Iitin moottorirata toteutumassa

EiRataa

10

435

  Vastaukset

  • täällä pohjavesialueella on paljon noita hoitamattomia taloja ja rakennuksia eikä niitäkään käy kukaan tarkastamassa millaisia jätteitä niissä muhii, että se siitä pojavesialueesta, hyvä vaan jos tulee tänne jotain toimintaa, itse en pane hanttiin kyseistä rataa vaikka lähell asunkin, ennemmin keskittyisin noihin jäteongelmiin tällä alueella, meinaan jos kerran pohjavesiueella pitisi olla tarkemmat ja tiukemmat säännökset.

  • kyllä näille humpuuki hankkeille rahaa löytyy?????

  • Hienoa! Iitti on osannut hoitaa asian. Toivottavasti tulee työpaikkoja sekä verotuloja Iitille ja toivottavasti Kouvola ei ota asiaa omakseen.

   • kouvola ottaa kummatkin omakseen.


  • Ota yhteyttä Suhoseen

  • Mikähän se totuus on tämän projektin osalta? Valtiolta on tullut rahaa kyllä mutta eipä sillä rahalla voi pyyhkiä kun persettä. Ei tod riitä mihkään radan tekoon plus, että ne on tarkoitettu ihan muuhun. Mikäli niitä käytetään muuhun kuin kuljettajakoulutuskeskuksen tekoon haluan käynnistää siitä tutkimuksen!

  • Idoottimaisia hankeita. Niin kuin ei raha tarvittaisimme TUOTTAVIIN työpaikkoihin! Siihen vielä valtionkin raha?

   Sorveja, sorveja, VIENTI! Eikä sellaista joku viime kädessä rikastuttaa vain näiden leikkikalujen maahantuojia!

   Ei mene juntteille perille.

  • Esa Lehtinen lähtee karkuun moottoriratahanketta. Ei asetu kuntavaaleissa enää ehdolle. Viisas mies.

   Hämeenlinnassa toveri Iisakki Kiemunki (ent. valtuuston pj) joutuu vastuuseen miljoonien eurojen kuplasta Sunny Car Center-hankkeessa, jossa huijariliikemies Ritaluoma vei miljoonat eurot mukanaan USA:aan.

  • Tämähän on tukihuijaus, ollut sitä alusta asti. Valtiolta on kupattu kaikki irtoava puuharaha ja varojen loppuminen syksyllä kuitattiin 'talven rakennustaukona' - todella uskottavaa! Yli 20 miljoonaa euroa puuttuu ja kisaoikeudet maksanevat lehtitietojen mukaan 5-6 miljoonaa lisää. Tämän hankkeen estämiseksi ei kuitenkaan tarvitse tehdä mitään. Sen kun katselee vieressä ja odottelee semmoista Sambian prinssiä, joka rahoittaa hankkeen. Sunny Kymi Car Center!

  • Nyt tarvitaan oikeaa "Regina Chilubaa".

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   84
   2452
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2206
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   165
   2005
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   97
   1958
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1253