Kummitus kodissamme?

Autsista

Hei vaan. Halusin kirjoittaa asiasta joka on vaivannut mieltäni jo vuosia mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä tänne.

Keväällä 2011 meillä tapahtui kodissamme tällainen juttu.
Vaimoni sai juuri nukutettua pienen vauvamme, tyttömme oli silloin n.puolivuotias. Hän lähti käymään lähikaupassa mutkan hakeakseen maitoa yms.

Vaimo poistui keittiön takaovelta josta oli suora näköyhteys olohuoneeseen jossa minä ja vanhempi lapsistamme katselimme tv:tä. Noin puoli minuuttia sen jälkeen kun vaimo oli lähtenyt ulos kuului ilmiselviä askeleita jotka menivät keittiöstä eteisen kautta ulkoovea kohti. Askeleet kuulostivat sukkasillaan kävelevän "henkilön" askeleilta. Lapsemme hieman säikähti tätä asiaa ja itselläkin oli hieman karvat pystyssä.

Siitä n.1 kk eteenpäin vaimoni lähti kylvettämään vauvaamme. Hetken päästä kuului armoton lasin kilinä ja avunhuutoja. Menin katsomaan ja kylpyhuoneen kattoplafondi oli tipahtanut alas ja mennyt n.2 cm päästä lapsemme päätä. Olin vaihtanut kylpyhuoneen palaneen lampun tilalle uuden n. 2 vkoa aiemmin ja muistan kyllä että laitoin plafondin huolellisesti paikalleen.

Taas n. 1 kk eteenpäin vaimoni näki takapihallamme "päättömän" mieshenkilön, ruumiinrakenteesta päätellen. Tämä tapaus oli kumartunut takapihaamme rajoittuvien puiden taakse ja välillä aina vaihtanut paikkaa. Vaimo pitää vieläkin kiinni siitä että sellainen siellä oli, päätön mies josta näkyi vain alaruumis. Hetken epäilin vaimoni mielenterveyden tilaa mutta lähdin katsomaan, mutta mitään ei näkynyt. Oli vielä valoisaa ja lumet juuri sulaneet.

Noin vuosi eteenpäin (taas keväällä) keittiöömme takaoveen koputettiin kaksi kertaa. Samalla viikolla mummoni ja vaimoni työtoveri kuolivat.

Onko talossamme demoni vai mikä mahtaa olla selitys näihin kaikkiin?

Ja ps. olemme aivan täyspäinen, työssäkäyvä lapsiperhe.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suojeleeko

      Vaikuttaa siltä että joku henki siellä liikkuu.Onko talo teidän rakentama,vai onko siinä asunut muita ennen teitä?Yleensä henget jotka tulevat kotiin ovat hyviä ja on normaalia että käyvät katsomassa että kaikki on hyvin ja suojelevat.Meillä kävi oma isäni kävelemässä,loppui äänet kun poikani kohtasi hänet ja jutteli hänen kanssaan.Ja samalla opimme tietämään kuka meitä suojelee.Yrittäkää ajatella kuka edesmennyt henkilö voisi olla.Jos on pelottavaa,pyytäkää että tämä henki saisi rauhan ja ettei tulisi enää kotiinne.

      • Autsista

        Kiitos kun vastasit. Talo ei ole meidän rakentama, on rakennettu yli 40v sitte ja olemme nelikymppisiä. Olemme kolmannet asukkaat talossa.

        Talomme takapihan läpi on mennyt vanha kävelypolku kaupunkiin joskus vielä ehkä 50-luvulla ja olemme miettineet että onko "henki" niitä peruja? Uskomme henkiin ja henkimaailmaan jollain lailla kumpikin.

        Talomme rakentaja ja ensimmäinen omistaja joka luopui talosta uudelle asukkaalle 90-luvulla kuoli hiljattain joten sekin herätti tietyt epäilykset "alivuokralaisesta"...

        Muistui mieleen vielä hiippari joka kulki takapihallamme samana keväänä -11 yöaikaan ja sen kuulimme molemmat. Askeleet naskuivat lumisella pihalla. saattoi olla tietysti joku "fyysinen" henkilö, murtovaras yms.yms. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, lähti vain pois. Säikähti ehkä sitä kun aikamme kuunneltuamme sytytimme keittiöön valot...Virhe????


      • Autsista

        Sellainen juolahti mieleen että minkälainen tapaus tämä poikasi ja isäsi kohtaaminen oli? Oliko pelottava? Ja jos sen jälkeen ei ole ilmestynyt, miksei?
        Kuoliko isäsi traagisesti vai "kevyemmin"? Anteeksi sanamuoto?
        Oletko paljonkin henkimaailmaan liittyvien asioiden kanssa tekemisissä?


