Wincapita oli idän ja pohjoisen juttu

Fyrkfinns

Hs.fi mielenkiintoinen artikkeli ja tietoa aktiivisimmista kaupungeista, jotka ovat yllättäen idässä ja pohjoisessa. Täysin ulkopuolelle jääneet alueet ovat palstaltamme tuttuja Närpiö, Maarianhamina, Uusikaarlepyy jne.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PISAgenius

      Eli mitä paremmat PISA-tulokset, sen vähemmän wincapitaa. Idässä paljon wincapitaa ja huonommat PISAt. Ahvenanmaalla huippuPISAt ja nolla prosenttia wincapitassa. Niinkö se menee?

      • TilastotKertoo

        Ahvenanmaan PISA-pisteethän olivat Suomen keskiarvon ALLE. Tosin vielä huonommat olivat Närpiön ja muun ruotsinkielsen Pohjanmaan, lähes yhtä huonot kuin Ruotsin.


    • nytselkis

      Huomaa miksi närpesloisten on helppo huijata teolistuneimmilta alueilta vuosittain ne miljoonien eurojen maataloustuet.

    • paradoksi

      MUTTA surualueet ovat vauraampia, koska valtiovalta on aina niitä tukenut yli osuutensa. Kiitos kuuluu RKP:n ikuisen hallitustaipaleen ja kielisysteemillemme, joka suosii suruja.

      PISA-idiooteille annetaan tasoitusta svekokratiassa....

      • "Surualueet" eivät ole vauraimpia tukien takia vaan elinkeinoelämänsä takia. Alueethan ovat saaristoa lukuunottamatta maksajien puolella tässä suomalaisessa taloudessa.
        Kun liikkuu "kielirajan" ylitse huomaa kyllä minne näitä tukeja on tullut enemmän koska tiet usein ovat suomenkielisllä aluella paremmassa kunnossa, pitkiä kävely ja pyörteitä, valtion työllistämistueilla maksettu.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Hesaritoimittajat eivät osaa sijoittaa ja he levittävät islaminvihreää ja kremlinpunaista anarkismiaan. Suomalaiset jotka lukevat Hesaria eivät myöskään osaa sijoittaa tästä johtuen ja sen takia he juoksevat kaiken karvaisten Ponzi-pyramidi-Wincapita -huijausten perässä. Jos luet tilaat Hesaria, syytä vain itseäsi

      SIJOITTAJAT JA YRITTÄJÄT EIVÄT HYÖDY SIITÄ, ETTÄ media Yle Hesari JUOKSEVAT KREIKAN KOMMUNISTIEN TAI PUTINIEN MEDIATEMPPUJEN piilossa-paikalla PERÄSSÄ, ei ulkomaillakaan tällaisista puhuta laatumediassa

      Sijoittajalle on tärkeintä, ettei lue islaminvihreitä tai kremlinpunaisia tiedotteita, koska omat rahat ovat kyseessä ja alkaa pelätä ja apatisoituu. Pahimpia sijoittajien kannalta ovat Hesari ja Yle, joiden toimittajilla ei itsellä ole osakkeita eikä käsitystä ja joiden toimittajat käyttävät aikansa asioiden hämmentämiseen, peittelemiseen, putinismin analysointiin, ukrainan tilanteen tai homojen heikon aseman vatvomiseen, mutta eivät suomalaisen veronmaksajan ja palkansaajan kannalta tärkeisiin asioihin kuten miten sijoitat, jotta saa paremman tuoton, jolla voit kulutuksen kautta sitten nostaa Suomen kansantuloa

      Tyypillinen mediamateriaali on pelottelua, kun pitäisi ostaa anarkisti kertoo, että osakket ovat romahtaneet ja herrat kähmineet ne alas ja kun pitäisi myydä, toimittaja kertoo, että osakkeet ovat nousseet ja herrat kasvattaneet voittojaan. JA PÄÄLLE ESITTELEE JOTAIN PERÄPEILIIN KATSOVAN KUISMA-PROFESSORIN HÖMPPÄKIRJAA tarinoista Suomen talousmokat jne., niiden tuntemisesta ei ole mitään hyötyä koska tässä mielessä historia ei toistu, ei tule uutta Nokiaa Soneraa jne.

      Suomi on edelleen deflaatiossa. Standardimallin mukaan sijoittajan pitää deflaatiossa

      - pitää osakkeet alipainossa

      - käteisen ylipainossa

      - fixincomet ja lähessellaiset kuten lyhytkorkosijoitukset obligaatiot neutraalissa

      http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/suomi edelleen deflaatiossa/a1053404?service=mobile

      Suomi jatkoi helmikuussa deflaatiossa. Suomi jatkoi helmikuussa deflaatiossa, kertoo Tilastokeskus. Inflaatio asettui tuolloin -0,1 prosenttiin. Tammikuussa inflaatio oli -0,2 prosenttia. Helmikuussa kuluttajahintoja nosti vuodessa eniten vuokrien, tupakan ja kerrostalojen kunnossapitopalveluiden kallistuminen.

      Kuluttajahinnat laskivat edellisvuoteen verrattuna polttonesteissä, omistusasumisessa sekä maitotaloustuotteissa. Koko euroalueen inflaatio oli helmikuussa -0,3 prosenttia.

      Kansaa väheksyvän median seuranta jatkaa romahdustaan, esim. Hesarin romahdus syvenee ILMAISJAKELULEHTI KERTOO

      http://www.lansivayla.fi/artikkeli/269054-11-000-uutta-lukijaa-lansivaylan-paperilehden-lukijamaara-jatkaa-kasvuaan

      Tilattavien lehtien lukijamäärät ovat edelleen laskussa, joillakin lehdillä jopa merkittävästi. Esimerkiksi Helsingin Sanomat menetti viime vuonna 11,4 prosenttia lukijoistaan edelliseen vuoteen verrattuna. HS:n päälevikkialue on pääkaupunkiseutu kehyskuntineen.

      Jakovara-anarkismi rehottaa Hesarissa ja Ylessä, ILMAISJAKELULEHTI KERTOO

      http://www.helsinginuutiset.fi/blogi/269805-nyt-pitaa-antaa-porvarin-lihoa

      Kreikassa taas vaalivoittaja Syriza luki oikein kansan tunnot, sysäsi kriisin juurisyyt muiden niskoille ja lupasi näyttää muulle Euroopalle, että täältä pesee ja tarvittaessa linkoaa.

      Kreikan valtionhallintoon palkattaneen takaisin 9?500 irtisanottua virkamiestä toteuttamaan vaalilupauksia. Ne sisältävät osalle 13. eläkekuukauden, osalle ilmaissähkön ja täyden palkkatulojen verovapauden noin neljälle kymmenestä. Voi pyhä Nikolaus ja pari muuta joulupukkia! Jakovarapoliitikko Paavo Arhinmäki (vas.) kävi juhlistamassa Syrizan voittokulkua oikein Kreikassa asti. Lennokkaista lausunnoista ei suoralta kädeltä voinut päätellä, oliko matkoilla nautittu muutakin kuin kansalaisluottamusta. Tukilainaneuvottelut osoittavat jo, ettei Syriza kykene saati edes yritä seisoa kaikkien lupaustensa takana. Luotankin Pisa-palkitun koulutusjärjestelmämme laatuun, ettemme mene yhtä helppoon kuin kreikkalaiset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1668
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      112
      1270
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1192
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      86
      1097
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      912
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      835
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      819
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      798
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      748
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      692
    Aihe