Kinnulan kunnanjohtaja osoittautui IDIOOTIKSI

KinnulanIdiootit

102

4383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lörpötin

      Käyttämäsi nimitys sopii erinomaisesti nyt virassa olevaan kunnanjohtajaan. Ei ole järjen jättiläinen.

    • saaedeshävetä

      Eikö tosiaankaan Kinnulassa saada yhtä äijää kuriin??? Eikö tuollainen jatkuva kunnan häirintä mene jo sairauden puolelle! Waalin kirjoitusta lukiessani en voi kuin ihmetellä Urpilaisen kirjoittelemien valitusten aiheita? Vaikuttaa ns. pilkun nuss...selta ja kiusanteolta toi jätkän touhu. Ymmärrän toki sen, että jotain pitää jokaisen tehdä jotta saa päivänsä kulumaan, mutta voisi tehdä jotain hyödyllistäkin tämän yhteiskunnan hyväksi. Nuori vankka ukko menis vaikka aikansa kuluksi polttopuumetsään halkoja hakkaamaan ellei muuta keksi.

    • Katkeroituneille

      Nimimerkille LÖRPÖTIN!
      Nimimerkkisi jo kertoo omasta älykkyydestäsi,pöhlö mikä pöhlö!
      Ymmärrän kuitenkin lörpötintä, tai oikeastaan sääli on oikeampi sana!
      Sinä olet osakärsijä erotetun kunnanjohtajan mukana, toinen joutui pihalle kun ei ollut kelvollinen niin vaativaan virkaan, ja sinä lörpötin, olet tehtailemassa valituksia loparit saanen Urpilaisen kanssa oikein urakalla! Olisitte aikoinaan olleet noin aktiivisia tekemään töitä kunnan ja kuntalaisten eteen, nyt jauhatte vaan paskaa kaiken aikaa!!! Olette säälittäviä!
      Nykyinen kunnanjohtaja on erittäin fiksu ,hyvän koulutuksen saanut ja helposti lähestyttävä johtaja, toisin kuin entinen. Urpilainen kavereineen katkeruudessaan yrittää kampittaa häntä parhaansa mukaan, todella tyhmää touhua, mutta eipä heiltä voi enempää odottaa!
      Toivottavasti Urpilainen oppisi ymmärtämään sen, että aika on ajanut hänestä ohi!
      Katkeran miehen ja hänen valittajakavereittensa olisi hankittava itselleen elämä!

    • Emmppuvaan

      Voi teitä raukkoja ruikuttajia,siis Urpilainen ja hänen kylkiäisensä! Hankkikaa elämä!

    • voi_ressukkaa

      Kyllä Urpilaisen tulisi hävetä toilailujaan ja pyytää julkisesti anteeksi Kinnulan kuntaan ja luottamushenkilöihin kohdistunutta vahingoittavaa häirintäänsä. Aikalailla pahasti kasettivikaiselta vaikuttavaa touhua tuollainen kuntapäätösten teon jatkuva häirintä ja kiusanteko. Minua suorastaa säälittää Urpilaisen oma kohtalo. Raukka taitaapi olla pilannut käytöksellään loppuelämänsä. Voi, voi...

    • Lörpötin

      Väärin arvasit nimimerkki katkeroituneille. Sinulla taitaa olla vajaa käsityskyky. Koulutus olisi sinulle paikallaan.

    • sivustaseurannut

      Aikas oudolta tyypiltä kuulostaa Kinnulan erotettu kunnanjohtaja. Jatkuva kunnallisen päätöksenteon tarkoitushakuiselta vaikuttava vaikeuttaminen, valituksilla ei kuulu fiksun ja järkevän henkilön toimintatapoihin. Kehottaisin Urpilaista häpeämään käytöstään!

    • itärajalta

      Ex kj.Urpilainen lienee valitusripulinsa vuoksi tunnetuin Keski-Suomalainen henkilö, heh...Mikä siinä on ettei ne otsikot ja pilkut osu kohdilleen siellä Kinnulassa?

    • Muholankoulunpuolesta

      Kyllä minä ja varmaan koko kotsarin lukijakunta ihmettelemme ja kummastelemme Peuhan käytöstä uusinta lehteä lukiessamme. Markku ja Esko! Teillä on valtaa ja viisautta. Olkaahan tomerana ja elekääkä antako lakkauttaa Muholan koulua Peuhan painostuksesta huolimatta!

      • ent.koulul

        Ei taida enää montakaan kyläkoulua olla Kinnulassa joten kai kunta nyt edes yhden sellaisen jaksaa kustantaa. Ei se ole ilmaista kuskata oppilaitakaan ja oppilaatkin väsyisivät kuskaamisiin ja pitempiin koulupäiviin.
        Eikös se ollut "erään" viranhoito sitä että kaikki matalaksi ja rakennetaan öky-mökkikyliä!


    • Hatuttaa

      On se tuo ex-kunnanjohtaja Urpilainen oikein miestenmies!
      Potkut saadessaan Peuha teki kunnan kanssa sopimuksen, että vetää kaikki valituksensa pois!
      Ja paskanmarjat! Peuha rikkoo sopimusta omalta osaltaan sen kuin ehtii! Valituksia valitusten perään. Olisi ollut noin aktiivinen virassa ollessaan, saattais olla kunnanjohtaja vieläkin!
      Kyllä pitää olla munaton mies, vai onko hän mies alkuunkaan!
      Jäi valitettavasti Kinnulan riesaksi, ei kelpaa enää mihinkään virkaan tai toimeen missään Suomessa.
      Peuha oli tuomassa Kongolaisia Kinnulaan elätettäväksi, löytyisköhän Peuhalle töitä Kongosta. Matkarahat Kongoon hän on jo kupannut Kinnulan kunnalta!

    • Sivullistakin_viduttaa

      Ketäpä tuo Peuhan typerä ja jatkuva häirintä ei hatuttais. "Aika mies ja lapsenlakki päässä"

    • vastuuseenteoistaan

      Juupa... Peuha on ollut kaikkea muuta kuin halpa mies Kinnulan kunnalle. Peuha on toimillaan lisännyt kunnallisten viranhaltijoiden ja luottamusmiesten työtaakkaa jatkuvilla valituksilla, kunnan imago kärsinyt, jne, jne...

    • tuli-rauha-maahan

      Kinnulan porukat on tainneet rauhoittua, kun Keskisuomalaisella luki jotain sensuuntaista että Urpilaisen ja Kunnan välille tehty johtajasopimus pitää. Se taisi olla vasta jonkinsortin välipäätös ja myöhemmin tulee lopullinen sinetti päätöksen päälle...

    • jaapa2

      Kannattaisi Kinnulan tehdä laillisia päätöksiä niin loppuisi valitukset. Näköpiirissä ei kuitenkaan ole niin viisasta miestä tai naista Kinnulan hallinnossa, joka asian hoitaisi. Johtavat politikot saavat Kinnulassa hölmöillä edelleen ja kuntalaiset maksaa ja Peuha sekä muu Suomi nauraa

    • Terveisiä-ylipäästä

      Kyllä me vaan ollaan mietitty, että kyllä täällä Lestisä saattais olla Kinnulan Peuhallekin jotain työtä

      • Lestijärvenrannoilta

        Höpö höpö Ylipääläiselle! Ei me oteta tänne misään nimesä joutavanpäiväisten ja merkityksettömien asioiden valittajia. Pitäkööt Kinnuset hyvänään!


      • mehtäsianpoika
        Lestijärvenrannoilta kirjoitti:

        Höpö höpö Ylipääläiselle! Ei me oteta tänne misään nimesä joutavanpäiväisten ja merkityksettömien asioiden valittajia. Pitäkööt Kinnuset hyvänään!

        Oottopas työ Lesti-Järveläiset ylypeitä ku ettö Kinnulalaisia arvosta! Mikä teihi on männy?


      • Tennyson

        Me lestijärviset uskomme sanaan, ja wanha sana sanoo: "Rieska ei ole leipää ja kinnuset ei ole ihmisiä".


    • aikasakuluksi

      Urpilainen näyttäisi olevan ahkera poika valittamaan Kinnulan asioista. Vaikuttaisi jostain syystä katkeralta mieheltä.

    • näinkösevaanon

      Ilmeisesti ei kyennyt hoitelemaan kj:n hommia, josta syystä lempattiin pihalle ja nyt sitten katkeroituneena pahaa oloaan pukaen valittaa?

      • rauhamoaha

        mitä työ teällä riitelettö! Lopettakkoa jo ja Peuha kans lopettakkot turhanpäiväset valitukset.


    • pittääpsoppetua

      Voi teitä Kinnulan valittajaraukkoja! Voi, voi...

    • mökkiläinen-pohjanmaa

      Kattokeeha Kinnulalaiset mallia Pohjanmaalta. Meillä päätetään asioita, emmekä me häiritse hallinto-oikeutta jatkuvilla valituksilla. Luulisi heillä olevan muutakin tekemistä kuin Kinnulalaisten valituskirjeiden lukemista.

    • Kinnula-menestyy

      Tänään saimme lukea sanomalehti Keskisuomalaiselta viime vuotta koskevia ilouutisia pienen kinnulan kunnan taloudenhoidosta. Onnittelut kunnanjohtajalle ja luottamushenkilöille hienosta suorituksesta. Jatkakaat samaan tyyliin.

    • Voivoivalivali

      Kinnulassa menee nykyisen kyläpäälikön johtamana asiat hienosti! Talous alkaa olla kunnossa edellisen tuhlaajapojan jäljiltä.
      Eilinen oli varmaankin edelliselle valittajapomolle karvas päivä. Hallinto-oikeus oli hylännyt kaikki Peuhan ja Rötkön tekemät valitukset aiheettomina!!!
      Mutta eihän nämä valitukset koskaan heiltä lopu, keksitään sitten jotain uutta kun edellinen ei aiheuttanut toimenpiteitä!

    • Hienoa_Kinnula

      Kinnulassa on tehty todella hyvä taloudellinen tulos. Tätä on suorastaan ihmetelty isommissakin piireissä. Siihen ei ole muuta selitystä, kuin erinomainen kuntapomo ja toimiva luottamushenkilöstö.

      Peuhan ja Rötkön valitukset sais ohjata tästä etiäpäin suoraan Jurvan maakuntaan!

      • Kiitos-kj-ja-päättäjät

        Voisiko joku selittää miksi Kinnulassa oli viimevuoden pudjetti 820 000 euroa plussalla? Peuhan aikana taisi tulla velkaa velan päälle lisää.


      • toopeko

        niin..ja nyt ollaan miinuksella ja pahasti....


    • Hävetkää-Peuha-ja-knit

      Kinnulan kunnan pöytäkirjoja lukiessamme totesimme kuin yhdestä suusta: EI VOI OLLA TOTTA-KÄSITTÄMÄTÖNTÄ-JÄRKYTTÄVÄÄ-SÄÄLITTÄVÄÄ! Eikö nyt pitäisi pikkuhiljaa puuttua Peuhan ja Rötkön sairaanloisilta vaikuttaviin ja järjenvastaisiin valituksiin? Että ilkeävätkin!

      Kinnulan historian kirjoihin tulee jäämään ikuisiksi ajoiksi nuo kaksi hölmöläisvalittajaa.

    • kallista-kiusaa

      Kyllä niitä vihamiehiä ja -naisia saa vähemmälläkin, kuin Peuhan ja Rötkön epäasiallisilla ja kuntaa/kuntalaisia häiritsevillä valituksilla! Lieneekö kukaan laskenut arvioita siitä työtuntimäärästä, joita kunnalliset viran- ja toimenhaltijat sekä kunnalliset luottamushenkilöt ovat joutuneet tekemään ko. henkilöiden typeryydestä johtuen.

      • ehkäkaksikin

        Kylillä puhuvat että yhen vakituisen ovat joutuneet palakkoamaan noita valituksia setvimään.


    • kaikkiaharmeja

      Voi prkl! Veronmaksajien rahoja tällaiseen joutavanpäiväisten valitusten setvimiseen palaa. Kovalla työllä jätkän hiestä ja pienistä palkoista peritään veroeurot valitusten setvimiseen! Tähän on tultava muutos! ja heti!!!!

    • ossoasivat-ees-hävetä

      Jotahi kai joutilaije ukkojen pittää tehä aikasa kuluks! Jos ei muuta ossoa nii häirihtöö kunnan virkamieste ja luottamushenkilöihin elämää. Ammattivalittajat jäävät tosiaankin historian kirjoihin ja kansiin ikuisiks ajoiks, kuten joku eellä kirjotti.

    • kiusantekopois

      joo. tosi typerää touhua tuollainen viran-/toimenhaltijoita ja luottamusmiehiä häiritsevä valitusrumba.

    • kalle_kustaa_korkki

      Typerää kuormittaa hallinto-oikeutta paska kirjeillä. Heillä on varmaan tärkeämpiäkin asioita pohdittavakseen ja luettavakseen!

    • suksikaa

      Vähemmästäkin on ukkoja Niuvanniemeen saateltu!
      Olisko Peuha ja Rötkö aika palata ruotuun ja elää paikallisten kanssa kuten elää pitää! Voi kyllä olla myöhäistä paikata haavoja mitä olette aiheuttaneet Kinnulan asukkaille!
      Osaatteko edes hävetä!
      Ilmeisesti ette!!!

    • Lopettakaa-kiusanteko

      Kyllä Kinnulaan vaikuttaisi muodostunut hyvin vahva Peuhan (=Juha Urpilainen, ex kj.) ja Rötkön (Rauno Kinnunen, maanviljelijä) vastainen rintama. Ihmiset tuntevat vihaa ja katkeruutta Peuhaa kohtaan, eikä aiheetta. Kaikkien kuntalaisten ja ennenkaikkea veronmaksajien pusseista se on pois, tuollainen jatkuva ja ääliömäinen häirintä.

    • tältävaikuttaisi

      Peuha johtaa koko valittajien"orkesteria" Joku melkeimpä luku- ja kirjoitustaidoton antaa vaa nimensä käyttöön

    • Rutsef

      Väsähtää ne sitkeätkin kun aika tulee

    • Mitä-maksoi-kunnalle

      Niin näyttää palautuvan rauha maahan ja ihmisille hyvä olo pitkästä aikaa. Tämä on hyvä, että ihmiset rauhoittuvat pikkuhilijaa ja kunnan päättäjätkin saavat työrauhan! Siellä Kinnulassa kuulosti yhtee aikaa että nuo samat valittajat tekivät tahallaan kiusaa kunnalle valittamalla mitä typerimmistä ja vähäpätösistä asioista hallinto-oikeuteen. Kyllä oli typerää touhua!

    • zwe809gghl0

      OU JEE !!!!

    • närreen.takkoo

      Hyvvä alkanutta uutta vuotta 2016 kaikille Suomi24-kirjoittajille!

    • susirajalta

      Samoin sinulle - Onnellista uutta 2016 vuotta.

    • että.kaikenlaista.sitä

      Kuntatalouden hoitamisen sanotaan olleen kokonaisuudessaan heikkoa ja yhteistyön luottamushenkilöiden kanssa huonoa. Valiokunnan mukaan kunnanjohtaja on esimerkiksi uhkaillut luottamushenkilöitä oikeustoimilla. Myös haastehakemuksia on vireillä.

      - Ei tässä ollut yhtään asiaa ylitse muiden, vaan kaikki nämä asiat ovat vaikuttaneet erottamiseen, Pauli Salonpää toteaa.

      http://yle.fi/uutiset/kinnulan_kunnanjohtajan_luottamus_hupeni_vahitellen/6887881

    • karpaasilainen

      Tarvitaanko pienessä kunnassa kokopäiväistä kunnanjohtajaa, viran vois yhdistää hallintoon.

      • rajansa.kaikella

        Voisin kuvitella, että nuo turhanpäiväiset valitukset teettää ylimääräistä työtä Kinnulan viranhaltijoilla ja luottamushenkilöillä. Mielenkiinnolla odotan että milloinkahan hallinto-oikeus kieltää ilkikurisen ja joutavanpäiväisen valitusrumban. Vaikka laki velvoittaakin hallinto-oikeutta jollain tavalla käsittelemään kuntalaisten valitukset, niin jossain luulisi kuitenkin rajojen tulevan jossain vaiheessa vastaan.
        Luulisi hallinto-oikeuden oikeusoppineilla jäsenillä olevan muutakin tekemistä, kuin Kinnulan ex. pomon jatkuvien ja turhanpäiväisten valituskirjelmien lukemista.


      • fswrtlurdu6ffkl
        rajansa.kaikella kirjoitti:

        Voisin kuvitella, että nuo turhanpäiväiset valitukset teettää ylimääräistä työtä Kinnulan viranhaltijoilla ja luottamushenkilöillä. Mielenkiinnolla odotan että milloinkahan hallinto-oikeus kieltää ilkikurisen ja joutavanpäiväisen valitusrumban. Vaikka laki velvoittaakin hallinto-oikeutta jollain tavalla käsittelemään kuntalaisten valitukset, niin jossain luulisi kuitenkin rajojen tulevan jossain vaiheessa vastaan.
        Luulisi hallinto-oikeuden oikeusoppineilla jäsenillä olevan muutakin tekemistä, kuin Kinnulan ex. pomon jatkuvien ja turhanpäiväisten valituskirjelmien lukemista.

        Kinnulan kunnan luottamushenkilöstöstä, varsinkin monilta kh:n jäseniltä löytyy pitkä viranhaltija/luottamushenkilö tausta. Olen vakuuttunut siitä, että kuntalain pykälät ja koukerot ovat tulleet tutuiksi ko. henkilöille pitkien kunnallisalan työurien aikana. Vähemmän kunnnallisalan kokemusta omaavien ei kannata yrittää edes ilkeilymielessä "parsia" ko. ammattilaisten päätöksiä, turhanpäiväisillä hallintovalituksillaan.


      • Karjalastakajahtaa

        Juuri näin!


    • Berettamies

      Ei ole ex-kunnanjohtaja Peuhapekkarinen unohtanut valitusrumbaansa! Oikaisuvaatimuksia jokaisesta kh- ja kv:n kokouksesta. Typeriä pilkunviilauksia jotka ei edes mene läpi missään oikeusasteessa, niitä piisaa!
      Rötkökinnusen nimissä ei ole vähään aikaan valituksia enää ollut hallinto-oikeudessa, loppuiko halut valitusmaksuihin?
      Humala haihtuu, mutta synnynnäinen typeryys ei milloinkaan!

      • Lestijärvenrannoilta

        Eikös se ole Peuha Urpilainen eikä Pekkarinen teillä siellä Kinnulassa se ammattivalittaja?


      • Berettamies
        Lestijärvenrannoilta kirjoitti:

        Eikös se ole Peuha Urpilainen eikä Pekkarinen teillä siellä Kinnulassa se ammattivalittaja?

        Oikeassa olet!


    • Berettamies

      Eikö oikeuslaitos pidä Urpilaista oikein miehenä kun menee ja hylkää Peuhan valitukset!!!
      Kyllä Peuhan ja Rötkön pitää tehdä valitus hallinto oikeuden päättäjistä jotta pääsisivät taas valittamaan!
      Säälittäviä miehiä, tai eiväthän tuollaiset ole edes miehiä!

    • Jaapajoo

      Taisi Peuha taas voittaa irtisanomisen. Nyt on Peuha voittanut kaikki irtisanomiseen tai häntä vastaan esitetyt syytökset oikeudessa. Kinnulan kunta on saatettu naurunalaiseksi ja tullee maksamaan lisää korvauksia Peuhalle laittomasta irtisanomisesta

    • Berettamies

      Älä unta näe! Peuhan voitto oli se, että kunnan toinen irtisanominen oli turha, koska kunnan ja Peuhan tekemä sopimus oli astunut voimaan! Eli Peuha on pihalla kuin lumiukko Kinnulan kunnasta!
      Ja Peuha jatkaa valituksiaan jokaisesta kokouksesta!
      Sairasta touhua Peuhalta!

    • toopeko

      talous pahasti miinuksella..jos lukea osaatte tilinpäätöksiä..

      • vaalit_tulossa

        Mistäs se johtuu että talous on menossa huonompaan suuntaan? Lyhyesti vastattuna Juha Urpilaisesta! Kunnalle on aiheutunut kohtuuttoman suuria kustannuksia aiheettomasta valitusrumbasta. Sama mies on tahallaan ja kiusanteko mielessä halunnut vaikeuttaa kunnallista päätöksentekoa jatkuvilla valituksilla. Valittais nyt terveyskeskuksen remontista kun aihetta olisi, mutta lieneeköhän itsekin jollain tapaa mukana samassa veneessä? Äänestäkää vaan Urpilainen valtuustoon, niin siitä se hyvä tulee...


      • Enemmän.kuin.totta

        Ei ne sossut ole koskaan ajaneet pienten maaseutukuntien asioita. Kannattaa ajatella missä me asutaan. Jos olisimme työläisinä Helsingissä, niin asia olisikin jo tykkänään toisin. Juuri niiden asioita sossut ajavat.


      • Ethän_mene_ansaan

        Lisäisin tuohon kommenttiisi vielä, että kautta aikain sdp on ollut myöskin rikkaiden ihmisten puolue. Demarit narraavat köyhiltä äänet ja ajavat rikkaiden etuja...tämä on totuus!


      • Jaapatijaa3

        Kyllä ihmetyttää että oda Kinnulan työntekijäammateissa olevista on kepuja tai kokoomuslaisia. Maata ei ole kuin kynsien alla ja työttömänä ollaan......ja äänestetään kepua...voi hyvät hyssykät että kinnulaiset on tyhmiä


    • Empätiiä

      Urpilainen sentään sai jotain aikaan ja hänen ollessaan Kinnula kehittyi. Nyt on kepun johdolla haluttu massatyöttömyys, kunta kohta konkurssissa, kunta menettää 4 prosenntia väestöstään vuodessa eli eniten Suomessa suhteutettuna väkilukuun. Investoinnit ja ideat hukassa.

    • Joojooj

      Samaa mieltä. Urpilaisen lähdettyä koko Kinnulan kehitys romahti

      • kerrohan.nyt

        Sano edes yks sellainen asia jota Urpilainen kehitti Kinnulassa ja kun ko. herra irtisanottiin, niin kehitys romahti. Mikähän mahtaa olla sellainen asia???


      • 1917
        kerrohan.nyt kirjoitti:

        Sano edes yks sellainen asia jota Urpilainen kehitti Kinnulassa ja kun ko. herra irtisanottiin, niin kehitys romahti. Mikähän mahtaa olla sellainen asia???

        Työttömyys nousi 20% välittömästi ja on pysynyt korkealla. Peuhan aikana oli noin 11% ja ihmisillä hyvä fiilis. Kateus ja kinnusten pirullisuus tuli hyvin esille. Nyt annettiin anteeks eräälle firmalle yli 300 000 erkkua mutta möykyn pojat maksavat velekoja vielä pitkään. Tasaarvo laki ei toimi kinnulassa. Peuhaa syytettiin vuokrien anteeksiannosta ja pantiin sen höykällä pois. Nyt poispanijat tekevät sitä samaa. Oliskohan eräällä kokoomuslaisella omalehmä ojassa ei jäävää itseään päätöksissä?


      • näin.oli.kinnulassa

        Niimpä niin... Nyt ne Jutta tytön ja Jyrki pojan todella kehnon hallituksen tekoset alkavat näkyä maaseutuelämässä. Kohta alkaa taas nousu kun nykyhallituksen toimet alkavat purra.

        Silloin kun Peuha oli Kinnulan johdossa valtion velkarahalla tekohengitettiin kuntia ja keksimällä keksittiin mitä turhanpäiväisempiäkin työpajoja ym. työpaikkoja. Kieltämättä olihan siinä hyviäkin puolia... ainakin joidenkin oma suku työllistyi. Eihän näin voi loputtomiin jatkua, että avannosta toiseen kannetaan vettä. Mistä niille turhanpäiväisille työpaikoille löytyy pidemmänpäälle maksumiehet?

        Valtion syömiseen käyttämä velka kasvoi hurjaa vauhtia edellisen hallituksen aikana jota nykyinen hallitus yrittää pysäyttää. Se on ikävä että kun nykyinen hallitus joutuu tekemään niitä epämukavalta tuntuvia leikkauksia saadakseen maan asiat kuntoon.


    • Sdpvoittoon

      Saattepa nähä. Urpilaisen johdolla SDP ottaa rökäle voiton kuntavaaleissa

    • Kuukoo

      Empä tiiää niin rökälevoitosta mutta kuus männöö demareilta läpi. Urpilaisesta äänikuningas

    • Ihmettelijä3

      Taes se Peuha voittoo kaikki ottelusa kuntoo vastaan ja rahhoo 120 000 euroo. Ei se ihän tyhmä oo ku koko valtuustoo turpii koko ajan antaa

      • Isontalon_Antin_poika

        No rähistä osaa jokainen siihen ei paljon järkee tarvita. Se joka toimii voimia kokoavalla tavalla on voittaja. Sellaiseen Peuhalla ei ole kykyjä. Valtuustohan se peuhalle turpiin antoi kun potki turhanpäiväisen ukon pellolle.


    • Miettikäähän.vähän

      Kylläpäs täällä Peuhaa ylistetään...mistähän syystä? Pohdiskellaanpa vähän asiaa. Peuha teki Kinnulan kunnalle niin suurta hallaa kunnanjohtajana ollessaan ja myöhemmillä valituksillaan...tässä näette nyt tilanteen. Joka ikisessä kokoukusessa khallituksen on pitänyt laatia vastine hallinto-oikeudelle. Mitä turhanpäiväisistä asioista valittaminen on maksanut kunnalle? Kaiken hyvän lisäksi niillä Peuhan valituksilla kun ei ole saatu mitään aikaan. Suurimman osan hallinto-oikeus on kumonnut. Voisin kuvitella, että hallinto-oikeudessa on hauskaa riittänyt Peuhan valituskirjelmiä lukiessa... Missä on miehen moraali kysyn minä vaan? Ja nyt kehtaakin olla tyrkyllä valtuustoon-voi hyvä tavaton sentään. Voin sanoa, että joka peuhalle äänensä antaa niin täytyy siellä olla sahajauhoja päässä. Kinnula on aina ollut Suomen keskustalaisin kunta ja tulee sitä olemaankin. Kinnula on maaseutupitäjä ja kukaan/ mikään muu puolue ei valitettavasti aja meidän kuntamme asioita kuin keskusta.

    • vinkiks.voan

      Onkohan Kinnulan valittajilta loppunu rahat? Ajattelin vaan kun hallintovalitus maksaa 250 euroa, niin se kyllä karsii kiusantekijät pois valitusten teosta. Ei niillä erorahoilla kovin kauan valiteta. Kannattais varmaan alkaa voivottelemaan, kun sehän on ilmaista.

      • kallista.kiusoittelua

      • Sdpkannattaja

        Vai ajaa Kepukat pinen ihmisen asiaa. Parempaa vitsiä en ole kuulutkaan. Kepujohtoinen hallitus on ottanut eläkeläisiltä ja köyhiltä pois minkä on kerennyt. Kelan omavadtuu on nostettu 25 euroon pet suu ta, lääkkeisiin omavastuu, eläkeikää nostetty, työttömyyskorvaiksia supistettu ja kaiken huippuna Berneri ja Sopilän yrityämä kilometrimaksu autoille.


    • Kaikkeasekeputekee

      Urpilaista ei muuten erotettu. Yritettiin toki kaksi eri kertaa. Aina valtuusto hävisi. Ei ollut perusteita. Itse Urpilainen erosi päästyään eläkkeelle ja sai vielä kunnalta sievoisen summan korvauksena valtuuston tekemistä vääryyksistä häntä kohtaan.

      • haisevat_hörönaurut

        Jokainen kunnallista päätöksentekoa Kinnulassa seurannut tietää, mikä on todenperä Urpilaisen erottamista koskevassa asiassa. Urpilainen sai valtuustolta potkut ja se on totuus.

        Mutta jos se sinun ja jonkun muunkin demarin elämää helpottaa, niin sovitaan että Urpilainen lähti Kinnulan kunnasta eläkkeelle esittämälläsi tavalla...heh, heh...


    • Kaikkeasekeputekee

      Tutustuppa kunnalliseen päätöksen tekoon ja hallinto-oikeuden päätöstekstiin ennen kuin puhut pehmosia. Valtuusto menetteli lainvastaisesti yrittäessään irtisanoa Urpilaista. Valtuuston laittomuuksista johtuen kunta korvasi Urpilaiselke 120 000 euroa, jonka jälkeen Urpilainen irtisanoi itse itsensä saatuaan eläkepäätöksen. Ei pidä puhua totuuden vastaisesti edes netissä. Voi joutua vastaamaan sanoistaan ja se tuppaa käymään kalliiksi.

      • muistinkooikein

        Muistaakseni ensimäinen kvalt kokous ei ollut laillinen erään kokoukseen kutsutun varajäsenen suhteen, joten erottamispäätös kumoutui. Toinen ko. kvalt kokouksista keskeytettiin alkumetreillä, jonka asialistalla erottamisasia oli, koska eräs valtuutettu ilmoitti että hän ei ollut saanut kutsua kvalt kokoukseen. Kolmannella kerralla keskuskoulun juhlasalissa pidetyssä kokouksessa kvalt erotti kj:n lainvoimaisella päätöksellä. Korjatkaa joku, jos muistan väärin. Näin muistelen, että erottaminen olisi edennyt.
        Sattuuhan näitä inhimillisiä erehdyksiä. Samapa tuo minulle on kuinka päätökset ovat menneet ja millaisia päätöksiä siellä on tehty, mutta en malta olla kirjoittamatta tahän kun muistanen tai ainakin oletan muistavani että näin olisi tapahtunut. Löytyyhän ne päätökset toki pöytäkirjoista ja voi vielä tarkistaakin etten puhunut puppua.


    • Näenseoh

      Urpilainen männöö eänikuninkoana läp vadtuustossa ja vettää viis muuta temaria petässään. On se voan kova ukko. Kepulaisilla on kuulemma kylymä rinki alareijän kohalla ja vetelän housussa. Vanhainkottiin on kuulemma palakattu lisseä hoitajia ku kepulaisia oh alakannu ravvoomaan siellä yhtenään vaipanvaihossa.

    • On tämä Urpilainen melkoinen PELLE! Loikkari pahimmasta päästä. Liittyi Kepuun hakiessaan kunnanjohtajaksi. Repi jäsenkirjansa kun sai potkut perseelleen! Mutta Juha , ja hänen sukunsa ovat aina olleet demareita, piti vaan nuolla kepun perää välillä!

    • Baikkal

      Suomessa voi vielä vaihtaa puoluetta jos haluaa.Onneksi Urpilainen tuli järkiinsä ja vaihtoi petturipuolueesta pois.Nyt voi olla ehdokkaana omana itsenään.Tosin sossuissakin on rikostaustaista porukkaa ehdokkaana.

      • voi.voi.voi.voi

        Ketä rikollisia siellä sossuissa on? Olis hyvä tietää, ettei vahingossa tulis antaneeksi ääntä rötöstelijöille?


    • 1917

      Tiedät kyllä, kunhan voimistelet. Anna äänesi Peuhalle niin ei mene hukkaan.

      • naurattaapi

        Peuhalla on niin heikko asiantuntemus, että en äänestä häntä. Kaksi viimeistä kirjoitusta oli suorastaan ala-arvoisia. Ei sitä pitäis lehtiin kirjoitella sellaisista asioista joista mies ei ymmärrä yhtäkäs mitään!


    • osaavin.jatkaa

      Peuha ei pysty valtuuston puheenjohtajan kanssa keskustelemaan laala-alaisesti elinkeinoelämään ja työllisyyden hoitoon liittyvistä pienten kuntien ongelmista. Eihän Peuhalla ole kokemusta oman yrityksen pyörittämisestä siinä laajuudessa kuin mitä esim. Pelkosella. On suotta Peuhan haukkua Pelkosen johtamaa kunnanvaltuustoa, koska puheenjohtajaa vaihtaen tämä kinnulan tilanne tuskin korjaantuisi. Minä äänestän Pelkosta ja hän tulee olemaan Kinnulan kuntavaalien äänikuningas vm. 2017. Kehoitan muidenkin, mm. entisiä Ihannin kannattajia äänestämään Pelkosta.

      • Kuukoo

        Vai ei Peuhalla näkemystä yritystoiminnasta. Ollunna elinkeinojohtajana ja toimitusjohtajana. On se kova ammattilainen. Eipä oo poikasista vastusta


      • keskustaa.keskustaa
        Kuukoo kirjoitti:

        Vai ei Peuhalla näkemystä yritystoiminnasta. Ollunna elinkeinojohtajana ja toimitusjohtajana. On se kova ammattilainen. Eipä oo poikasista vastusta

        Miten se Peuha ku ei sillä riitä paukut. Markku on lakia tietävä kaupanvahvistaja ja Peuha kuulemma eläkeläinen. Sannoohan tuon järkiki ketä eänestettään


    • Kaupanvahvistaja

      Vai oikei on Markku kaupanvahvista. Vahvistaa nimikirjoutukset oikeaksi. Siinä se on kaupanvahvistajan homma

      • näin.sanottiin

        Joku kerto että siinä pittää olla aika pitkälle lakia tietävä ja lukenu mies ennen ku kaupanvahvistajan arvo ja oikeuvet annetaan. Pittääkö olla peräti melekein tuomaris mies


      • halpaa.ja.yksinkertaista
        näin.sanottiin kirjoitti:

        Joku kerto että siinä pittää olla aika pitkälle lakia tietävä ja lukenu mies ennen ku kaupanvahvistajan arvo ja oikeuvet annetaan. Pittääkö olla peräti melekein tuomaris mies

        Höpö, höpö...täyttä roskaa täällä kirjoitellaan kaupanvahvistajista. Kaupanvahvistaja menetti merkityksensä oikeastaan täysin, kiinteistökauppaa koskevan Maakaaren lainmuutosten tultua voimaan 1.11.2013. Kaikki kiinteistön luovutukset, esisopimukset, ym. ym. voidaan tehdä sähköisesti esim. kirjautumalla TUPAS-tunnistautuminen (=pankkitunnukset) tai mobilivarmenteella (kännykkä) maanmittauslaitoksen sivuille. https://www.kiinteistoasiat.fi/
        Itse lopetin kaupanvahvistajan hommat reilut 3 vuotta sitten kun niille ei ole enää sivistyneessä nykymaailmassa käyttöä. Tietysti jos ei jollain ole nettiä, niin se on sitten eri asia.


    • Sikiä

      Peuha oli ylivoimainen ääniharava vaaleissa,joten pulinat pois.

      • Kiitos.Sergeille

        Peuha sai muistaakseni 2 tai 3 ääntä enemmän kuin Markku. Mikä ylivoimainen ääniharava se Peuha sitten oli- EI MIKKÄÄN! Kepulaiset pyörittää kunnan asioita niinku tahtovat ja Peuha seuraa H.Moilasena sivusta suurin silmin.... heh, heh, heh!


    • Sikiä

      Peuha pitää Muholan vauhkoja kontrollissa se tässä on kyseessä. On kokemusta elinkeinosta ja yrityksistä ja hyvä neuvottelja uusien yritysten saamiseksi Kinnulaan.

      • Törötiina

        Mitä hyvveä Peuha on soanu Kinnulaa aikaseks? Luolikoita on ostanna kunnalle kalliilla hinnalla kunnalle ja nytköhä alakaa myömää rantoja halavalla...soa nähä.


      • Anonyymi
        Törötiina kirjoitti:

        Mitä hyvveä Peuha on soanu Kinnulaa aikaseks? Luolikoita on ostanna kunnalle kalliilla hinnalla kunnalle ja nytköhä alakaa myömää rantoja halavalla...soa nähä.

        Sossujen Peuhako se myy kaikki kinnulan maaomaisuuden kepuille?


    • exVeronmaksaja

      Nykyinen(Pekka Kanervio) ei ole, vaan älykäs rikollinen.

      Jahtaa jopa lapsia, koululaisia säälimättömästi pinnan alla. Totuus kuitenkin tulee pian julki joten palkankorotus yms. rahasiirrot piti tehdä pikaisesti

      En enää maksa veroja kys kuntaa, sillä raha menee rikollisille.

    • Anonyymi

      Kanervio sai vakavimman huomautuksen aluehallintovirastola. Poliisi tutkii hamekangastehailian toimia.

      Tohtodis poika kanervio lähetettiin pikaisesti karstulaan. Onnea karstula, kassa kohta tyhjä;)

    • Anonyymi

      Nikkiä on vielä pahempi. Kannattaa aina nauhoittaa keskustelut hänen kanssaan salaa. Näin poliisi neuvoi.

      Jäisi nilkki joskus kiinni rötöksistään!

      • Anonyymi

        mitäs se on mennyt tekemään?


      • Anonyymi

        Onko tuo "Nilkki" vai "Nilikki" Kinnulan kunnanjohtajan kylttinimi?


    • Anonyymi

      Nikilä saattaa yrittää kieltää nauhoityamisen, mutta siitä ei kannata poliisin mukaan välittää. Salaa kannattaa nauhoitella tulevaa rikostutkintaa varten!

    • Anonyymi

      No hei, kyseessä on Kinnula! Lessut panneet serkkuja sekä siskoja vuosisatojen ajan, mitä voi odottaa?

      • Anonyymi

        No eihän esim. Pekkarinen näytä yhtään sukurutsan tulokselta, eikös tuollaki juntilla oo juuret Kinnulassa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe