Good race but bad trip

Täyttäravia

Kun nyt Viro kuvittelee, että jos maa pakataan täyteen tankkeja, hotdogin oloisia sotilaita, ammuksia, muutama muu ajoneuvo ja huonosti eestiä puhuva sotilasneuvonantaja niin maa on turvassa. Harhaa ja itsepetosta. Hankkikaa edes riittävästi ydinaseita Toompeanmäelle, eikä sittenkään sitä turvaa tule jos sitä ei oikeasti ansaitse. Elämme varsin mielenkiintoisia aikoja. Itse panen roponi Butin-hevoselle.

5

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realismia_kehiin

      Tulevaisuuden skenaario tulee olemaan seuraavanlainen: Joskus viiden vuoden sisällä Viron uhittelu Venäjää vastaan alkaa tuottaa tulosta ja Venäjä päättää ottaa haltuun itselleen tuon parasiittimaan, joka kuuluu kulttuurisesti ja historiallisesti Venäjään.

      Aluksi maassa olevat pari amerikkalaiskomppaniaa poistuvat "toistaiseksi" maasta johonkin turvalliseen länsi-Euroopan tukikohtaan. Samoin NATOn ilmavalvonta lopettaa toimintansa "toistaiseksi", kunnes tarkemmat selvitykset tilanteesta ja Venäjän aikeista varmistetaan.

      Tässä vaiheessa Venäjän erikoisjoukot valtaavat Viron viikossa ja kärräävät virolaiset poliitikot Siperiaan. YK ja NATO uhkaavat tietysti Venäjää sotilaallisella voimankäytöllä ja taloudellisilla pakotteilla, mutta uhkailuksi se jääkin. NATOn poistuttua Virosta, se ei enää sinne palaa ja Viro jätetään yksin -Viro uhrataan jotta suursodalta vältyttäisiin. Tässä valossa virolaisten kannattaisi pitää matalaa profiilia ja olla nöyränä, kuten noin mitättömän maan kuuluukin.

    • laidoner

      Vieläkään ei osaa itse hoitaa edes puolustusta.

      • viro_eu

        Mitä niillä on, 1300 sotilasta? Niistä suurin osa vironvenäläisiä joilla on huima motivaatio sen jälkeen kun virolaiset ovat kohdelleet heitä kuin saastaa.

        Entä jos EU päättää muodostaa sotilaallisen liiton, silloin Naton pitäisi väistyä koska kahta liittoa ei voi olla. Ilves joka on räksyttänyt viime aikoina Ruotsin heikosta armeijasta saa ihan omakohtaisesti kokea miten vahva armeija Virolla on.

        Historia toistaisi itseään. Virohan jakeli ohjeita Suomelle ja haukkui Suomea julkisesti typeryydestä koska Suomi ei älynnyt allekirjoittaa mainiota yhteistyösopparia Neuvostoliiton kanssa, virolaiset kun älykkäinä juoksivat onnesta soikeana allekirjoittamaan sopparin.

        Sama kuvio ja samaa laulua laulavat tänä päivänä Suomen tyhmyydestä kun ei älyä liittyä Natoon. Jos Nato päättää irtisanoa sopimuksen luulisi virolaisten nöyrtyvän. Kun eivät suostu myöntämään omaa historiaansa vaan pitäytyvät stoorissa missä Neuvostoliitto valtasi Viron ilman virolaisten suostumusta niin ei ole ihme jos saavat saman kokemuksen uudestaan kunnes oppivat läksynsä.

        Suomi ei ole nukkunut Ruususen unta:

        https://www.youtube.com/watch?v=-8SUlX44IMc


      • Nukeman

        No niin, nukea käytetään jos tarvitaan. Jos Ilves ei vieläkään ymmärrä niin sääliksi käy pientä Nato-kansaa. Kuka teitä suojelee?


      • eevarttia
        Nukeman kirjoitti:

        No niin, nukea käytetään jos tarvitaan. Jos Ilves ei vieläkään ymmärrä niin sääliksi käy pientä Nato-kansaa. Kuka teitä suojelee?

        Ilves ei saa estettyä edes sitä horopersettä käymässä vieraissa, mutta eipä tuo sama tunnu onnistuvan Ratialtakaan. Virossa taitaa ukot ja akat porata kaikkea mikä liikkuu, ilmankos sukupuolitaudit rehottaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe