Miksi narsisti hylkää?

Olin_tykästynyt

Naispuoleinen narsistinen ihastuu nopeasti. Kohta jo seurustellaan. Alle kuukauden kuluttua narsistinen alkaa haukkua ja puhua rumia ihastukselleen, joka oli vasta ihanuuksien huipentuma. Seuraa välirikko. Tälläisen hylkääjän taustalla elämässä on samanlaisia tapauksia, joissa aina syy toisessa. Onko tässä jotain omistamisen halua, kaikki tai ei mitään? Jos siitä jää epäilyskin, niin parempi ottaa etuottoa ja hyljätä ihastus, ettei vaan koe itse hylkäämistä. Osaako kukaan sanoa!!

43

3265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos_on_kyseessä

      Jos on kyseessä ihan oikea narsisti, niin he ovat niin sairaita, niin sairaita... Heidän ajatuskulkujaan ei voi lähestyä normaalin ajattelun kautta, vaan se on ihan jotain muuta.
      Uhriin sellainen julma yhtäkkinen hylätyksi tuleminen sattuu valtavasti, mutta narsistin vaikutin ei aukene melkein millään...
      Siis narsisti on hyväksikäyttäjä, joka metsästää lähdettä ja etuja. Raha on narsistille kaikkein halutuinta yleensä. Narsisti hylkää uhrinsa, kun on kääntänyt tämän taskut ja tilitiedot ympäri. Jos on olemassa taustalla varakkaampi tai jotenkin hyödyllisempi ja edullisempi kohde, niin narsisti vaihtaa lennossa.
      Edullisuus voi olla koti jossain narsistin työpaikan lähellä, tai sitten uhrin koti voi olla myös todellisen kiinnostuksen kohteen lähellä... Syitä kulloisenkin uhrin valintaan voi olla lukemattomia. Kaveri seurustelee huomiota herättävän varakkaan ja koulutetun naisen kanssa, niin narsisti on tuomittu ikuisesti yrittämään parempaa... Ihan mitä vain.
      Koska narsistin suhteet eivät yleensä kestä kauvaa, niin heillä on erilaisiin tarpeisiin lukemattomia sivu- ja varasuhteita. Joku kenen kanssa on oltu nuoruudesta on yleensä tärkeä, koska se päihittää suhteen pituudessa muut... tarvittaessa voi mainita ja kehua, että on sellaisen kanssa suhteessa yms. Sellainen suhde päihittää myös romanttisuudessa monet muut muiden suhteet.
      Narsisti ei hoksaa ollenkaan, että se uhri voi haluta oman elämän myös, vaan pitää niitä sivusuhteita roikkumassa lukuisia. Jos joku karkaa niin aina löytyy kymmenen muuta samanmoista... Joukossa muutama harvinaisempi herkku, joita käydään palvomassa tavallista enemmän, varmuuden vuoksi, että pysyvät...

    • tietoaa

      Kyllä kirjoitit hyvin,joka sana on totta ja justiinsa oikeassa kohti.
      Taas opin uutta ja näille omille ihmetyksille tuli faktaa.
      Meilläki täällä Narsku joka hyppää entistä katsomassa,tämä entinen työskentelee julkisissa tiloissa.Onko nämä niitä Hovilaisia joista on pidettävä "huoli"?

    • vähällä_selvisit

      Jos oli narsisti joka sut hylkäsi niin iloitse ja juokse varmuuden vuoksi karkuun kahdenkymmenen kilometrin tuntivauhdilla.

    • Totaaliero

      Oma kokemukseni on täysin päinvastainen: narsisti on todella hidas hylkäämään uhriaan, sillä narsisti näkee uhrin oman minänsä jatkeena (objekti-esine), johon tällä on melkeinpä ikuinen ”omistusoikeus”. Myös uhrin on vaikea irrottautua narsistista, vaikka tämä seurustelisi välillä muiden kanssa, sillä narsisti osaa koukuttaa hänet takaisin tavalla tai toisella. Eron eteen uhri joutuu tekemään jotakin radikaalia, esim. totaaliero paikkakunnan ja yhteystietojen vaihtoineen.

      Allekirjoitan täysin kaiken, mitä nimimerkki Nina ketjussa Narsisti häipyi – lopullisestiko? -kirjoittaa:

      --

      Luin erään englannin kielisen tekstin netistä. Se oli mielestäni hyvin kirjoitettu ja kuvasi aika hyvin narsistin suhteita exiin. Muistaakseni teksti meni jotenkin näin.

      Narsisti kierrättää exiään. Hän haluaa edelleen pitää exiänsä hyvinkin vahvassa otteessa, oli jättäjä kumpi tahansa. Hän luo vahvasti ympärilleen kolmiodraamaa ja mustasukkaisuutta partnereidensa välille. Ja exät voidaan kategoroida kahteen joukkoon 1. Ne jotka vielä rakastavat narsistia ja 2. Hullut exät. Ja hullut exät ovat tietysti ne jotka ovat jo nähneet narsistin läpi ja eivät enää halua osallistua mitenkään narsistin kylmään peliin. Ja 1. kategorian uhrit ovat niitä jotka vielä uskovat että narsisti ehkä sittenkin vielä rakastaa minua. Ja heillä on vielä erityinen rooli naristin elämässä. Ja kun viimeisimmän uhrin elämästä hävitään (jossain vaiheessahan näin käy), alkaa yhteydenotto exiin. Alkaa sovittelu, hyvittely ja anteeksipyytely. Vakuutellaan että mehän olemme aina olleet toistemme sielunkumppaneita ja rakkautta vannotaan jälleen jne. Ja todella voittajia tässä narsistin pelissä on ne hullut exät jotka kääntävät selkänsä narsistille lopullisesti. Näin narsisti ymmärtää lopulta jättää rauhaan nämä exät. Mutta niitä kategorian ykkös exiä sitten käytetäänkin hyväksi niin pitkään kun uhri on pyöriteltävissä ja tarvetta löytyy.Ja mielestäni sehän onkin se suuri kysymys miten uhri saa itsensä sieltä kategoriasta 1 kategoriaan 2, ja mahdollisimman nopeasti tietysti. Siihen tarvitaan kovaa luonnetta. Ja jokainen tapaushan ja ihminen on erillaisia.

      http://foorumi.narsistienuhrientuki.fi/viewtopic.php?f=10&t=266

      • Se_miten_nars

        "narsisti on todella hidas hylkäämään uhriaan, sillä narsisti näkee uhrin oman minänsä jatkeena (objekti-esine), johon tällä on melkeinpä ikuinen ”omistusoikeus”."
        Se, miten narsisti aloittaa todellisen hyväksikäyttösuhteen ja miten narsisti tunkeutuu uhrinsa elämään, antaa uhrin ymmärtää, että suhde jatkuu ikuisesti, vielä haudassakin...
        Silloin mikä tahansa hylkääminen, joka tapahtuu vuoden sisään, tuntuu uhrista kaamealta.
        Narsisti tavallaan pettää uhrinsa siinä kohtaa, kun hän kokee, että uhri on riittävästi pyöritetty sitä tarkoitusta varten, mihin narsisti on uhrin tarkoittanut, joko alunperin tai tehtyään inventaarion suhteen aikana.
        Narsisti jää loisen tavoin hyväksikäyttämään uhriaan, toisinaan ikuisestikin. Uhrin kannattaa kuitenkin irrottautua loiskupparista, koska uhria käytetään aina pelkästään hyväksi, vaikka narsisti edessäpäin näyttelisi mitä.


      • eteenpäinilmanhäntä

        Tämä oli hyvä!! Aivan tuolla lailla narsisti exäni tekee. Kierättää ja on kuin loinen elämässäni, On ne hienoja yrityksiä palata siihen mikä jäi kesken. Vannotaan taas uudelleen rakkautta ja kuinka typerä hän olikaan jättäessään. Sitten hetken aikaa näyttelee rakkaudentunteita ja jättää. Palaa jättää palaa jättää, mutta nyt mulle riittää.


      • Anonyymi

        Varmasti ryhmästä 1 siirtyminen onnistuisi nopeammin tyhmään 2 kun tietoisuus katalista narsisteista yleistyisi. Monet eivät jäisi pyöriteltäviksi ja ihmettelisi missä vika kun hoksaisivat heti että toinen on parantumattomasti haitallinen ympäristölleen aina eikä muuksi muutu.


      • Anonyymi

        Sama kokemus, narsistilla on ihmisiä hyllyllä myöhempää syyllistämistä/muuta käyttöä varten. Narsistiin ihastutaan nopeasti. Sitten kun uhri on koukussa niin uhrin ainoa vaihtoehto voi olla tuttavuuden katkaisu. Narsisti ei ymmärrä että se johtuu hänestä itsestään ja alkaa uhrin maineen pilaaminen. Valehtelu voi olla melkoista utopiaa.


    • Miehenkokemaa

      Näin se juuri menee. Narsisti nainen suhteen alkuvaiheessa tekee kaikkensa hurmatakseen kumppaninsa, näin kävi minullekin. Ensimmäisten treffien yhteydessä ja muutaman viinilasin jälkeen nainen oli jo valmis lähtemään yöksi kotiini, treffien jälkeen kehui vielä miten sain hänen halunsa heräämään ( korokkeelle nostamista mitä narskut harrastaa ). Seuraavalla kerralla kutsuikin jo hulppeaan kotiinsa ja seksi oli kuvioissa alla puolen tunnin sekä hyvät iltapalat viineineen. Mainittakon tässä yhteydessä, että nainen oli poikkeuksellisen viehättävä ja tyylikäs. Nipistin itseäni, " tämä on liian hyvää ollakseen totta " , tavallinen mies istuu kauniin ja varakkaan naisen kodissa nauttimassa seksistä ja hyvästä ruuasta sosiaalisen ja mukavan tuntuisen naisen kanssa jolla on sana hallussa. No niinhän se olikin liian hyvää ollakseen totta. Seuraavana viikonloppuna kävimme naisen kesämökillä ja siellä jo tämä narsisti nainen suunnitteli miten suhteemme tullaan julkaisemaan ja laskettiin tulevien kesäjuhliemme henkilömääriä yms. Olin hieman häkeltynyt vauhdista millä asioissa edettiin. Pian kuitenkin täysin ennalta arvaamatta tulivat ne ikävät yllätykset, mikään ei välttämättä pitänyt mitä sovittiin ja valheet olivat näkyviä. Mm. seuraava mökkiviikonloppu peruuntui tuntia ennen mökille lähtöä ja syyt tuntuivat täysin tekaistuilta, mutta valehtelu oli sujuvaa eli omaatuntoa ei painanut vaikka toinen oli tehnyt paljon valmisteluja mökille lähtöä varten. Suhteessa alkoikin pian ns. jojottelu vaihe. Ollakko vai eikö olla.. lisäksi sovitut asiat eivät välttämättä pitäneetkään ja täysin yllätyksellisiä muutoksia ja maton alta vetoja tapahtui usein ja samalla alkoi minuun kohdistuva mitätöinti. Naisella on myös ollut suurisuuntaisia suunnitelmia taloudellisissa asioissa, jotka sitten voivat muuttua hetkessä. Kaikessa näkyy silmiinpistävä itsekeskeisyys ja itsensä korostaminen. Olen ikäväkseni joutunut perehtymään narsismiin ja se johtuu siitä, että olin pitkässä avioliitossa ( 23 v. ) naisen kanssa joka sittemmin paljastui hyvin narsistiseksi ihmiseksi, todellinen oppikirjojen mukainen tyyppitapaus ja myönnän että tämä naisystäväni oli persoonallisuuden rakenteeltaan täysin ex. vaimoni kaltainen, jopa ulkonäöltään ja vaatetukseltaan. Oli aika outo kokemus. Hyvää kirjallisuutta aiheesta löytyy mm. Raimo Mäkelä kirjoittamat kirjat Naamiona terve mieli ja Sydämen haava avaavat näkymät naisnarsistin maailmankuvaan. Löysin kieltämättä itsenikin kirjasta, läheisriippuvaisuus on oma ongelmani, sen olen tunnistanut ja siitä pyrkimässä eroon.

      • traumatjäi

        Arvaamattomuus, niin se oli kyllä tunnusomainen piirre. Jotenkin sai selville, minne olin menossa ja oudosti onnistui satuttamaan itsensä paikalle. Oikeastaan pelottava piirre ihmisessä, ihan kuin vaanisi liikkeitäsi iskeäkseen kimppuusi sopivalla hetkellä. Koskaan ei tiennyt mitä niiden mielistelevien kasvojen ja opetellun hymyn takaa tuli, kun avasi suunsa. Enkelimäinen olemus ja ilmeet, mutta ahdistava kokemus tulla haukutuksi tai mielistellyksi, kun koskaan ennalta ei voinut aavistaa millä tuulella käy.


      • Bordeline

      • 7plus4
        Bordeline kirjoitti:

        Emotionaalinen epävakaus kuuluu oireena myös rajatilapersoonallisuushäiriöön (borderline). Eroaa narsismista siten että rajatila ei kykene peittämään tunteitaan ja teeskentelemään, kuten narsisti. Rajatila on lisäksi merkittävästi yleisempi naisilla, miehillä narsismi.

        https://www.mielenterveystalo.fi/aikuiset/Tietopankki/Diagnoosi-tietohaku/F60-69/F60/Pages/F603.aspx

        Rajatila-diagnoosia ei ole enään olemassa. Puhutaan tunne-elämältä epävakaasta persoonallisuushäiriöstä.


      • fghiopå
        7plus4 kirjoitti:

        Rajatila-diagnoosia ei ole enään olemassa. Puhutaan tunne-elämältä epävakaasta persoonallisuushäiriöstä.

        Älä jauha paskaa, on se vieläkin voimassa. Alalaji epävakaalle persoonallisuushäiriölle.


      • 7plus4
        fghiopå kirjoitti:

        Älä jauha paskaa, on se vieläkin voimassa. Alalaji epävakaalle persoonallisuushäiriölle.

        Ei pidä paikkaansa. Ns.bordelinea ei enään ole. Epävakaa persoonallisuushäiriö on uusi nimitys ns.bordelinesta.


      • Alatyyppi
        7plus4 kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Ns.bordelinea ei enään ole. Epävakaa persoonallisuushäiriö on uusi nimitys ns.bordelinesta.

        Epävakaa persoonallisuushäiriö jaetaan edelleen kahteen alatyyppiin: F60.30 Impulsiivinen tyyppi ja F60.31 Rajatilatyyppi

        http://en.wikipedia.org/wiki/Borderline_personality_disorder


      • 7plus4
        Alatyyppi kirjoitti:

        Epävakaa persoonallisuushäiriö jaetaan edelleen kahteen alatyyppiin: F60.30 Impulsiivinen tyyppi ja F60.31 Rajatilatyyppi

        http://en.wikipedia.org/wiki/Borderline_personality_disorder

        Ei pidä paikkaansa. Kummatkin niputetaan nykyään yhden alle. Erikseen kylläkin puhutaan minkä tyyppisestä epävakaasta on kysymys. Mutta varsinaista numerodiagnostiikkaa ei käytetä.


    • Olin_tykästynyt

      Meillä kyllä oli yhdessä kivaa. Käsi kädessä ja intiimiä makuuhuoneessa. Siksi kaikki tuli ylläyksenä.

    • jompakumpa

      Narsistisella persoonallisuushäiriöllä on sama rakenne kuin epävakaalla persoonallisuushäiriöllä. Kaikki riippuu mihin suuntaan kallistuu. Toiset tutkijat pitävät perustaa hämmästyttävän yhdennäköisenä. Kuitenkin narsisti pystyy olemaan paremmin ikäänkuin ei tarvitsisi toisten huomiota, vaikka se on narsistille elinehto. Naisilla on enemmän epävakaata, miehillä narsismia. Kuitenkaan se ei sulje, etteikö mies voi olla epävakaa tai nainen narsisti.

      • SekäEttä

        Tai voihan nuo häiriöt ilmetä myös yhdessä päällekkäin: epävakaa narsistisin maustein!


      • jompakumpa
        SekäEttä kirjoitti:

        Tai voihan nuo häiriöt ilmetä myös yhdessä päällekkäin: epävakaa narsistisin maustein!

        Tottakai voi ilmetä yhdessä. Lisänä voi olla vielä vaikka minkälaista komorbiteettia.


    • comment

      Jos kumppanilla riittää rahaa ja hän jaksaa ihatella narsistiaan tuolloin tällöin, niin suhde kantaa kyllä.

      • Kyllä_raha_

        Kyllä, raha on ehkä suurin vaikuttaja narsistiin...


    • HidasHylkäämään

      Minusta nämä äkki-ihastumisen ja -vihastumisen kaltaiset suhteet, johon luen myös Ap:n lyhyen kuvauksen eivät liity patologiseen narsismiin. Käytös viittaa enemmän tunne-elämältään epävakaan ja epäkypsän henkilön toimintaan, mikä voi johtua iästä, jos kysymyksessä nuorehko henkilö (alle 30 v.), tai sitten mahdollisesta epävakaasta persoonallisuudesta (rajatila). En sulkisi pois myöskään huonon kotikasvatuksen mahdollisuutta.

      Narsisti ei nimittäin hevin luovu uhristaan kun sellaisen löytää ja piinaaminen kestää niin kauan kuin uhri sallii sen tapahtuvan. Aika osuva esimerkki uhrin kohtalosta on ns. ”sammakon keittäminen”:

      ”Sammakko laitetaan lämpimään veteen, missä on hyvä olla. Lämpötilaa nostetaan hiljalleen. Jos sammakko meinaa hypätä keitinvedestä, koska se on liian kuumaa, niin lämpötilaa vähän lasketaan, ettei sammakko lähtisi. Pikkuhiljaa lämpöä lisäämällä sammakko turrutetaan ja viimein tapetaan sinne keitinveteen”.

      • Kaikki_uhrit_

        Johan oli kuvaus... varmaan kaikessa kammottavuudessaan noinkin...

        "Narsisti ei nimittäin hevin luovu uhristaan kun sellaisen löytää ja piinaaminen kestää niin kauan kuin uhri sallii sen tapahtuvan. "
        Kaikki uhrit eivät ole ns. täysimittaisia uhreja, vaan suurin osa on sellaisia, jotka ovat olleet koekäytössä, joita on maistettu vähän sieltä ja täältä... Sitten heitetty pois... Pataan jätetään kiehumaan vain kaikki kriteerit täyttävä... Pata voidaan myös hylätä ja siirtyä kokonaan uuteen keitokseen.


      • Miehenkokemaa
        Kaikki_uhrit_ kirjoitti:

        Johan oli kuvaus... varmaan kaikessa kammottavuudessaan noinkin...

        "Narsisti ei nimittäin hevin luovu uhristaan kun sellaisen löytää ja piinaaminen kestää niin kauan kuin uhri sallii sen tapahtuvan. "
        Kaikki uhrit eivät ole ns. täysimittaisia uhreja, vaan suurin osa on sellaisia, jotka ovat olleet koekäytössä, joita on maistettu vähän sieltä ja täältä... Sitten heitetty pois... Pataan jätetään kiehumaan vain kaikki kriteerit täyttävä... Pata voidaan myös hylätä ja siirtyä kokonaan uuteen keitokseen.

        " Kaikki uhrit eivät ole ns. täysimittaisia uhreja, vaan suurin osa on sellaisia, jotka ovat olleet koekäytössä, joita on maistettu vähän sieltä ja täältä... Sitten heitetty pois... "

        Luojalle kiitos, minä lukeudun koekäytössä olleisiin. Ex. miehestä jaksoi jatkuen jauhaa vaikka erosta oli jo kulunut neljä vuotta.. ja exän ottaisi edelleen kuulemma takaisin, mutta luulen että fiksuna miehenä ei palaa narsku naisen tossun alle.


      • kaikkia

        On se uskomaton veijjari tuo Narsisti.Täälläkin saa jatkuvasti kuulla nuoruuden aikasia juttuja.Mahotonta huokailua miten oli ihanaa siellä ja tuolla.Vanhoja itkuvirsiä,"suomalaisia iskelmiä" kuuntelee.


      • Olin_tykästynyt

        "HidasHylkäämään" kirjoitat kypsymättömistä ihmisistä. Itsellä oli kysymys yli 40 vuotiaasta naisesta.


      • EiNarsisti
        Olin_tykästynyt kirjoitti:

        "HidasHylkäämään" kirjoitat kypsymättömistä ihmisistä. Itsellä oli kysymys yli 40 vuotiaasta naisesta.

        Kerroit kovin vähän suhteestasi, sen perusteella en iskisi naiseesi narsistin leimaa. Tunteiden aaltoilu ja mielialojen vaihtelu voi johtua myös vaihdevuosista...


    • Rajatila_rakkaus

      Rakkaus ja seksuaalisuus

      Hullaantumista seuraa rakkaudenkohteen mitätöinti. Taipumus uskottomuuteen ja perversioihin (=sukupuoliseen poikkeavuuteen).

    • Rajatila_rakkaus

      Psykiatria sanoo rajatilasta (narsistisella samanlainen rakenne) näin:

      Rakkaus ja seksuaalisuus

      Hullaantumista seuraa rakkaudenkohteen mitätöinti. Taipumus uskottomuuteen ja perversioihin (=sukupuoliseen poikkeavuuteen).

    • jjhhgfffgh

      Mites tuon kanssa on selitettävissä, että kun nuoruudessani juttelin joidenkin miesten kanssa, niin lähestulkoon jokainen selitti asian noin, että naisiin ensin ihastuu ja sitten kun heidät saavuttaa, kiinnostus lopahtaa ?
      Minä luulin aina, että se on miehille aivan tavanomaista, koska niin minulle asia selitettiin.

      • Sellaiset_nuoret_

        Sellaiset nuoret, jotka eivät vielä halua sitoutua, käyttäytyvät usein niin, että suhteet kestävät vain vähän aikaa.
        Mutta tiedätkös mikä ero?
        Kerron sen sinulle. Normaali nuori menee suhteeseen suurin piirtein ystävällisillä mielin ja ystävällisin aikein. Vaikka suhde kestäisikin vain vähän aikaa, sitä toista voidaan kunnioittaa normaalisti tai jopa suuresti. Normaali nuori ihminen ei ajattele, että vetää toiselta maan jalkojen alta ja kiusaa lähes tai kokonaan hengiltä.

        Se on se narsisti aivan toisenlainen, kuin normaali ihminen.


      • kjhgfff

        Aivan.
        Mutta sinällään tuo tuollainen, että ollaan kiinnostuneita ja hylätään, ei siis sinällään ole vielä merkki narsismista ilmeisestikään, vaan siinä nimenomaan pitää olla kaikenlaista muuta, että olisi varsinaisesta narsismista kyse.


      • vbnkkhh

        lisäys...
        nuo oli kyllä ihan keskimäärin 20-30 vuotiata miehiä, jotka selitti minulle, että noin se yleensä menee, jos nyt ei ole ihan tosirakkaudesta kyse. Eli olen saanut sen käsityksen, ettei tollasissa miesten ja naisten välisissä suhteissa muutenkaan ole useimmitenkaan mistään tosirakkaudesta kyse. Että ei ne miehet useinkaan mitään rakastuneita ole, jos ovat vaikka 40-50-60 -vuotiaitakin ja kiinnostuneita jostain naisista. Olen aina luullut, että se on enemmänkin harvinaista, jos joku on oikeasti rakastunut.


      • Narsisti_menee_

        Narsisti menee noiden muiden normaalimpien miesten katveessa. Hän piiloutuu miehen rooliin (silloin kun on mies) ja väittää narsistille tyypilliseen tapaansa, että hän on aivan tavallinen mies ja muutkin tekee noin.
        Mutta, kyllä, olet oikeilla jäljillä siinä, että narsismiin kuuluu paljon muuta.
        Kyllä ne normaalit miehet vanhempanakin ovat ystävällisiä petikumppaneitaan kohtaan, mitä olen itsekin puheita kuulluut ja pareja nähnyt. Samoin itseäni yrittäneet miehet ovat olleet ystävällisiä.
        Narsismi on vakava ja syvällinen sairaus. Seikkailijamiesten narsismissa saattaa olla vikaa, mutta NPH:lle on oma kriteeristönsä.


    • esineitäl

      Alotus tulee ainakin kirjottajan omasta kokemuksesta. Ikävää!

      Ole toisaalta helpottunut. Näin tänään hirviömäisesti käyttäytyvän miehen naiselle, vieläpä julkisesti. Tuota samaa on tapahtnut ennenkin. Ihmisten sympatiat ovat naisen puolella. Miehen väkivaltaisuuden vuoksi ei kukaan uskalla puuttua asiaan.

      • keskiskeski

        Tuolle naisen alistajalle täytyisi sanoa asia, että menisi jakeluun. Miltä tuntuu jos sille itselleen joku käyttäytyy noin.


    • hm.hm

      Kyllä narsistinen voi oikeasti ihastua. Narsismiakin on niin monenlaista.

    • Anonyymi

      Minusta sinkkuna on hyvä elää. Seksiä saa,jos sitä kaipaa. Ainakin itse löyän aina panoja.

    • Anonyymi

      Varmaan narsisti perääntyy kun ei enää saa käytettyä hyväksi toista.
      Kuitenkin röyhkeästi voi vuodenkin jälkeen soitella perään ja yrittää taas koetella onneaan jos lirkutteluun lähtee mukaan.
      Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi tai pilattavaksi narsistin kaltaisilla valehtelevilla, epäaidoilla, oman edun onkijoilla joista ei ole kuin haittaa.

      • Anonyymi

        Tuo on aivan totta. Narsisti hylkää ennenkuin kuin tulee itse hylätyksi. Omalla kohdalla kävi just näin. Asetin rajat ja paljastin miehen narsistisuuden. Tätähän ei narsisti kestä. Kävi jo hankkimassa uuden naisen itselleen jota voi käyttää. Aina niillä on niitä salasuhteita. Niin säälittävää. Narsisti pakenee tällä tavoin. On niin tyhjä kuori ja täysin keskustelukyvytön. Mitään kunnon selitystä ei anna mutta törkeästi käyttää silti uhriaan hyväksi. Aluksi kyllä valehteli että on valmis suhteeseen. Täyttä feikkiä kaikki. Varsinkin ilminarsisti ei tunne mitään kun hylkää. Hänelle on aivan sama vaikka uhri jää kärsimään.


    • Anonyymi

      Muistakaa lukea Ilta-sanomia, Me ollaan parhaita ja teitä lukijoita on niin naurettavan helppoa vedättää :DDDDD

    • Anonyymi

      Narsu alkoholisti mies pahoinpiteli ja petti ja kun vaimo lopulta jätti, narsu syytti jättämisestä naista ja solvasi narsistiksi. Nainen on saanut pysyvän fyysisen vamman ja on traumaterapiassa. Eikä ole palannut aiemman exänsä luo. Aloittaja kuulostaa kyseiseltä narsumieheltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3078
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1046
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      50
      937
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      816
    Aihe