Dingo festareilla kesällä 2015

dingoa

Näkisikö Dingoa näkisi ensi kesänä isoillakin festareilla esim. himoksessa? Dingo musa sopii hyvin noille isoille lavoille mutta jostain syystä bändi kiertää nykyään vain pieniä festareita kesäisin.
Luulisi nyt vihdoin että Nummela ja Neumann saisivat bändin samoille areenoille kuin missä YÖ, Popeda, Eput, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Apulanta yms yms. soittavat.
Onhan Dingolla helvetin hyvää festari musaa tarjolla enemmän kuin monilla muilla!!!!!!!!!!!!
Olisi kiva fiilistellä vaikka himoksen jussissa Dingoa pienessä maistissa.
Dingo on kesämusaa, HOI festarit!!!!!!!

16

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poppii

      Myytte sen sinne - kyllä hinta ja tarjonta jossain kohtaa x 2 (= kohtaa kohtaa)

    • gfgfg

      Näin on, musa on bisnestä!

    • 2323543

      Johtuu siitä ettei Dingo ole mikään kovan tason bändi. Aika on auttamattomasti ajanut Dingon ohi. Haloo Helsinki! ja Jenni Vartiainen yms. ovat tämän päivän sana.

      Haloo Helsinki! on nyt se mikä Dingo oli 80-luvulla. Toivottavasti HH ei vaan ryhdy samaan pelleilyyn myöhempinä vuosikymmeninä.

      • Mirah-tyttö

        Ei nyt sentään. Suurin osa kansalaisista ei tiedä kuka toi on, kun aikoinaan koko kansa tiesi Dingon. Syynsä toki silläkin että silloin oli vain 2 tv ja 2 radiokanavaa.


      • länsirintamalta
        Mirah-tyttö kirjoitti:

        Ei nyt sentään. Suurin osa kansalaisista ei tiedä kuka toi on, kun aikoinaan koko kansa tiesi Dingon. Syynsä toki silläkin että silloin oli vain 2 tv ja 2 radiokanavaa.

        70- ja 80-luvuilla Suomessa suosioon pääsi keskinkertaisetkin bändit. Esimerkiksi vaikka Hurriganes ja Dingo, kummankaan musa ei mitenkään hääviä ole soittajista puhumattakaan. Erittäin keskinkertaista, joku voisi jopa sanoa että täyttä skeidaa.

        Nykyaikana on paljon vaikeampi erottua joukosta ja nousta suosion huipulle. Siinä mielessä HH! ja Jenni Vartiainen ovatkin kovempia staroja koska nykyaikana artistilta/bändiltä vaaditaan paljon enemmän.

        Ja kukaan ei voi tosissaan tulla väittämään että Neumannin/Dingon biiseissä olisi koskaan ollut mitään järkeä, saatika että Neumann olisi hyvä laulamaan. Dingo onnistui lyömään itsensä läpi oikeaan aikaan, tuollainen meikkipelleily oli Suomessa siihen aikaan uusi juttu.


      • MrJuha82outolintu
        länsirintamalta kirjoitti:

        70- ja 80-luvuilla Suomessa suosioon pääsi keskinkertaisetkin bändit. Esimerkiksi vaikka Hurriganes ja Dingo, kummankaan musa ei mitenkään hääviä ole soittajista puhumattakaan. Erittäin keskinkertaista, joku voisi jopa sanoa että täyttä skeidaa.

        Nykyaikana on paljon vaikeampi erottua joukosta ja nousta suosion huipulle. Siinä mielessä HH! ja Jenni Vartiainen ovatkin kovempia staroja koska nykyaikana artistilta/bändiltä vaaditaan paljon enemmän.

        Ja kukaan ei voi tosissaan tulla väittämään että Neumannin/Dingon biiseissä olisi koskaan ollut mitään järkeä, saatika että Neumann olisi hyvä laulamaan. Dingo onnistui lyömään itsensä läpi oikeaan aikaan, tuollainen meikkipelleily oli Suomessa siihen aikaan uusi juttu.

        Musan rankkaus on silti aika objektiivinen juttu, mutta myönnät kai, että Dingon sävelkulut/melodiat olivat poikkeuksellisen hyviä (aika usein) , mut Hurriganes on yliarvostettu.
        Dingon meikkaus ei ainoastaan aiheuttanu hypeä vaan myös musiikki.
        Sanoitukset olivat vähän niin ja näin, mutta ne melodiat mahtipontisia useimmiten ja paljon myös hyviä pophelmiä.
        Vartiainen on toki kova luu, ei pääse mihkään, mutta en ihan Dingon tasolle nostaisi.

        Mut kuten sanoin, ni voiko ylipäänsä musaa rankata??
        Kaikille se oma juttu on maailman paras.
        Miten arvioida hyvä musa tai huonompi?
        Melodiat olivat Dingolla kuitenki mahtipontisia ja soitto mukiinmenevää.
        Laulajana Neumann poikkeuksellinen ja hyvä tulkitsija.
        Livenä nykyään ääni melko ohut ja menee nuotin vierestä.


    • musamiäs

      Miten nykyinen Dingo soi keikoilla? Aika vähän on Youtube matksua uuden kokoonpanon keikoilta.

    • Zorlim

      Täälläkin kaipaan uudelta Dingolta keikkavideoita. Aika etäiseksi se on jäänyt, kun ei se enää mikään bändi olekaan, kuin Nipa ja Esa Nummelan bändi taustalla soittamassa. 30-vuotisjuhlavuosi, pienillä lavoilla vaan esiinnytään! Eve piti hienosti uutta Dingoa pystyssä, hänen lähdettyä kusi hommat ja surullisen kohtalon koki Dingo. En usko että kasarityylin tapaista materiaalia on enää tulossa, Nipa yrittää selvästi pitää Dingoa ajan hermoilla siinä onnistumatta. Eiköhän se ole Nipan vika että kusi hommat alkuperäisen Dingon kanssa ja vielä tämän uudemmankin. Mutta tietenkin hänen on parempi keikkailla Dingona, jolla on enemmän mainetta kuin hänellä itsellään sooloartistina. Alkuperäiskokoonpanon paluuta turha odotella, Jonttu ja Pete edelleen ilmeisesti katkeria hänelle menneisyyden pelleilystä, onneksi Pepen ja Quupan kanssa ovat välit hyvät. Tämähän on samanlaista menoa kuin Guns N' Rosesilla! Suomen Guns N' Roses, niinpä niin...

    • Zorlim

      Lisään vielä, että kehittymisen sijaan Nipa tyytyy vanhalla 10 v ikäisellä show'lla rahastamaan nostalgianälkäisiä vanhoja dingomanian huumaamia faneja. Mutta tuntuu että kaikki halukkaat ovat nähneet saman show'n eivätkä palaa yleisöön ennen kuin jotain on tapahtunut. Siksi ollaan nyt kapakoiden nurkassa, mikä on aika surkea tapa viettää 30 v juhlavuotta. Melkoisia soittajamestareita ja virtuooseja tässä Dingossa soittaa (Esa Nummela ja Jere Ijäs esimerkiksi, molemmat menestyneitä sooloartisteja) jotka joutuvat tuhlaamaan itseänsä ja lahjojansa. Jos olisin Neumann, olisin pitänyt Erik Valkaman yhtyeessä. Vaikka tällainen kokoonpano olisi ollut parempi:

      Neumann laulussa, Erik Valkama kitarassa, Topi Karvonen bassossa, Jere Ijäs syntikassa, Tero Rikkonen rummuissa. Mitähän Erik ja Jani mahtavat ajatella, kun heille kävi kuin Popedan Jani Kemppiselle ja Arska Rautajoelle vuonna 2007, jotka myös tylysti potkittiin pihalle. Eikä tämä ainoa esimerkki ole, vuonna 2005 Neumann ja Eve eivät tykänneet kun Hombre Lampinen, Juha Jokinen ja Sami Välimäki tekivät omien bändiensä kanssa myös keikkoja, joten halusivat heidän valitsevan Dingon ja muiden projektiensa väliltä. Dingoa eivät valinneet ja kenkää tule. Sääli, heidän olisi suonut pysyvän pidempään. Se on yksi parhaimpia Dingon kokoonpanoja.

      • yee

        Kaitpa se kapakka tai keikkayleisölle on aivan se ja sama ketkä siellä Neumannin taustayhtyeessä soittavat. Kaitpa hän nyt kuitenkin ottaa taustalleen aina tarpeeksi osaavia soittajia. Uusia hittejä ei ole syntynyt oikeastaan enää noiden alkuvuosien. Se on olennainen ero vaikkapa Popedaan yms.


    • uuttadingoa

      Keväällä vuonna 2005 oli hyvä pöhinä Dingolla. Siellä oli Eve, Välimäki, Hombre, Jokinen ja Nipa tulessa. Tuli kova kesähitti Musta leski ja Dingo soitteli mm. RMJ:n päälavalla Juhannuksen pääesiintyjänä. Miksi sen Musta lesken jälkeen ei tullut toista hittiä? Siinä oli ladun pohja jo avattu joka sitten ryssittiin huonosto tuotetulla comeback levyllä Purppuraa. Siinä levyllä oli ihan hyviä biisejä joista olisi ajan kanssa saanut tehtyä kovaa kamaa.

      • uutadingoa

        Lisään vielä että Even aikaan vuonna 2005 kävin Dingo keikoilla Tampereella ja muistaakseni Alavudella. Hysteria oli päällä ja ja Purppuraa levyn biisitkin mm. hullut hevoset olivan keikalla aivan samaa tasoa kuin vanha matsku. Kyllä Even lähtö Dingosta oli se kaiketi se ratkaiseva isku että bändi ei enään kiinnosta isojen festareiden järjestäjiä. Eve on loistava muusikko ja ja se osasi soittaa Dingoa niinkuin Dingoa kuuluu soittaa. Nykyään biisit ovat sovitettu keikoille niin että ne ei enään kuulosta Dingolta vaan cover bändiltä:(


      • 236443

        Eve se jaksaa hehkuttaa itseään näillä palstoilla :D


      • dingofani

        2005 bändissä soitti erik Valkama, Ari Toikka, pekka Siistonen ja Eve & Neumann.


    • kari1500
    • dingofanitt

      Hienoo soitantaa Dingolta. Jussi Hakulinen laulaa edelleen hyvin. Nipakin selvinpäin. Lisää tälläistä matskua, kiitos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe