MIKSI emme saa asuntoa!!!! Stadin asunnot!!!

Tiina-a-74

MIKSI emme saa asuntoa!!!!!!!!! stadin asunot"!!!

jep. no onnea sinne ***** sossupummi. meidän perhe 7 lasta 2 aikuista olen työkyvytön eikä saaada asuntoa TÄÄLTÄ niin ******** kun ollaan nyttenkin 3h tpk KERROSTALOSSA EIKÄ PÄÄSTÄ POIS.

että onnea helvetisti

näköjään ns. "slummiutumista" yritetään välttää rasistisilla valinnoilla ELI työttömiä / pakon takia työttömänä olevia ei oteta ******** ollenkaan, koska ei haluta tehdä "alueesta huonoa",

sitten vain valitaan tuollaiset luikerot jotka ovat 2 aikuista ja saavat NELIÖN, kun me olemme 3h tpk ! kerrostalossa! tarvitsemme isomman apua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joo ******** onnea jos saat jotain senkin sossuPUMMI, olen itse työkyvyttömyyseläkkellää koska en voi työtapaturman takia kävellä enää hyvin EIKÄ meille anneta mitäänn asuntoa tai MITÄÄN PELKKÄÄ RASISMIA!

olemme iso perhe 5 2 aikuista ( kirrjoitin väärin viime postissa) ja ASUMME kontulassa nyt 3h k 75m2 KERROSTALOSSA MIKÄ EI RIITÄ

jos on 5 lasta aikuista 2 niin aikuisille 1 huone, ja 5 lasta mihin laitetaan, olohuone ja toinen huone vai ?E i onnistu etenkin kun on muutama murrosikäinen!

esim. TUO 5h k olisi täydellinen MEILLE mutta kun tuollaiset loiset jotka ovat TOIMEENTULOTUEN varassa saavat ne eivätkä maksa mitään!niin menee hermot!!!!!!!!!!!!!

joo haistakaa ***** vaan te sossuPUMMIT, MINULLE ei ole VIELÄKÄÄN tullut ilmoitusta että olisimme saaaneeeet 5h k s parveke ASUNNON viitakruunulta miksi? ei varmaan kiinnosta MEIDÄN asuinolot kontulassa 3h k olemme 5 LASTA 2 AIKUISTA mitä teemme!!!

ja erittäin kiireellisinä ja täällä saavat turhat opiskelijat kaksioita ja mitä lie!! hyvä asumistuen kittaajat, *******!!!!!!!!!!!

joo haistakaa ***** vaan te sossuPUMMIT, MINULLE ei ole VIELÄKÄÄN tullut ilmoitusta että olisimme saaaneeeet 5h k s parveke ASUNNON viitakruunulta miksi? ei varmaan kiinnosta MEIDÄN asuinolot kontulassa 3h k olemme 5 LASTA 2 AIKUISTA mitä teemme!!!

ja erittäin kiireellisinä ja täällä saavat turhat opiskelijat kaksioita ja mitä lie!! hyvä asumistuen kittaajat, *******!!!!!!!!!!!

mitä TEEMME täällä KONTULASSA pummien keskellä meille pitäisi ANTAA asunto viitakruunulla! 5 h K SAUNA ! NYT!

ole SINÄ törkyTURPA hiljaa, olet itse varmaankin blondi BIMbo katutyttö virosta JOKA on tullut hakemaan asumistuella KAUPUNGIN ILMAISIA asuntoja - ******* mene takaisin mistä olet TULLUT - me OLEMME kontulaSSA jumissa 3h K Mitä teeemme?? olemme Jo tehneet HAKEMUKSEN WWW.STADINasunnot.fi mutta ei KUULU VIELÄ että tuleeko 5h K Sauna P arveke varasto mitä kuvissa oli? ei tule? ei!!!!!!! eli ole sinä saatanan helmahutsu hiljaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • länkkkä

      Ostakaa teltta, kyllähän siellä idässä metsää löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1425
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      840
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      737
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe