Media Potentia

Hiacee

16

1984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikkakuntakiitos

      missä tämä toimii?

    • PeMiKa

      Näkee kyllä että joku kommentoijista on ollut Media Potentialla ¨alihankkijnana¨. Katsokaa linkki http://www.hs.fi/verokone/henkilo/1954Savikurki Eija Marit ja ihmetelkää millaista palkkaa Media Potentialla voi saada. Kaikkihan eivät osaa myydä ja myyntialalla jos missä on katkeroitunutta kateellista porukkaa. Mikä pieni tulorahoituksella toimiva yhtiö pystyy lanseeraamaan omat lehtituotteet tänä aikana ja maksamaan tuollaisia palkkoja. Monet täällä keskustelevat ihmiset mieluummin spekuloivat kuin toimivat. Se on hyvin ikävää ja mustamaalaaminen on niin ¨kivaa¨. Kysykää minulta millainen yhtiö Media Potentia on. Olen perustanut sen. Tai Savikurjen EIjalta.

    • Uppotukki2

      Uppoaa

    • Bismarck

      Aikas erikoista kun näillä sivuilla pitää tutuillekin oikoa tilanteita :) Vai epäileekö jo tututkin...

    • Anonyymi

      Mulle soitettiin ulkomainonnasta ihan uutena ideana. Stana! On soitettu ainakin neljästä - viidestä lehdestä moneen kertaan vuoden aikana ja nyt tämäkin. Lehtimainonta on ihan ok, mutta kyllä me on muutamien paikkakunnan yrittäjien kanssa juteltu että se alkaa olla enemmän sellasta kannatustoimintaa. Ei lehtimainoksella juurikaan asiakkaita tai myyntiä saa. Eikä näillä ulkokylteilläkään. Ylipäätään painetussa lehdessä ja ulkomainoksilla saa halpaa näkyvyyttä jos on ns ylimääräistä mainosrahaa. Usein otan lehtimainoksen vähän säälistä myyjää kohtaan. Aamukahveella juteltiin että kai se pian kannattaa oikeasti laittaa nekin rahat sellaseen mainontaan missä saa rahalle vastinetta eikä tee hyväntekeväisyyttä. Printtimainontahan , ainakin näissä mediapotenttian lehdissä on sellasta hyvän tahdon hommaa, mutta ei kai sekään yritys sitä tartte. On keräännyt meidän rahoja ja pitkään. Alotin vuoden alussa hakusana ja nettimainonnan. Laitoin siihen vuodeksi kiinni 9600 euroa, nyt on katottu ihan tilastoista mustaa valkosella että sivulla kävijöät on lissäntyny ja yhteydenottoja on mainonnan kautta tullu paljon. Lehtimainonnassa ei pysty mittaamaan mitään. Mutta kaipa näitä kaikkia tarvitaan. Printtiin laitettavat rahat on kuitenkin roposia verrattuna mitä muuaale oikeaan markkinointiin menee. Ollaan myötäeläjiä kun yrittävät edes vaikka onhan se vähän onnetonta.

    • Anonyymi

      Laita yrittää kuponki ja hyvä tarjous ilmoituksen yhteyteen, tosin sen kautta pääset toteamaan että olit oikeassa. Yhteydenotot pyöreä nolla. Ulkokyltti..taksitoppi, eiköhän tuo nettimainonta (luojan kiitos) auta yrittäjiä saamaan niitä asiakkaita ja saa ainankin todisteet siitä mihin ne eurot on käytetty.

    • Anonyymi

      Meidän firma oli jonkin aikaa Omakotilehdessä mainoksella useamman kerran. Kaikenlaista kokeiltiin oli isoa oli pientä, juttua jne... Tulos nolla! Sen kautta ei tullut meidän seurannan mukaan yhtään asiakasta. Jakelukin oli mitä sattuu ja milloin sattuu. Joskus meni joku tarjous ohikin kun jako siirtyi tai sitä ei tehty laisinkaan. Me ei saatu edes pyytämällä lehteä meille vaikka oli ilmoitus. Jos lehteen vielä laitetaan niin pistetään isompiin lehtiin niin ainakin jakelut on kunnossa ja niitä ehkä vielä luetaankin. Niin ja kerran oli asuntomessulehdessä ilmoitus ja sitä piti jakaa messuilla ja samalla alueen taloihin ties kuinka paljon. Kävin messuilla ja en edes löytänyt niiden jakelijaa sieltä. Tästä on tosin aikaa jo muutamia vuosia ei ihan äsken. Laskuja tuli kyllä ennenkuin lehti oli edes ilmestyny ja niitä osattiin karhuta.

    • Anonyymi

      Mistä näitä himopainajia lukuisine painotuotteineen sikiää ja yleensä nämä kaikki pitävät itseänsä oikein suurjohtajina, luulisi että pidempiaikaiset työntekijät sekä ns."rouva myyntipäällikkö" huomaisivat jos jotain mättää jossain jakeluissa ym. Jatkuvat painojen siirrot kuulostavat hyvin sekavalta sopalta. Vai ovatko nämä päättävät elimet hämmentämässä samaa pirtelöä mansikan kuvat silmissä, luultavasti. Toivottavasti kukaan ei sekoita tuohon Omakoti julkaisuun joka on siis Omakotiliiton oma julkaisu ja jolla ei ole mitään tekemistä Omakotilehden kanssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aateltiin että lähdetään muutaman yrittäjäkaverin kans selvittään ihan juurta jaksaen paljonko niitä lehtiä painetaan ja jaellaan, kuka niitä jakaa ja mihin niitä jaetaan. Kai ne on jossain mustaa valkoisella tiedossa? Painossa, yrityksessä, jakelufirmoissa? Vitun paljon soitellaan, tuntuu että koko ajna tehdään uuttaa lehteä ja jakoa on sinne ja tänne mutta missään ei näy eikä yhtään asiakasta tule. Lasken vielä kuinka paljon olen rahaa syytänyt noihin mainoksiin.

    • Anonyymi

      Varokaa tätä!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe