Yöinen hintatiedote ulkomaanveloituksesta

Olen taas kerran ulkomailla ja tietysti on kotipuhelin auki, jos kotona sattuu olemaan joku hätä tai asia.

Viime yönä klo 2:14 ponnehdin syvästä unesta ylös kun puhelin (Saunalahden) ensin soi ja ottii siten tekstiviestin vastaan taholta 14590. Oletin ensin, että nyt joku perheestä on joutunut onnettomuuteen, koska tuohon aikaan kuka järkevä ihminen soittaa jollekin.

Sisältönä olivat kuitenkin hintatiedot, kun puhelin on ulkomailla. Lopuiksi siinä oli puhelinnumero, josta saa lisätietoja. Sellaisia viestejä olen ennenkin saanut, muttei sentään keskellä yötä.

Asia on varmaankin monnelle tuttu.

Kun soitin siihen numeroon, joka selvisi olevan Elisa/Saunalahden sieltä tuli nauhaalta lisää typeriä hintatietoja kahdella kielellä.

Kun soitin Saunalahden asiakspalveluun , kaveri siellä ei tunnistanut 14590 eikä 050-90500 heidän numeroiksi.

Haluan tätä pommitusta nyt kertakaikki lopettaa ja kysyn nyt vaihteeksi täällä, että kennen puoleen pitää kääntyä, että tämä mainostekstailu loppuu.

2

552

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Hei yksiulkomaalainen,

   pahoittelen kokemaasi häiriötä. Hintatiedot tulevat ilmoitustekstiviestillä kaikille liittymille. Emme erikseen voi estää ilmoituksia tulemasta yksittäisille liittymille. Viesti tulee, kun liittymä avautuu ulkomaisessa verkosa. Jos verkontarjoaja vaihtuu matkan aikana, tulee automaattisesti uusi ilmoitusviesti. Ilmeisesti näin on käynyt, koska sait viestin tuollaiseen aikaan ja olit jo ilmeisesti maassa ehtinyt jo jonkin aikaa olla?

   Erillistä soittoa ei ulkomaanhinnoittelusta kuitenkaan meiltä tule, eikä yöllä varsinkaan soitella. Kuullostaa todella kummalta tapaukselta. Tuo puhelinnumero on kaiken lisäksi meidän asiakaspalvelumme vanha numero!

   Mariette / Palstatiimi

   http://elisa.fi/palsta

   • LarsVegas

    Olen törmännyt samaan ongelmaan. Tämmöisiä viestejä saattaa tulla jos olet kansainvälisillä vesillä ja verkkona toimii laivan sateliittiyhteys. Silloin hinta pompsahtaa jopa 6-7€ minuuttiveloituksiin... Tosin silloin ei välttämättä ole muita verkkoja saatavilla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2082
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1410
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   168
   1302
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1121
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1025
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   72
   846
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   158
   771
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   724
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   92
   685
  Aihe