Onko mahdollista?

motivaatiotulitakaisin

Hei! olen ex-koripalloilija ja ex- 'superkunnon' omistaja ikäluokkaa 1997. Olen ollut lähes aina kiinnostunut kamppailulajeista ja nyt pitkän urheilutauon jälkeen ajattelin mennä kickboxing peruskurssille. Olen erittäin kilpailuhenkinen ja tavoitteeni on aina olla paras lajissa kuin lajissa. Aikaisempaa kokemusta minulla ei ole kamppailulajeista. Näettekö kuinka mahdollisena sitä että vielä 18vuotiaana alottaessani amatöörinä voisin menestyä kickboxingissa? Olen päästänyt kuntoni lopahtamaan ja nyt vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja vedin himo hiki treenit. tuntuu hyvältä :)

4

60

  Vastaukset

  • olen siis tyttö jos se asiaan vaikuttaa :)

   • Kyllä. Naisten sarjoissa se on myös helpompaa, ja pitkistä raajoista on vain etua - saati urheilutaustasta.


  • Kansalliselle huipulle voi päästä jossain hiljaisemmassa painoluokassa tosi nopeasti. Varsinkin naisissa on raskaassa sarjassa tosi hiljaista. Pari vuotta kun kovaa ja määrätietoisesti treenaat, niin rankinglista kärkipaikka on todennäköinen. Sarjojen kovuus vaihtelee todella paljon eli pienellä taktikoinnilla pääsee korkealle.

  • Ilman muuta sä voit pärjätä, kun nainen olet. Mira Potkonenkin on naisnyrkkeilyn huipulla, vaikka aloitti vasta 30 vuotiaana, miesten puolella tuollainen ei onnistuisi ikinä, koska harrastajia on niin tajuttomasti enemmän.

  SEISKA.FI

  • Herra Ylppö löysi uuden rakkaan – 23 vuoden ikäero!
  • Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen baarikahakassa - piiskasi öykkäriä paljaalle pyllylle!
  • Keke kastoi viiksensä Välimereen! Keke Rosberg, 71, ja Sina-vaimo villeinä ja vapaina huvijahdilla – kuvat Seiskassa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1926