Jos lennätte Goalle,lentäkää suoraan Goalle. Syitä

Santtu12v

Jos olette lähdössä lomalle Goalle varatkaa suora lento,vaikka se olisikin kalliimpi.
Mumbain kadut ovat kapeita ja likaisia. Talot likaisia ja sortumispisteessä. Asukkaat eivät juuri puhu engantia ja gateway of India oli TÄYSI pettymys!
Taxit ovat usein ikkunattomia ja rikkinäisiä. Ilma on saastunut ja ruoasta sai koko perhe ruokamyrkytyksen(ja kyseessä oli Mcdonalds!). Lentokentälle pääse vain slummin läpi.
Jos sinulla/teillä on välilasku Mumbain lentokentällä varaudu ottamaan mukaan Yhdysvaltain dollareita,sillä lentokentällä voi maksaa vain niillä.
Mumbaista Goalle junalla matkatessa Mumbai central railway stationilla on ympärivuorokauden upper class lounge jossa on nojatuoleja,ilmastointi ja latauspistokkeita. Älä tule asemalle liian aikaisin,sillä pimeällä juna-asemalla kerjäläisten,kanssamatkustajien ja kulkukoirien kanssa ei välttämättä ole mukavaa viettää aikaa kolme tuntia yöllä. Länsimaalaiselle mukavin paikka on ehkä Narimanpoint.
PS. Tekstissä kerrotaan Colabasta,Cst railway station (Mumbain juna-asema) ja Shivaji international airport (Mumbain lentoasema).

9

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mennyt

      Kyllä olen Mumbain lentokentällä rupioilla maksanut. Ja junalla ei tarvitse Goaan Mumbaista mennä. Jos et halua tutustua kaupunkiin etkä mennä junalla niin ota jatkolento Mumbaista Goaan.

    • Jatkolento

      No eihän Goalle pääse ilman jatkolentoa!

      • tullenmennen

        Tietenkin myös junalla pääsee...


      • mennentullen

        ...ja bussilla


    • Mumbaihinlentänyt

      Ei mennä Goalle, vaan ihan muualle Intiaan. Lennetään Mumbaihin ja siitä sitten jatkoyhteydet. Ei mitään ongelmia ole ollut, siis suurempia, yhteydet pelanneet ja rahat saatu vaihdetuksi, jopa eurotkin ovat kelvanneet sellaisenaan maksuksi joskus.
      Mumbain lentokenttä on siisti paikka http://aijaa.com/L3BwNO, vaan jos oman käsihygienian unohtaa, saattaa tulla jälkikäyntiä. Käsidesi ja koskeuspyyhkeitä mukaan, eikä juomiin jäitä (Mäkkärissäkään!), pullotettua vettä juodaan. Kertaakaan ei olla vielä sairastuttu mihinkään vatsatauteihin, vaikka on rohkeamminkin syöty erilaisissa paikoissa vuosien varrella Intiassa. Perussäännöt pitää muistaa Intiassakin, kuten muuallakin matkatessa. kunhan vain Santulla ei olisi mennyt sottaset sormet suuhun!

      • Mumbaihinlentänyt

    • Mumbai_lentokentalla

      Mumbai on ihan hyva paikka lentaa, jos matkustaa Intiaan. Rahaa voi vaihtaa katevasti lentokentalla. Mitaan ongelmaa kielen suhteen ei ole tullut, englannilla on parjannyt ihan hyvin. Lentokentan henkilokunta on ollut ystavallista ja auttaneet monenlaisissa asioissa vuosien varrella meita, jos jotain apua olemme tarvinneet. Kun lapset olivat ihan pienia, saimme monasti tosi hyvaa palvelua juuri Mumbain lentokentalla.
      Onhan Mumbai suuri kaupunki ja jos lentokentalle tulee vaikka autolla Punesta, on matkan varrella monenlaista asutusta, mutta niin on monen muunkin suuren kaupungin lahella maailmalla. Usein kaupunkien laitamile kun muodostuu slummejakin, Etela-Amerikassa niita vain kutsutaan favelan nimella. Mumbai on iso kaupunki jo ihan oikeasti, 12 miljoonaa asukasta ja useat esikaupungit kylla tuntuvat loputtomilta, lahti Mumbaista sitten mihin suuntaan hyvansa. Ja meni Mumbaihin mihin vuorokauden aikaan hyvansa, niin aina on liikennetta ja elamaa, Mumbai ei nuku koskaan, vaikka tuossa kuvassa ei juuri ihmisia nay aamulla klo 5.00 aikaan. http://aijaa.com/YJCumZ

    • 5457875322

      Just olin Mumbain kentällä ja oli ihan OK. Prepaid cab vaan lentokentältä juna asemalle ja junassa sitten se paremman luokan hytti.

    • näin

      Mumbaista Taxilla Goalle, halpaa kuin saippua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1650
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      71
      1313
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1238
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      179
      1065
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      153
      1019
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      1004
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      892
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      61
      861
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      826
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      784
    Aihe