Hyville autoille riittää kysyntää

Eurosamara

Bo Andersson: Avtovaz nostaa autojen tuotantoa

Venäläinen henkilöautojen valmistaja Avtovaz suunnittelee tuotantonsa nostamista vuonna 2015 miltei 30 prosentilla - 712 000 autoon. Tästä ilmoitti yhtiön johtaja, ruotsalainen Bo Andersson.

Samaralaiselle lehdelle antamassaan haastattelussa hän sanoi, että vuoden 2015 liiketoimintasuunnitelmassa, on mahdollisimman hyvin otettu huomioon markkinaolosuhteet ja riskit.
Kysymykseen mahdollisesta työläisten määrän vähentämisestä, Andersson vastasi, että henkilöstötilanne työläisten osalta on vakaa, kun otetaan huomioon tuotannon kehittämisen suunnitelma ja uusien automallien ottaminen tuotantoon. Tältä pohjalta, kaikkein heikompienkin ennusteiden mukaan tehdas tarjoaa työtä 40 000 ihmiselle.

9

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ladafever

      Venäjän taloudellisessa lamassa myös erittäin huonoilla mutta halvoille autoille on kysyntää. Siksi Ladan jatkuvasti vuosikausia laskenut myynti on parantunut ihmisten köyhtyessä.

      Halvalla ei saa hyvää, mutta Ladan saa.

    • Ins.Rahikainen

      Venäläinen henkilöautojen valmistaja Avtovaz varautuu pohjoismaiden,lähinnä Suomen suureen kysyntään.

    • ziguli_diesel

      Venäjälle on viety tolkuttomasti ulkomaisia autoja, joten markkinat täyttyvät pikkuhiljaa. Kun lisäksi ruplan hinta on romahtanut, niin eletään aikaa, missä halvempi kotimainen auto kelpaa kuluttajille ja menee yhä paremmin kaupaksi.
      Tällä on haukuttu ladaa huonoksi talvella, mutta todellisuudessa Lada on hyvä käynnistymään kovillakin pakkasilla. Lisäksi Ladassa oli tehokas lämmityslaite, joten siinä tarkeni hyvin. Tärkeimpiä varaosia olivat ennen sulakkeet ja kuminauhat. Onkohan nykyladoissa jo saatu nuo ongelmat hoidetuksi.

    • seppäpietikäinen

      Nyt Mua alkoi ärsyttämään,miksi täällä mainostetaan lähes ilmaisia kameroita. Mainostaisivat länsräppänien sivuilla,siellä ne ryysyläiset,ja rihkaman ostajat on.Niitten rahat menee autoon.
      Ladanomistalta rahaa jää auton lisäksi muuhunkin.

    • ongelmajätelada

      Ei suomeen voi tuoda enempää ladoja kuin ongelmajäteasemat pystyy käsittelemään.

    • Kanto

      Onneksi Suomessa ei mene kenelläkään niin huonosti, että Suomen kommunistit joutuisivat ostamaan vielä Ladoja, kun ovat jo saaneet ne vaihdettua kerran oikeisiin autoihin.

      • Runko

        Varmasti kaikki ovat täällä jännityksellä odottaneet miten sain jarruraidalliset kalsarit ??? Noh näin kaikki tapahtui ... sain vihdoin länsikotteroini käyntiin kas kun elettiin keskikesää. Sinä sitten huristelin muiden tientukkona motarilla kunnes piti ajaa liittymästä sivutielle ja kas. jarrut eivät pitäneetkään lainkaan ja kauhunketket piirsivät kalsareihin viivaa enemmän kun kukaan kuvitella saattaa. Ladalla ajaessa kalsarini olisivat vielä suht kunnossa. Tämäkin tärkeä näkokohta pitää ottaa huomioon kun ostaa länsiromuja eli ei pidä luottaa länsiromujen tekniikkaan ja varsin noloksi tilenteen tekee jos sulkijalihas regoi vikoihin herkästi.


      • Eurovolga

        Huh ... voin vain kuvitella miltä Rungosta tuntui. Me kaikki Ladistit ymmärämme nyt hyvin miksi haluat sekä kalsareista että länsiromusta luopua pikimmiten. Se miten niistä pääset eroon onkin jo taikatemppu. Kun terminen kesä vihdoin alkaa voit sitten kokeilla myymistä jos länsitekele suostuu käynnistymään ja joku tarjoaa euron pari. Muutoin on edessä slummien takapihalla maatuminen tai parhaimmassa tapauksessa Kuusakosken ahnaat paalaamon kidat.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe