Hyville autoille riittää kysyntää

Eurosamara

Bo Andersson: Avtovaz nostaa autojen tuotantoa

Venäläinen henkilöautojen valmistaja Avtovaz suunnittelee tuotantonsa nostamista vuonna 2015 miltei 30 prosentilla - 712 000 autoon. Tästä ilmoitti yhtiön johtaja, ruotsalainen Bo Andersson.

Samaralaiselle lehdelle antamassaan haastattelussa hän sanoi, että vuoden 2015 liiketoimintasuunnitelmassa, on mahdollisimman hyvin otettu huomioon markkinaolosuhteet ja riskit.
Kysymykseen mahdollisesta työläisten määrän vähentämisestä, Andersson vastasi, että henkilöstötilanne työläisten osalta on vakaa, kun otetaan huomioon tuotannon kehittämisen suunnitelma ja uusien automallien ottaminen tuotantoon. Tältä pohjalta, kaikkein heikompienkin ennusteiden mukaan tehdas tarjoaa työtä 40 000 ihmiselle.

9

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ladafever

      Venäjän taloudellisessa lamassa myös erittäin huonoilla mutta halvoille autoille on kysyntää. Siksi Ladan jatkuvasti vuosikausia laskenut myynti on parantunut ihmisten köyhtyessä.

      Halvalla ei saa hyvää, mutta Ladan saa.

    • Ins.Rahikainen

      Venäläinen henkilöautojen valmistaja Avtovaz varautuu pohjoismaiden,lähinnä Suomen suureen kysyntään.

    • ziguli_diesel

      Venäjälle on viety tolkuttomasti ulkomaisia autoja, joten markkinat täyttyvät pikkuhiljaa. Kun lisäksi ruplan hinta on romahtanut, niin eletään aikaa, missä halvempi kotimainen auto kelpaa kuluttajille ja menee yhä paremmin kaupaksi.
      Tällä on haukuttu ladaa huonoksi talvella, mutta todellisuudessa Lada on hyvä käynnistymään kovillakin pakkasilla. Lisäksi Ladassa oli tehokas lämmityslaite, joten siinä tarkeni hyvin. Tärkeimpiä varaosia olivat ennen sulakkeet ja kuminauhat. Onkohan nykyladoissa jo saatu nuo ongelmat hoidetuksi.

    • seppäpietikäinen

      Nyt Mua alkoi ärsyttämään,miksi täällä mainostetaan lähes ilmaisia kameroita. Mainostaisivat länsräppänien sivuilla,siellä ne ryysyläiset,ja rihkaman ostajat on.Niitten rahat menee autoon.
      Ladanomistalta rahaa jää auton lisäksi muuhunkin.

    • ongelmajätelada

      Ei suomeen voi tuoda enempää ladoja kuin ongelmajäteasemat pystyy käsittelemään.

    • Kanto

      Onneksi Suomessa ei mene kenelläkään niin huonosti, että Suomen kommunistit joutuisivat ostamaan vielä Ladoja, kun ovat jo saaneet ne vaihdettua kerran oikeisiin autoihin.

      • Runko

        Varmasti kaikki ovat täällä jännityksellä odottaneet miten sain jarruraidalliset kalsarit ??? Noh näin kaikki tapahtui ... sain vihdoin länsikotteroini käyntiin kas kun elettiin keskikesää. Sinä sitten huristelin muiden tientukkona motarilla kunnes piti ajaa liittymästä sivutielle ja kas. jarrut eivät pitäneetkään lainkaan ja kauhunketket piirsivät kalsareihin viivaa enemmän kun kukaan kuvitella saattaa. Ladalla ajaessa kalsarini olisivat vielä suht kunnossa. Tämäkin tärkeä näkokohta pitää ottaa huomioon kun ostaa länsiromuja eli ei pidä luottaa länsiromujen tekniikkaan ja varsin noloksi tilenteen tekee jos sulkijalihas regoi vikoihin herkästi.


      • Eurovolga

        Huh ... voin vain kuvitella miltä Rungosta tuntui. Me kaikki Ladistit ymmärämme nyt hyvin miksi haluat sekä kalsareista että länsiromusta luopua pikimmiten. Se miten niistä pääset eroon onkin jo taikatemppu. Kun terminen kesä vihdoin alkaa voit sitten kokeilla myymistä jos länsitekele suostuu käynnistymään ja joku tarjoaa euron pari. Muutoin on edessä slummien takapihalla maatuminen tai parhaimmassa tapauksessa Kuusakosken ahnaat paalaamon kidat.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe