lomaosake patong beach

meillä ainakin oli tosi hyvä esittelijä loma osakkeissa, ei tyrkytetty eikä muutakaan, nyt on sitten osake ja hyvin menee, eihän niitä ole pakko ostaa, onhan se eräänlainen " päivä" reissu kun ottaa sen asenteen,. käytiin jopa syömässä esittelijän kanssa jälki käteen .sitä kautta tuli paljon uusia tuttuja
Ilmoita


20 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Ala on alkanut karsia negatiivisia piirteitään. Idea pohjalla on hyvä.

Vanhalla pakkopullamarkkinoinnilla vain hävittiin asiakkaat.
Ilmoita
Toivottavasti jatkossakin positiivistä asennetta riittää, kun todelliset kulut selviävät. Onnea!
Ilmoita
Eihän tyhmälle tarvitse tyrkyttää, se ihan itse paskoo housuihonsa.
1 VASTAUS:
kyllähän tässä maailmassa tehdään paljon muutakin huonoja päätökksiä, eikö sanonta mene " hullulla on halvat huvit"
+Lisää kommentti
no nauttikaa ostoksesta itse en kyllä ostaisi mutta valinta on teidän joten onnea
Ilmoita
Juuri nyt kannattaa ehdottomasti laittaa silmät kiinni ja ostaa kun kiinteistöhinnat ovat melkein viisinkertaistuneet ankaraan kuplaan kymmenessä vuodessa ja älyttömiksi täysin suunnittelemattomasti kasvaneet kiinteistömarkkinat horjuvat kuin Espanjassa juuri ennen romahdusta. Kaikki viime aikojen toimenpiteet rannoilla ym. lisääntynyt epävarmuus ovat karkottaneet kymmenin tuhansin pitkäaikaisia kävijöitä ja euron kurssin romahtaminen yli 20 prosentilla bahtiin viimeistelee homman. Jo aloitettuja rakennuksia jää koko ajan keskentekoisiksi luurangoiksi kun ostajia ei enää ole tarpeeksi. Juuri nyt on se hetki kun kannattaa iskeä kaikki rahansa kiinni lomaosakkeeseen että varmistaa luun jäämisen käteensä. Mielellään vielä sellainen jota suurin lupauksin ja hienoja piirroskuvia esitellen vasta aloitellaan rakentamaan.
Ilmoita
joo toivotaan parasta.) ei vielä ole kyllä kaduttanut
3 VASTAUSTA:
Katumus iskeekin sitten kun seuraavaa matkaa suunnittelette ja asuntoa ei ole kun kyselette.
onko itsellä kokemuksia kyseisestä asiasta?
muusa10 kirjoitti:
onko itsellä kokemuksia kyseisestä asiasta?
On. Haluamalle ajalle ei ollut vapaita kämppiä halutussa kohteessa. Tämä tapahtui kolme vuotta sitten. Firma oli Absolute huijausta koko homma.
+Lisää kommentti
Sen verran sanon että kyllä kateellisia riittää, ei tosin yllätä suomalaisen luonteen tietäen.
Tsemppiä sinulle muusa 10 ja kivaa oleskelua Patongilla. omat asiat on siinä mallissa että
asunnon / loma osakkeen hankinta on mietinässä. Onko kohde Phuket va jokin muu Etelä-Thaimaan Kaupunki kuten Khanom se tässä olis vielä ratkaistava. Tuo pitkäaikasten kävijöiden katoaminen ei ole mitenkään kiveen hakattu, en tosin sitä niin pahoillankaan osaisi
olla. Sehän siinä on huono asia että paikalliset kärsivät, vaikea tuohon turistikatoon on kuitenkaa uskoa, kyllä meitä länkkäreitä oli aivan riittävästi maassa sen tuolla reissulla
huomasi.
1 VASTAUS:
ilmoitamme heti kun kokemusta tulee, eli ensi vuonna. Ainakin yhteyden otto toimii.
+Lisää kommentti
minun on jotenkin vaikea ymmärtää lomaosakkeen hankintaa.mitä hyötyä siitä on. no ei kai siinä mitään jokainen tekee miten parhaaksi näkee.
Ilmoita
Tuossa taas yksi varoittava esimerkki kuinka loma-asuntoprojektiin laitetuille rahoille saattaa käydä. Sinne katosivat kuin pieru saharaan.

http://phuketwan.com/property/patongs-ace-condo-buyers-protest-phuket-governor-22406/
Ilmoita
Ostitte vuokraoikeuden. Kun kiinteistö vaihtaa omistajaa, teidän omistus on godbye. Ostakkee lomaosakkeita, ostakkee ostakkee. Thaimaa on varmuudella viimeisin kolkka maan päällä josta kannattaa ostaa lomaosakkeita. Phuket kiittää ja kumartaa rahoistanne.
Ilmoita
Absolute toimii kuin aivan normaalisti, luotamme siihen kuin vuoreen. Hyviä lomia olemme viettäneet omilla lomaviikoillamme.

Lomaosakkeen voi myydä Absoluten kautta 85 %:iin omasta ostohinnasta.
Ilmoita
Olen sivusta seurannut loma osake projektia Samuilla. Ensin taloa rakennettiin lähes 8 vuotta. Nyt on pari vuotta ollut ja vuokrarahoja ei ole kuulunut. Kun alettiin kyselemään niin yhtä äkkiä sopimusta ei ollut olemassakaan vaan pyydettiin uutta sopimuksen hyväksymistä. On käyty paikan päälläkin Buketissa kyselemässä asian perään mutta kovin ovat lipeviä mutta mikään ei edisty. Myyntisopimuskin on tehty mutta yhtä laihalla tuloksilla. Rahat ovat menneet kankkulan kaivoon, jos eroon pääsisi. ISO PETTYMYS KOKO FIRMA. Ryhmäkanne olisi paikalllaan. Yksin on hankala saada asialle oikeutta.
Ilmoita
Ihan hyvä homma tuo lomaosake. Vaan 10 vuoden päästä ne talot on läpihomeessa. Matti äkkiä kukkarossa, kun rakennat uuden homehtumaan.

Arvatkaapas miksi thait asuu läpikustavissa taloissa?
Ilmoita
Eihän köyhillä ole ennenkään varaa ostaa ruokaa ja viinaa sekä kaljaa piisaa mutta ei timesharea tai pimpsua.

Muutaman kymppitonnin voi aina investoida, turhuuteen tai pimpparautaan.
Ilmoita
Patongilta en ostaisi, jatkuvaa liikenneruuhkaa aamusta aamuun. Pohjois tai Eteläpäät siedettävämpiä, alue kasvanut jo liikaa muutoinkin.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

lomaosake patong beach

meillä ainakin oli tosi hyvä esittelijä loma osakkeissa, ei tyrkytetty eikä muutakaan, nyt on sitten osake ja hyvin menee, eihän niitä ole pakko ostaa, onhan se eräänlainen " päivä" reissu kun ottaa sen asenteen,. käytiin jopa syömässä esittelijän kanssa jälki käteen .sitä kautta tuli paljon uusia tuttuja

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta