Mitä yksinäiset tykkäävät facebookista?

yksvaan1

Siinäpä kysymys.

23

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • twiitti

      Mene Twitteriin jos olet yksinäinen.

      • örmy_karju

        Vasepookki on täysin perzeeztä, vitteri perzeeztä


    • yksvaan1

      Itselle jouduin kiusatuksi siellä kun en julkaise mitään. Poistin kavereista ihmisen, joka käytti hyväkseen. Tätä jatkuu edelleen, kun en halua olla missään tekemisissä näiden kanssa enää. Pyörittävät kuin pässiä narussa, jos eivät saa mitään vastausta. *huok*

    • nerti

      Aivan perseestä!

    • Yksinaina

      Joudun kiusaamisen kohteeksi opiskelupaikassa, kun Facebook-kavereita oli niin vähän. Poistin profiilin, olen kai lopullisesti ulkopuolella somesta.

      • yksvaan1

        Profiilin poistaminen pyörii koko ajan mielessä.


      • intj87

        Kaikesta sitä kiusataan. Toiset panostaa määrän sijaan laatuun.


    • Hyvä palvelu. Pääsee helposti juttelee samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Syvempi kaveeraaminen on haastavaa, mutta kyllä tuokin täyttää sosiaalista tyhjiötä. Saa myös päivittäin uutisia tykkäysten perusteella. Jos on vähän kavereita niin sen tiedon voi piilottaa.

      • niiiii

        Entä jos ei ole yhtään?
        Opiskelupaikassa jäin porukan ulkopuolelle kun en ole Facebookissa. Kaikki viestintä, tapaamiset, opiskeluasiat ja ylipäätään tutustumiset sen kautta. Lisää entisestään ulkopuolisuuden tunnetta ja arvaahan ne tyypit miksen siellä ole.....


    • tylsä

      Seuraan Facebookin kautta uutisia, ihmisten päivityksiä ym. Yhtään Facebook-kaveria ei ole, en ole kirjoittanut mitään sivulleni ja kaikki muut tiedot ovat piilossa.
      Mitä kirjoittaisin sivulleni, jonka haluaisin kaikenlaisten mahdollisten tulevien Facebook-kavereiden, mukaanlukien sukulaiset näkevän? Vai voiko siellä valita keiden kavereiden nähtäväksi mitkäkin päivitykset?
      Pitäisi kai väkisin etsiä netistä jotain jaettavaa. Omassa elämässäni ei tapahdu nyt mitään mielenkiintoista, niin turha siitä mitään jakaa.
      Kun siellä olisi edes muutamia ja mielellään ihan järkeviä päivityksiä, sitten voisi hyvin pitää taukoa niiden suhteen ja pääosin jutella muiden kanssa. Tähän mennessä en ole edes kommentoinut Facebookissa mitään. Muutamia yksityisviestejä olen lähettänyt.

      • intj87

        Käytän itsekin Naamakirjaa lähinnä uutisten seuraamiseen ja jakamiseen. Kavereita on huikeat 16 vaikka olen ollut tuolla jo vuodesta 2009.

        FB:ssä voi jakaa kaverit erilaisiin ryhmiin, mm. tuttavat, läheiset kaverit, perhe jne. ja asiat voi jakaa joko julkisena, kaikille kavereille, kyseisille ryhmille tai yksitellen valitsemilleen ihmisille. Voit myös erikseen tarkastella mitä kukin käyttäjä näkee sinun profiilissasi.


      • yksvaan1

        Itse jaoin ennen siellä jotain uutisia ja musiikkivideoita.


    • ihmettelen111

      se on toisille lähinnä egon jatke, että saa laittaa sinne kaikki hienot ammattinsa ja parisuhteensa ja lisätä sinne yli 300 kaveria eli saa näyttämään toisen silmissä paremmalta kuin onkaan, mutta mikä onkaan se oikea totuus??? mielestäni tuollaiset ihmiset ovat petollisia ja vilpillisiä pelimiehiä ja naisia jotka ovat menestyneet elämässä manipuloimalla ja huijaamalla muita, mutta ei tätä voi yleistää kaikkiin ihmisiin. naamakirjassa voi joutua helposti kiusatuksi ja pitää olla tarkka mitä siellä jakaa, mitään henkilökohtaista ei kannata jakaa. Miten ihmiset ehtii edes jutella yli 300 kaverin kanssa? sitä olen ihmetellyt. mutta eipähän tuo mulle kuulu.

      • yksvaan1

        Kun käyn Facebookissa, tulee mieleen tämä manipulointi.


      • eiFacebookkia

        Ei tulisi mieleenikään hankkia jotain Facebookkia. Ne kaverit joita on, tapaan kasvotusten ja vaihdetaan kuulumiset. Hyvin toimii ja silloin ihminen tulee oikeasti kuulluksi ja nähdyksi.


    • intj87

      Käytän FB:tä erilaisten ryhmien ja muutaman julkkiksen seuraamiseen. Silloin tällöin julkaisen jotain mitä kukaan noin 16 "kaveristani" ei yleensä kommentoi. Kahden perheenjäsenen kanssa viestittelen Messengerin välityksellä päivittäin.

      • yksvaan1

        Itse harmittelen, kun ei ole rohkeutta laittaa sinne mitään.


      • ujopelkuri

        Mullakaan ei rohkeutta laittaa sinne mitään.. musiikkiakaan ei ole oikein rohkeutta jakaa, ellei ole joku hieno instrumentaalinen versio.. tarve miellyttää mahdollisimman monia silläkin..
        Jos joskus jotain saisin sinne laitettua, olis se erittäin huolella mietittyä, jonka tarkoitus antaa minusta sivistynyt ja älykäs kuva.. vain koska ei sitten mietitytä niin mitä muut ajattelee ja itsetunto säilyy..
        Paljon mielipiteitä jakavia asioita on iso kynnys kommentoida, vaikka usein mieli tekisi.

        Jos on ollut vuosia Facebooksissa ja ottaa ensimmäisen kaverin siellä, niin minkä kuvan antaisi, jos sivulla ei ole jaettu mitään muuta kuin niitä tykkäämis-osioita?


    • tosi_yksin

      Onko Facebookissa pornoa? Jos on niin liityn.

    • Mietiskelin

      Itse poistuin facebookista viime vuoden joulukuussa. Lähinnä sen vuoksi kun kävin niin harvoin siellä mutta myös yksinäisyyden takia. Nyt olen vaan alkanut miettimään, oliko tämä loppujen lopuksi hyvä idea? Varsinkin kun olen ajatellut nyt lukion jälkeen mennä opiskelemaan niin tulenko olemaan tietoinen kaikista tapahtumista ja että jäänkö kaikesta paitsi? Tuleeko minusta näkymätön?

    • Itellä on myös facebookissa tunnus. Kaverilistalla 14 ihmistä. Osa on sukulaisia, ja osa on tuttuja kuntouttavan työtoiminnan kautta. Pari tyyppiä on tuttuja lapsuudesta hiekkalaatikolta. Sitten on yks isän työkaveri ja isän nuoruuskaveri listalla myös, kun ovat mua pyytäneet kaveriks.

    • Hymiönalle

      Facebook on hyvä. Siitä on joskus apua jopa yksinäiselle.

      Ei yksinäisyydessä ole kyse siitä ettei olisi kavereita tai jopa ystäviä. Ihminen voi silti tuntea olevansa yksinäinen, vaikka viettää aikaa kavereiden kanssa, käy heidän kanssaan Facessa chat-keskustelua, jakaa heidän juttunsa ja saa arvostusta osakseen.

      Yksinäisyys tulee siitä, että kokee olevansa erilainen, jotenkin ulkopuolinen ja vailla todellista ymmärrystä. Puuttuu se ihminen jonka kanssa voisi puhua mistä vaan, joka kuuntelisi, välittäisi ja ymmärtäisi. Puuttuu samanlaisia kokemuksia muiden kanssa. Puuttuu perhe ja läheiset. Niinpä ihminen kokee olevansa yksin, eikä siihen mikään "sosiaalisuus" auta.
      Menneisyyden paskakokemukset vielä pahentavat tunnetta.
      Facebook on laastari, jolla kipua voi poistaa.

    • Melody23

      Kyllähän tuola tulee roikuttua, lähinnä stalkkaamassa muiden päivityksiä.
      Facessahan on myös joitain yksinäisten ryhmiä, joissa voi jutella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2003
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1702
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1640
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      56
      1598
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1438
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1373
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      284
      1194
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1183
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      41
      1097
    Aihe