Iitin moottorirata toteutumassa

EiRataa

http://timoheinonen.fi/valtion-liikuntaneuvosto-linjasi-tulevaa-23-liikunpaikkaa-saamassa-valtion-rakentamistukea-ensi-vuonna/

Nyt pitäisi tämä estää kaikilla mahdollisilla tavoilla. Milloin tästä voi valittaa? Minä en halua mitään meteliä tänne enkä myöskään rataa pohjavesialueelle.

10

425

Vastaukset

 • täällä pohjavesialueella on paljon noita hoitamattomia taloja ja rakennuksia eikä niitäkään käy kukaan tarkastamassa millaisia jätteitä niissä muhii, että se siitä pojavesialueesta, hyvä vaan jos tulee tänne jotain toimintaa, itse en pane hanttiin kyseistä rataa vaikka lähell asunkin, ennemmin keskittyisin noihin jäteongelmiin tällä alueella, meinaan jos kerran pohjavesiueella pitisi olla tarkemmat ja tiukemmat säännökset.

 • kyllä näille humpuuki hankkeille rahaa löytyy?????

 • Hienoa! Iitti on osannut hoitaa asian. Toivottavasti tulee työpaikkoja sekä verotuloja Iitille ja toivottavasti Kouvola ei ota asiaa omakseen.

  • kouvola ottaa kummatkin omakseen.


 • Ota yhteyttä Suhoseen

 • Mikähän se totuus on tämän projektin osalta? Valtiolta on tullut rahaa kyllä mutta eipä sillä rahalla voi pyyhkiä kun persettä. Ei tod riitä mihkään radan tekoon plus, että ne on tarkoitettu ihan muuhun. Mikäli niitä käytetään muuhun kuin kuljettajakoulutuskeskuksen tekoon haluan käynnistää siitä tutkimuksen!

 • Idoottimaisia hankeita. Niin kuin ei raha tarvittaisimme TUOTTAVIIN työpaikkoihin! Siihen vielä valtionkin raha?

  Sorveja, sorveja, VIENTI! Eikä sellaista joku viime kädessä rikastuttaa vain näiden leikkikalujen maahantuojia!

  Ei mene juntteille perille.

 • Esa Lehtinen lähtee karkuun moottoriratahanketta. Ei asetu kuntavaaleissa enää ehdolle. Viisas mies.

  Hämeenlinnassa toveri Iisakki Kiemunki (ent. valtuuston pj) joutuu vastuuseen miljoonien eurojen kuplasta Sunny Car Center-hankkeessa, jossa huijariliikemies Ritaluoma vei miljoonat eurot mukanaan USA:aan.

 • Tämähän on tukihuijaus, ollut sitä alusta asti. Valtiolta on kupattu kaikki irtoava puuharaha ja varojen loppuminen syksyllä kuitattiin 'talven rakennustaukona' - todella uskottavaa! Yli 20 miljoonaa euroa puuttuu ja kisaoikeudet maksanevat lehtitietojen mukaan 5-6 miljoonaa lisää. Tämän hankkeen estämiseksi ei kuitenkaan tarvitse tehdä mitään. Sen kun katselee vieressä ja odottelee semmoista Sambian prinssiä, joka rahoittaa hankkeen. Sunny Kymi Car Center!

 • Nyt tarvitaan oikeaa "Regina Chilubaa".

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.