Uskomatonta taloihin tutustumista!

uudellamaalla

Aivan uskomatonta. Kävimme katsomassa kahta omakotitaloa. Ensimmäinen talo oli uuden kaltaisessa, hohtavassa kunnossa. Unelmien paikka ostaa. Ikää 10v. Yhdessä huoneessa syvä kuoppa takahuoneessa. Kuoppa oli yritetty peittää niin, ettei sitä olisi katsoja huomannut ja melkein jäi huomaamattakin! Periaatteenani on, että kun jotakin on laitettu keskelle lattiaa tavallaan kuin esteeksi, ettei vieras sinne menisi, niin sellaisen siirrän pois ja katson, miksi se koriste siihen on laitettu. Tässä tapaiksessa oli lasten kiikkukeinu laitettu kuopan peitoksi.
Miten omistaja yrittää myydä tällaista peittelemällä ja toivoen, ettei talon katsoja sitä huomaisi?
Kiinteistönvälittäjä ei tullut huoneeseen perässä lainkaan, ilmeisesti ei tiennyt kuopasta tai sitten rukoili mielessään, ettei huomattaisi sitä ja kun hän jää käytävälle odottamaan, niin varmaan olettaa, että tullaan nopeasti pois huoneesta ja jää kuopat huomaamatta. Sitä ei silmällä huomannutkaan, mutta kun PUTOSIN siihen, kun ensin tietysti olin siirtänyt koristekeinun pois tieltä. En sillä hetkellä kiinteistönvälittäjälle siitä maininnut ja mieskään ei sitä kuoppaa huiomannut, mutta kotoa kirjoitin välittäjälle ja esitin kysymyksiä. Kaikkiin muihin oli selitys, mutta siihen ei saatu vastausta koskaan, että voiko taloon tuoda riippumattoman kuntotarkastajan kuvaamaan lattian. Välittäjä vain totesi, että nykyinen omsitaja on valmis korjaamaan kuopan ja sitten päästään tekemään kauppoja. Haloo! Siis tässä vaiheessa omsitaja haluaa itse peitellä kuoppansa?? Selitystä kuopalle tuli sellaista, että vaari oli taloa rakennettaessa tehnyt liipauksen ja siitä syystä betonilaatat ja eristemateriaalit ovat kolahtaneet alaspäin, siis haloooo! Aivan uskomatonta, miten välittäjä ja omsitaja kuvittelevat myyvänsä asunnon noin? Okt ollut pitkään myynnissä, hp laski puoli v sitten vähän ja näyttöjä ei ole paljoa, lähinnä välittäjä näyttää, jos joku ottaa yhteyttä. Kuitenkin kuoppaista lattiaa myydään lähes 300 000 € hntaan uudellamaalla, kun olettaa että siinähåän voi joutua repiin kaikki alustat talosta irti, vaihtamaan uudeksi ja ehkä tekemään uudestaan koko maa-alustan. Siinähän voi lattioiden romahtaessa, sortua kaikki seinät ja katot ja kaikki tämä maksaa 300 000€!

Toinen talo oli saman tyyppinen, mutta siinä seinät romahtaneet. Kipsilevyt halkeilleet läpi koko talon. Välittäjä väitti, että on normaalia ja että HÄNELLÄKIN ON KIPSILEVYT revenneet sentin kauttaaltaan. Rakennusasiantuntijat sanovat, että siellä voi olla talon perustuksissa vikaa. Välittäjän mukaan levyihin voi vain laittaa "kittiä/massa/liimaa" mitä se nyt onkaan nimeltään, tarkoitan sitä valkoista mönjää.

Noh ... jaa! Ymmärrän kyllä, välittäjänkin pitää syödä päivittäin, keinolla millä hyvänsä se leipä on siinäkin ammatissa otettava!

4

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkastuta

      KuntoTARKASTUSTA suosittelisin, sen jälkeen sitten näkee paljonko korjauksiin menee. Jos olet kiinnostunut niin en missään tapauksessa antaisi myyjän tehdä korjausta (korjauksia) omin päin. Ei taida tuollaisessa tilanteessa olla intressinä tehdä kovin laadukkaasti.

    • kelpo_aineet

      Onkohan tässä jutussa mitään perää? Vaikuttaa 'aineissa' kirjoitetulta tai onhan ihmisiä joiden aatos lentää kuin albatrossi.

    • ketjunaloittaja

      Kiitos sinulle, 1. vastaaja, nain minakin ajattelin, ettei sen omistajan tule alkaa omia virheita paikkailemaan. Mieheni jo kyllastyi tuohon okt nro1:seen ja sanoi etta ei me sita osteta, mutta tuosta vastauksestasi sain idean, etta voisihan sen kuntotarkastuksen tosiaan tehda siihen taloon ja kuten mainitsit tekevathan he raportin, josta tosiaan taitaa nakya tarvittavat remontit ja varmaan myos se, onko koko perusta talon alla vinksahtanut. Kiitos vastauksestasi, siita oli yllattavan paljon apua!
      Herasin itsekin huomaamaan, etta noinhan se pitaisi tehda ja saa varmuuden!

      (Anteeksi kun a:n paalta puuttuu pilkut. En niita talta nappaimistolta saa)

    • ketjunaloittaja

      Lisays viela, etta kuoppa talon nykyinen omistaja on sen talon myos rakentanut, 10 v sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      429
      1906
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      198
      1593
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1441
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      179
      1423
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1066
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1050
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      976
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      120
      968
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      948
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      906
    Aihe