Jättiluinen

mammuttiN

Olen 164cm ja painan nyt n. 50kg ja aina vaan näytän isolta en tosin läskiltä vaan luisevalta ja ISOLTA. Olin tosi lihava pitkään ja mua haukuttiin jos teiniäiästä asti isoksi, vaikka tuolloin olin edelleen se 164cm tosin painoin 64 kg, mutta kuuluin koulun "lihavempiin" tyttöihin, vaikka painomäärältä en ollut kuin aika normaali, mutta ne isot luut saa näyttämään mut aina lihavalta.

Nyt olen anorektinen koska mun isot luut törröttää ja näyttää tosi ISOILTA. Moni yli 100 kiloinenkin nainen näyttää mua sirommalta ja naisellisemmalta ja ennen kaikkea PIENEMMÄLTÄ. Olen todella massiivinen ja mskuliininen jota ei ikävä kyllä hoikkuuskaan saanut näyttämään yhtään pienemmältä toki olen hieman pienemmän tai oikeastaan vain laihemman näköinen kuin silloin lihavana. Ainakaan laihduttaminen ei kaunistanut yhtään joten en tiedä mitä muuta hyötyä oli paitsi terveyshyödyt.

6

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mammuttiN

      Olen kokoa 38-40 ja kengänkoko 42. Ei tää ole provo vaan kyse todella epämuodostuneesta kummajaisesta tai jos nyt isloluisia voi pitää epämuodostuneena.

      Aika hassun kuuloista kun ottaa huomioon, että todellakin olen 164cm ja painan 50kg niin nuo kaikki koot ja mitat on aivan kuin jonkun isokokoisen miehen tai vähintään 2 metrisen naisen kokoa. En myöskään ymmärrä lihasteni massiivisuutta koska en harrasta MITÄÄN LIIKUNTAA vaan pelkästään istun ja makaan, mutta lihakset ja voima on kuin jollain Hulkilla.

      • Eitaas

        Kokoa 38-40 oleva nainen ei ole kaksimetrinen, vaan koko on medium. Eli keskimittainen. Kenkäsi koko on ehkä vähän iso, mutta tunnen pari muutakin isojalkaista ihmistä.

        Mä muuten väitän, että kovin moni 100kg nainen ei näytä sirommalta. Sulla ei ole mitään käsitykstä siitä paljonko tietyn mallinen ihminen painaa. Nyt oikeesti, takaisin todellisuuteen ja hanki vaikka ammattiapua tuohon kehonkuvasi vääristyneisyyteen. Tai sitten haet tältä palstalta vain boostia itsetunnollesi, vaikka tiedät itsekin olevasi hoikka.

        Edellisessä ketjussa valitit näyttäväsi bodarimieheltä. Näytät siis tuolta?
        http://www.mikanyyssola.fi/photo-gallery/

        Tyyppihän on siis 164cm mies, jolla on massiiviset lihakset. Arvaa paljo se painaa? Annan vihjeen, vastaus ei ole 50kg.


      • mammuttiN

        Eihän mulla tietenkään ole ne lihakset bodadut/pullistuneet, vaikka ne isot ovatkin, mutta toki jos alkaisin bodaamaan nii ne kasvais, vaikka kuinka isoksi kuten tuolla kuvan miehellä.

        Niin onhan koko 38-40 M-kokoa eli eihän se toki ISO koko ole, mutta on se minun kokoisille naisille jotka ovat 164 cm ja 50 kiloisia niin melko iso koko, kokoon nähden. Joten kyllä luut voivat todella paljon poiketa kahdesta samankokoisesta ja painoisesta naisesta.

        Ne jotku tosi lihavat naiset joita olen nähny ovat olleet siroluisia eli esim. pieni lyhyt selkä ja hartiat ja mulla taas iso pitkä ja leveä joten kyllä ne lihavat näyttää monesti pienemmiltä ja varsinkin tosi monella lihavalla naisella kasvot on todella pienet eli aika harvalla naisella menee läski kasvoihin ja pienissä kasvoissa se tuskin näkyy, mutta mulla on jättikasvot niin se on ihan sama oonko lihava vai laiha ne muun kasvot on silti aina JÄTTIKOKOISET.


    • Jättiluinen

      Olisiko suomessa jokun lääketieteellinen taho joka haluaisi mut lääketieteellisiin kokeisiin? uskon, että luustoni kiinostaisi tutkijoita koska kaltaistani toista tuskin maapallolta löytyy. Tämä voi olla joku harvinainen sairaus tai mutaatio ehkä luistani parhaimmassa tapauksessaa saattaisi löytyä ratkaisu luukatoon.

      • kysylääkäriltä

        LOL. No voithan aina ottaa yhteyttä esimerkiksi lääkäriin ja kysyä.


      • kysylääkäriltä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe