Good race but bad trip

Täyttäravia

Kun nyt Viro kuvittelee, että jos maa pakataan täyteen tankkeja, hotdogin oloisia sotilaita, ammuksia, muutama muu ajoneuvo ja huonosti eestiä puhuva sotilasneuvonantaja niin maa on turvassa. Harhaa ja itsepetosta. Hankkikaa edes riittävästi ydinaseita Toompeanmäelle, eikä sittenkään sitä turvaa tule jos sitä ei oikeasti ansaitse. Elämme varsin mielenkiintoisia aikoja. Itse panen roponi Butin-hevoselle.

5

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realismia_kehiin

      Tulevaisuuden skenaario tulee olemaan seuraavanlainen: Joskus viiden vuoden sisällä Viron uhittelu Venäjää vastaan alkaa tuottaa tulosta ja Venäjä päättää ottaa haltuun itselleen tuon parasiittimaan, joka kuuluu kulttuurisesti ja historiallisesti Venäjään.

      Aluksi maassa olevat pari amerikkalaiskomppaniaa poistuvat "toistaiseksi" maasta johonkin turvalliseen länsi-Euroopan tukikohtaan. Samoin NATOn ilmavalvonta lopettaa toimintansa "toistaiseksi", kunnes tarkemmat selvitykset tilanteesta ja Venäjän aikeista varmistetaan.

      Tässä vaiheessa Venäjän erikoisjoukot valtaavat Viron viikossa ja kärräävät virolaiset poliitikot Siperiaan. YK ja NATO uhkaavat tietysti Venäjää sotilaallisella voimankäytöllä ja taloudellisilla pakotteilla, mutta uhkailuksi se jääkin. NATOn poistuttua Virosta, se ei enää sinne palaa ja Viro jätetään yksin -Viro uhrataan jotta suursodalta vältyttäisiin. Tässä valossa virolaisten kannattaisi pitää matalaa profiilia ja olla nöyränä, kuten noin mitättömän maan kuuluukin.

    • laidoner

      Vieläkään ei osaa itse hoitaa edes puolustusta.

      • viro_eu

        Mitä niillä on, 1300 sotilasta? Niistä suurin osa vironvenäläisiä joilla on huima motivaatio sen jälkeen kun virolaiset ovat kohdelleet heitä kuin saastaa.

        Entä jos EU päättää muodostaa sotilaallisen liiton, silloin Naton pitäisi väistyä koska kahta liittoa ei voi olla. Ilves joka on räksyttänyt viime aikoina Ruotsin heikosta armeijasta saa ihan omakohtaisesti kokea miten vahva armeija Virolla on.

        Historia toistaisi itseään. Virohan jakeli ohjeita Suomelle ja haukkui Suomea julkisesti typeryydestä koska Suomi ei älynnyt allekirjoittaa mainiota yhteistyösopparia Neuvostoliiton kanssa, virolaiset kun älykkäinä juoksivat onnesta soikeana allekirjoittamaan sopparin.

        Sama kuvio ja samaa laulua laulavat tänä päivänä Suomen tyhmyydestä kun ei älyä liittyä Natoon. Jos Nato päättää irtisanoa sopimuksen luulisi virolaisten nöyrtyvän. Kun eivät suostu myöntämään omaa historiaansa vaan pitäytyvät stoorissa missä Neuvostoliitto valtasi Viron ilman virolaisten suostumusta niin ei ole ihme jos saavat saman kokemuksen uudestaan kunnes oppivat läksynsä.

        Suomi ei ole nukkunut Ruususen unta:

        https://www.youtube.com/watch?v=-8SUlX44IMc


      • Nukeman

        No niin, nukea käytetään jos tarvitaan. Jos Ilves ei vieläkään ymmärrä niin sääliksi käy pientä Nato-kansaa. Kuka teitä suojelee?


      • eevarttia
        Nukeman kirjoitti:

        No niin, nukea käytetään jos tarvitaan. Jos Ilves ei vieläkään ymmärrä niin sääliksi käy pientä Nato-kansaa. Kuka teitä suojelee?

        Ilves ei saa estettyä edes sitä horopersettä käymässä vieraissa, mutta eipä tuo sama tunnu onnistuvan Ratialtakaan. Virossa taitaa ukot ja akat porata kaikkea mikä liikkuu, ilmankos sukupuolitaudit rehottaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe