Teneriffalla varkaita???

matkaaaaja

Olemme lähdössä ensimmäistä kertaa Teneriffalle Los Cristianokseen ja olen nyt kuullut että usealle on käynyt niin että hotellihuoneesta on varastettu tavaraa.. Vaikka on vartioitu hotelli niin silti on viety tavaroita ja jopa niin röyhkeitä, että yöllä tulevat huoneeseen kun lomailija nukkuu.
Pelottaa lähteä lasten kanssa tälläiselle matkalle jos vartioidussa hotellissakin voi tapahtua tälläistä.. Meidän hotelli on vartioitu ja ikävintä on se että huoneemme on maantasalla, joten sinne on helppo murtautua. Uskaltaako huoneeseen jättää mitään ja pitääkö yötkin nukkua rahapussi, kamera ja puhelin tyynyn alla?
Onko kellään kokemuksia tästä, onko isokin ongelma saarella?

24

1181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkailija_67

      Ne arvotavarat on syytä pitää kassakaapissa (voukra n. 15 euroa/vk); Ei ne varkaudet kovin yleisiä ole, mutta tämä vaan ihan kaiken varalta.

    • 9545444

      Kannattaa laittaa rahat ja muu arvokas tallelokeroon. Arvokorut ym. kotiin. Ulko-oven eteen on hyvä laittaa tuoli ja esim. kattila ihan tuolin reunalle, jos ovi aukeaa sisäänpäin. Siihen ääneen kyllä herää, jos tunkeilija yrittää yöllä huoneistoon. Palasimme juuri Los Cristianoksesta, eikä missään vaiheessa tullut turvaton olo hotellissa eikä muuallakaan. Terve maalaisjärki mukaan ja hyvää matkaa!!

    • Matkailijaxy

      Olen nyt muutaman vuoden aikana ollut neljästi Los Cristianosissa ja nyt Puerto Ricossa. Ei mitään ongelnia. Mutta olen kyllä vuokrannut tallelokeron, jonne passi, lentoliput ja rahavaranto. Vain päivän tarpeet lompsaan. Hotellit ovat ollet isoja hotelleja. Tiedän ainakin joltakin matkalta, että hotellin kulmilla (los Crist) oli ollut ryöstöyritys illalla. Mutta ei itse hotellissa.

      • Reissaajat

        Juuri noin, kuten "Matkailijaxy" järkevästi neuvoo. Sama oli käytäntö meilläkin ollessamme hiljattain Puerto de la Cruzissa 5 vkoa, ekalla Teneriffan reissulla. Opas varoitteli varkaista, mutta mitään siihen viittaavaa emme havainneet. Paikalliset olivat erittäin ystävällisiä ja rehellisiä, kohteesta jäi hyvä mieli. :):)

        Siis sama varovaisuus kuin Suomessakin riittää. Yksin ei illalla/yöllä kannata kenenkään kuljeksia missään.
        Oikein hyvää matkaa !!!


    • tuohtaataskussa

      Suurimmat huijarit ja varkaat teneriffalla ovat lomaosakekauppiaat.Pysykää niistä kaukana.

    • VuosienKokemus

      Suurimmat huijarit ja varkaat löytyy Suomen hallituksesta.

      • huijarihaavisto

        Nimimerkki "VuosienKokemus" on oikeassa. Muistakaa näinä ilmastonmuutosvouhotuksissa Pekka Haavisto. Muka pääministeriainesta. No onhan hän kunnostautunut valtion omaisuuden hävittämisessä erinomaisen hyvin. Katsokaa vaan sähkönsiirtohintojanne!!!
        Haavisto oli pääjehu kun ulkomaiset riistokapitalistit veivät sähköjohdot.


    • Sk65

      Ei ole kyllä kukaan varastanut mitään Los Cristianoksessa eikä Play de las Americansissa. Kannattaa vuokrata tallelokero eikä jättää arvotavaroita pöydille silloin kun ei ole paikalla

    • Tarkkana_oltava

      Älkää nyt hyvät ihmiset jankuttako niistä tallelokerosta. Ei ne ole 100%. Itsellä kun unohtui numerokoodi niin siivooja avasi kaappini 5 sekunnissa, ja tämä tapahtui Los Gristianosissa maaliskuussa 2019. Respasta siivooja sai puhelimella ohjeet.
      Onneksi meiltä ei mitään hävinnyt kassakaapista, mutta jos respa ja siivooja vetää yhtäköyttä niin sieltähän voisi 50-100€ lähteä olmille teille, etkä millän pysty todistamaan kun ei ole murtojälkiä.

      • BuenViaje

        Miksiköhän meiltä ei ole koskaan varastettu mitään? Kymmeniä maita koluttu ja tallelokero otettu joka reissulla. Myös Teneriffalla useita kertoja lomailtu.
        Tervettä maalaisjärkeä ja vähemmän alkoholia = Hyvää matkaa!


      • aulianneli

        Hola ei ole minultakaan viety ja käyn Las Palmasissa jokavuosi,itsestä se on kiinni.


    • calima

      Tenellä paljon varkaita, mutta pahinta oli tänä talvena calima (afrikan hiekkapöly) . Oli jatkuvasti terveydelle vaaralliset lukemat. Vanhuksilla paljon ongelmia sen takia.

      • BuenViaje

        Jonkinverran taskuvarkaita on Teneriffallakin. Ei kuitenkaan mitään suurkaupunkeihin, esim. Madrid verrattavaa. Reppujen kanssa tarkkana. Tärkeimmät jutut ja isommat rahat safetyboksissa ja pää suht selvänä niin hyvin menee.

        Calimatalvi on ollut monelle ongelma.
        Meitä ei ole haitannut, vaan ollaan täysillä nautittu lämmöstä :)


    • yskitys

      Kovin oli saarilla calimaa tällä kaudella. Etenkin teneriffalla. Pitää astmaisten miettiä kannattaako mennä koko saarille.

    • ilimastoa

      Luin yhtä blogia ja kyllä oli vaikeuksia Teneriffalle caliman takia. Lukemat oli usein vaarallisella tasolla ja ihmisiä kehoitettiin olemaan sisätiloissa. Onkohan tämäkin ilmastonmuutosta.

    • telinetaituri

      Thaimaaseen vaan, ei ole calimoita!

    • Kriminaali

      Teneriffalla ja Grankanarialla on ainakin muutaman kerran ollut varas. Käyn noilla saarilla kerran vuodessa. Pöllin kakarana lähikaupasta suklaapatukan. Kärähdin ja mutsi vei minut kauppiaan luo ja jouduin puhutteluun. Jouduin palauttamaan sen patukan. Myöhemmin olen varastanut kännipäissäni Tallinnan risteilyllä kaljalasin, kun se löytyi hyttini vierestä käytävältä. Semmoisen tulppaanin mallisen. Se on näköjään vieläkin tuossa keittiön vitriinikaapissa. Eli olen aika saatanan paatunut varas. Ja käyn Teneriffalla.

      • ex.criminal

        Moi! Kyllä sä jo olet saanut anteeksi nuo pöllimisesi. Mäkin kävin kakruna omppuvarkaissa ja mun vanhemmat käski käydä pyytämässä anteeksi. Sovintoon päästiin ja sain laatikollisen omenoita kaupanpäälle.

        Asun Tenellä PuertoC:ssa. Täällä multa on pöllitty repusta 2× lukulasit. Ne oli kiinalaisesta kaupasta, joten tappio yht. n.5 euroa. Rosvoja on siinä kun tullaan Taoron mäkeä alas Belairille , on tietysti
        muuallakin.
        Kantsii olla tarkkana kuin porkkana.


      • Anonyymi

        Ootko aatellu palauttaa sen kaljalasin? Se on kuitenkin laivayhtiön omaisuutta ja maksaajan sekin ostaa uusi tilalle. Vai ajattelitko muiden asiakkaiden juovan jatkossa pahvimukista oluensa?


    • Anonyymi

      Missä kaikki asia kirjottajat ja sisällön tuottajat. Onko eläke psppa taas haukkunut kaikki ja he ovat jättäneet asia kirjoittamisen ja sisällön tuottamisen palstalla.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2894
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      539
      2755
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1887
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1704
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1362
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1154
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe