Vaatekauppoja Antalya

hjklm

Hei, Onko Antalyan kaupungissa ns. normaaleja vaatekauppoja ja butiikkeja, joissa myydään naisten hyvälaatuisia vaatteita ja asusteita. Muutama vuosi sitten Bodrumissa käydessäni olin ihan yllättynyt, kun sieltä löytyi kivoja pikku butiikkeja, joissa sai ihan rauhassa katsella ja sovittaa.

11

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Merve

      Kyllä löytyy!! Antalyahan on turkkilainen suurkaupunki ja kaikkea löytyy!!

    • vaatteita55

      Kaupunki näyttää olevan täynnä ostoskeskuksia. Monet vaatemerkeistä eivät kuitenkaan sano yhtään mitään. Voitteko suositella jotain merkkiä/ liikettä, mikä sopii aikuiselle naiselle joka ei mahdu ihan kokoon xs, muttei tarvitse mitään xxxl-vaatteitakaan. Hyvää työ- ja vapaa-ajan vaatetta on mukava ostaa matkoilta.

    • virkanainen

      Kyllä Antalyasta vaatekauppoja löytyy, mutta kummasti niiden valikoima on enempi "rättiluokkaa" kuin hyvälaatuista ja tyylikästä vaatetta. Keskustan ulkopuolella sijaitsevissa moderneissa kauppakeskuksissa en käynyt. Nissä saattaa olla parempi valikoima.

    • Alanyalady

      Kyllä ihan keskustassakin rantakadulla löytyy butique-tyylisiä kauppoja. Hera on yksi ja se on itäisessä päässä rantakatua. Paljon kauniita yksilöllisiä vaatteita löytyy eikä myyjä käy päälle.
      Myös hieman sivummalla löytyy perusvaatetta edullisesti ilman että käyvät päälle.
      Erittäin hyvälaatuisia miesten vaatteita löytyy Waikikista. Ei mene saumat kieroon, mitä minä ainakin pidän tärkeänä. Helpompi silittää ja istuu päällä vielä pesunkin jälkeen. Hinnat myös hyvät. Teineille olen ostanut Waikikista jo vuosia vaatteita, sekä tytölle että pojalle (ja myös em. miehelleni) ja laatu on ollut tasaista. Muitakin paikkoja on, mutten muista nimiä. Pieniä kauppoja joissa on ikävä kyllä tuputtajia toisinaan, mutta aina on laatukin ollut hyvää.

    • alanyalove

      Heippa! Voisin suositella Antalyassa olevaa terracity ostoskeskusta, sieltä löytyy monenlaista kauppaa ja varmasti jokaiselle jotain :)

      • terraan

        Terracity lienee Larassa, miten sinne pääsee parhaiten, dolmusbussilla vaiko taksilla?

        Katselin Terracityn kotisivuja ja monet vaatemerkit olivat outoja. Ne mitkä olivat tuttuja (Zara ym) olivat nuorisovaatteita. No, aikuisen on vaikea löytää päällepantavaa edes Helsingistä. Jostain syystä vain olisi mukava löytää jotain persoonallista matkoilta.


      • Pianmennään

        Terra on antalyassa, suht lähellä dudenin vesiputouksia...!


    • Shopping

      Antalyan keskustassa - täällä nyt taidetaan puhua Larasta ja Alanyastakin - on ostoskatuja ja ostoskeskuksia. LC Waikikissa on laadukkaita Turkissa valmistettuja vaatteita. Muissa saa olla tarkkana.

    • antalyansuomalainem

      Antalyan keskustasta löytyy useita pieniä putiikkeja mistä löytää ns. "Turisti krääsää", sitten on MarkAntalyan kauppakeskus josta löytyy perus kaupat (Mango,H&M, Bershka, Stradivarius yms) Jos haluaa vielä enemmän luksusta niin sitten Terra Cityn kauppakeskus löytyy Larasta (keskustasta n. 15min autolla) josta löytyy mm. Michael Kors, Hugo Boss yms. Paremmat shoppailu mahdollisuudet kuin useassa Turkin turisti kohteessa. Paras ostoa mahdollisuua on kuitenkin Istanbulissa.

      • vaatteeton

        Huh, olipas tuossa viestissä yhdyssanavirheitä. saattoi tietysti olla, että ne oli tehty ihan kiusalla.

        Ei vaikuta kovin hääppöiseltä Antalyan vaatetarjonta tuon kuvatun perusteella. Pelkkiä nuorisovaatteita ja luxusta. Täytynee jättää vaateostokset väliin.

        Istanbulissa oli hieman muutakin, tarjonta vaihteli ostoskeskuksittain.


    • etr

      a virágok megholt néhány hasonlóság a szivárvány yosota mert ez olyan mint egy egér oronopus a fül hogy a a hasonlóság a varjak lábát b nagy sok más ilyen vannak itt mondani hogy voltak felesleges urthermore mint vannak gyógynövények és növények amelyek már a nevüket mint a férfiak így a kölcsönös címlet sok család eredetük tőlük mint a Marcsi vezetékneve egy Nikolett bab a isons egy pisis borsó a entuli a lencse a icerons a ciceribus-vel ciceris pulzus valamiféle nevezett
      http://www.ysegjvrv.com/nők-kabátok-c-20.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe