Jatkuva vuoto..?

Syövänpelkääjä

Osaako joku auttaa? Oon kärsinyt jo 2 vuotta jatkuvasta vuodosta, välillä limaista ja joskus valkoista. Joskus haisee tosi pahalle ja välillä ei melkein ollenkaan.. Ja tätä on siis jatkunut 2 vuotta putkeen joka päivä! Oon 16 vuotias ja neitsyt vielä niin eikai voi olla sukupuolitautiakaan? En ole kertonut kellekkään enkä haluakkaan.. Osaako joku kertoa mikä vois olla ja eikai vaan mitään syöpää?? Jos olisi syöpä kai mun terveys olis laskenu kahdessa vuodessa? Vai? Muuten oon ihan terve:) kiitos oikeasti paljon jos joku osais auttaa!

1

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • LuultavastiNormaalia

   Emättimestä kuuluukin tulla jatkuvasti vähän limaa, kuukautiskierron puolivälissä voi tulla paljonkin. Samalla tavalla kuin suussakin on koko ajan sylkeä, se on normaalia.

   Emättimen liman ei kuulu haista selvästi pahalle, paha haju on merkki bakteeriepätasapainosta tai tulehduksesta. Normaalisti lima on joko hyvin miedon hajuista, hajutonta tai hyvältä tuoksuvaa. Jos vuoto haisee selvästi tosi pahalle pitkän aikaa yhtä mittaa, niin kannattaa käydä terkkarilla tai lääkärissä. (Kuitenkin yhdynnässä emättimeen päässyt sperma voi haista , ja siitä voi jäädä pariksi päiväksi epämiellyttävä kalan haju, joten siitä hajusta ei kannata heti huolestua.)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2308
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   299
   1468
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1361
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1210
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   42
   1134
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   82
   1045
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   66
   927
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   46
   870
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   836
  Aihe