Vihaavatko persut veteraaneja?

Halla-soini

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1424822371422.html

Epäilisin että kyllä, koska veteraanithan panivat vastaan persun utopialle eli venäjälle. Venäjä ei saanutkaan miehiettyä Suomea ja se on johtanut persujen tähän päivään asti jatkuneeseen katkeruuteen, koska eivät päässeet unelmavaltionsa kansalaisiksi. Persujen haave paratiisista ei siis toteutunut.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MitäKuuluvatVeteraanit

      veteraanit hoitivat hommansa niin hyvin kuin mahdollista. Onko historia unohtunut?

      Miten niin eivät saaneet miehitettyä Suomea? Suomi hävisi sodan. Ihan simppeli juttu, mutta se ei ollut veteraanien vika, vaan tälläisten nykyisten pikkumulkkupäättäjien sotahulluutta jotka lähtivät miekalla suomea Uraaliin laajentamaan. Meinikin on nyt sama, sotaa Venäjän kanssa kerjätään, kun edelliskerta on näiltä urhoilta unohtunut.

      • Halla-soini

        Niinhän veteraanit hommansa hoitivatkin. Ja sekös persuja jurppii.


      • NoJoOnTaasÄlykästä
        Halla-soini kirjoitti:

        Niinhän veteraanit hommansa hoitivatkin. Ja sekös persuja jurppii.

        ??????


    • himmler

      Persulandia olisi toteutunut jos Suomi ja Saksa olisi voittanut sodan. Ei Suomen ollutkaan tarkoitus voittaa sotaa eikä siihen edes mitään käytännöllistä mahdollisuutta, jo pelkät maatuskat venäjällä ilman aseita olisi tallonneet veteraanimme suohon jos Suomen kanssa olisi ollut tosi kyseessä. Suomi vain avusti Saksaa ja Saksa mokasi kun taisteli samaan aikaan ympäri Eurooppaa sekä tuhlasi energiaa juutalaisiin. Järkevällä sodankäynnillä ja keskittymällä sotimaan vain Venäjän kanssa ilman että sillä on liittolaisia olisimme rakentaneet Saksan kansan hienon natsivaltion.

      Ongelma vain olisi tullut siihen vaiheessa kun meidän kalloja olisi ryhdytty tutkimaan, olisi huomattu että olemme slaavilainen kanssa ja emme täytä arjalaisia rodullisia vaatimuksia.

      Persutkin ja heidän esi-isänsä olisivat nyt vain savuna ilmassa.

      • Mrsrorh

        Näin juuri


    • mitäpaskaa

      No huh huh, jopa on isoja ja merkittäviä eroja:

      "Kärjessä veteraanisukupolven arvostajina olivat keskustalaiset, joista peräti 92 % arvostaa heitä ”erittäin paljon”. Sitten tulivat kokoomus (90%), vihreät (88 %) ja neljäntenä Sdp:n kannattajat (87 %).

      Perussuomalaiset olivat prosenttiluvulla 84 vasta viidenneksi eniten veteraaneja ”erittäin paljon” arvostava puolue. Heidän eronsa vihreisiin oli suurempi kuin tutkimuksen virhemarginaali, joka oli 2,5 %."

      Tekemällä tehty "uutinen".

    • Taitaaharmittaa

      Varmasti jokainen arvostaa veteraaneja! Vuosikausia on naureskeltu sille että persut kulkevat kiitospaidat päällä. Nyt heistä muovataan sotaveteraanien vihaajia kun ei ollut jossain kyselyssä eniten veteraaneja arvostaneita. Kyllä pitää olla kiero mielikuvitus että saa kaikesta vihaa. Puolueohjelmassa lukee virallisesti että kannattaa itsenäisyyttä ja arvostaa itsenäisen valtion suvereniteettia ja päätösvaltaa. Suurin kunnianosoitus itsenäisyyttä puolustaneille veteraaneille on puolustaa suomen itsenäisyyttä ja päätäntävallan pysymistä suomessa! Kaikkea sitä pitää teidänkin kirjoitella kun pelottaa ja harmittaa persujen menestys!

      • häpeäpersuille

        Onko Halla-ahon sivaripalvelun käyminenkin vain mielikuvituksen tuotetta?

        Vai missä varuskunnassa palvelut ja mikä hänen sotilasarvonsa?

        Kaikki muut kirjoittavat totuutta, mutta persut itse populistisia valheita joiden tuottajana häärii siviilipalvelusmies.

        Revi siitä isänmaallisuutta.


      • Mikämättäätaas
        häpeäpersuille kirjoitti:

        Onko Halla-ahon sivaripalvelun käyminenkin vain mielikuvituksen tuotetta?

        Vai missä varuskunnassa palvelut ja mikä hänen sotilasarvonsa?

        Kaikki muut kirjoittavat totuutta, mutta persut itse populistisia valheita joiden tuottajana häärii siviilipalvelusmies.

        Revi siitä isänmaallisuutta.

        Vapautuksen saaneita:

        * Enbuske
        *Franck
        *Harakka
        *S. Kinnunen
        *Pekka Kuusisto
        *Stefan Lindfors
        *Ruben Stiller
        *B.Zyskowicz
        * Mikko Silvennoinen
        * Hanno Möttölä
        * Pertti Salovaara
        *J. Uotinen

        Ei näitten joukossa Halla-ahoa ole. Pellet


      • Marstotj

        Divari sivari on eri ku vapautus


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Sotasyyllisoikeudenkäynti oli leninistinen tekaistu näytelmä, jota silloiset vasemmistoliittolaiset epäsuomalaiset petturit tukivat nöyristellen sotarikollisen Neuvostoliiton edessä. Eräs leninistisen kommunistihulluuden huipentuma oli se, että Suomen Saksan suurlähettiläs liberaali Toivo Mikael Kivimäki tuomittiin sotasyylliseksi, vaikka oli virkamies, ei päättäjä, ja
      toinen komujärjettömyys on, että Lotta Svärd -järjestö kiellettiin venäläisten määräyksestä.

      Kommunistiset venäläisten edessä rähmällään maanneet vasemmistoliittolaiset hyväksyivät tällaisen pelleilyn. Tärkeää onkin nyt, että Skdl-vasliitto ulostetaan eduskunnasta vaaleissa. Venäläisten ja kommunistien painostuksen alle joutunut sotasyyllisyysoikeus tuomitsi pitkiin vapausrangaistuksiin kahdeksan vuosien 1941–1944 valtionjohtomme huipun edustajaa, mukaan lukien presidentti Risto Ryti sekä ministerit J.W.Rangell ja Väinö Tanner

      PERUSSUOMALAISET VAATIVAT TUOMIOIDEN PURKAMISTA
      http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw.cgi/trip/? {APPL}=utpla&${BASE}=faktautpla&${THWIDS}=0.38/1424714078_210806&${TRIPPIFE}=PDF.pdf

      LA 54/2011 vp — Reijo Tossavainen /ps ym. Laki sotasyyllisyysoikeuden tuomioiden purkamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

      1 § Sotaan syyllisten rankaisemisesta annetun lain (890/1945) mukainen sotasyyllisyysoikeuden lainvoiman saanut tuomio voidaan syytetyn eduksi purkaa:

      1) milloin tuomio on annettu sellaisessa tuomioistuimessa, joka Suomen perustuslain (731/1999) 98 §:n 4 momentin ja sitä edeltäneen Suomen Hallitusmuodon (94/1919) 60 §:n 2 momentin mielessä on ollut satunnainen; 2) milloin tuomio on annettu tuomioistuimessa, joka ei ole ollut Suomen perustuslain 3 §:n 3 momentin ja sitä edeltäneen Suomen Hallitusmuodon 2 §:n 4 momentin mielessä riippumaton; 3) milloin tuomio on annettu vastoin sitä rikosoikeudellista laillisuusperustetta, jota Suomen perustuslain 8 § ilmaisee ja jonka mukaan ketään ei saa pitää syyllisenä rikokseen eikä tuomita rangaistukseen sellaisen teon perusteella, joka ei tekohetkellä ole laissa säädetty rangaistavaksi; tai 4) milloin tuomio on annettu oikeudenkäyntimenettelyssä, jossa ei ole lähdetty syyttömyysolettamasta tai jossa syytetyn puolustautumismahdollisuuksia
      on rajoitettu tai jossa muutoin on syrjäytetty oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatteita.

      2 § Korkein oikeus on toimivaltainen käsittelemään tässä laissa tarkoitetun tuomion purkamista koskevan hakemuksen.

      3 § Valtakunnansyyttäjä on toimivaltainen tekemään tässä laissa tarkoitetun tuomion purkamista koskevan hakemuksen. Rinnakkainen oikeus hakemuksen tekemiseen on myös syytetyn omaisella. Hakemus on tehtävä viimeistään joulukuun 5 päivänä 2017.

      4 § Tuomion purkamista haetaan kirjallisella hakemuksella. Hakemuksessa on ilmoitettava ne perusteet, joihin vaatimus perustuu. Hakemukseen on liitettävä tuomio tai jäljennös tuomiosta, jonka purkamista haetaan. Jollei tässä laissa toisin säädetä, noudatetaan purkuhakemuksen tekemisessä ja käsittelyssä sen lisäksi, mitä tässä laissa säädetään, soveltuvin osin oikeudenkäymiskaaren säännöksiä. Tämä laki tulee voimaan päivänä kuuta 20 .

      Helsingissä 13 päivänä joulukuuta 2011 Reijo Tossavainen /ps, Juha Rehula /kesk, Markku Rossi /kesk, Ari Jalonen /ps, Olli Immonen /ps, Pentti Oinonen /ps, Juho Eerola /ps, Jussi Niinistö /ps, Jussi Halla-aho /ps, Arja Juvonen /ps, Mika Niikko /ps, Jari Lindström /ps

      • natsitikki

        Onko Saksan sotasyyllisyysjutut myös leninismiä?

        Jos Saksa on sotasyyllinen, niin olemme myös me.

        Aiheutimme mittavia kärsimyksiä Venäjälle kun etenimme Venäjälle yhdessä Saksan kanssa ja halusimme totaalisesti tuhota maan. Meiltä itseltämme ilman Saksan apua se ei olisi onnistunut, sillä olihan Saksa myös aseistanut meidät. Ilman Saksaa ei tietenkään olisi ollut mitään sotasyyllisyysoikeudenkäyntiä, koska olisimme olleet Venäjälle vain suupala, joka huomaamatta hotkaistaan ja Stalin antaa määräyksen, että Siperian juna on lähtövalmiina.

        Meidän vehkeilystämme Saksan kanssa olisi kuulunut suurempi rangaitus niille, jotka saattoivat isänmaamme sellaiseen häpeään eivätkä irtautuneet sodasta vaikka Venäjä sitä sodan kuluessa monta kertaa ehdotti. Mikä ihmeen vimma heillä olisi ollut sotia meitä vastaan kun kieltämättä pelottavan tehokas Sakan armeija oli tuhota heidän maansa. Kiusanhenki Suomesta olisi haluttu päästä rauhan avulla eroon jo aikaisemmin, mutta eihän se sotakiimaisille suomalaisille käynyt kun oltiin ja tekemässä suursuomea.


    • veteraaninpoika

      Mihin veteraaneja vihaavat persut voivat pitää itseään isänmaallisina. Sietäisivät hävetä.

      • Persut: puhetta, joka on paskaa.


    • vainöyhötyksensyy

      Eihän persut nyt vihaa veteraaneja! Ei ei! Veteraanit on hyödyllisiä jytkyntekotyökaluja, tarpeellisia kun pitää öyhöttää, mutta toki penniäkään ei kukaan persu ole heille antamassa. Ottaa toki voi kunhan syyn voi laittaa "vanhoille puolueille"

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Kommunisti kysyy
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13458501#comment-78127716 Onko Saksan sotasyyllisyysjutut myös leninismiä? Jos Saksa on sotasyyllinen, niin olemme myös me.

      Vastaus:
      SUOMELLA ei ole mitään syytä vaatia Saksan johdolle rangaistuksia koska Saksa auttooi Suomea

      sen sijaa sotarikolliset Stalin ja Hrushtshev ja Zhukov (armeijan johtaja) olisi pitänyt Suomen pyynnöstä hirttää samoin Churchill joka julisti sodan Suomelle ja auttoi Stalinia tappamaan 100 000 suomalaista kun lapset otetaan lukuun ja pomiittamaan siviilikaupunkeja Helsinkiä Turkua Tamperetta mikä on sotarikos

      Suomi ei pommittanut Leningradia eikä edes Kizin saaren historiallisia kirkkoja

      Se että Englannin ja Venäjän johtoa ei teloitettu vaan sotarikollinen Churchill antoi valvontakomissiossa sotarikollisille venäläisille Karjalan ja Petsamon on oikeusmurha

      USA ei kuulu tähän koska se ei ollut sodassa Suomen kanssa.

      Suomi soti vain sotarikollista Venäjää ja Englantia vastaan ja sitten pakotettuna Saksaa vastaan mutta se määräys tuli näiltä sotarikollisilta

    • sairastasak

      Persut ovat paljolti aggressioista kärsiviä hörhöjä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      86
      2167
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      77
      1359
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      21
      1347
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1134
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      284
      1088
    6. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      51
      1051
    7. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      996
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      959
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      222
      920
    10. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      21
      917
    Aihe