    • suojelee

      Tämä isäni ja poikani välinen juttu tuokio oli ollut ihan mukava,isäni oli ollut saman näköinen kuin oli eläessään.Ei ollenkaan pelottava,Tottakai poikani oli jälkeen päin ajatellut ettei ole normaalia ja peloissaan että onko hänessä joku vika kun ukkinsa näki vaikka hän oli kuollut

      .Meni kuitenkin ohi kun sai kerrottua minulle ja puhuimme asiasta.Isäni kuoli ihan sydän sairauteen.Ei mitään trraagista.Kyllä meillä on aina tidostettu joka asunnossa missä on asuttu,että joku käy katsomassa,isäni ei tarvinnut enää näyttäytyä uudestaan koska saimme tietää kuka halusi auttaa meitä. .Mielestäni ei ole kuolemaa,elämä jatkuu vaikka ulkokuori haudataankin.Koko maailman kaikkeus on samaa energiaa.Ei tarvitse pelätä vaikka näettekin jonkun hahmon liikkuvan,entiset asukkaat siellä käy katsomassa että koti on kunnossa.Teillä myös on suojelusenkelit suojaamassa teitä.Lähettäkää toivomus heille mitä elämältä haluatte,tulette huomaamaan että niin myös tapahtuu ajan kans.Myös huolet voi kertoa pois mieltä painamasta.Kaikilla tapahtumilla on tarkoituksensa,ikävistäkin asioista oppii uutta ja se tuo tullessaan hyvää. En ole senkummemmin henk asioiden kanssa tekemisissä,enimmäkseen omakohtaisia kokemuksia ja on taipumus saada tietoa tulevasta ennenkuin se tapahtuu.

    • Spiritworld

      Hei!
      Veikkaisin, että joku entisistä asukkaista on kuollut talossa ja henki/ energia on jäänyt taloon jumiin. Jos plafondi putosi läheltä lapsen päätä niin ei se suojelusenkeli ole ja sillä on jokin agenda.
      Suosittelen, että sytyttätte kynttilän ja käytte sen kanssa kaikki talon nurkat läpi aloittaen yhdestä nurkasta ja lopettavan samaan kohtaan, jotta ympyrä sulkeutuu. Toinen vaihtoehto on rempata talo, jolloin vanha energia poistuu vanhasta tilasta. Feng shuissa puhutaan energiasta tälläisissä tapauksissa ja suositellaan yleensä joko remonttia tai muuttoa täysin uuteen asuntoon.
      Toivottavasti tästä oli jotain apua.
      Vielä tuli mieleen, jos joku teistä kohtaa kuolleen sukulaisen unessa tai todellisuudessa niin älkää kutsuko talon sisälle.

    • HenkkaKlm

      Voit myös laittaa viestiä Esko Jalkanen - Luonnonvoimat -yhdistykselle, tai sitten hakea kirjastosta Jalkasen Kuntouttajan käsikirjan, josta voit tehdä rauhattomien vainajien auttamisen itse ohjeen mukaan. Jos kyseessä on vahvempi otus kuin rauhaton vainaja, niin sitten yhdistykselle.

    • Fluksii

      Meillä oli pienenä 25 v sitten kotonani rintamamiestalossa myös samantapaisia outoja juttuja. Itse näin ufomaisen sähköisen valoilmiönkin siellä keskellä yötä, mutta liian säännöllisen ja strukturoidun ollakseen luonnonilmiö ja isäni kuuli äänen mikä siitä lähti kun se kätosi räpsähtäen. Kerran oli myös koputus yläkerran sisäovessa jonka kuuli moni, mutta koputtajaa ei löydetty ja isäni sanoi ettei ketään ollut tullut yläkertaan. Kerran veljeni kanssa kuulimme kuinka alakerrassa välioven oven kahvaa käännettiin (vähän) ja vanhempamme eivät olleet kotona. Ajattelimme että joku kaveri tulee kylään. Ketään ei kuitenkaan ilmaantunut portaikkoon, mutta molemmat tunsimme asteittain kuinka siellä oli jotain. Molemmat vilkuilivat portaikkoon. Tunne siitä jostakin siirtyi käytävään ja tuli huoneeseen aivan viereeni. Se tuntui ikäänkuin paineena ja kihelmöintinä iholla, kuin sähkö, mutta myös erilaisia vaikutteita omaten. Kun aloimme puhua siitä se vetäytyi muutaman metrin ja puhuimme silloin jo avoimesti että joku siinä on ja saatoimme osoittaa sormella mihin se oli liikkunut. Se ei ollut pelottava enää siinä vaiheessa. Tulimme jostakin syystä molemmat siihen tulokseen että se oli pappamme joka oli kuollut ~4 vuotta ennen ja joka myös rakensi talon/taloa.

      Muihinkin ilmiöihin olemme törmänneet tuttavien kanssa luonnossa liikkuessamme, mutta en koskaan yksin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe