Susien salametsästäjien profilli

kotasoira

Eräs tuttuni asuu susialueella.Hänen kanssa keskusteluissa nousi aiheeksi kerran minulle mielenkiintoisen asia ruotittavaksi,eli mikä on susien salametsästäjien profiili. Kun kysyin kaverilta minkalainen ihmien on susien salametsästäjä ja miten ne viitsii ja jaksaa susien perässä roikkua.Hän vastasi ,että ne on tavallsia pulliaisia. Turveyrittäjiä,maanviljelijöitä tehtaissa töissä hänen kotiseudullaan.Hänen kertomuksen mukaan nämä salametsästäjät ovat jopa hankkineet sellaisen kaluston susien salajahtiin,että ei jää siitä yrittäminen kiini.Lisäksi hän vielä totesi heillä olevan tämän salametsästyksen niin verissä,etteivät he edes sitä laillista kannanhoitollista metsästystä kannattaneet,koska se tuo alueelle rehellisiä susimetsästäjiä ja valvontaa.Kertokaapa tekin minulle omat näkemykset susien salametsätäjien profiilista ja muusta siihen liittyvästä aineistosta.Metsästäjänä mieluiten lukisin muiden metsästäjien ja luontoihmisten näkemyksiä aiheesta.

3

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lorppu

      Kaksi ällää tullut profiili sanaan. Eipäs se sinänsä haittaa.Taitaa olla tämä susiin kohdistuva salametsästys arka aihe loppujen lopuksi.Eiköhän nämä salaa susia lahtaavat ole vähän enemmänkin metsästysharrastuksen parissa vapaa-aikaansa viettäviä enimmiltään Koirabisnes on myös merkittävä tekijä susialueilla saamaan nämä kuumakallet susien perässä roikkumaan pahat mielessä.

    • lopdd

      Ei siinä mikään kuuma-kalle tarvitse olla, jos sudet estävät metsästyskoirien käytön, on se sama kuin estävät metsästyksen. Sitten kun joku menettää koiransa susille, niin kyllä siinä kuumuu viileämpikin metsästäjä. Susi on suuri riesa siellä minne ne asettuvat. Suojelijat argumentoivat aina tietämättöminä, kuinka ei ole sudet ihmisä tappaneet. No sillä ei asian kanssa ole mitään merkitystä, niin kauan kuin tappavat metsästyskoiria. Hirven metsästys alkaa olla tekemätön paikka ilman koiria, ja maaseudulla metsästys on iso asia.

      • lorkku

        Kyllä ne kuumakalleja valtaosin nämä susien salametsästäjät on.Ei sitä laittomuutta voi perustella koirametsästyksen mahdottomuudella susien takia.Laillien metsästys susienkin kohdalla on taa eri asia.Metsästäjien maineen pilaajia nämä julkisilla paikoilla salametsästykselläkin rehvastelevat ovat.Laki on kaikille sama oli metsästysalueella susia enemmän ,tai vähemmän. Koiran menetys on asiana ikävä omistajalle ,mutta mitä se hyvejää lähteä kostontielle.Ei ne sudet voi ymmärtää tekevänsä väärin ravintona koiran syötyään.Se on niille normaalia toimintaa.Susikysymyksistä päättäville voitte murheenne kertoa ja heitä moittiakkin,mutta antakaa viattomien elukukoiden olla katkeruutenne ulkopuolella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe