Keskusta haluaa lisäSOSIALISMIA

EiPunaViherMultaa

Keskustan Sipilä esittää uutta autoilijoille tulevaa lisäveroa. http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1426917782010.html

Ei tule kepulle ääntä ainakaan minulta. Niinhän tuon autoveron kanssakin aikanaan kävi, että parin vuoden tilapäiseksi tarkoitettu vero, perusteena tieverkon korjaaminen (Keskustan Esko Ahon hallituksen aikaansaannos muuten, samasta puolueesta siis lisäpaskaa tulossa?), jäi pysyväksi!

Eiköhän tuokin bensanhintakorotus jäisi pysyväksi ja rahat päätyisivät aivan muuhun kuin tieverkkoon. Niinhän on toistaiseksi ainakin käynyt niin autoveroille kuin jo nyt olemassa olevalle bensiinin polttoaineverolle. Joten ei se tieverkko korjaantuisi ainakaan.

Suomen kokonaisveroaste on muutenkin EU:n korkein, vuonna 2014 kokonaisveroaste 58%. Kun veroaste ja julkisen talouden koko on ylittänyt 50% ei enään voida puhua markkinataloudesta vaan taloustieteellinen oikea termi on SOSIALISMI. Linkkinä http://www.novasigma.com/suomen-kokonaisveroaste-nousee-eu-maiden-korkeimmaksi-2014/

Minä jätän kaikkia sellaisia äänestämättä, jotka eivät aio leikata riittävästi saati aikovat korottaa veroastetta. Eli tulilinjalla on jo demarit (Rinne haluaa korottaa veroja miljarin), kepu (vaikka tämä autoilujuttu) sekä vihreät (ei leikata vaan korotetaan mm. ympäristömaksuja kuten energiaverot). Alkaa supistua valikoima, mistä puolueista valita. Mutta kohta lopetan työnteon ja saavat sitten punavihermultalaisia äänestävät elättää minutkin. Verot korkeat ja töihin kulkeminen ei kannata (työmatkaomavastuu iso ja enimmäisvähennysoikeus työmatkakuluista ei kata kustannusta työmatkakulusta), itselläni työmatka omalla autolla 80 km suuntaansa; ei kulje julkisia kun 3-vuorotyössä oltava. Jos jään ansiosidonnaiselle eikä työmatkakustannusta, jääpi enemmän käteen sekä vapaa-aika. Maksakaa paskat sitten, kerran tahdotte niin paljon verottaa!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyösti

   Ei sulle jää puolueita kun perussuomalaiset

  • 1418

   Ei tarvitse ihmetellä kansantalouden syöksykierrettä tai työpaikkojen katoa. Sosialismi on aina talouden tuho; ei taida poliitikot olla lukeneet ei historiaa eikä talousoppeja pätkääkään? Verojen laskemisesta on tainneet puhua vain kokkareet, mutta heilläkään ei ollut menneellä hallituskaudella siihen kykyä eikä uskallusta.

  • Eikaikilta

   Kepun Sipilä ilmoitti keräävänsä autoilijoilta ylimääräistä veroa. Tämäkään ei koske viljelijää vaan tavallista veronmaksajaa.

   • Ristiriita-asia

    Keskusta voisi selitellä kansalaisille myös sen, että miksi rahapulasta kärsivässä valtiossa ja kunnissa kiinteistövero ei koske maanviljelijöitä: eli pelto- ja metsätalousmaa on vapautettu kiinteistöverosta. Perustuslaki sanoo, että kansalaisten kohtelun olisi oltava tasa-arvoista. Varmaan sitten kaikilta muiltakin voidaan lakkauttaa kiinteistövero, kerran ei kuulu Keskustan pääkannattajaryhmän maksettavaksi?


  • sikamahaisäntä

   keskustasikaisäntä vetää piikaa ja renkiä hanuriin. aaah aaaah aaah.

  • Autoveropois

   Eikös meillä ole jo "väliaikainen" autovero.....koska tämä väliaikainen poistuu?

   • haja-asutuksentyhjennys

    ei poistu, sen lisäksi tulee vielä Kepun Sipilän haluama lisärankaisu. ensin Kepu lakkautti maaseudun postiautoliikenteen (Vennamon aikaansaannos), eli julkinen liikenne pois. Sitten Esko Aho tuon "väliaikaisen"autoveron ja nyt siis ilmeisesti tuleva pääministeri Sipilä haluaa kaupan päälle tuon lisäpolttoaineveron. Tarkoitus on tyhjentää maaseutu ja haja-asutusalueet turhasta sakista, että vielä olemassa olevat viljelijät voivat ilmaiseksi ostaa sieltä maat ja mannut. Tyhjenee nimittäin haja-asutusalueet, kun pitää olla irtorahaa aika paljon kohta autoiluun.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5534
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4306
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1682
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1218
  Aihe