Kun kukaan ei usko..

hukassa

Voimat alkavat olla aika lopussa joten en jaksa kuulla olet hullu vastauksia. Pyydänkin siis asiallisia kommenttaja kiitos. Uskon todella vahvasti että olisin raskaana. Kukaan vaan ei uskoa minua ja tuntuu että en saa apua mistään. Ymmärrän kyllä miksi näin on, sillä toistuvasti testit ovat näyttäneet negaa (niin kotitestit kuin veritestit). Siksi tämä onkin niin pelottavaa, kun faktat sanoo toisin ja oma keho aivan toista. En enää tiedä mitä kuunella... On vain niin lopussa. Ja syy edelleen siihen miksi uskon olevani raskaana johtuu vahvoista oireista. Tässä muutama esimerkki. Mahani on kasvanut huimasti ja eron kyllä huomaan kun olen hoikka ihminen, jo pari kuukautta olen kärsinyt öisin nenäntukkoisuudesta, rintani ovat kasvaneet ja tummentuneet, viimeisn oire mikä on ollut niin olen ruennut ihan hirveesti näkemään unia mikä ei ole tyypillistä minulle. Kiitos jos joku jaksoi lukea. Nyt oli vain kova tarve saada purettua ajatuksia.

22

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lcosdfjoijf

      No sen näkee sitten 9kk kuluttua.....

      • hobhob

        Mene hoitoon.


    • hiissa

      Odottelet rauhassa miten asiat etenee. En itse tuossa tilanteessa jakaisi raskausepäilyjäni muille, jos kerran kommentit pahoittavat mielen.
      Jos raskaus on kovasti odotetu ja toivottu, voi olla mahdollista että itselleenkään ei halua myöntää ettei raskaus ole tosiasia.
      Voiko sinun tilanteessa olla kyse sellaisesta?

    • näinpäh

      Hauska teksti. Piristi iltaa! Ja älkää ottako nii tosissaa ihmiset. Puolethan teistä kuulostaa muutekin aika samalta monella eri keskustelu paikoissa.

    • xoxoxoM

      Jos veritestit näyttävät negaa, niin et voi olla raskaana, se nyt vain on fakta. Sinua vaivaa siis joku muu. Oireesi voisivat olla ihan tavallisen hormoonihäiriön aikaansaannoksia taikka ihan vaan lihomisen (onko painosi noussut paljon? ) . Jos raskaus olisi niin pitkällä että vatsa alkaisi kasvaa, se varmasti näkyisi jo testeissä. Milloin on oletettu hedelmöittymispäiväsi?
      Jos asia sinua kerta vaivaa noin paljon kannattaisi mennä yksityiselle ultraan missä saisit 100% varmuuden siitä oletko raskaana vai et! :)

    • hukassa

      Kiitos xoxoxoM asiallisesta kommentista. Hormoonihäiriöstä ei ole kyse koska arvot ovat olleet normaalit. Painoa ei ole tullut kuin muutama kilo. Painan nyt noin 56.5 kg. Ja viimeisin veritesti kun otettiin niin laskujen muukaan viikkoja olisi ollut 13 ja risat. Yksityiselle meno ei tietenkään olisi huono idea...

      • niinjooettä

        Varmaan joku kasvain


    • Vanha_juttu

      Eikö sinua oltu ultrattukin jossain vaiheessa, jolloin viikkoja olisi kuitenkin ollut sen verran että jotain ainakin olisi näkynyt?

    • pwnju

      Itse sen tiedän, että nuo oireet ei ole minkään merkki. Kummastakin raskaudesta on ollut jos jonkinlaista oiretta ja aina nega vastaus testissä. Sitten kun se positiivinen on tullut, ei ole ollut yhtään minkäänlaista oiretta (muutko menkat pari päivää myöhässä). Kehokin reagoi siihen stressiin, kun oikein odottaa.

    • lloove

      Oletko käynyt lääkärissä oireistasi? onko kuukautiset myöhässä? Oletko tehnyt vielä testejä?

    • minähukass

      Olen käynyt lääkärissä ja laittoivat minut vielä prolaktiini testeihin. Testasimpa myös kotitestillä viime viikon to ja negahan sieltä tuli. Eihän nuo tk lääkärit sano muuta kuin, että sitä sattuu joskus noin käymään ja kaikkea muuta ympäripyöreetä. Ja mitä kuukautisiini tulee, niin kyllä on ollut muutamat tässä, mutta todella niukat ja eikä kestä montaa päivää (siksi mielessä käynyt valemenkat).

      • lloove

        Hmm.. onko sinulla vielä mielestäsi raskausoireita? Eikö olisi mahdollista sun oireiden johtuvan jostain muusta... Vai miksi uskot vieläkin raskauteen noin vahvasti jos kaikki testit ovat sinulle näyttäneet negaa? Kuinka pitkällä luulisit raskautesi nyt olevan?


      • aloittajahukass

        Nyt rinnoistani on ruennut tulemaan maitomaisen väristä nestettä eli tuntuu että oireet vaan jatkuu. Ja nyt jos olisin raskaana niin olisin viikolla 19 ja risat. En ymmärrä mistä muusta tämä kaikki voisi johtua... Tänään pitäisi tulla prolaktiini tulokset ja jos ne on normaalit, niin en todellakaan sitten tiedä...


      • lloove
        aloittajahukass kirjoitti:

        Nyt rinnoistani on ruennut tulemaan maitomaisen väristä nestettä eli tuntuu että oireet vaan jatkuu. Ja nyt jos olisin raskaana niin olisin viikolla 19 ja risat. En ymmärrä mistä muusta tämä kaikki voisi johtua... Tänään pitäisi tulla prolaktiini tulokset ja jos ne on normaalit, niin en todellakaan sitten tiedä...

        Ompas kummallista että on noin vahvat oireet mutta testit negatiivisia... :S olisko mahdollista saada vaikka neuvolan kautta aikaa varattua ultraäänitutkimukseen jossa varmasti tämä asia selviäis? Ja jos kerta olisit jo noin pitkällä raskaudessa niin se ei voi olla enää näkymättä ainakaan ultrassa.


    • utteliass

      Kuinka monta kuukautta luulotautia sinulla on jäljellä?
      Millä viikoilla nyt olisit siis?

    • hukassakunoon

      No tänään selvisi että prolaktiini arvoni ovat koholla. Arvot ovat nyt yli 600... Eli nyt mietinkin että johtuukohan arvojen nousu mistä..

      • lloove

        Luin netistä et jos prolaktiini arvot on koholla ni se aiheuttaa tota maidon tulemista rinnoista vaikkei oliskaa raskaana. Kannattaa hakeutua jatkotutkimuksiin ja selvittää mistä johtuu et noi arvot on koholla... toivottavasti ei, mut joku oli kirjottanu tuol et voi johtua kasvaimestakin... :/ sun raskausoireet taitaa viitata ihan oikeesti johku sairauteen. Kannattaa ottaa asia vakavasti ja mennä lääkäriin..


    • voiharmi

      Aivokasvain =(

    • samahukassaoleva

      Joo, aivan samoja juttuja itsekin löysin. Pitää huommanna aamusta soittaa uudelleen lääkäriin ja kysyä jatkosta. Luin kyllä myös semmosenkin jutun, että nouseehan noi arvot raskaana ollessakin. Osaako joku valaista minua paljonko teillä on ollut prolaktiiniarvot raskaana olessa? Nyt rupesin vaikka mitä spekulointia tekemään ja jossittelemaan tilanteestani...

      • nohöhhh

      • hukassahukassa

        Ok. Kun löysin vain semmosen tekstin että raskaana prolaktiiniarvot ensimmäisellä kolmanneksella olisi alle 1700 ja toisella kolmanneksella alle 4300 muistaakseni. Kaikkea yritän tutkia etsiä... Kohta oon vielä enemmän hukassa. No toivottavasti saan huomenna lekuriin ajan. Kiitos linkistä!


    • Rauhoitukseksi

      Paljon sulla oli veressä hcg arvo vai onko otettu edes tarkkaa testiä? Koska ilman hcg:tä et voi olla raskaana... Itsekkin joskus luulin että olen raskaana ja hcg arvo tuli takaisin alle 0,6 eli negatiivisena ja minun olisi pitänyt olla viikolla 7-8. Jos olisin ollut raskaana olisi srvon pitänyt olla jo paljon päälle 7000. Kävin myös gynellä ultrassa viikolla 10 eikö mitään löytynyt eli en vain yksinkertaisesti ollut raskaana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe