Mitä ufot ja avaruusolennot ovat?

Tiesitkömitä

Archive for helmikuu 2015
Mitä ufot ja avaruusolennot ovat?

Posted in Muuta eksytystä, tagged alien, avaruusolennot, demonit, henkivallat, jälleensyntyminen, jättiläiset, lentävä lautanen, lohikäärme, Nephilim, okkultismi, paranormaali, paranormaalit ilmiöt, UFO on helmikuu 8, 2015 | 3 Comments »

Monet eivät osaa ottaa kantaa ufo-ilmiöihin, joten valotetaanpa aihetta hieman.

Moni suhtautuu koko asiaan skeptisesti ja sanoo ufojen olevan pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Mutta yhä enemmän on niitä, jotka väittävät nähneensä ufon tai kohdanneensa avaruusolioita. Ehkä tunnetuin tällainen henkilö on ufoihin ja paranormaaleihin asioihin perehtynyt ufologi Rauni-Leena Luukanen-Kilde. Kyllä kai lääkärin koulutuksen omaava ihminen on sen verran viisas, että pitäisi suunsa kiinni, jos nämä olisivat vain mielikuvituksen tuotetta?

Miksi sitten Jeesukseen Kristukseen raamatullisella tavalla uskovilla ei ole ufo-kokemuksia, mutta okkultismin ja parapsykologian harrastajien piirissä niitä ilmenee? Ja hekään eivät pidä ufo-kohtaamisia miellyttävinä, vaan ahdistavina. Näistä kokemuksista on usein seurauksena pelkotiloja, jotka voivat johtaa mielenterveyden järkkymiseen ja jopa itsemurhaan.

Näiden olentojen sanoma on, että ihmisrotu voi kehittyä niiden avulla korkeampaan tietoisuuden tilaan. ”Avaruusolennot” saattavat puhua myös Jeesuksesta, mutta ne turhentavat Hänen pelastustyönsä. Ne alentavat Jeesuksen samanlaiseen asemaan kuin idän uskontojen valaistuneet mestarit. Lähinnä hindulaisuudesta kumpuavaa on myös niiden opetus ihmisen jumaluudesta ja jälleensyntymisestä.
Lue lisää..
https://ajankohtainen.wordpress.com/2015/02/

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Edesmennyt Luukkanen-Kilde on kieltämättä omalla tavallaan maailmalla tunnettu vaikuttaja tai ainakin hahmo. Olen kuullut häneen viitattavan erilaisissa hörhö-radioissa ainakin yhdysvaltalaisissa tuotannoissa.

      Minusta ufot ovat pitkälti jokin luonnonvoima taikka -ilmiö, jota ei vielä tunneta. Niin sanotut earth-lights selittäisivät havaintoja melko hyvin. Mitään kolmannen tai neljännen asteen yhteyksiä ei niillä selitetä, mutta kun ihminen kokee yksinään jotain outoa ja selittämätöntä, on syytä epäillä aistiharhoja.

      Luonnollisestikaan en tarkoita taivaalla tai alempana näkyvän oudon valoilmiön olevan aistiharhaa, niin paljon harhoja ei ole edes niitä etsivien erilaisten substanssien käyttäjien parissa.

      Aiemmin mainitusta poiketen erilaiset kohtaamiset maanulkopuolisten entiteettien kanssa ovat minusta melko vaikeasti selitettävissä. Varsinkin kun jotkut kokemuksista on saatu puolison nukkuessa kokijan rinnalla, tämän ollessa niistä täysin tietämätön.

      Kokemuksia kanssakäymisistä tai sieppauksista on kertomuksina dokumentoitu tapahtuneen suurkaupungin kerrostalossa ja kokija on siirtynyt seinien läpi ulkona leijuvaan alukseen kenenkään sitä huomaamatta.

      Mikäli edellä mainittu olisi totta, kuten yleensä totuuden fyysisessä ympäristössä ymmärrämme, olisi osa kaupunkia pitänyt saattaa menettämään muistinsa ja siirtämään kaapattu seinien lävitse. Mikäli joidenkin teknologia on tällä tasolla, ei meidän arveluillamme ole paljonkaan väliä. Hehän ovat käytännössä jumalia taikka henkiolentoja meihin verrattuna. Olisimme täysin heidän etiikkansa ja sääntöjensä varassa, mikäli heillä mitään sellaista olisi.

      Jos omaksumme edellisen kappaleen esitykset totuutena, olisiko mitään mikä erottaisi meidät vuosituhantisista henkiuskonnoista. Millä perusteella nämä entiteetit olisivatkin toisesta maailmasta, eivätkä juuri niitä henkiolentoja joihin kaikki esi-isämme ovat uskoneet ja joita ovat pelänneet aina yksin jäätyään ja nukkumaan mennessään?

      Looginen selitys on, että koska henkiä ei ole, täytyy niiden lailla käyttäytyvien olentojen olla jostain muualta ja paljon kehittyneempiä kuin me. Koska ihminen on käynyt kuussa, on avaruusmatkailu mahdollista, joten henkien lailla käyttäytyvien olentojen täytyy olla avaruuden kansalaisia.

      Onko hullumpaa uskoa henkiolentoihin kuin niiden laillla käyttäytyviin maanulkopuolisiin olentoihin? Emmehän edes tiedä ovatko maanulkopuoliset olennot fyysisiä vaiko jotain muuta. Helpointa on tietysti selittää kaikki kontaktit ja kokemukset mielikuvituksena ja näin suurin osa taitaa tehdäkin.

      En tiedä sieppauksista tai muistakaan kiertoradalla tehtävistä terveystarkastuksista. Valoilmiöistä tehdyt silminnäkijähavainnot osoittavat minusta, että jotain ilmakehässä lentelee, pallosalamoita tai jotain vastaavaa. Eräissä yhteyksissä on todettu, että valoilmiöitä näkyy erityisesti ennen maanjäristyksiä ja tulivuorten purkauksien yhteydessä. Tämän perusteella onkin esitetty maanulkopuolisten entiteettien pitävän tukikohtia tulivuorten kraatereissa.

      Voisiko selitys kuitenkin olla ihan tästä maailmasta ja sen monimutkaisissa toiminnoissa? Jotain, jollain tavalla hehkuvaa tai valaisevaa ja leijuvaa irtoaa maasta ja lentelee sinne tänne hyvin suurella nopeudella.

      Tämä ei tietenkään selitä kaikkia havaintoja.

      RIP, Rauni-Leena, en lukenut kirjojasi pelkästään hyvien naurujen vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1980
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 46
      1148
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe