Onko minulla mitään mahdollisuutta missään asiassa

minnetienivie

Kaikki on mennyt pieleen, mutta onko tulevassa mitään mistä sais valoa tähän päivään?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Mennyt
      Ristiverinen aikuinen mies ja arvojen uudelleen asettelua ja sitä, ette tainnutkaan saada kaipaamaasi hengähdystaukoa? Ristiverinen nainen ja onnistumista rakkaudessa - tätä oot jo pitkään kaivannut.

      Nyt
      Jokin viesti tulossa, jonka tiimoilta saat olla ylpeä siitä mitä oot jo saavuttanut, vaikka tyytymätön oletkin. Jotakin tulossa vääjämättä ja stressaannut mokomasta. On pikkusen haasteellista sinulle, pystytkö enää luottamaan...

      Tulee
      Joku ystävä, jonka kanssa koet olevas samoilla aallon taajuuksilla, maailmalta kiirii jotakin häneen liittyvää ja se luo jonkun asteista balanssia asioihin. Itekses fundeeraat kuitenkin, tiputko taas korkealta jos alat luottaa. Eroakin mietit/eroon pääsemistä jostakin..
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja ajatuksesi saa siivet - varo kuitenkin jämähtämästä aatoksinesi liiaksi paikoillesi. Tulossa joku viesti, jonka tiimoilta kannattaa tällätä töppöset maan kamaralle ja huomioida vain faktat. Asia voi olla suht vaikeakin ja lietsoo rakkauden sijaan sinussa riitaa/vihaa.
      Sulle ehdotellaan ties mitä ja mikäli nyt aiot menestyä, sun pitää olla terävä-älyinen/päättäväinen. Kyseessä on rahasopimus asiat ja vaaleahko nainen liittyy näihin jotenkin. Kotiasioihin se kumminkin luo vakautta.
      Tulossa myös viesti, jonka myötä sinulla on kaikki syy iloon ja juhlaan ja ootkin onnellinen, kun muutosten tuulet alkavat puhaltaa. Tunnet jopa äidillistä lämpöä jotakin naista kohtaan ja sille et mitään mahda.
      Täällä on joku vaaleahko aikuinen mies ja joku juttu kun paljastuu häneen liittyen ja jossa sinulta on kysytty aika paljon voimia, että edes jonkunlainen valon kajo olisi. Tää saattaa olla joku harvemmin tavattu ystäväsi, jonka suhteen oot omia toiveitasi elätellyt, mutta on tullu aika nyt tehdä valinnat.
      Tulossa viranomaiselta/henkilöltä jolla on sinuun suuri valta/tummaakin tummempi mies viestiä, jossa sun käsityksen mukaan käy niinkun pitikin. Aineellisissa asioissa pitää osata tehdä joku ratkaisu, sillä sulle tyrkyttämällä tyrkytetään uutta mahdollisuutta ja sen myötä sitä, et saisit kotisi oikeinpäin.
      Pelkäät vissiin kuitenkin kait eteesi lankeavia yllätyksiä ja nämä nimenomaan liittyy työasioihin, pitkähkönkin työttömyyden jälkeen. Nyt on kuitenkin taottava, kun se rauta on kuuma, sillä kilpailu on kovaa ja tämän myötä sinulla on mahdollisuus jättää vanhat kannattamattomat asiat taaksesi ja aloittaa alusta.
      Sun selkäs takana puuhailee joku nainen, jonka lähellä on vaalea vanhempi mies ja näitten takia haalit hartioilles turhan paljon kannettavaa. Sinä itse, kuljet voittosaatossa, mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmiisi ja se tulevaisuuden suunnitelma joko tulee jonkun ajan päästä TAI sitten on eri paikkakunnalla.
      Kohtalonasi kuitenkin sitten vissiin on aina vaan se, ette ahdistukseltasi näe sitä, että sinulla on ne onnistumisen avaimet omissa hyppysissäsi.. Pelkäät jonkun asian tulevan sinulle täysin puskista ja se hallitsee ajatuksiasi aikalailla ja aiheuttaa liikehdintää. Kuitenkin.., ennenpitkää olosi kevenee ja löydät asioillesi sopusoinnun

      • minnetienivie

        4Smile, kiitän kovasti vastauksestasi! Osu ja uppos monta asiaa. Askarruttamaan jäi tietysti ihmissuhde, josta pelkään koituvan minulle kovasti sydänsurua. Pidän paljon miehestä, joka ei välttämättä vastaa tunteisiini. En osaa olla tapaamattakaan häntä tunteideni vuoksi. Hän on se, joka saa tekemään minut tekemään mitä vain, jotta saisin hänen tuntemaan paljon kaikkea kaunista, koska hän on minulle niin tärkeä. Emme ole pitkään tapailleet, mutta olemme kauan tienneet toisemme.

        Työpaikkani ilmapiiri rassaa joskus.

        Asuntoasiat myös ovat auki.

        Hyvää Kevään odotteluta Sinulle vastaaja ja kaikkea kaunista elämääsi!


      • 4Smile

        KIITOSTA VAAN SINULLE, MINNETIENIVIE<3


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe