Lastensuojelun perhetyö tuhoaa perheitä

Alvariinsakyttäystä

Perhetyötä mainostataan virallisesti ja virheellisesti perheiden ongelmia ennaltaehkäisevänä avohuollon "tukena" . Tosiasiassa perhetyö on pääsääntöisesti kaikesta käyttökelpoisesta esim. kodinhoidollisesta avusta riisuttu, yleensä huostaanottoon tähtäävä lastensuojelun valvonnan ja mielivallan muoto.

Perhetyötä tarjotaan usein vasta siinä vaiheessa kun tulevasta huostaanotosta on jo päätetty. Perhetyöntekijä lähetetään kotiin pohjustamaan huostaa eli kerämään/ keksimään ja kirjaamaan perheestä sosiaalityöntekijän ennakko- oletusten mukaisia irtohavaintoja.

Asiakkaille ei yleensä anneta oikeutta lukea eikä korjata perhetyöntekijän kirjauksia, joita sitten käytetään "todisteina" hallinto- oikeudessa.

Perhetyö, joka voi olla koulutuspohjaltaan ja sisällöltään mitä hyvänsä muodostaakin vakavan oikeusturvariskin mille hyvänsä perheelle.
On käsittämätöntä, että tätä valvonnan muotoa markkinoidaan jo neuvolassakin "tukena" lapsiperheille. Perhetyön kohteeksi joutuvien kannattaakin nauhoittaa kaikki perhetyöntekijöiden kanssa käydyt keskustelut tarkoitushakuisen väärinkirjaamisen estämiseksi. Muutoin mitään puolustautumisen mahdollisuuksia vääriä syytteitä vastaan ei ole.
Ani Leikoniemen tapaus on yksi tunnetuimpia varoittavia esimerkkejä siitä, kuinka perhetyöntekijän valheelliset ja mustamaalaavat kirjaukset tuottavat laittoman ja turhan huostaanoton.

Hyvä keskusteluketju ihmisten perhetyö-kokemuksista:
http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=7161

4

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 888888888

      CIA agentit ovat tummalyhythiuksisia, hoikkia ja punanaamaisia, sillä he käyttävä päihteitä, jolla työn vaativuustasosta selvitään. Sellaisia agentteja kutsutaan myös MIB:eiksi. He toimivat ympäri maapalloa hyvin soluttautuneita ja tavallinen ihminen tuskin huomaa niitä, ellei ole oppinut tuntemaan heitä.

      Ukrainan kriisin aikana MIB:it aaltoina levisivät Eurooppaan. Samassa tehtiin monta ihmisoikeusrikkomus. Sodan aikana oikeutta ei kannata hakea, mutta rikottua perhettä on vaikea korjata.

      Militantyt vaikka kuinka ovat vahvoja, niin sortuvat painostamaan kansaa, viemällä heidän lapsiaan ja vaimojaa. Soda on aina alhaistakin alhaista touhua. En kannata. Viattomat kärsivät siitä, mitä huippupoliitikko päättää. Sota on kauhea.

      • Gigantti008

        Lääkärit piikittävät helposti jotakin muuta kuin rokotteeseen kuuluu. Uskon, että käskyt tulevat Usasta ja leviävät maailmalle, milloin testataan uusia lääkkeitä, osasia, käytäntöjä ym. Niitä testataan tavallisilla ihmisillä.

        Lääkkeet, huumeet muuttavat ihmistä toisenlaiseksi, mutta loppupelissä, uskon, että mikään kemia pysty voittaa ihmisyyttä! Rakkaus on tärkeintä, eikä mikään muu.

        Uusi pelottava teknologia, joka saavuttaa Suomea - mikrokoneet-, vakoojat, jotka pääsevät kaikkialle vievät kaiken yksityisyyden. Voit rakastella ja huoneessa on kamera tallentamassa sitä, mitä teet. Siksi Selfiet ovat tulleet. Kansa näyttää pillunsa ja kullinsa, jotta viranomainen tietää, että muuta ei ole. Selfiessä on voimaa.

        Yksityisyys on aika lailla muuttumassa ja olla avoin ihminen - tuntuu jopa joksikin antoisalta, sillä on kivaa, että ei ole mitään salattavaa, toisin kuin MIB:eillä, joille hiki nousee otsaan, kun aivastat väärään aikaan. Arkirakkaus ja ihminen kunniaan!!!


      • HimperiSoikoon

        Lisäksi tahalliset virukset, joita levitetään tahallisesti. Pelottavaa. MIB:it eivät pärjää ilman tavallsta tyhmää kansalaista, sillä jos jokainen olisi sotilas, niin varmaan ihmiskunta sotisi koko ajan. Varmaan siksi on naisia ja lapsia, jotta suuri osa ihmisistä olisivat heikompia. Häpeilee, mies! Hyi sinua, mitä teet! Gandhi on Paras!

        Agentit muuttavat tietoisuutensa lääkkeillä, mutta peli on vaarallinen, sillä, uskon, että oma luonnollinen tietoisuutensa on paras tila.


    • GiselleMartinez

      Suomi ei kannusta lasten tekoon. Pakottaminen ei ole ystävyyttä, jolla luodaan suhdetta perheeseen, eikä pakottamisella ja sanktioilla. Sanktiot tarkoittavat rahaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2143
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1812
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1659
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1597
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1566
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1487
    7. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      118
      1387
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1341
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1306
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1203
    Aihe