Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seksitön elämä???

Väsähtänyt

Olemme olleet naimisissa kohta 30 vuotta. Lapsia on monta ja nuorin heistä on enää kotona.
Ongelmani on miehen haluttomuus.
Meillä oli uskottomuuskriisi pari vuotta sitten: mies ylläpiti suhdetta tuttavaamme muutaman kuukauden ajan. Seksiä heillä ei varsinaisesti ollut, vaikkakin sitä yritettiin, niin ei onnistunut loppuun saakka.
Tuon jälkeen olemme korjailleet liittoamme. Minä käyn terapiassa, koska kivulloinen sairauteni vie voimiani. Sairastuin n. 6 vuotta sitten.
Kuitenkin olisin halukas seksiin mutta mies tekee aloitteita tosi harvoin. Avioliittomme ajan minä olen ollut se aloitteiden tekijä.
Nyt olen arka tekemään aloitteita, koska miehellä myös erektio-ongelmia ollut.
Olen hoikka ja pidän huolta ulkonäöstäni, sekä muutenkin itsestäni. Teen myös kaikki kodin työt, mikä sairaudestani huolimatta on minulle hyvä asia. Näin pysyn hyvässä kunnossa.
Mies puolestaan on lihonut ja ei halua osallistua arjen pyörittämiseen muutoin, kun käymällä töissä. Työ on hänellä suhteellisen kevyttä.
Hellyyttä yritän osoittaa, kuten hänkin tekee.
Mutta tämä seksin puuttuminen...ei tunnu enää normaalilta. Sitäkin olen miettinyt, että jos hän taas on uskoton? Toisaalta tuon kertomani uskottomuuden jälkeen hän romahti psyykkisesti ja oli sairaslomallakin parisen kuukautta. Jotenkin tuntuu siltä, ettei hän samaa enää haluaisi kokea.
Ikää meillä on 50v. mutta en usko senkään olevan este, paitsi jos miehen testosteronitaso on madaltunut.
Mies ei tiedä, mitä hän haki sivusuhteestaan, jossa tuttavamme oli aktiivisempi osapuoli. Miehen kertoman mukaan hän eli tuolloin, kuin toisessa todellisuudessa, unohtaen minut ja lapsemme kokonaan. Hän tunsi tulleensa hyväksikäytetyksi jollain tasolla.
Asia on mielestäni käsitelty mutta tämä seksipuoli ei ole palannut normaaliksi sen jälkeen.
Lääkäriin mies ei suostu lähtemään, eikä muutoinkaan keskustelemaan asiasta, sillä se kuulemma vain pahentaa tilannetta.
Mikä avuksi meille??? Mieleeni ei edes ajatuksen tasolla tule seksin hakeminen muualta.

2

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies88v

      Tulpaton mopo -syndrooma?

    • Ölöpöö

      "Lääkäriin mies ei suostu lähtemään, eikä muutoinkaan keskustelemaan asiasta, sillä se kuulemma vain pahentaa tilannetta."
      No nyt pähkinän lykkäsit purtavaksi.. Eipä siihen oikein muu auta kun puhuminen joko kumppanin kanssa tai ulkopuolisen (seksuaaliterapia/terapia). Oma mies oli myös puhumista vastaan, mutta onneksi lopulta avautui asiasta. Syyt haluttomuudelle oli aivan muualla mitä itse olin epäillyt (ulkopuolinen suhde, aseksuaalisuus, oma rumuus, stressi yms. Nämä perinteiset mitä nainen ensin ajattelee) lopulta syyksi selvisi masennus ja miehen lääkitys (ei masennuslääkitys) aikani suostuteltua, mies meni terapeutin vastaanotolle (masennus), toki seksuaalisuus (tai seksuaalittomuus) kuuluu asiaan ja tätä kautta olemme yhdessä saaneet apuja ja voimia selvittääksemme asian ulkopuolisen avustuksella yhdessä kotona. Vielä ei voitettu olla, mutta hyvin on alkumatka lähtenyt käyntiin :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe