Delhin lentokenttä ja turvallisuus

varmuutta

Millainen on? Tapahtuuko paljon rikoksia? Eksyykö helposti vai onko hyvät opastekyltit sun muut? Häviääkö ruumasta tuodut laukut usein? Tarvitseeko pelätä väkivaltaa? Entä oletteko vaihtaneet euroja rupioiksi lentokentällä? Jos olette niin siitä kokemuksia? Ovatko kauppojen tuotteet hintavia? Entä ovatko vessat hyvät? Kaikki mahdolliset vinkit Delhin lentokentästä ovat tervetulleita! Lisäksi sellaista olen miettinyt, että: Naiset, oletteko nähneet turvallisemmaksi vaihtoehdoksi yrittää sulautua joukkoon ja näyttää intialaiselta mm vaatetuksen ym avulla (tästä vinkkejä myös, kiitos) vai onko teidän mielestä parempi tulla ihan omana itsenä (ei tietenkään paljastavissa vaatteissa tms)? Olen kuullut, että väkivaltateot harvoin itseasiassa kohdistuvat tavalliseen turistiin, mutta toisaalta eurooppalaisia pidetään rikkaampina joten ryöstöt ja uhkailu siinä mielessä mahdollisia länkkäreille. Entä oletteko kohdanneet seksuaalista häirintää tai mitään sen kaltaista Delhin lentokentällä? Tässä vielä omat suunnitelmani, kertokaa mielipiteenne: pukeudun löysiin vaatteisiin, laitan huivin päähän, en meikkaa, värjään ehkä jopa hiukseni mustiksi tai hyvin tummanruskeiksi ja letitän kiinni vaikka eipähän se sieltä huivin alta näy ja ajattelin jopa kysyä joltakin samalla lennolla olleelta henkilöltä tai ryhmältä voisinko kulkea heidän kanssaan siihen asti kunnes pääsemme porttien toiselle puolelle ja tapaan siellä tuttuni. Luottaisitteko itse vieraisiin tuossa tilanteessa vai kulkisitteko vain yksin reippaan näköisenä? Itse kuvittelisin, että lentokenttä olisi vielä suhteellisen turvallista aluetta esim katuihin verrattuna mutta korjatkaa jos olen väärässä. Kiitos vastauksista etukäteen.

12

870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varoraiskaajaa

      Pitäisiköhän sun jäädä suosiolla kotiin jos pelkkä intiainen lentokenttä tuottaa noin paljon mietittävää. Vai oletko tosiaan ensimmäistä kertaa matkalla ulkomaille? Kokeile Antalyaa aluksi ja sen jälkeen ehkä sitä Taj Mahalia ihmettelemään.

      • ploppopppp

        Aika asiaton kommentti. Saakai sitä ihminen kysyä. Oma mielipiteeni on että aina kannattaa varautua kaikkeen mutta unohda pelko koska pelätessä ei aina osaa toimia järkevästi jos jotain sattuu. En ole käynyt juuri nimenomaan delhin lentokentällä mutta tuskin sua siellä raiskataan. Tuntuisi aika oudolta paikalta sellaiseen. Ja kyllä paikalliset aina länkkärin tunnistaa olitpa salwar kameezit päällä tai et.


    • itsenäinen

      Delhin lentokentällä on turvallista. Siellä on poliiseja vahtimassa että kaikki on ok. Tule omana itsenäsi, ei kannata pukeutua kuten intialaiset. No jos salwar camez-puvun haluat laittaa niin ei ainakaan päätä kannata huivilla peittää. Ole oma itsesi. Delhissä ja Intiassa on totuttu länkkärimatkustajiin. Lentokentällä rahan vaihtaminen ei ole kurssiltaan edullista.

      • oooooooooooooooo

        Missä raha sitten kannattaisi vahtaa?


      • Rupee

        Vaihda Suomessa jo pikkaisen ensalkuun 15-20eur. , kaupoissa on rahanvaihtoa ja yleensä senhetkinen kurssi nähtävillä .Rahanvaihtopisteitä on , kurssi vaihtelee ..
        :))


      • mietinvaan

        Eikö rupioiden kuljettaminen maan rajojen välillä ole muka laitonta? Ja eihän 15-20 e edes pitkälle pötkitä vaikka Intiassa onkin kaikki halvempaa kuin täällä.


      • dillivalla
        oooooooooooooooo kirjoitti:

        Missä raha sitten kannattaisi vahtaa?

        Intiassakin on pankkiautomaatteja, jos sattuu pankkikorttia olemaan mukana. Delhistä löytyy lentokentältä, keskustasta, metroasemien läheltä, kauppakeskuksista. Ei tartte jonottaa, täyttää papereita, passia tai tuntea tulevansa huijatuksi. Itte käytin Delhissä pelkästään pankkiautomaatteja. Ei mitään ongelmaa.


    • intiaan

      Olemme tuoneet joka vuosi edelliseltä matkalta jääneet muutama tuhat rupiaa. Kukaan ei ole kysynyt emmekä niitä ole maahantulopapereissa ilmoittaneet. Ja olemme käyneet täällä n. 20 kertaa. Vaatetuksesta vielä. Nykyään intialainen kaupungeissa elävä rikastunut keskiluokka pukeutuu myöskin länsimaisesti. Et tarvitse intialaisia vaatteita etkä hiusten värjäystä.

    • Rupee

      "mietinvaan" Ymmärsitkö oikein , vaihda ensi alkuun ... maassahan voi vaihtaa lisää, että ne rupiat sitten riittäääää pitkälle pötkimiseen . Kuka nyt vaihtaa Suomen puolella huonolla kurssilla pussia pullolleen .

      • Intian_rahaa

        Vaatetuksesta.. vaikka intialaiset pukeutuvatkin lansimaisesti, pitaa muistaa kuitenkin se, etta ei paljastavia vaatteita ja liian lyhyita lahkeita ym. Maassa maan tavalla. Ei ainakaan meilla ole tullut mitaan ongelmia Intiassa pukeutumisen ja rahojen kanssa.
        Jos menee ensimmaiselle matkalle Intiaan, rahaa kannattaa vaihtaa pieni maara lentokentalla Intiassa ja Delhissa se onnistuu ihan hyvin. Parempaa kurssia voi sitten katsella ajan kanssa paremmin. Seuraavaa kertaa varten voi jattaa vahan ruppanoita lompakkoon matkan paatteeksi, tuskin niita kukaan kyselee. Toisaalta lentokentalla on taa seuraavallakin kerralla helppo vaihtaa rahaa. Eihan tuo rahanvaihto niin kummoinen homma ole. Jos nyt pelottaa, niin voihan sita vaihtaa tosiaan pienen summan Suomessa, etta paasee alkuun Intiassa, ei se kurssi nyt niin huono ole, etta se ketaan kaataisi. http://aijaa.com/mPzlxH


    • IhminenIntiassa

      Intiaan ei kannata kaikkea omaisuutta ottaa. Jos on rahaa jtn 600e ja pankkikortti niin sillä selvii. Mutta kaveriltani varastettiin laukku lentokentällä eli tavarat kannattaa pitää taskussa. Ja junien turvallisuus on heikko.

      • OnTurvallista

        Mihin maahan voi ottaa kaiken omaisuutensa mukaan? Intia ei ole sen kummempi maa, kuin moni muukaan. Tervettä järkeä pitää olla aina matkalla mukana ja optimaaliset matkatavarat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe