Työvoimakoulutus valinta

tulevaopiskelija

Hain logistiikan peruskurssille työvoimakoulutuksena ja hoiva-avustajan. Molempiin pääsen ja taidan valita logistiikan syystä että siinä saan C-kortin halvalla ajettua ja pelkällä hoiva-avustajan koulutuksella en tee yhtään mitään koska heille ei täällä töitä ole.

Sen lisäksi koska hoiva-avustajilla ei ole soveltuvuustestiä ja jos ajattelisin lukea sen jälkeen lähihoitajaksi enkä sitten pääsekkään soveltuvuustesteistä läpi niin en tee mitään tuolla pelkällä hoiva-avustajan koulutuksella.

C-kortillisille on enemmän töitä tarjolla. Mitään CE-korttia en tule ajamaan koska maksaa autokoulusssa 4000-5000e. Omaehtoisena opiskeluna jos sen suorittaisi niin sen saisi samaan hintaan kuin tuon C-kortin eli 200-300e.

Siinä on vaan se kun mulle on kaikki sanonut että en tarvitse mitään CE-kortteja enkä nyt vältämättä halausikaan mitään yhdistelmiä ajella. C-kortillakin töitä saa. Enkä tosiaan ala tuon logistiikan koulutuksen jälkeen jotain vuotta olemaan koulunpenkillä jotta saan CE-kortin. Siitä ajasta saan liiton päivärahaa mutta sitten ne loppuukin kun koulutus päättyy ja jos en heti saisi töitä niin tipun jollekkin huonommalle rahalle mitä liiiton rahat on.

Näin ollen käyn tuon 180päivää kestävän logistiikan/kuorma-autonkuljettajan koulutuksen ja sen jälkeen keskityn töiden etsimiseen ainoastaan.

6

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ullaja

      Hyvä suunnitelma. Menestystä!

    • johanpomppas444

      Mjoo niin ensi mannantaina alkaisi koulutus ja tänään tuli tuo ajokorttiote mikä maanantaina pitää esittää. Jotain rikesakkoa siinä on mutta tuo 2008 vuodelta oleva rattijuopumus alkoi vähän jänskäämään sekä toinen kortin pois otto 2006 vuodelta. No jos ei pääse niin sit taas etitään töitä tai toinen koulutus. Voihan himskatti kun ei tuollaisiakaan muistanut kun kysyttiin onko mitään rikkeitä. Rattijuopumuksen muistin sanoa mutta en sitä oliko millainen. Tuo ei kuitenkaan käsittääkseni ole törlkeä kun sitä ei siinä lue. no katotaan kuinka käy :)

    • johanonmarkkinat

      Lisään että hoito-avustajan koulutus alkaisi 9.3 mutta siihenhän on varmaan jo valittu mun tilalle joku varasijalta niin sekin meni sit siinä jos tuonne logistiikkaan en pääse. Huomenna soitan kouluttajalle kun en kestä odottaa ja miettiä maanatialle että mitä se sanoo.

    • abecede

      Kyllä sen ce kortin saa parhaillaan 6kk työvoimakoulutuksena.Vaatii kyllä että on c pohjana ja yleensä hieman työkokemusta kuorma-autoalalta.

      Hanki ce sitten myöhemmin ja jopa D. Parantaa ne työ mahdollisuuksia ja ajaminen on yhtä helppoa kuin pelkällä kuorma-autolla kun siihen tottuu/oppii.
      Autohommia vielä riittää kun hakee rohkeesti koko maasta.

    • valmis_hoiva-avustaja

      Hoiva-avustajakoulutusta voisin hieman valaista sen käyneenä. Kouluni loppui viime joulukuussa ja jo syksyllä sain jo alan sijaisuuksia harjoittelupaikoistani Tällä hetkellä jatkoin aikuisopiskeluna lähihoitajaksi ja käymättä oli vain hohu joka alkaa vasta huhtikuussa ja sen jälkeen suuntautumisopinnot. No töitä on tehty koko alkuvuosi, kolmessa eri paikassa. Tässäkin kuussa työpäiviä on yhteensä 19 joten aika hyvän tilin jo sain tehtyä. Kesäksi on töitä luvassa ja jatkossa katson harjoittelupaikat sen mukaan että missä haluaisin jatkossakin töitä tehdä koska töitä on tälläkin alalla tekevälle tarjolla, vaikka pelkästään jo tuollakin koulutuksella. Lähihoitajaksi jatkan koska haluan lääkeluvat ja tehdä myös yövuoroja. Tsemppiä sinulle valitsemaasi koulutukseen, varmasti sekin on hyvä vaihtoehto! Muille jotka miettivät hoiva-avustajakoulutusta, en voi kuin suositella, en uskaltanut kuvitella että ihan näin hyvin hommia olisi tarjolla.

    • Rahtihemmo

      Ei itä-suomessa ainakaan enää tahdo töitä saada pelkällä c kortilla. Itse kävin 6kk koulutuksen josta sain myös ce kortin ja päivääkään en ole katunut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe