Jääkaappipakastin kahdella kompressorilla?

Kylmäkalle

Haluaisin ostaa kaappipakastimen, jossa on kaksi kompressoria, jääkaapille omansa ja pakastimelle omansa, jolloin niitä voi pitää päällä erikseenkin. Välillä sellaisia ei löytynyt yhtään, nyt löysin verkosta kaksikin, Rosenlew ja Upo. Onko kellään kokemuksia uusista laitteista näitä merkkejä? Tai onko kellään tiedossa vastaavia Bosch, Miele tms.?

13

11944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huoltomasentaja

      Jos haluat kaksi kompuraa, joudut ostamaan kaksi laitetta. ei ole viimeaikoina enää tullut vastaan kaksikoneisia. Toki saattaahan niitä jollain valmistajalla vielä olla kun kyselee. Kaksi kaappia on kuitenkin parempi, kaksi pientä päällekkäin toimii hyvin ha on järkevä, jos toinen hajoaa, niin ei tarvitse roudata koko komeutta kaatikselle.

      • ala_opiskeleen

        Haloo? Nimenomaan kaksi kompuraa tarkoittaa, että toisen hajotessa koko komeutta ei tarvitse roudata kaatopaikalle. Sulla on huoltoasentajan opinnot näköjään vasta haaveiluvaiheessa.


      • Anonyymi
        ala_opiskeleen kirjoitti:

        Haloo? Nimenomaan kaksi kompuraa tarkoittaa, että toisen hajotessa koko komeutta ei tarvitse roudata kaatopaikalle. Sulla on huoltoasentajan opinnot näköjään vasta haaveiluvaiheessa.

        Isosti iloa jääkaapista, jonka alla on tiivisteellisellä ovella varustettu ahdas laatikosto (ex pakastin, jonka kompressori rikki)? Tai päinvastoin.

        Vai aattelitko, että jääkaappiosan hajotessa voi maidot laittaa turvaa pakastimeen? Tai päinvastoin.


      • Anonyymi
        ala_opiskeleen kirjoitti:

        Haloo? Nimenomaan kaksi kompuraa tarkoittaa, että toisen hajotessa koko komeutta ei tarvitse roudata kaatopaikalle. Sulla on huoltoasentajan opinnot näköjään vasta haaveiluvaiheessa.

        joo hajonnutta osaa kaapista käyttää vaatekaappina onpa hyvä huomio 😂


    • Danfoss

      Rosenlew RJP4544 on uusi, päivitetty kaksikompurainen low frost jääkaappipakastin. On legendaarisen RJP3543 mallin seuraaja.
      Markkinoiden tilavimpia ja kestävimpiä JK/P.
      Upolla on kanssa kaksikompurainen malli.
      Rosenlewiä tilatessa kannattaa sanoa, että haluat Danfoss mallin. Maksaa noin 150e enemmän mutta siinä tulee Danfossin kompressorit ja termostaatti. Siinä on sitten laitetta 20 vuodeksi tuolla kokoonpanolla.
      Kyseessä joku Special Edition malli joita ei kuluttajille pahemmin mainosteta :)

    • Hienokaappi

      Luulin tuota ylläolevaa juttua paskapuheeksi mutta tuli ajankohtaiseksi uusia kylmälaite.
      Menin kodinkoneliikkeeseen ja muiden asioiden yhteydessä kysyin huvittuneena, että onko olemassa tuommoista kestävempää Rosenlewin mallia. Myyjä oli ensin ihmeissään ja huvittunut moisesta, mutta soitti mielenkiinnosta tukkuun ja kuinka ollakaan, sellainen malli löytyi.
      Eli erot tavalliseen on, että kiinalaiset kompressorit on korvattu Danfossin malleilla, termostaatit ovat Danfossin ja höyrystin on näkyvissä kaapin sisällä eikä upotettuna kaapin rakenteisiin.
      Nyt on kaappi ollut minulla 2 viikkoa ja on kyllä hiljainen verrattuna edelliseen.
      Niin ja kaapin ovessa on kullatuilla kirjoitettu: Special Edition by Danfoss.

      Maksoi 200e enemmän kuin tavallinen RJP4544

      • LuxFani

        Päivitystä tähänkin.
        Löysin tämän ketjun vahingossa ja meille tuli 2016 joulukuussa nyt tuommoinen Rosenlew RJP4544 SE (Special Edition by Danfoss) ja täytyy kyllä sanoa, että on paljon jämäkempi ja hiljaisempi kuin vanha Mielen kylmälaite. Miele kesti 5 vuotta ja siihen vaihdettiin takuuaikana kaksi kompressoria ja termostaatti, sellaista laatua.
        Kun toivat tuon uuden kaapin niin katsoin kompressoreita ja totta tosiaan, Danfossin ne ovat.
        Pitäisi kestää nyt pitkään.
        Hintaeroa tavalliseen, ei-Danfoss malliin oli 160 euroa.


      • Anonyymi

        Keittiössämme on palvellut 20 vuotta Husqvarna Topas QT404RW jääkaappi pakastin ,jossa on kaksi kompressoria. Pakastiosan temostaatti kesti 20 vuotta ja sen vaihdettuani pakastin pelittää edelleen. Jääkaapin termostaatti piti vaihtaa 13 vuoden jälkeen. Energialuokka on tosin B-vuosikulutus 475kwh/vuosi,mutta en vaihtanut uuteen,koska useimmissa katsomissani malleissa oli vain yksi kompressori ja vuorokautinen pakastuskyky vaatimaton 4-6 kg vanhaan -12kg/vrk- verrattuna . LuxFanille kiitokset tiedosta,että kahden kompressorin laitteita löytyy Rosenleviltä


    • epätieto

      Missäs ne Danfossin kompurat tehdään nykyään?

    • wernerska

      Itsellä on ollut kahdella kompuralla Gramin jääkaappipakastin useamman vuoden ja on todella hiljainen. Valmistettu Puolassa. Kompressorit ovat ACC merkkisiä ja niitä käyttävät mm . Elektolux ja Miele.

    • Anonyymi

      Päivityksiä kitos. Tai onko joku ostanut pienen pakastimen alle ja ison jääkaapin päälle, kestääkö vai pitääkö rakentaa välipohja jääkaapille?

    • Anonyymi

      Minkälainenhan tuo Samsungin invertterikompura olisi. Se ole vastaava on-off-kompura kuten tavalliset. Antavat 20 vuoden takuunkin.

      "Digitaalisen invertterikompressorin melutaso on alhainen. Se säätää automaattisesti nopeutta seitsemällä eri tasolla jäähdytystarpeen mukaan. Tämä eroaa perinteisistä kompressoreista, jotka ovat vain joko käynnissä tai pysähtyneinä. Se tehostaa energiankulutusta ja takaa hiljaisuuden, tehon ja kestävyyden. Lisäksi invertterikompressorille annetaan 20 vuoden takuu."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1756
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1292
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1253
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1157
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1156
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      601
      1114
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      7
      1027
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      964
    Aihe