Hyville autoille riittää kysyntää

Eurosamara

Bo Andersson: Avtovaz nostaa autojen tuotantoa

Venäläinen henkilöautojen valmistaja Avtovaz suunnittelee tuotantonsa nostamista vuonna 2015 miltei 30 prosentilla - 712 000 autoon. Tästä ilmoitti yhtiön johtaja, ruotsalainen Bo Andersson.

Samaralaiselle lehdelle antamassaan haastattelussa hän sanoi, että vuoden 2015 liiketoimintasuunnitelmassa, on mahdollisimman hyvin otettu huomioon markkinaolosuhteet ja riskit.
Kysymykseen mahdollisesta työläisten määrän vähentämisestä, Andersson vastasi, että henkilöstötilanne työläisten osalta on vakaa, kun otetaan huomioon tuotannon kehittämisen suunnitelma ja uusien automallien ottaminen tuotantoon. Tältä pohjalta, kaikkein heikompienkin ennusteiden mukaan tehdas tarjoaa työtä 40 000 ihmiselle.

9

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ladafever

   Venäjän taloudellisessa lamassa myös erittäin huonoilla mutta halvoille autoille on kysyntää. Siksi Ladan jatkuvasti vuosikausia laskenut myynti on parantunut ihmisten köyhtyessä.

   Halvalla ei saa hyvää, mutta Ladan saa.

  • Ins.Rahikainen

   Venäläinen henkilöautojen valmistaja Avtovaz varautuu pohjoismaiden,lähinnä Suomen suureen kysyntään.

  • ziguli_diesel

   Venäjälle on viety tolkuttomasti ulkomaisia autoja, joten markkinat täyttyvät pikkuhiljaa. Kun lisäksi ruplan hinta on romahtanut, niin eletään aikaa, missä halvempi kotimainen auto kelpaa kuluttajille ja menee yhä paremmin kaupaksi.
   Tällä on haukuttu ladaa huonoksi talvella, mutta todellisuudessa Lada on hyvä käynnistymään kovillakin pakkasilla. Lisäksi Ladassa oli tehokas lämmityslaite, joten siinä tarkeni hyvin. Tärkeimpiä varaosia olivat ennen sulakkeet ja kuminauhat. Onkohan nykyladoissa jo saatu nuo ongelmat hoidetuksi.

  • seppäpietikäinen

   Nyt Mua alkoi ärsyttämään,miksi täällä mainostetaan lähes ilmaisia kameroita. Mainostaisivat länsräppänien sivuilla,siellä ne ryysyläiset,ja rihkaman ostajat on.Niitten rahat menee autoon.
   Ladanomistalta rahaa jää auton lisäksi muuhunkin.

  • ongelmajätelada

   Ei suomeen voi tuoda enempää ladoja kuin ongelmajäteasemat pystyy käsittelemään.

  • Kanto

   Onneksi Suomessa ei mene kenelläkään niin huonosti, että Suomen kommunistit joutuisivat ostamaan vielä Ladoja, kun ovat jo saaneet ne vaihdettua kerran oikeisiin autoihin.

   • Runko

    Varmasti kaikki ovat täällä jännityksellä odottaneet miten sain jarruraidalliset kalsarit ??? Noh näin kaikki tapahtui ... sain vihdoin länsikotteroini käyntiin kas kun elettiin keskikesää. Sinä sitten huristelin muiden tientukkona motarilla kunnes piti ajaa liittymästä sivutielle ja kas. jarrut eivät pitäneetkään lainkaan ja kauhunketket piirsivät kalsareihin viivaa enemmän kun kukaan kuvitella saattaa. Ladalla ajaessa kalsarini olisivat vielä suht kunnossa. Tämäkin tärkeä näkokohta pitää ottaa huomioon kun ostaa länsiromuja eli ei pidä luottaa länsiromujen tekniikkaan ja varsin noloksi tilenteen tekee jos sulkijalihas regoi vikoihin herkästi.


   • Eurovolga

    Huh ... voin vain kuvitella miltä Rungosta tuntui. Me kaikki Ladistit ymmärämme nyt hyvin miksi haluat sekä kalsareista että länsiromusta luopua pikimmiten. Se miten niistä pääset eroon onkin jo taikatemppu. Kun terminen kesä vihdoin alkaa voit sitten kokeilla myymistä jos länsitekele suostuu käynnistymään ja joku tarjoaa euron pari. Muutoin on edessä slummien takapihalla maatuminen tai parhaimmassa tapauksessa Kuusakosken ahnaat paalaamon kidat.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2683
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2309
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   97
   1136
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   771
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   731
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   678
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   225
   651
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   33
   614
  Aihe