Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suomen sänkytukku

Uskomatonta

Ihan vaan kyselen kuka vielä uskoo noita Suomen sänkytukun ilmoitushintoja ?

3

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkkana

      Onhan ihmiset polöhöjä jos nuita uskoo. Sanoohan se terve järkikin. Meet kauppaan 500 euron tarjouksen perässä ja sulle myydään 3000 tavarat, melkein pakkomyyntiä ja et osaa kieltäytyä. Kannattaa kierellä myös pikkuliikkeet jotka myy halvalla isompien puristuksissa ja omista kuluistaan tinkien..

    • Hartsa70

      Uskoo kuka uskoo, itsekään en uskonut. Mutta isäni vaati että käydään katsomassa erästä sohvaa joka tämän päivän lehdessä. Kokkolan myymälässä loppuunmyynti enään 2 päivää ja alennetut hinnat. No mentiin liikkeeseen ja aikamme katseltua myyjä kyseli että löytyykö sopivaa? Isäni vastasi että sohvia tultiin katselemaan, hintalappuja ei näy missään. Ilmoituksen näköinen sohva oli liikkeessä ja myyjä tokaisi että 2500,- Isäni siihen että tästä oli ilmoitus lehdessä. Myyjä nakkeli, että tänään on myyty niin paljon ettei niitä halvempia ole jäljellä. Myyjä ei tahtonut antaa sanan vuoroa ja käytös muuttui törkeäksi (Liikkeessä oli paikalla muitakin asiakkaita). Myyjä alkoi höpöttämään, että mitä tänne tulet itkemään halpojen huonekalujen perään, toisteli asiaa monta kertaa. Isäni yritti sanoa väliin, että tultiin katselemaan, mutta ei saanut sanan vuoroa. Sanoi sitten minulle, että lähdetään. Poistuessamme liikkeestä myyjä huuteli vielä perään, että "Mitä sitä ostoksille lähtee jos ei ole varaa maksaa". Muutama muu asiakas katsoi tätä käytöstä. En suosittele ko. puljua kenellekään.

    • Suomisoffaaagh

      Konkkaan pisti taas Toivaisen Harri firmansa. Sukuvika. Mutta ei huolta, ahneus jälleen varmaan ajaa kohti uusia yrityksiä, ihan kuin koko Kajaanin Toivaisten suku ois rahakiimassaan järjiltään. Ja näkyvät olevankin. Mutta ratkaisu: Seteliä vaan kuolleen suuhun sitten kun aika jättää, ehkäpä saisi jopa ostettua paremmat fasiliteetit sitten "siellä perillä"? =)

      Ja aina se -50-80% on hyvä mainita sitten matkan päätteeksi :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe