hifikulma

bemmu

onkos kukaan tilannu hifikulma.fi mitään? tilasin su
erkka sarjan ja mietiskelisin että millos se vois tulla sielt? ei löytyny ainakaan netti sivuilta millon olis perillä...
viel jos joku tietäs jonkun edullisen nettisivun josta sais autohifiä, ehkä jostain saksasta ku on paljon halvempii siel et jos on jostain paikasta kokemuksii nii jaa ihmeessä kanssani

22

8780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jannu

      kotimaasta jos tilailet niin suosittelen powersettiä.. asiantuntevaa porukkaa ja tavara tulee parissa päivässä. www.powerset.fi

    • Nyyrönen
    • isä-porvoosta

      en kyllä suosittele HIFIKULMA.fi kauppapaikkaa ensimmäisen 5 joukossa.

      kyllä tavaran varmaan saa, mutta hinta laatu suhde, yms. ?

      paljon ennen

      hifitalo.fi
      powerset.fi
      jj-tuonti.com

      ym.

      • Ei hifi kulma

        Joo olen edellisen kans samaa mieltä. Jos tietysti haluaa samalla kun menee kysyyn tai ostaan esim nyt diskantteja niin kuunnella noin tunnin ja siitä yli kuinka MAAILMAN PARHAAT kamat on Jbl ja eihän muilla tee mitään eikä muut osaa edes tehdä mitään. Se on tietysti totta että sitä mitä edustetaan niin kehutaan mutta vois olla joku raja. Eikä siä kyllä ole toi tietokaan kovin kaksista. Suosittelen Powersetiä,Fanatic audioo,Vaasan ykkösradioo ja Tp-importia.


    • Jarkko L

      Ite kysyin monesta paikkaa tarjouksia kun nykyseen autoon laitoin kamoja, ensimmäiset kontaktit lopettivat yhteyden pidon siinä vaiheessa kun tuotteisiin tulikin muutoksia, kysymyksiin ei enään vastattu, eikä firmoja oikein kiinnostanut todellisuudessa se mitä hain.

      Noin tonnin setistä kyselin tarjouksia, ja lähes kaikki tarjosivat lähes 2000e kamoja kun halvemmilla ei kuulemma kannattanut projektia ruveta tekemään.

      ep:n autohifi oli ainut joka mun kohdalla jakso vastata kysymyksiin yli viikon ajan, ja pakettihintakin oli enemmän kuin kohdallaan.

      Ja ei, en ole myyntimies, vaan oman kokemuksen pohjalta ainakin asiakaspalvelu on kohdallaan ja samansuuntasta palautetta oon kuullu muiltakin ja sivuilla olevista arvosteluista.

      Kannattaa aina kysyä tarjous suomalaisista liikkeistä, hinnoittelu on yleensä suositushinta pohjasta, toisinkuin esim. saksassa.

    • entinen asiakas

      Tilasin pari viikoa sitten tuolta autohifi setin. Viikko vierähti eikä mitään kuulunut. Laitoin säähköpostia perään ja ilmoittivat että yksi tilaamistani tuotteista oli päässyt heiltä ja maahantuojaltakin loppumaan - ei sitten tullut mieleen ilmoittaa asiakkaalle että heidän joka sivulla mainostamansa toimistusiaka 2-4 vrk ei pidäkään paikkaansa. Suostuivat kuitenkin lähettämään varastotuotteet - nekin parin päivän viiveellä. Tuotteet oli pakattu todella törkeästi, vanhaan ruttuiseen pahvilaatiokkoon joka oli tungettu täyteen käytettyä kutistemuovia.

      Eli en ainakaan oman kokemuksen perusteella voi ko. firmaa suositella.

      • vaihtoehtoja löytyy

        itelläki hifikulmasta vähän samanlaista kokemusat, paketit on mitä on ja monesti tavara loppu vaikka toimitusaika ilmoitetaan parissa päivässä.

        Alalla on näköjään pari uutta verkkokauppaa joista ei itellä kokemusta, tuon ep-autohifin joku jo mainitsi mutta sitte löysin sellasen kun lowandloud. Tuon jälkimmäisen nettisivut kyllä siinä kunnossa etten sieltä tilaa mitään ihan jo senkin takia. Vähä tuntuis olevan tuurista kiinni kuka sattuu kyselyihin vastaamaan, joskus saa isostakin puljusta huonoa palvelua ja joskus hyvää..
        Ite oon tykänny suosia vähän pienempiä kauppoja, niistä saa yleensä parempaa palveluakin jos on ostamassa alle tonnilla tavaraa.


    • rifrafpööp

      Tilasin autoradion ja pientä asennussälää, tilauksen tein maanantaina ja saman viikon perjantaina päivällä postin mies kiikutti kotiovelleni pakettini.

      Tuskin esim pioneerin soittimet tai ground zeron subbarit sen paskempia voi olla hifikulman kautta tilattuna kuin vaikka hifitalon kautta tilattuna???

      Suosittelen Hifikulmaa itse.

    • Mersumies

      Itse tilasin perjantaina Kenwoodin soittimen ja Jl-Audion basso paketin. Tulivat kotiin tuotuna keskiviikkona. Oli laitettu vielä mukaan kaupan päälle tölkki Ground Zero energia juomaa. Olivat paketoitu käytettyyn pakettiin, mutta olivatpahan ainakin ehjiä. Minä ainakin suosittelen !

    • TODELLA_HUONO

      Koko liike on kyllä niin vastenmielinen asiakaspalvelua myöten. Tilasin Jamon uutta concert -sarjan kaijutinparia, toimitusaika luvattu 1-3pv, eli on varastossa. Parin viikon jälkeen tilauksesta soittelin perään ja kolmannella kerralla joku viitsi nyrpeästi vastata puhelimeen. Selvisi että maahantuojalta on loppunut ko. kaijutin ja mulle ei siitä ole ilmoitettu. Lupasi saada viikon sisään suoraan maahantuojalta kaijutinta perille ja lupasi vielä jotain hyvitystä mukaan.

      Eli heillä sattui olemaan pari metriä kaapelia laittaa puhelun jälkeen tulemaan ja kaijuttimet maahantuoja toimittaa suoraan minulle kunhan niitä saa. Johdon pätkä tuli SOLMITTUNA myttyyn pikkulaatikossa postiin ilman mitää kylkiäistä ja kaiuttimien tulossa kesti lähemmäksi kuukausi.

      Eli en millään muotoa suosittele, enkä tule tilaamaan enää mitään kyseisestä kioskista!

      • Pettynyttt

        Sama juttu, tilauksessa kestää armottoman pitkään ja asiakaspalvelu on heikkoa. Varmaan täytyisi ostaa aina parilla tonnilla että saisi hyvää palvelua. Kyllä hifivehkeitä saa ostettua ilman että myyjä vittuilee ja latelee katteettomia lupauksia.


    • Jospa_tää_tästä

      Jahas. Saapa nähdä miten käy oman tilauksen kanssa. Kotikajarit kuitenkin on maksettu ja tässä odotellaan, milloinka sitten saapuvatkaan. Tilauksesta vasta tosin ei ole kuin 3 päivää...

      Puhelimeen vastasivat kyllä kun soitin, ja tiedustelin, miksi eivät toimita postin kautta postiennakolla yli 1000 Euron tilauksia, eivätkä yli 35 kiloa painavia tilauksia. Tuota jälkimmäistä syytä ei ollu mainittu tilauksen yhteydessä, niin meni hylkyyn ensimmäinen yritys.

      Shcenker kuulemma kuljettaa, tiedustelin toimitusaikaa, niin totesi, että varastosta löytyy kaipaamaani tuotetta, mutta liekkö sitten puhui paskaa - siitä en tiedä. Tilausvahvistus ja maksuvahvistus on OK.

      • Jospa_tää_tästä

        Tähän päivitys välittömästi. Tuotteet saapuivat perille tänään, eli neljä päivää tilauksesta ja homma OK. Ei moitittavaa.


      • Niinpäniii

        Kuulostaa melkoisesti kauppiaan puheelta.


    • Tilatkaa

      Saksasta, sillä nettikaupat toimii.

    • ExAsiakas

      Eivät ilmeisesti halua toimittaa tuotteita. Tilasin erillissarjan ja koaksiaalikaiuttimet verkkokaupasta. Tilaus muuttui tilaan "Katsottu" melkein heti maksun jälkeen. Reilu vuorokausi siitä niin päätin että eiköhän sitä tilausta ole katsottu ihan tarpeeksi kauan. Tein perumisen niin se käsiteltiin noin viidessä minuutissa! Jäi kyllä se kuva että tilausta tosiaankin katseltiin mutta ei viitsitty postittaa.

    • anonyymi_1sg

      Kyl ja ihan ystävällinen palvelu, ekalla kerralla oli outo myyjä, kai joku sijainen? Outo palvelu oli, Dolby Atmos kajarien ostamisessa ja ystävällinen palvelu oli cd vaihtajan ostamisessa! Paikasta sentään löytyy paremmin ku gigantista, varsinkin hifi-laitteita ja nimeenomaan hifiin eli äänentoistoon liittyviä, puhtaasti hifi-miehille.

    • anonyymi_sCh

      En oo tilannu hifikulmasta mitään vaan käynyt paikan päällä, saa ainaki tavaraa heti, periaattessa en tykkää tilauksista ollenka mut sitäki on pakko tehdä.

    • Anonyymi

      En oo tilannu mitään hifikulmasta, oon käyny paikan päällä suoraan ja suosittelen kyllä liikettä, oon saanu tähän mennessä kaikki, suosittelen menemään paikan päälle, en tilaamaan.

    • Anonyymi

      Ainakin tässä firmassa on täysin surkea asiakaspalvelu.

    • Anonyymi

      Kyllä suosittelen Bowersettiä. Hommat tehdään kunnolla ja tavarat kestävät hyvin ja pitkään. He pistävät toimivuuden ja kunnollisuuden sekä työt etusialle. Bowersetin siaintikin on kohillaan ja hinnat. Suosittelen ihan ykkösenä. (Pasi Kalliojärvi on isäni) joten minä tiedän. He tekevät verkkosivujansa jopa viikonloppusin.

    • Anonyymi

      Tarkoitat varmaan Powerset nimistä firmaa tampesterista?? joo Pasi on oikeesti kova sälli, ollaan oltu samoissa skaboissa silloin joskus ku kilpailtiin vielä. Powersetin äijät myy oikeesti kunnon toimivia settejä, eikä vaan sillä asenteella et amis jannuilta fyrkat pois hinnalla mill'ä hyvänsä, kuin esim. eräs keskisuomalainen "autohifi" myymälä. Terveisiä Pasille ja kiitokset monista hyvistä kaupoista ja vinkeistä.
      Terv. "Strokeri Pekka"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe