Mitä mieltä olette Kervisen viesteistä?

Gallupkysely

Asko Kervinen on tunnettu asiapitoisista viesteistä. Mitä mieltä olette, kirjoittaako kukaan paremmin?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arto.hirvikärpänen

      Vedä käteen vajakki.

      • Jess.tämä.on.hyvä

        RIKOSPOLIISILLE


        ASIA

        Tutkintailmoitus Kotkan kaupunginsihteeri Raino Hassisen vääristä ja perättömistä kirjallisista lausunnoista tuomioistuimelle.


        SELOSTUS JA PERUSTELUT

        1. Kotkan kaupunginsihteeri Raino Hassinen on antanut 26.2.2015 Kymenlaakson käräjäoikeudelle L 14/11865 asiaan harhaanjohtavia vääriä ja perättömiä lausuntoja. Hassinen on käräjäoikeudelle kirjoittanut, että "Joihinkin Kervisen lähettämiin sähköpostiviesteihin on sisältynyt myös henkeeni ja terveyteeni kohdistuvaa uhkausta."

        Edellä mainittu kaupunginsihteeri Hassisen tuomioistuimelle antama kirjallinen lausunto on täysin perätön ja erittäin loukkaava ja käräjäoikeutta harhaanjohtava. Siksi vaadinkin, että Hassinen velvoitetaan esittämään rikosasian esitutkinnassa kaikki Asko Kervisen lähettämät sähköpostiviestit toteen, joissa Kervinen on uhannut kaupunginsihteeri Raino Hassisen henkeä ja terveyttä.

        Koska Hassinen on harhaanjohtavasti törkeällä tavalla lausunnossaan käräjäoikeudelle kirjoittanut Kervisen lähettämistä sähköpostiviesteistä vielä raskauttavasti monikossa, niin vaadin ehdottomasti, että Hassinen näyttää toteen kaikki sähköpostiviestit, joissa Asko Kervinen on uhannut kaupunginsihteeri Raino Hassisen henkeä ja terveyttä.

        2. Hassisen on harhaanjohtanut väärällä ja perättömällä lausunnolla käräjäoikeutta toisessakin asiassa, kun Hassinen väittää 26.2.2015 antamassaan kirjallisessa lausunnossa, että minä olen sähköpostiviesteissä väittänyt Hassista suurimmaksi rikolliseksi. Täten on selvää, että vaadin Hassista näyttämään toteen sähköpostiviestit, joissa Kervinen on väittänyt kaupunginsihteeri Hassista suurimmaksi rikolliseksi.

        3. Lisäksi Hassinen on tuomioistuimelle harhaanjohtavasti lausunut, että "Kervinen on arponut minut vastaajaksi nyt esillä olevassa asiassa." Tämäkään Hassisen lausunto ei pidä paikkaansa, koska en ole arponut Hassista vastaajaksi käräjäoikeuden L 14/11865 asiaan. Tosiasiassa olen haastanut laillisin perustein kaupunginsihteeri Hassisen vastaajaksi ko. käräjäoikeuden asiaan.

        4. Hassinen syyllistyy myös erittäin halpamaiseen käräjäoikeuden harhauttamiseen kirjoittaessaan tuomioistuimelle valetta seuraavasti: "Myös Arto Hirvonen -niminen henkilö, joka on jossain vaiheessa esiintynyt Kervisen asiamiehenä"

        Edellä mainittuun Hassisen käräjäoikeudelle antamaan perättömään lausuntoon totean, ettei Arto Hirvonen ole, eikä ole koskaan ollutkaan minun asiamies. Ja miten Hirvonen voisikaan toimia asiamiehenäni, Hirvonenhan on Kotkan kaupunginvaltuutettu. Kyllä Hassinen on Kotkan kaupunginsihteerinä tiennyt Hirvosen aseman luottamusmiehenä.

        5. Hassinen on myös 26.2.2015 antamassaan lausunnossa harhaanjohtavasti antanut väärää ja perätöntä tietoa Kervisen uhkausviestistä vuodelta 2010. Tosiasiassa kyseistä Kervisen uhkausviestiä ei ole olemassa, kuten ei ole mitään muutakaan Kervisen tekemää uhkausta, koska en ole ikinä lähettänyt Kotkan kaupungintalolle minkäänlaista uhkausviestiä enkä ole uhannut milloinkaan kenenkään ihmisen henkeä enkä terveyttä.

        Pidän kaupunginsihteeri Hassisen menettelyä vakavana ja erittäin törkeänä varsinkin, kun jo ennestään tiedetään miten Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöf teki perättömän rikoksen ilmiannon kertoessaan valetta Kymen Sanomien toimittaja Eija Anttilalle ja Kotkan kaupunginhallituksen päättäjille syyttömän Asko Kervisen kaupungintalolle lähettämästä tappouhkauksesta. Sittemmin kaupunginlakimies Marianna Ruonala todisti 22.2.2011 tappouhkausjutun rikosasiassa valetta ja tuki todistajana valheellisella todistelulla Lindelöfiä, todistaessaan Kervisen lähettäneen vuonna 2010 kaupungin kirjaamoon uhkaavan sähköpostiviestin, josta kaupunginsihteeri Hassinen on lähettänyt poliisille ilmoituksen. Ja kun en ole hyväksynyt näitä kaupungin johtavien virkamiesten valheita ja laitonta menettelyä, niin sitten minä olen virkamiesten mielestä muka kiusaaja, kun olen käyttänyt itsepuolustuksessa ainoastaan laillisia oikeusturvakeinoja ja tiedottanut niistä lainsäätäjille, laillisuusvalvojille, luottamushenkilöille, asianosaisille ja joillekin ystävilleni.

        Pahoittelen, että joudun jälleen käyttämään laillisia oikeusturvakeinoja, johon minut on pakotettu. En halua mitään muuta kuin oikeutta ja saada kiusaajat vastuuseen syyttömän ihmisen pitkäaikaisesta syrjinnästä, jota Kotkan kaupungin johtavien virkamiesten pitkäaikainen valheellinen ja laiton menettely on varsinkin, kun vielä lisäksi otetaan huomioon Kotkan poliisikaupunginvaltuutettu Vesa Levosen valheellinen ja laiton menettely. Siksi kohteliaimmin pyydän, että rikospoliisi tutkisi Hassisen teot, koska rikoslain tunnusmerkistön mukaan ne täyttävät selvästi rikoksen tunnusmerkistön.

        Toimitan rikospoliisille tarvittavat todisteet Hassisen tuomioistuimelle antamista vääristä ja perättömistä lausunnoista myöhemmin.


    • 11vuottaSuotta

      Arto Hirvonen kirjoittaa monta kertaa, siis monta kertaa paremmin. Hän hauskuttaa mukavasti foorumilaisia kirjoituksillaan ja toistoillaan useinmiten avoimesti sananvapauden nimissä nimimerkillä. Arto pelastaa päiväni oivallisella suomenkielen taidoillaankin..

      • OttoKoila

    • Kervinen.on.NRO1

      Asko Kervinen on numero 1. Huippuluokan laintuntija, asianhallitsija ja kaikin puolin fiksu mies. Kateellisilla on paljon tehtävää päästäkseen Asko Kervisen taitotasolle.

      • 11vuottaSuotta

        150 euroa tunnissa laintuntemusta


      • kouvolan.kamreeri
        11vuottaSuotta kirjoitti:

        150 euroa tunnissa laintuntemusta

        Askon et tarvite olla kuin 80 tuntia konsulttina (150 €/h) 0-verotuksella ja siitä saa jo 12 000 €.
        Mihinkä se voisi käyttää?


    • Kervinen.on.Arska

      29.1.2009KySa

      Kotkan kaupunki sanoi irti museomestari Asko Kervisen vuonna 2005. Kerviselle oli tarjottu siirtoa museosta nuorisotoimeen, mihin hän ei suostunut. Irtisanomista edelsi museon työilmapiiriongelmien selvittely.

      Kervinen haastoi ammattiliittonsa rakennusliiton tukemana Kotkan kaupungin oikeuteen laittomasta irtisanomisesta. Kotkan käräjäoikeus totesi irtisanomisen perustelluksi ja määräsi Kervisen korvaamaan Kotkan kaupungin oikeudenkäyntikulut. Hovioikeus vahvisti tammikuussa 2007 käräjäoikeuden tuomion. Korkein oikeus ei antanut Kerviselle valituslupaa.

      Tuomion jälkeen Kervinen on lähettänyt Kotkan kaupungille useita vahingonkorvausvaatimuksia, jotka kaupunginhallitus on perusteettomina torjunut.

      Kervinen on tehnyt tapauksen käsittelystä ja sen sivujuonteista kymmeniä kanteluja, hallintovalituksia ja tutkintapyyntöjä. Tutkintapyyntöjä on kohdistettu myös asian kanssa tekemisiin joutuneihin luottamushenkilöpäättäjiin. Viime vaiheessa Kervinen on syyttänyt Kotkan virkamiehiä salassa pidettävien terveystietojen tulosta julki. Yksikään kantelu, valitus tai tutkintapyyntö ei ole johtanut Kervisen esittämään lopputulokseen. Osa asioista on edelleen kesken.

      Kiista on poikinut yhden kunnianloukkausjutun. Kotkan käräjäoikeus tuomitsi viime vuoden helmikuussa Asko Kervisen Kotkan kaupungin virkamieheen kohdistuneesta kunnianloukkauksesta sakkoihin ja korvauksiin.

      Kervinen hävisi irtisanomistaan koskevat oikeusjutut sekä käräjäoikeudessa että Kouvolan hovioikeudessa. Lisäksi Korkein oikeus ei antanut Kerviselle valituslupaa hovioikeuden päätöksestä.

    • Yorzi

      Akso kirjoittaa pitkästi. Mutta pazkaa.

    • TRiini

      Tamburiinia hakaava apina kirjoittaa paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2110
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1793
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1555
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      101
      1314
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe