakaan tarttee mitään oottaa kun ei tule koko matkaa!!!!


    • Matkaa_ei_tulekkaan

      POSITIIVISTA: TÄMÄ ON HIENO OPETUS KAIKILLE HALPAMATKALAISILLE!!!! AINOASTAAN LUOTTOKORTILLA MAKSETAAN MAKSUT JA JOS KUVITTELEE SAAVANSA HUIPPUTARJOUKSEN, NIIN ÄLÄ NUOLAISE ENNEN KUIN MATKAON OHITSE. AIKAISEMMIN ITSEKKIN OLI OPTIMISTINEN, ETTÄ MATKALLE PÄÄSEN MUTTA NYT LÄHDEN ULKOMAILLE UURAISILLE:) onneksi Groupon on maksukykyinen "travel Agency":)

      • MatkaaN_SUOMALAISELLA

        Finnmatkat kerkisi kuita väliin, mutta voinee suositella SUOMALAISTA:)


    • Ritane

      Kyllä harmistus oli aikamoinen minullakin, mutta mieheni sitten sanoi, että onneksi ei kukaan kerennyt matkaan - JOS vaikka siellä paikan päällä olisi ollut kaikenlaista tätä soppaa, niin miten toimit ulkomailla, olisi voinut olla aikamoista vääntöä vieraassa maassa
      ,,,,,,,aika hyvä pointti tuokin!
      Tsemppiä meille kaikille!

    • Norskikusettaaaina

      No meidän onni oli ottaa hiihtolomamatka WOW Travelin kautta joka on saksalainen firma ja toiminut sen 20 vuotta, eli kohta lähtö viikoksi 5tähden hotelliin all inclusivella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe