Kuntoutustuen jatko...

työkyv31

Olen ollut nyt puoli vuotta kuntoutustuella ja jatkoa olisi tarkoitus hakea maaliskuussa(loppuu toukokuussa). Kysynkin teiltä että saako tuen nopeammin nyt kuin että päätös kestää sen 9 viikkoa? Siis mikäli nyt siihen edes saan jatkoa(lääkäri ehdottomasti jatkon kannalla). Kuinka helposti jatkoa muuten saa?

Riippunee henkilöstä ja tietenkin kelasta. Stressaan jo nyt miten käy kelan kanssa. Ne kun tunnetusti voi ihan yhtäkkiä päättää että on työkykyinen ja terve vaikka eivät tiedä mistään mitään. Vaikka en todellakaan ole lähelläkään vielä työkykyistä.
Sairastan vaikeita sairauksia, mutta paraneminen ei siis ole epätodennäköistä sitten kun aikaa kuluu enemmän. Sairaudet jotka nyt mulla ovat psyykkisiä ja fyysisiä. Viimeisten kanssa paranemisesta ei ole toivoa. Fyysistä sairautta joka mulla on, ei voi parantaa, mutta toki helpottaa.

Tsemppiä ja jaksamisia kaikille!

2

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Petu_

   Uskoisin, että jatkohakemuksen käsittely menee nopeammin. Ja jos kuntoutustukea ei myönnetä, mutta sinulla kuitenkin on sairaslomaa, niin silloin sitten ilmoittaudut TE-keskukseen vajaakuntoiseksi työnhakijaksi jolloin saat työttömyyskorvauksen ilman velvollisuutta ottaa työtä vastaan.

  • Eiolehelppoaei

   Oma tilanteeni on sellainen, että jouduin osittain perinnöllisen tuki-ja liikuntaelinsairauden johdosta irtisanotuksi. Olisin jatkanut työssä mutta se ei sopinut työnantajalle. Eipä paljon mitään ollut tehtävissä kun sairauden perusteella voivat helposti sanoa irti oli se sitten itse aiheutettu tai sellainen mille ja minkä pahentumiselle ei mitään mahda.
   Olen ollut kuntoutustuella tehnyt siinä sivussa vähän töitä sen minkä saa tienata. Nyt kuitenkin tuli irtisanomisilmoitus. Hain osa-työkyvyttömyyseläkettä kun tämä tilanne ei muutu mihinkään eikä tarvitsisi jatkuvasti hakea jatkoa kuntoutustuelle. Kun on jo tullut päätös ettei minun ammatillisesta kuntoutuksesta ole katsottu olevan hyötyä. Nyt eivät kuitenkaan sitten myönnä osa-työkyvyttömyyseläkettä. On tämä aikamoinen oravanpyörä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   460
   2464
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   137
   1368
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   314
   1305
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1119
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1056
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   978
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   875
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   862
  Aihe