Ladojen kokoontumisajoista

Eurosamara

On taas iltalehdessä törkee video Mobilian Lada tapahtumasta. Ei varmasti vähene Ladailjoitten haukkuminen,ja pilkkaaminen,kun tommosta pas,kaa näytetään. Tulee väkisinkin mieleen iltalehden Venäjäviha.
Videon olisi voinut tehdä toisinkin. Oli siellä hienoja,entisöityjä,ja asiallisen näköisiä Ladoja,ja omistajia.
On myös eroa ulkomaalaisissa tapahtumissa. Suomessa tuodaan näytille se huonoin,ja rähjäisin Lada,ja kuski. Onneksi on myös niitä hienoja,puunattuja Ladoja.

Ulkomailla kokoontumissa autot kiltää,ja kuskitkin on asiallisen näköisiä.

5

91

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kanto

   Älä sekoita Ladoja ja Venäjävihaa. Viha Venäjää kohtaan on täysin fasistidiktaattori Putinin aiheuttamaa. Lada on huono auto, mutta kuitenkin osa Suomen autohistoriaa, eikä sitä ainakaan Venäjän takia kukaan (enää) vihaa.

  • InsRahikainen

   Suomessa on Venäläisvastaisuus voimissaan,jota valtamedia lisää kaikinkeinoin. Iltapäivälehdissä on joka päivä venäjänvastaisia juttuja,jopa vihapuheita. Aiheet on laidasta laitaan,myös autoilu.
   Olisihan kyseesä oleva videon voinut toisella asenteellakin tehdä. Kaiken tämän tarkoituksena käännyttää Suomalaiset kannattamaan natoa. Kaikesta rummutuksesta huolimatta naton kannatus ei juurikaan lisäänny.

   • katsastusinsinööri

    Ladan huonouteen puuttumatta, Naton kannatus on kyllä melkoisessa nousussa Suomessa. Syynä siihen on Venäjän hyökkäyksen uhan jatkuva kasvu. Itsenäisyytemme aika on käymässä vähiin, jos jatkamme ilman Natoa.


   • Eurosamara
    katsastusinsinööri kirjoitti:

    Ladan huonouteen puuttumatta, Naton kannatus on kyllä melkoisessa nousussa Suomessa. Syynä siihen on Venäjän hyökkäyksen uhan jatkuva kasvu. Itsenäisyytemme aika on käymässä vähiin, jos jatkamme ilman Natoa.

    Natosta voit valehdella natosivuilla. Täällä keskustellaan Ladoista. Naton kannatushan on oikeasti laskussa,syynä siihen on ämerikan uhan jatkuva kasvu.


  • Kaaleppi69

   Mitä törkeetä tossa oli??? Voi kun tuostakin joku taas niin mielensä pahoitti.... heh. Pitäisiköhän jo vaihtaa niiden punaisten lasien linssit toisenvärisiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2698
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2325
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   99
   1150
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   777
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   735
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   682
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   227
   661
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   632
  Aihe