PRIME SALES HUONOJA KOKEMUKSIA?

Azul90

Onko kenelläkään huonoja kokemuksia yrityksestä, Hakevat kesätyöntekijöitä. Olen kuullut että on ilmapiirin kanssa ja palkanmaksussa ongelmia, pitääkö paikkaansa?

14

1213

  Vastaukset

  • Palkanmaksu tullu aina 1-2 viikkoa etukäteen jo tai siis työ sopimuksen mukaan kuun 15. päivä maksetaan ja palkat tullu aina tosiaan heti kuun alkupäivinä ainaki meille oulussa.
   Ilmapiiri on kyllä melkosen huumoripitoista ja välillä menee kyllä ylikin, ite oon tykänny mutta tiiän ettei kaikki tykkää ku tuntuu että mikään asia ei ole pyhää.

   oon ollu nyt usemman kuukauden ja kukaan ei oo kyllä palkka ongelmista ikinä puhunu ja vissiin hyvin menee ku muutetaan maaliskuussa isompiin tiloihin.

  • Nyt kun tuli omistajan mielipide niin kerron rehellisemmän.. palkansaanti riippuu siitä kuinkä hyvin tulee toimeen johdon kanssa osa saa palkan osa ei... ilmapiiri on mitä on...pomo hengittää niskaan ilman kurkkupastillia eli kannattaa todellakin harkita jotain muuta...propaganda on suuri yritys "vakuttaa" olevansa rehellinen... suomen energiayhtiön sähköä joudut myymään eli "googlaus ja hanskat tiskiin" meininkiä.

  • ihan surkea paikka pomo on pikkupentu ja esimiehet sitäkin teinimpiä kyllä surkeita tuotteita saa myydä ja on erittäin epäasiallista toimintaa välttäisin koko paikkaa! viime kesänä piti tulla tuntipalkkaa ja tilille rapsahti 18 euroa 150 tunnin työstä eli kusetusta

   • Miksi makailit 150 tuntia kuin hullu sika. Sinun pitäisi maksaa vuokraa yritykselle, koska olit toisten tiloissa loisimassa.


   • Makailit kuin hullu sika 150 tuntia.


  • jep paskalla palkalla saa mennä kaikki menee pomon taskuun joka nauraa vieressä kun myyt muutenkin huonoilmapiiri

  • suomen energiayhtiön sähköä myyvät ja sähköyhtiön ja tämänkin puhelinmyyntiyrityksen maineen jokainen tietää

   • Luin tuosta sähkömyynnistä. Lähetetään asiakkaalle tarjouksia jotka muuttuvat tilaukseksi jos ei äly sitä erikseen purkaa. Eli siis huijataan. Tällainen kiero toiminta pilaa telemarkkinnoin maineen, olen itsekin tullut suht varovaiseksi jos puhelinmyyjä soittaa.

    Viime viikolla soitti eräs sukka/alusvaatemyyjä että laitetaanko ilmaista näytettä tulemaan, et sitoudu mihinkään. Idea homman taustalla on se että ilmainen näyteerä tulee mutta se jatkuu maksullisena tilauksena automaattisesti, asiakkaan pitää perua tilaus (ja ei varmasti onistu helposti). Eli vähän samaan tapaan kuin kusetussähkömyynti, ketkuilemalla saadaan tilaus aikaiseksi ja osa asiakkaista menee sitten halpaan.

    Omasta mielestä sähkösoppari on sen verran monimutkainen asia että sitä ei voi puhelimessa tehdä. Se pitäisi kieltää, samoin kuin tehtiin kai aikoinaan puhelinliittymä kaupalle.


  • Paikka todella syvältä. Pieni poikanen muka johtaa toimintaa. Väliajalla pelataan pleikkaa. Ylimääräisenä bonuksena saa lonkeroa!! Jos on masokisti niin sinne vaan.

   • Soitti en vastannut ,kun jälkeenpäin näin yrityksen tiedot täältä , voi vain sanoa ,jos soittavat ,että en osta Puh enkä kotimyyjiltä mitään ,kun todistettavasti yli puolet on huijari firmoja ,ja puolet voi olla jopa rehellisiä ,mutta kun en osaa sanoa kumpaa nämä tarjoat edustaa ,ei kiitos !
    Jos jatkaa EI KIITOS !
    Näitä epätehelisiä on ollut ainakin eräät hampaan valkaisu, laihdutus , ynm Puh soittajat ja kotimyynti yrittäjät ,jotka myyvät , putkiremonttteja ( koti sun ) ja ikkuna ja ovi vaihtoja ( lämpölux ) voitte lukea näiden asiakkaiden kokemuksia ,ja kkv sivuilta ,kirjoituksia mm ET lehdessä , kun ovat erikoistuneet vanhuksien huijaamiseen .
    Uusin tapaus Suomen jalometalli kierrätys ,samaa sarjaa !


   • On se väärin että työntekijöihin ja taukoviihtyvyyteen panostetaan! Pelkkää kurjuutta pitäisi työn olla vai kuinka? Telemarkkinointialalla on kova kilpailu työntekijöistä. Tuommoisilla asioilla on merkitystä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se väärin että työntekijöihin ja taukoviihtyvyyteen panostetaan! Pelkkää kurjuutta pitäisi työn olla vai kuinka? Telemarkkinointialalla on kova kilpailu työntekijöistä. Tuommoisilla asioilla on merkitystä.

    Yleensä pelkää kurjuutta aiheuttaa nämä vanhuksia huijaavat Puh / kotimyyjät !
    Ei voi kuin suositella varoittakaa vanhuksia heistä !


  • Puhelinmyyjä soitti tuolta firmasta ja kysyi, että olenko yhtiön x asiakas ja onko minulla toistaiseksi voimassa oleva ostosopimus. Vastasin kyllä ja puhelu loppui siihen.
   Omituista.. 🤔

  • Eivät kunnioita turvakieltoa, eivät lukuisia estettyjä puheluja; aina tulee soitto uudesta numerosta. Rikosilmoitus lähtee seuraavaksi ja viedään varmasti asia loppuun asti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4545
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   161
   2679
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1661
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   77
   1361