Polisiministeri Räsänen suojelee poliisirikollisia

NytLöytyiKovintaTekstiä

Ministeri Päivi Räsänen suojelee Ulvilan Oikeusmurhaskandaalin poliisirikollisia
Syylliset istuvan ministerin sylissä, syyttömät sellissä vaalikauden - istuen elinkautista ja edelleenkin 10v oikeusmurhaa.

Kaikki Ulvilan oikeusmurhien poliisirikokset on tehty poliisiministeri Räsäsen kd ja edeltäjänsä Ulvilan Anne Holmlundin kok poliisiylijohtajaksi nimittämän nimismies Mikko Paateron kok tieten, suostumuksella ja erityisessä suojeluksessa poliisiselvännäkijöineen, saatananpalvontoineen ja verenpunaisine karvoineen kaikkineen.
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/80270/Rikosten tutkintaajat lyhentynee...

http://www.oikeus.fi/hovioikeudet/vaasanhovioikeus/fi/index/hovioikeusra...
Vaasan hovioikeus paljastaa, että Porin poliisit ja syyttäjät ovat vuodesta 2009 vuosikausia tahallisen järjestelmällisesti syyttömien Auerin ja Kukan oikeusmurhaamiseksi
1. väärentäneet todisteita
2. rikkoneet esitutkintalakia
3. valehdelleet rutiininomaisesti
4. vääristelleet esitutkintapöytäkirjoja
5. tehtailleet kymmeniä vääriä valoja istunnoissa.
Porin kokoomuksen poliiseista on tehty monta rikosilmoitusta ja kantelua, mutta maanpakolais-Kataisen itsepetoshallituksen tiukassa suojeluksessa ne on kaikki jätetty härskisti tutkimatta lainvastaisesti.
http://niinaberg.com/2013/12/09/miten-vaikeaa-on-syyllistya-virkarikokseen/

Ruskeakielisen median 6 vuotta innokkaasti levittämiä valheita on tärkeintä nyt saada jatkettua yli vaalien, ettei hitaampi vaalikarja ehdi kuulla rötösherrojen ja rouvien puuhista.

Tyhjäntoimittajat ja pää(ttömyys)toimittajat mielellään jatkavat edelleen tuomion jälkeenkin valheiden syöttämistä tietämättömänä pidetylle kiihotetulle lynkkarikansalle, kuten että
1. Murhasyytteen hylkääminen johtui puutteellisesta tutkimuksesta
2. Teknisessä alkututkinnassa oli puutteita
3. Anneli Auerin syyllisyyslinjaa ei tarkistettu alussa.
Todellisuudessa alussa merkittäviä puutteita ei ollut, vaan vasta 2v murhasta uudet "poliisit" aloittivat yllä luetellut ylimääräiset "tutkintaharjoitukset", koska Auerin syyllisyydestä ei ole vieläkään yhtäkään todistetta - ei edes aihetodistetta.

Aivan kuten kostoksi erotettu ja edelleen vainottu älykäs komisario Joutsenlahti ja kokeneet rikostutkijansa havaitsivat jo seuraavana päivänä 8 vuotta sitten!

Savuverhoksi tarkoitukseen sopii ministeri Räsäsen nyrkkipyykin valkopesu
http://www.intermin.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/1/1/ministeri_rasanen_au...
Sisäministeriön ja Poliisihallituksen=PAATERON tulee saada yhteinen esitutkintaprosessin läpikäynti valmiiksi 31.3.2015. JOTTA SAAMME PUHTAAT PAPERIT VAALEIHIN
...jotta esitutkintaan liittyvät ongelmat voidaan tulevaisuudessa välttää.=KIINNIJÄÄMINEN POLIISIRIKOKSISTA
http://youtu.be/tfiKtCX23Ww
Sumutusselvityksen ainoa tarkoitus on tietenkin estää rikostutkimusten aloittaminen. Selvityksestä vahingossa unohdetaan virastapidättämiset, rikosilmoitukset törkeistä virkarikoksista, rikostutkinta, kurinpitorangaistukset ja viraltapanot. Kiva kun omia rikoksia ei tarvitse kenenkään tutkia, vaan riittää kun itse itsensä selvittelee vähän prosesseja.

Onneksi vastuulliset mediamme uskottuine päätoimittajineen salaavat ilolla Ulvilan Oikeusmurhaskandaalin kiusalliset pikkuseikat, jotka ikävästi romahduttavat sinisilmäisten kansalaisten luottamuksen poliisiin, oikeusmurhalaitokseen, medioihin ja vastuullisiin vallanpitäjiin.
http://kulttuurivihkot.fi/lehti/blogit/paatoimittaja/614-ulvilan-surma-9...

Kaikissa sivistysvaltioissa virkavelvollisuutensa täysin laiminlyöneet ministerit olisivat häpeissään ymmärtäneet erota itse jo vuosia sitten ja edes vähäisissäkin oikeusvaltioissa heikkopäiset poliisiministeri Räsänen ja oikeusmurhaministeri Anna-Maja Henriksson Rkp erotettaisiin heti parlamentaarisesti.

Poliisivaltiossamme päinvastoin törkeät virkarikolliset palkitaan ruhtinaallisesti ylisuurilla supereläkkeillä.

Venäjällä Politkovskajan murhaaja tuomittiin ja etsitään Nemtsovin murhaajaa, mutta Jukka Lahden tunnustanutta murhaajaa ei Porin miliisi viitsi kuulustella.
http://raitanenh.puheenvuoro.uusisuomi.fi/188360-ministeri-paivi-rasanen-suojelee-ulvilan-oikeusmurhaskandaalin-poliisirikollisia

22

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oyflyclyccöucllh

      Räsäsellä ei ole mitään tekemistä mainitsemiesi seikkojen kanssa. Paatero ja Joutsenlahti ovat ainoat syylliset, jotka toimillaan estivät tekoon syyllistyneen Auerin esitutkinnan.

      • Poliisiilmiantaja

        Päivi täti lahjoitti 3m 9Paaterolle panssariautoihin mellaksn torjuntaan


    • terapeuttiStråle

      Räsänen valkopyykkää omastapuolestaan , nyt ennen vaaleja.
      Paateron keskeinen osuus Ulvilasurmatutkinnan viemisestä väärille urille on kyllä myös ketjun aloittajan huomioima historiallinen fakta. Sen merkitystä Räsänen ei koskaan täysin ymmärtänyt vaikka Aarniokompuroinnin alkaessa pääsi hiukan jäljille.

      Mutta Paateron suorittama koko poliisilaitoksen ohjaaminen Auerin kimppuun on jotakin mistä Vaasan hovioikeuden 2 miestuomaria ovat saaneet oman intuitiivisen näkemyksensä.

      • nmmmnbnbbnbnbn

        Sisäasianministeriön alainen rajavartiosto laitettava valvomaan ja johtamaan poliisien koko kenttää.
        Laiminlyödään töitä ja jätetään murhaajat vapaalle - touhutaan buisneksissä - uhkaillaan ihmisiä - tappavat toisiaan ym ym ym. Tämäkö on Suomen Poliisi?

        Onko seura tehnyt kaltaisekseen? Kukaan enää niin tyhmä ole, että mene niihin luottamaan.


      • rouvaTappinen
        nmmmnbnbbnbnbn kirjoitti:

        Sisäasianministeriön alainen rajavartiosto laitettava valvomaan ja johtamaan poliisien koko kenttää.
        Laiminlyödään töitä ja jätetään murhaajat vapaalle - touhutaan buisneksissä - uhkaillaan ihmisiä - tappavat toisiaan ym ym ym. Tämäkö on Suomen Poliisi?

        Onko seura tehnyt kaltaisekseen? Kukaan enää niin tyhmä ole, että mene niihin luottamaan.

        Toivottavasti Paatero omassa selvityksessään Räsäselle muistaa mikä se onnenkantamoinen oli jolla Auer saatiin katiskaan vuonna 2009. Sellaisesta hän lehtimiehillekin oli maininnut, ei sitä muuten lahdistä olisi voinut lukea.
        Mikä se onnenkantamoinen oli? Oliko se se että KRP suostui siihen että PeiteSeppo laitettiin Auerille katiskan järjestämään?


      • peitetoiminta

    • lhxlhxxlhcllhc

      Entäs jos Paatero määräsi peitesepon Annelin tueksi, valvomaan ettei miehensä murhannut romahda kasaan ja ala puhua sivu suunsa.

      Anneli on Paateron sukulainen, Paateron vaimo oli päättämässä 8000 euron kuukausittaisesta tuesta Annelin lapsille. Jo tämäkin seikka todistaa Annelin erityissuhteen Paateroihin.

      • rouvaTappinen

        Anneli Auerilla ON erityissuhde Paateroon. Se erityissuhde vei Auerin vankilaan ja Paateron Suomen virkamieskunnan huipulle.
        ARI Auer on täsmälleen yhtä erityissuhteessa Paateroon kuin siskonsa. Ja ARI Auer on hyötynyt siskonsa lapsilla taloudellisesti kuten Paatero urakehityksensä suhteen. Pienien ihmisien hyväksikäyttöä!


      • vanhatalkoolainen

        Kyllä tähän Paatero/ Auer sukulaisuus tai hyväksikäyttösuhteeseen kuuluu myös poliisien epäiltyjenrekisterivalvontakin.
        Muistan niin elävästi kun menin pientä ongelmaa ratkomaan asianajaja Mika Haaviston pakeille. En kyllä mitään apua saanut mutta en sitä kyllä tarvinnutkaan, koska yksinkertaiset väärinymmärrykset tuppaavat selvitä ilman asianajajiakin.
        Mutta poliisien eprirekisteriin päädyin, luultavasti. En vain tiennyt silloin millaista pappia Mika Haavisto kyyditsi. En tiennyt että hän oli 3 nuorimman Auerin asianajaja. Se selvisi minulle vasta pari vuotta myöhemmin.

        Eli kyllä poliisien eprirekisterissä varmaan on useitakin minun kaltaisia mummoja joiden pahin rikos on että lahjoo lapsenlapsiaan itsekudotuilla villasukilla mutta on joskus vastannut puhelimeen ja saanut maineeseensa siitä varjon.


      • PahamainenHaavisto

        Haavisto rahastajahuijari


      • Tuubaa

        "Anneli on Paateron sukulainen, Paateron vaimo oli päättämässä 8000 euron kuukausittaisesta tuesta Annelin lapsille."

        Jos nyt voisit lyödä kirkonkirjoja pöytään todisteeksi näille väittämillesi. KIITOS!


      • Anonyymi
        rouvaTappinen kirjoitti:

        Anneli Auerilla ON erityissuhde Paateroon. Se erityissuhde vei Auerin vankilaan ja Paateron Suomen virkamieskunnan huipulle.
        ARI Auer on täsmälleen yhtä erityissuhteessa Paateroon kuin siskonsa. Ja ARI Auer on hyötynyt siskonsa lapsilla taloudellisesti kuten Paatero urakehityksensä suhteen. Pienien ihmisien hyväksikäyttöä!

        "Pienien ihmisten hyväksikäyttöä ".
        Armoton oli Auerin ja Lahden lapsien lapsuus.


    • KOKO eduskunta ( kaikki lakeja vääristelleet ) ovat syyllisiä ! Suomen perustuslaki 118 § ..."Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa." Tämä Suomen rikoslainsäädännön JÄRJESTELMÄLLINEN vääristely ja virkarikosten peittely aloitettiin jo 2005 EOA päätöksellä 876/2/05 ( julki 20.12. 2007) ..."poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa." Suome hallitus pelästyi tuon päätöksen takia annetua lain lausunnonantajan lausumaa: "Rikoslaki tulee muuttaa, ettei käy niin, että kun koko maan oikeusjärjestelmä on todettu toimivallattomaksi Kansainvälinen rikostuomioistuin voi saada toimivallan Suomea koskevissa asioissa." Tuon asiakirjan siivittämänä hallitus He 55/2007 lakiesityksellä salasi tuonkin asaikirjan eduskunnalta, jotta sai "oikeuden" allekirjoittaa "sopimus" Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi MAKSAA ja pitää Ruanda-"oikeudenkäynnin" ja kansainvälinen rikostuomioistuiin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa yksittäistapauksissa. Suomi "perusteli" tuota sopimusta Kansainväliselle rikostuomioistuimelle ja kansanedustajille : "Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia". Taisi kuitenkin PL 118 § JO OLLA VALMISTELUSSA estämään kyseisten rikosetn tutkinta, kun "sopimus" allekirjoitettiin ! Niimpä Porin poliisille 8.9. 2005 tekemäni Eoa päätösken 876/2/05 "kaltainen" rikosilmoitus yhä on "esitutkinnassa"; ilman ilmoitusta esitutkinnan lopettamisesta; jotta voisin sen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen lähettää ! Aisiasta ihmisoikeustuomioistuimeen lähettetty kirjattu pikakirje "katosi" matkalla Ransakaan ? ( pyyntö toimittaa EIT 24221/06 asiakirjat joihin EIT oli kuulemma toimivallaton Kansainväliseen rikostuomioistuimeen); Kirje 2008 myöhästyi vähän ja He 55/2007 mukainen "sopimus" astui voimaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivallattomuudesta TAKAUTUVANA ? Kaikki PL 118 §:n hyväksyneet "kansanedustajat" ovat mukana "junassa", joka vei Suomen rikostutkinnan väärille raiteille ! Poliisi joutuu tekemään rajanvetoja; saako poliisi nyt VARMASTI tutkia tätä ja tätä rikosta ! EOA päätöksen; PL 118 §:n ja He 55/2007:n TAUSTAT on avattava !

    • Räsänen yksin on voimaton PL 118 §:n olemassaolon ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan takia ! EIT käytännössä lakkasi olemasta 1.1. 2014 ( Euroopan neuvoston Suomen valtuuksunnan raportti eduskunnalle ; syksy 2013 ) ...EIT siirtyy 1.1. 2014 yhden tuomarin kokoonpanoon ... yksi suomalaistuomari on toimivaltainen seulomaan selvästi aiheettomat valitukset pois käsittelystä ! Kokemukseni mukaan PL 118 §:stä valittaminen olisi tällainen "aiheeton" valitus ? Vuoden 2013 seulontaprosentti ennen 1.1. 2014 "tehostamista" oli 95 % ; joten EIT ilmeisesti 1.1. 2014 ottaa käsittelyyn 1 % verran Suomalaisten lähettämistä jutuista ! Eoa päätöksen 876/2/05 kaltainen asia, jossa poliisilla ei ole esitutkintaoikeutta ( EIT 24221/05) ovat seulottavien listoilla ! Ei pelkästään Räsänen; vaan "ihmisoikeustuomioistuin" suojelee Suomen VIRKARIKOLLISIA ! Sekä "sopimuksen" ( HE 55/2007 mukainen) jälkeen myös Kansainvälinen rikostuomioistuin ! Suomen virkarikollisten suojelijat ovat varsin kansainvälistä joukkoa ? Tämä kirjoitus perustuu hallussanioleviin JULKISIIN ja "ihmisoikeustuomioistuimeenkin" toimitettuihin asiakirjoihin .... mutta toimivaltainen elin puuttuu koko Euroopasta ? Hyviä eläkepäiviä "kansanedustajille" !

      • 15-11

        Kirjoita seuraavalla kerralla jo kaikki sanat yhteen. Saa paljon paremmin selville, mitä tarkoitat.


    • rouvaTappinen

      Poliisiministeri Räsänen suojelee poliisirikollisia. Mutta ei aivan kaikkia poliisirikollisia. AARNIOTA ei ole suojeltu, jos nyt sitten siirtoa vankilaan alta pois kun suuri luuta pyyhkii Trevocia ja huumetutkintaa voi pitää suojeluna.
      Tulipa mieleen että jos lahjuksien antamisena pidetään tietyissä huippuälykkäissä poliisipiireissä villasukkia lapsenlapsille, niin liki liippaa sekin tutkimus kun isovanhemmat oli antaneet joululahjarahaa Pataman muksuille.
      Kukahan Suomessa vastaa huippuälykkäden tutkijoiden vauhtisokeudesta, Räsänen vai Paatero?

    • Eisaasyntiätehdä

      Hyi hyi Päivi

    • Anonyymi

      Eikö nuo Räsäsen kompuroinnit Raamatunlauseisiin tapahtuneet joskus tämän ketjun syntymisen aikoihin?

    • Anonyymi

      Tänään klo 13 julkistetaan käräjäoikeuden päätös Päivi Räsäsen asiassa.

    • Anonyymi

      Päätös tuli: kaikki syyttee Päivi Räsästä vastaan hylättiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe